- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Debütált a Honor Magic7 RSR Porsche Design
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
-
joker1220
őstag
Szia! Gondoltam kipróbálom egy ilyet:
https://m.mobilarena.hu/teszt/xiaomi_mi_a1_teszt/a_xiaomi_zoldbe_oltozik.html
Összehasonlítottam az eddiginél és kb ugyanazt tudja, csak ezen nyers Android 8.0 van jelen pillanatban illetve picivel nagyobb 5.5". Pont fele annyiba került mint két éve a H7..
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
joker1220
őstag
Köszönöm szépen a gyors segítséget! Sikerült visszaállítani android 5 re Most frissítem B170 -ről B380 android 6 osra. Az 5 frissítése után kellett egy gyári visszaállítás mert 4 GB nak látta a tárhelyet és leszedte a frissítést de azt mondta hogy kevés a tárhely Visszaállítás után már rendesen mutatta a tárhelyet és el tudtam indítani a frissítést. Nagyon kíváncsi leszek rá hogy rendbe jön-e
-
Shingen
addikt
-
joker1220
őstag
Nagyon köszönöm a gyors választ
Eddig jött már rá jó pár frissítés, de szerencsére sosem kellett gyári vissza állítást csinálni.
Az előző telóm egy Samu S3 Mini volt, annál minden frissítés után gyári vissza állitást kellett csinálni mert különben begajdult a telefon
Még egy olyan kérdésem lenne hogy valamelyik korábbi frissítés után az értesítési panelen megjelenő értesítések szövege pl. facebook vagy bármilyen weboldal által küldött értesítés olvashatatlan lett mert majdnem ugyanolyan színű lett a szöveg mint maga a panel. Hiába rakok nagyon világos témát, meg hátteret a telefonra akkor is baromi bosszantó.
Az alkalmazások által küldöttekkel nincs gond mert azoknak a szövege világos betűkkel jelenik meg.
Esetleg hallottál már ilyet? Van rá valami megoldás?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
A fent leírt módszerrel felfrissítettem én is B390 -ről B396 -ra.
Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes a frissítés után egy gyári visszaállítást csinálni?
A telepítés után lehet törölni a ''dload'' mappát (csak az van benne amit most rámásoltam a frissítéshez)? Gondolom már nincs rá szükség.
Előre is köszönöm!
Üdv
-
soundman1
senior tag
Oké, igazad lehet, a "letöltés" nekem is gyanúsan gyors volt.
Ezzel a proxy-s módszerrel olyan, mint amit az oreo-nál írtak, hogy nem marad meg a telepítő állomány a memóriában. Nálad is több memória maradt?
Gyorsulást én nem tapasztaltam.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
Elindítottam a total commander-t és ugyanazokkal a beállításokkal, futó progikkal 600 MB-val több szabad helyem lett a belső memóriában, mint előtte volt. 😃
Kicsit lassúnak találtam a telót. Átállította az első két animáció értékét 1x-re. Vissza raktam mindkettőt 0,5-re, így már ez is megoldva.😃
Nálad mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
Köszi a segítséget!
Így ment fel:
Wifi bekapcs. Firmware finder elindítása, in-app proxy-menüvel proxy kapcsolódás elindítása. Majd a Beállításokban a wifi speciális beállításaiba beírni az in-app proxy-nál írt localhost és 8080 adatokat a jelszóval együtt. Frissítés keresése, b396 letöltés elindítása. Kéri újraindítani a telót. Install után optimalizál és betöltődik a friss rom minden korábbi progival, beállítással.
Egy bug volt nálam, optimalizálás közben sötét, de háttérvilágított képernyővel megállt. 3 gomb nyomva tartására kikapcsolt. Power gombra elindult, és ez után már simán lement az optimalizálás.
Tehát nem kell előre letölteni az update.zip-et.
Ja, és a wifi-nél törölni kellett utána a speciális beállításokat, mert nem tudtam pl. ide belépni.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
Segíts egy kicsit. Plk-01432b390 rom van a telón. Többszöri nekifutásra, darabokban a 101.1 MB méretű update.zip a HWFF mappába lejött. Innen hogy tudok tovább lépni? Firmware Finder in-app proxy gombját benyomom, és amit kiír Server és Port címet azt valahova be kell írni a Beállításokon belül? Ha áttettem az update.zip-et a dload mappába, akkor a 3gombossal nem fut le az update.
-
elin
tag
Hehe... én is ilyenkor, mikor ilyen csere-beréket olvasok, keresgélem a fehér/sárga/akármilyen foltokat, de semmi. Akkuidő oké, fagyni sosem fagyott, képeket gyönyörűeket csinál. Egyszerűen hibátlan.
Bár, ha belegondolok, hiba esetén azt sem tudnám, hová küldjem, mert a vMall-nál vettem, az meg meg fog szűnni. Decemberben lesz 2 éves. Remélem, még sokáig ilyen jó lesz, mert csere esetén a lányom örökli, és már nagyon várjaHonor 9 grey > Honor 7 silver
-
laci laci
addikt
-
kovacsroli
senior tag
-
capri79
csendes újonc
Köszi! A B390 végű van fent (kicsit tartottam is tőle, hogy esetleg amiatt van). Újraindítás után is fennáll a probléma. Viszont kipróbáltam egy letöltött kameraalkalmazással, annál sincs hang. Akkor a mikrofon lehet a rossz? Azzal mit lehet csinálni?! Telefonáláskor másik mikrofont használ?
Mert akkor hallanak. -
laci laci
addikt
Rendben, köszönöm.
Mindenkinek:Mindenkit üdvözlök, sikerült vennem. Picit foltos a kijelző és azt szeretném megcsináltatni, de addig nem akarom a bl-t nyitni mert gondolom gari vesztéssel jár..[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
LSiki
tag
Köszi a választ.
Az általad említett csúszkák mind be voltak kapcsolva és nem működött. Mindenesetre kapcsolgattam őket ki-be. Most ,milyen apróból nem tudom, de végre átjön a hívás. Sőt a telefonon végre mondja a névjegyzékben szereplő hívó nevét is(a BT-re csak a szám megy át).
Mondjuk elég érdekes hang kavalkád ahogy a telefon is mondja a magáét és a kihangosító is.
Ha esetleg valakinek szintén olyan kihangosító kell ami két telefont is kezel egyszerre akkor itt egy link.
[link]Ha kérdeznek, válaszolok.
-
soundman1
senior tag
Nem kell elnézést kérned, edig te segítettél a legtöbbet a frissíteni szándékozóknak. Már csak a megás linket kellene a feltöltővel inaktiváltatni.
-
the.odzsy
aktív tag
Harmadik próbálkozásra sikerült az sd format, úgy hogy az utolsónál telo kikapcsol, kártya ki-be, majd visszakapcsol, és le tudta formázni.
Ezután dload könyvtárt akartam létrehozni, de nem engedte /sd hibát írt a telo/, majd dload mappa létrehozva a laptopon és azt sem engedte az sd-re másolni /hiba ua. sd hiba, cseréljem ki az sd-t írta/.
Kivettem, be a laptopba, ahol semmi hibát nem jelez. Rámásoltam a dload mappát teljes tartalommal, amit Te ajánlottál. Most végigment az update /sokkal lassabban mint az előző próbáknál/, most rendszer optimalizálásnál tart. Úgy néz ki a Mega-s letöltés hibás. Kész van sikerült. most teszt és beállítások finomítása. Kösz.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
soundman1
senior tag
Köszi az infókat, igazad lehet, mert fullOTA-t ír és csak sima ota-nál nem mindegy mi az alap. Ettől függetlenül nem mertem b190-ről egyből b390-re húzní kézzel, így már nem fogjuk megtudni, hogy jó-e. Ha már felajánlotta a b380-at ota-n, biztosra mentem, egyből lefrissített, így arra a b390 tuttira biztosnak tűnt. Még egy két bugot csiszolok, pl tegnap a Go widgetek frissítésével volt még gondom, de megoldottam, úgy tűnik MM-re nincs jól megírva valami, mert így is 5 mp-enként frissít a naptár widget. Sebaj.
-
soundman1
senior tag
Köszönöm a telepítési tanácsot, eddig pozitívak a tapasztalatok b390-el.
Így csináltam. Huawei backup-el PC-n lementettem mindent, és installáltam a touchplus-t és a lebegő gombos konfigot a neten levő beállítás szerint végigjátszottam a vezérlő gombok elrejthetőségéhez. Kikapcs után cache törlés és data cache törlés, újraindítás után még egyszer mindkét cache törlése. Újraindítás után lehúzta a b380-at ota-n, szépen frissült, de nem telepítettem semmit, fiókot nem állítottam be. Ez után saját memória dload mappába a kicsomagolt zip fájlok átmásolva, 3 gombossal elindítottam a telót. Standby-ba lévő laptopon lógva 5%-nál megállt a frissítés. Power gomb hosszan nyomására újraindult a teló, lehúztam a laptopról, illetve töröltem a zip-be lévő mappát (metainf?), mert az update.app mellett az is ott maradt. 3 gombossal a telót elindítva cca. 15 perc múlva a 129 app-al optimalizálva volt a rendszer. Fiók beállítás, huawei restore PC-ről (adat is!). Mindent szuperül sikerült beállítani, jobb lett, mint a lolli. Újraindítás után pl. Backbutton is működik, egyedül az alkalmazások, engedélyek menüben tűnik el a backbutton, sehol máshol nincs képernyő fedvény bug.
[ Szerkesztve ]
-
apezka
aktív tag
Közben volt egy kis kerti partink is, szóval az OTG-t még nem volt időm kipróbálni újra, de ha az is működik akkor nem tudom mi a franc történt... Valószínűleg a két készülék együtt hozta össze a sztorit.
Bár az a lényeg, hogy most működik...A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Az volt a gond, hogy még az értesítési sávban sem jelent meg semmi sem, ugyan úgy ahogyan a PC-n sem. Annak ellenére hogy a HiSuit is fenn van a PC-n. De Valami frissítés miatt kiabált a WIN10 újra indult és azóta működik...
Pedig csak ebédelni mentem...A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád