Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás34
senior tag
Köszi a választ! Átlagos felhasználó vagyok! Játszani nem igazán szoktam telefonon, ha igen, akkor is gyengébb játékokkal: Kb. Legyen ön is milliomos, pasziánsz, torpedó stb..! Viszont fotózásra sokat használom az S5-öt, tehát a fényképezés fontos! Facebook, Viber, Internetezés is lényeges! Átlagos felhasználás mellett 2 napot bírja?
-
kekkola
senior tag
Nekem is nillkin nature tpu van. Kilóg a kamera. Az a baj, hogy amelyik tokból nem lóg ki az pont az egyik lényegét veszi el a telefonnak, hogy szép vékony. Rendeltem rá nillkin üveget, amiben elvileg van egy mini üveg a kamerára is. Azt felrakom és szarok rá, hogy kilóg-e a kamera
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged