Hirdetés
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
Új hozzászólás Aktív témák
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
hogy tudom "kicsikarni" a MM-et, amig nem jön OTA-n? B180 van jelenleg...
#proudfather
-
gproject
aktív tag
Marshmallowban hol van a gyorstoltes kapcsoloja? Nem talalom sehol. :/
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
istvan1000
csendes tag
Tényleg csak HiSuite.
-
Azazel71
aktív tag
válasz istvan1000 #3593 üzenetére
Láma voltam...nem lényeg
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
qbeer666
tag
válasz istvan1000 #3593 üzenetére
Szerintem az csak HiSuite frissítés lesz.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
istvan1000
csendes tag
Üdv. Nekem ezt írja ki a HiSuite.
Új verzió érhető el:
V 4.0.4.3010.1Ez az új android frissítés vagy csak maga a HiSuite frissítése ?
Afrissítés részletei Kínaiul van kiírva ezért nem tudom mi lehet. -
kovaccs
tag
Köszönöm!
-
Azazel71
aktív tag
válasz kovaccs #3589 üzenetére
Az a helyzet,hogy a hivatalos megnevezései a PLK_L01( a telekomnál ez kapható) változatnak :
Szürke (ez nekünk földi halandóknak a Fekete )
Ezüst (ez a Fehér)
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
kovaccs
tag
Telekomnál szeretnék fehér színben rendelni a készülékből. Az oldalukon, és a készülékkatalógusban ezüst és szürke szín szerepel....ezek közül akkor melyik? vagy valójában nincs is fehér színben náluk?
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
Nem tudom biztosan, valószínű hogy gyalulni fog, mert főverzió váltás, nem csak javító,kiegészítő patch, legalábbis azoknak, akiknek,mint nekem, még Lolli van a telón.
Az alkalmazásokat mindenképp érdemes utána újra telepíteni, ha nem akarsz értelmetlenül kinlódni, minden egyebet ments le a hisuite-al.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
elin
tag
Láma kérdés (amatőr vagyok, tudom), de ez a MM frissítés ugyanolyan lesz, mint a többi, vagy törölni fog dolgokat a telefonról? Beállítások, képek, alkalmazások maradnak, vagy mennek? Mit csináljak majd meg feltétlen előtte?
Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
beast0923
csendes tag
válasz nickedez89 #3582 üzenetére
4:45-re van állítva most is látom, amikor megnéztem az órát a telón 5:45 volt és akkor is ébresztett
Mondjuk nem gáz rugalmas a munkahely -
undersance
tag
válasz nickedez89 #3582 üzenetére
Nekem sem volt ezzel probléma, a nyári időszámítás szerint ébresztett akkor, amikorra beállítottam.
-
nickedez89
senior tag
válasz beast0923 #3580 üzenetére
Ezt most nem értem!
Ha 4:45-re állítottad be, akkor ha nem állt volna át az órája akkor is 4:45-kor kelt téged csak akkor már valójában 5:45 volt!Ha viszont átállt rendesen az órája akkor szintén 4:45-kor ébreszt de már nyári időszámítás szerint egy órával előbb!(Ugyebár hajnali 2-ről 3-ra állítunk ilyenkor!)
Engem pont megmentett egy késéstől mert úgy emlékeztem holnap állítunk és 6:30-kor ébresztett ahogy kell nyári időszámítás szerint (egy órával előbb) !
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
beast0923
csendes tag
Ma reggel szépen megszivatott az ébresztő, 4:45-re állítottam be este, de óraátállítás miatt az új idő 5:45-kor keltett
-
ZPKing
tag
Sziasztok.
Van itt már valaki akinek OTA frissült MM-re?
Twitter szerint elindult a frissítés. -
xSide
őstag
válasz Azazel71 #3575 üzenetére
Nem mtp módban csatlakozik, azért jön a telepítgetési mánia!
Win7 egyféle van, nem kellene ilyen gondnak lennie.
Esetleg ott lett elszúrva egy véletlen klikkel a feltett kérdésre az első csatlakoztatáskor.
Alapvető user errort nem kell általánosítani.
Fejlesztői beállitásokban pedig telón be lehet fixre állítani akár a ptp/mtp módot... -
elin
tag
válasz Azazel71 #3573 üzenetére
Ezt én is ma csináltam meg, tök jó progi!! Végre rendet tettem a névjegyeknél és most a Viber contaktok is jók (egyenlőre). Google névjegyeket letöröltem a p....ba, a duplákat összefésültem. Lehet, sok volt ez a kis lilának. Jó lenne, ha rendeződne már...
Ezt sima usb-vel nem tudtam volna, mert amatőr vagyok én isHonor 9 grey > Honor 7 silver
-
Azazel71
aktív tag
Ha az usb lenne szar, nem látná a virtuál cd.-t sem. A win7 pedig hajlamos rá, hogy csak noname usb drive-nak lássa, és csak a micro sd.-t. A térképhez jó a drive, de az alap gond attól megmarad.
-
xSide
őstag
válasz Azazel71 #3573 üzenetére
Az usb xar a gépben? Dugni kell máshova vagy cserélni a kábelt!
Amatőr problémák...
Telepítgetés nélkül eddig mind az xxx gép felismert mire csatlakoztam...
Egyébként meg wifi/felhő/ftp meg még egyszerűbb lett volna.
Feltolni drive-ba és letölteni telóra, csak a megértés végett 😤[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz anonymus89 #3572 üzenetére
Nyisd meg azt a virtuál cdromot, amit bead, és indítsd el a telepítőt, ami ott van.Az elvileg felteszi a gépre a HiSuite-ot, utána már látni fogja a telót a gép.
Illetve most nézem, nem direkt telepítő, előbb letölti...
-
Dimond G
senior tag
válasz undersance #3570 üzenetére
Én egy régebbi samsung töltővel töltöm, ami nem leválasztható adatkábellé! Így kb ugyan annyi időt vesz igénybe, mint a gyárival!
Persze nem biztos, hogy jó ez, de eddig nem volt vele gondom! Az aksim kb 2 napig bírta, másfél, ha sok zenét hallgatok meló közben! A kijelző idő így nem sok, de 1.5, 2 nap szerintem jó....
-
Dimond G
senior tag
Köszönöm! Ezt én is tudom, nem találtam olyat, amivel, ha bármelyik irányba seperem az ujjam a képernyőn, akkor felold!
Ezért kerestem egy alternatívát. Tegnap végre találtam egy olyat ami nem emészt fel halom energiát, leszívva az aksit. Egy éjszaka alatt 1%-ot fogyaszt, ahogy a gyári is!
Mivel olyan zenelejátszót használok, aminek nincs zárképernyőn megjelenítés, így ez a locker (régebbi verziója) még ezt is pótolja!
Amúgy hogy érdemes tölteni a telót? Eddig gyors töltésen volt, de most hogy kitört a 3 napos hétvége, így lassabb töltésre váltottam. Melyik a jobb amúgy?
-
beast0923
csendes tag
válasz anonymus89 #3561 üzenetére
A hisuite felrakása után mennie kellene
-
anonymus89
addikt
válasz Azazel71 #3565 üzenetére
Szia, köszi a választ nálam még cssk 2 opció jelenik meg fényképező vagy fájlok 3. nincs.....
Hiába áll a fájlokon nem ugrik fel a belso tároló csak a saját telepítő cd-je. Nem érem el a belső memóriát sajnos....
Az mpt drivert nem tudja felrakniOrganikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Azazel71
aktív tag
válasz anonymus89 #3563 üzenetére
Miután csatlakoztattad, az értesítési sávot lehúzva válassz "mód"-ot, mert különben csak tölt.
Mondjuk "Fájlok"
Ekkor a épen megjelenik az intézőben plk_L01 nevű hordozható eszközként.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
kekkola
senior tag
válasz anonymus89 #3563 üzenetére
Nem kell driver. Amikor csatlakoztatod, ne legyen a készülék zárolva.
O+8T
-
anonymus89
addikt
S.O.S-ben kellene mert térképfájlokat kellene felmásolnom.... (2 sim van benne nincs kártya)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
qbeer666
tag
válasz csajszi29 #3560 üzenetére
Na remek. Legalább akkor nem csal 1 személyes anomália. Nekem fényképezés közben adja br néha. Meg amit észrevettem, hogy ha power bankről töltöm, akkor is forrósodik, és valamiért gyorsabban merül. Nem tudom ez miért lehet. Furcsa.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
A gépem nem ismeri fel a telót, valami driverre van szükség? - win7 x64
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
qbeer666
tag
válasz unskillful #3558 üzenetére
Hát ez még így is vicces lesz.
-
unskillful
aktív tag
A legfrisebb hivatalos twitter bejegyzés szerint:
"Finally folks. The Marshmallow update for Honor 7 is out from today forward via OTA."The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Azazel71
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
Egyre inkább úgy érzem, én valami szerencsefia vagyok...PLK-L01, helyi frissítéssel feltett b180, és semmi, eddig emlegetett probléma nem jött elő eddig...
Azt azért elmondom, minden frissítés(mindegy hogy helyi, vagy OTA),KELL egy wipe cache partition, a recovery menüben.Szépen kitakarítja a felesleges maradékokat, beragadt folyamatokat, a frissült rendszerkomponensek előző verzióhoz tartozó adatait, stb...
Jó eséllyel segít a megvadult étvágyú Android OS, Android rendszer,eszeveszett fogyasztásán is.Akinek viber,gmail,stb...frissülős gondjai vannak, nézze át az összes lehetséges helyen az energiatakarékossági beállításokat,a gyorsítótárak törlését saját kezűleg, minden alkalmazásnál (ha szükséges esetleg)külön végezze, ne bízza semmilyen alkalmazásra, a teló saját alkalmazására se, a telefonkezelőben,pláne ne automatizálva. Van 3 giga ramunk, nyugodtan hagyhatjuk hogy a teló ezt fel is használja, nem kell őrizgetni másfél gigákat,csak hogy legyen.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem épp témába vág, de azért próba cseresznye!
Tudnátok mondani egy olyan locker app-ot ami viszonylag nem fogyaszt sokat és jobb mint a gyári?
Köszönöm! -
csajszi29
tag
Sziasztok! Egy kicsit csalódtam a telefonban (vagy inkább az új frissítésben). Egyrészt iszonyatmód csökkent az üzemidő mióta az utolsó frissítést letöltöttem, másrészt amikor 1 hónapja elutaztam kicsit "megtréfált". Városnézésen voltunk és hát pont olyan helyen, ahol videózni szerettem volna. Meglepődve tapasztaltam, hogy ha videózásra váltom a fényképező módot, akkor lefagy az egész alkalmazás. Jópárszor újraindítottam a telefont, de nem javult meg. Aztán hirtelen gondolt egyet és másnap minden gond nélkül működött. A fényképezővel ugyanakkor semmilyen gond nem volt, szépen tette a dolgát.
Tapasztalt más is üzemidőcsökkenést az új frissítés óta (EU verzió)? Azt is tapasztaltam, hogy a navigálás is jobban szívja le az akksit. Remélem, hogy ezt javítani fogják.Xiaomi Redmi Note 10
-
hotkar
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telót, megnéztem ma az MM-ben a 16Gb-os változatot.
Minden nagyon szép és jó (mondjuk rá), de...
Próbálgattam a kamerát, és azt tapasztaltam, hogy videofelvétel módban nem működik a folyamatos autofókusz.
Meg tudná nézni valaki, hogy ez nála is így van-e?
Amikor elindítottam a felvételt, már akkor sem akart élesíteni, ekkor kézzel ráböktem egy pontra, akkor élesített. Utána viszont ahogy közelítettem-távolítottam a telót (gyorsan is, lassan is) semmi jelét nem mutatta hogy élesítene. Hozzáteszem, nagyon kontrasztos témát videóztam.
Ugyan a 64 GB-os verziót venném, de feltételezem, nincs különbség a kameramodulban.
Kipróbáltam, a meglévő LG G telefonomon kiválóan működik ugyanez..
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
válasz #92239104 #3536 üzenetére
Én ezt nem mondanám rossz üzemidőnek!
Ha egész nap nyomkodom nekem akkor is kijön minimum 5,5 óra kijelző idő!
Igaz én egy simmel használom..![ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
kekkola
senior tag
válasz #92239104 #3540 üzenetére
Sztem az 5-6 óra kicsit optimista, mondjuk wifin, filmet nézve-böngészve összejöhet. Bár biztos lesz itt olyan aki dob Neked egy 7-8 órás screenshotot. Szvsz a mate7et nem fogja utolérni. Sztem a G2-t sem, volt G2esem, az emlékeim szerint erősebb volt akkuban mint a H7(ott simán megvolt a 6óra SOT). Általános használattal használattal 4 óra SOT és ~30-35 óra készenlét lehet kb nálam az átlag. 1 SIM.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
xSide
őstag
B330 tapasztalat, lassabban tölt és tovább bírja.
A pm.apk plusz 1.1.0 működik rajta, autostart miatt raktam fel...
Teszi a dolgát, a huawei optimalizálás is jobb lett.
Korábban ilyenkor már reggel 5h töltőről levétel óta használat mellett 60% voltam, most 91% ugyanazon használat mellett...[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz istvan1000 #3535 üzenetére
Lényeg, ha SD az alapértelmezett, akkor alapból mindent (legalábbis a Huawei telefonon a tapasztalatom ez) az SD-re tesz. Pl. a letöltött témát stb stb.. Az SD-re kerül az obb fájl, ami játékoknál jó nagy lehet.
A programot mindig a telefonra telepíti, de át lehet helyezni utána. Ha áthelyezed az alkalmazást, az APK-t és lib-et teszi SD-re A DEX és Adat fájlok maradnak a telón. Ezek kisebbek általában.
Root-olt készüléken pl. Link2Sd-vel lehet megnézni, hol találhatók és mekkora helyet foglalnak. -
-
qbeer666
tag
Én csak az én tapasztalataimat mondom. Én két kártyával használom és nálam nem tudom, hogy miért, de nem túl izmos az akku idő, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
Azért tegyétek hozzá, hogy ez 1 vagy 2 SIM kártyával van-e?
-
-
kekkola
senior tag
4-5 óra SOT. Minden nap töltöm, de a töltőre este olyan 30-40% között szoktam feltenni és nem töltöm egész éjjel, csak addig amíg fel nem tölt, utána leveszem és megy az ipar tovább. Kb egy óra alatt végez, így azt mondom, van egy készülékem, amit naponta egy órát kell tölteni, annyi időt meg megvagyok nélküle...
O+8T
-
BOBAKILL
őstag
Nem értek egyet az előttem szólóval.
Az átlagnál jobb az akkuidő. Ha keveset használom akkor a 2nap simán összejön ~3óra kijelzőidővel és még marad benne kraft. Ha meg sokat nyomkodom akkor 1-1,5 nap de akkor meg a kijelzőidő nő 5-6órára.
Tehát a készenléti fogyasztás lehetne jobb is, de még így is az átlag felé emelkedik.[ Szerkesztve ]
-
qbeer666
tag
4 óra kijelző idő. Összességében nem mondanám olyan jónak, mert a rendszer kikapcsolt képernyő mellett sokat fogyaszt, de ez attól is függ, hogy milyen programokat használsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz istvan1000 #3535 üzenetére
Srácok gondolkodóba estem ,vásárolnák egy ilyen telefont.Anno a Mate 7 nagyon bejött egyedül a méretével nem tudtam megbékélni de az üzem idő brutál volt.Itt mire számíthatok üzem időben?Thx
-
istvan1000
csendes tag
Egy észrevétel :
Ha bemegyünk az alkalmazáskezelőbe ott láthatunk olyat hogy az alkalmazás mennyi helyet foglal. Összes, alkalmazás, adatok.
Azt figyeltem meg ha át teszek egy alkalmazást SD-re akkor ott az összes jelenik meg pl.: skype 172 MB, alkalazás 164 MB, adatok 8,55 MB. Ha átteszem SD-re akkor ott 172 MB jelenik me. Akkor mégis csak átteszi az egészet ? -
Dejdő
csendes tag
Sziasztok!
Betört a kijelző üveg bal felső sarka Tud valaki ajánlani szervizt a cseréhez? Van valakinek ilyen tapasztalata? Itt is komplett csere van üveg+kijelző vagy lehet külön is? Kb. mibe fog ez fájni???[ Szerkesztve ]
-
istvan1000
csendes tag
Sziasztok ! Érdeklődnék hogy ha telefon tárhelyet átálállítom SD-re alapértelmezettként, annak mi a lényege ? Kipróbáltam hogy letöröltem egy alkalmazást és újratelepítettem de úgy látom hogy így is a telefonra tette. Akkor miért jó ha az SD az alapértelmezett ?
Köszi a válaszokat !
-
BOBAKILL
őstag
válasz silver-pda #3528 üzenetére
Törlőkendők is és matrica a felhelyezéshez.
-
gilead
tag
tisztelt fórumtársak! a t-mobilnál vásárolt készülék is dual simes?
-
Goxi
tag
300 Ch a Svájci VMall oldalon. Az 87K. Ez 30-al barátságosabb az itthoni árakhoz képest. Itthon lehet gariztatni.
-
qbeer666
tag
válasz BOBAKILL #3519 üzenetére
Én a twitteren kedvesen elküldtem őket az anyjukba. Én is pont ezt mondtam nekik, hogy nem lenne szánalmas amit csinálnak ha nem ígérték volna meg. Azért ne feledkezzünk meg róla, hogy azért a Huawei, de a Honor egyedül is egy nemzetközi cég. Franciák, olaszok, britek kérdezgették, hogy mi van már. Botrány az egész. Főleg, hogy amikor megkaptam a B180-at azóta rosszabb az akku idő, és azóta az MM-t várom... Szóval elég gáz. Na mindegy. Húsvétkor valószínűleg meg kell jönnie. De akkor is szánalmas.
-
BOBAKILL
őstag
Ez még nem a végleges szerintem. Akkor mindenki megkapta volna. Előbbi képről is úgy tűnik hogy a 320 foltozása. Jó lenne ha lassan kinyomnák magukból az MM-et eu verzióra is. Kicsit sokat ígérgették már hogy jön..Február, aztán még két hét, aztán megint.. Jó nekem lollival is nem azért mondom, de már sok az ígérgetésből.
-
zozyk
addikt
-
Panther2
csendes tag
OTA frissités érkezett PLK-L01C432B330
-
nickedez89
senior tag
Az utóbbi napokban nem volt időm annyit nyomkodni a telót mint szoktam és szerintem baromi jó az üzemidő!
Most dugtam be tölteni 11%-kon és 56,5 órát ment a vas 2ó51p kijelző idővel és volt benne némi netezés is, meg gps, meg telefonálás és sok viber!
A H6 nem bírta ilyen jól pedig ugyanaz az akksi nem?
Vagy ennyire optimalizálva lett a szoft?"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
kekkola
senior tag
-
silver-pda
aktív tag
PLK-L01 EU ver. 32GB: Gyorstöltőt adnak hozzá, akksi 17%-on, az első 20 percben 9V/1,5A töltés ment rá. Műszerrel mérve. Később már csökkent ez az érték.
Más: 16GB-os verzióban alapból mennyi a szabad hely?
-
Azazel71
aktív tag
3492-s hozzászólás.
Beast, nem tudom, nyálazd át az összes energiaspóroló beállítási lehetõséget, majdnem biztos hogy valami ilyen oka van..
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz doongoo #3499 üzenetére
Ejha, azt nem gondoltam volna tudja kezelni a Beidou-t. Ez igen.
Amúgy tervben volt egy europai gps rendszer is Galileo néven, de persze a nagy európai együttműködés miatt még nem müködik. Állítólag kész lesz pár év múlva, de a mostani európai helyzetet tekintve nem biztos.[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz beast0923 #3501 üzenetére
Beállítások/energiatakarékosság.
Itt mire van állítva? Legyen teljesítményen.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest