Új hozzászólás Aktív témák
-
qbeer666
tag
válasz
Dello79 #4364 üzenetére
Okostelefon, használni kell. De ha este elalszom ésvéletlen bekapcsolva hagyom a wifit meg a szinkronizálast akkor nekem is tud ennyit fogyasztani simán. Ez szerintem nem korrekt. De nagyjából ennyi hibája van ennek a telefonnak. A készebléti idő. Egyszer már említettem, hogya régi szar telefonom nulla használattal 1 hónapot majdnem elmegy 1500 mAh akksival.
Reagálva az átlagfelhasználóságra. A messenger, meg fb pároselég sokatfogyaszt. A nessenger nekem is védett. Tényleg csak azokat kell védetté tenni, amiket rendszeresen használsz. + elég sokat tud a telefon merülni 2 óra telefonálástól, szóval az kb. -45 perckijelző idő (tapasztalat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged