Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien007
csendes tag
Sziasztok.
Gondolkozok telefon vásárláson és a Honor 7 a befutó, annyi kérdésem lenne, hogy mennyire jó képeket illetve videót készít, mivel ez is elég fontos számomra.
Teszteket néztem ott elég szépek a képek de személyes tapasztalatok is érdekelnének.
Előre is köszönöm -
istvan1000
csendes tag
Üdv.
Valaki elmagyarázná nekem hogy akkor most hogy is van ez a frissítés dolog ? Ha HiCare-n rámegyek a frissítésre akkor mi fog történni ? Letörli az egész telót ? Kell mentést csinálni ? És mi az hogy 2 x kell frissíteni ? Bocs de én nem vagyok az a mókolós típus. Nekem ez az egész Kínai, nem csak a telefon. Köszi. -
Azazel71
aktív tag
válasz soundman1 #5093 üzenetére
Nagyszerű...Akkor ez az OTA előnye, a helyi frissítéssel szemben. Ha szeretnéd ezeket a dolgokat megtartani, szerintem ne használd a helyi újratelepítést.Biztos nem véletlen, hogy nem lehet kapcsolgatni őket.Simán fel tudom telepíteni én is a pmplust, meg is jelenik az alkalmazások között, de bármit is csinálok, nem kerül be a beállítások közé, és nincs ott a beállítások között a hálózati sebesség kijelzése...
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz 19Petya83 #5092 üzenetére
Nincs mit...mindenkinek más a motivációja...nekem pl. csak a kiváncsiság volt, a frissítésre, nem hiszem, hogy komolyabb ok lenne, mint a tiéd...
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
soundman1
senior tag
válasz Azazel71 #5067 üzenetére
Minden javaslatod ellenére cache és újrahúzás nélkül Hicare frissítés után 100%-os volt a letöltés és felment 100 %-osan a telepítés, és minden megmaradt, sőt a mobilnet kijelzés és navigációs panel eltüntetése is működik, bár egyiket sem tudom ki, ennélfogva bekapcsolni sem. Majd tesztelem az MM-et, ha gond lesz, akkor lesz 3 gombos újrahúzás és restore, mert a gyári desktop progival és Héliummal is csináltam biztonsági mentést.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
-
csajszi29
tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja írtam ide a fórumba, hogy egy sárga folt jelent meg a Honor7 készülélemnek a képernyőjén. Elvittem a boltba, ahol vettem (szervíz is van ott) és a srác mondta, hogy el kell küldeniük a hivatalos szervízbe, mert ezt ott tudják csak javítani. Nem volt túl pozitív, azt mondta, hogy erre általában kitalálnak valami kifogást, hogy ne kelljen javítani. Na, másfél hét múlva jött az sms, hogy mehetek a javításra leadott készülékemért. Miután a srác 3 hetet mondott, de inkább 30 napot, ezért gondoltam tuti nem javították. De pozitívan csalódtam, mert kicserélték a kijelzőt, az akkut, az akkutokot. Az utóbbbinak nagyon örültem, mert kétszer kicsúszott a kezemből a telefon és a betonra esett, emiatt két helyen is meg volt sérülve az éle elég csúnyán. Most kapva-kaptam az alkalmon és gyorsan beszereztem még ott náluk egy ultravékony átlátszó szilikon tokot, nehogy megint megsérüljön. Meg kell hagyni, hogy nagyon tetszetős, kifejezetten jól áll a telefonnak, egyáltalán nem tűnik "bunkónak" benne...és persze legalább így nem csúszik ki a kezemből. Szóval szerencsére javítva lett, gondoltam megosztom veletek a tapasztalatokat[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 10
-
-
Azazel71
aktív tag
válasz 19Petya83 #5085 üzenetére
Lásd fenn
Az ujjlenyomat megmaradás passz...
Még az is lehet, hogy potyára csináltattam veled az egészet, és valójában a játék nem tökéletes MM.-en...ez esetben sorry...
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz 19Petya83 #5083 üzenetére
Nem biztos hogy van értelme...ha végigcsinálta frissítésté és abból a fájlból, amit a netről töltöttél, akkor valami más gond lesz.
Próbálj előbb egy cache üritést, talán az is elég.Kikapcs, Volume Up + Power Button -> Recovery Mode, és ott a wipe cache
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
válasz szepi23 #5077 üzenetére
Petya épp azt írta, hogy neki nem.Nem tudom mi a helyzet ota-nál, de helyinél ugyanígy kilép 50-60 körül, rebootol, és optimalizál, de utána mindig akad valami gebasz..nincsenek meg dolgokj, nem működik normálisan, stb... ilyenkor kell megismételni,elmegy 100-ig, és minden helyrejön.
-
szepi23
tag
OTA-n mindenkinek végigment 100%-ig?
-
Azazel71
aktív tag
válasz 19Petya83 #5073 üzenetére
Ha a helyi nem megy el 100 százalékig, akkor, akkor ismételd. Lehet, hogy egy félbemaradt ota után elsőre felmegy már.
Akkor okés, ha gyári állapotban indul, mintha először kapcsoltad volna be.[ Szerkesztve ]
-
B. Tamas
aktív tag
válasz 19Petya83 #5073 üzenetére
Én pont ezt tettem fel hét elején és tökéletes!
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
-
Azazel71
aktív tag
válasz 19Petya83 #5071 üzenetére
Most látom, kihagytam a linket... Szóval igen, tölts le egy újat innen :
Ha va a teló belső tárhelyén, vagy micro sd.-n " dload " nevű mappa, azt töröld előtte.
-
tgb
senior tag
Olyan gondom akadt, a play áruházból az időkép alkalmazást nem sikerül letölteni, 6mb után kilép! Más alkalmazás az tölthető! Mi lehet a gond, ilyet még nem tapasztaltam!
az irányár nem félarat jelent!
-
Azazel71
aktív tag
válasz 19Petya83 #5068 üzenetére
Az a gond....
Nem teljes a frissítésed, csak látszólag.Mégegyszer frissítened kell, másodjára már végig fog menni.
Nem fogsz találni olyat, hogy helyi frissítés, helyette kapcsold ki a telót, utána tartsd lenyomva mindkét hangerőgombot, és nyomd a power gombot, míg el nem indul a frissítés.
Ha nem helyi frissítéssel tetted fel, akkor majd mondom, mi a teendő.
Aha, most látom, ota volt.
Szerintem, tedd fel újra helyi frissítéssel....innen töltsd le a romot, csomagold ki a zipet, lesz egy dload nevű mappa.Ezt a mappát másold az sd. kártyára, és hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Én is telepítettem a B330-at és van vele egy olyan gondom, hogy az egyetlen játék amivel játszani szoktam (boom beach) többször lefagy azóta, van olyan, hogy a játékban a kép "szétesik", de van hogy kilépni nem lehet. Kép hibával találkoztam az időjárásjelző widgetnél is (nem a gyári) amikor ráböktem és megnyitotta az alkalmazást rengeteg kis képhiba jelent meg egy időre, aztán eltűnt. Olyan volt mintha sok-sok pixelhiba lett volna. A frissítés közben a %-os kijelző kb 50-55%-ig ment, az nem tudom, hogy számított-e. Közvetlenül a frissítés után csináltam egy gyári visszaállítást.
Szerintetek mi lehet a gond?(a letöltés is marha lassan ment és egyszer csak kész lett Ugyan nem néztem végig, de az eltelt idő alapján nem hinném, hogy 60-70%-nál több lehetett amikor azt írta, hogy letöltve.)
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz s.zsolt94 #5053 üzenetére
Én erősen elégedett voltam a 180-s rommal, a 330-al még elégedettebb vagyok.
Mondjuk én elég spec. felhasználó vagyok, nekem nem fontos néhány életbevágó dolog, ami ebből már hiányzik, pl. mobilnet sebesség kijelzése, vagy hogy kikapcsolhassam a képernyőgombokat.
Az egyetlen dolog, amit igaz igazán sajnálok, az az, hogy az emuidark nevezetű téma, nem működik az emui 4.0-n.
Semmi okot nem látok rá, ami miatt visszatérnék a B180-ra.
-
Azazel71
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
Ez még jól jöhet, én bedobtam könyvjelzőbe..
-
sompetike
aktív tag
MM-n,hogy lehet aktiválni a touchplus -t?
Nem bírok rájönni.
Köszin450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
denorbi
tag
Én is frissítettem MM re, idáig egész jónak tűnik! Viszont a mirror share nem sikerült át vinni a kijelző képét, Samsung tévére! Másnak működik?
-
qbeer666
tag
Nekem bevált az MM. B180-on kétszer volt teljes visszaállítás, de ennek ellenére mindig előjött kamera használat közben a melegedés, fagyás, crash. Volt, hogy fényképezni csak újraindítás után tudtam. Ehhez képest az MM sebesebb, bőven megvan a 4 óra kijelző idő mindig (meg akkor is ha másfél órán át fényképezek, régen ez max. 3 órára redukálta a képernyő időt), kicsit jobb lett az akkumulator kezelés is. Nekem nem hiányzik semmi. Alkalmazásokból nekem van : Chrome Dev, GDrive, OneDrive, Google dokumentun alkalmazások, Spotify, Messenger, Google Photos, GMail...stb. És ezek csak azok, amikez rendszeresen használok. Szóval én elégedett vagyok, nagyon is. Ennyi pénzért ez teljesen korrekt. Két simmel használom amúgy, mist már este is kevesebbet merül (5-6% bekapcsolt szinkron + wifi kombóval).
[ Szerkesztve ]
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
-
Tamás34
senior tag
válasz s.zsolt94 #5053 üzenetére
Én 2 órája frissítettem, kicsivel gyorsabbnak érzem a rendszert! Amit eddig észre vettem, hogy 180.on kb. 1.90GB volt a szabad memória, most 1.50GB! Ha még valamit észreveszek van, akkor leírom!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Honor 7:)
tag
MM be hol lehet beállítani a dupla koppos ébresztést?
-
s.zsolt94
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy (telekomos) h7-nek.
130-rol 180-ra frissitettem.
A HiCare is frissitett es lehetoseget ad MM frissitesre. Mennyire stabil ez a verzio, nem olyan "nightly-s" beta kiadas? Erdemes frissiteni?Koszi elore is!
-
podapoda
újonc
De nem írják, hogy kiterjesztett, hanem h 2 év gyári EU spec, az összes többi Honor készülékre 12 hó garit adnak, de ennél félkövérrel kiemelték, hogy 2 év. Ha valaki vett tőlük, mit kapott?
Vagy hivatalosan csak edigitaltól, Telekomtól és MediaMarkt-tól lehet 2 éves garival kapni, a többi sufni gsm-es bolti garit ad?
Ráadásul ők is ugyanezt a 2 éves gyári garit írják: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz gabor20 #5049 üzenetére
a 2015. január 1-je előtt vásárolt Blackberry,
A kitétel csak a BB-re vonatkozik szerintem.
"
Honor 7 készülék
hálózati töltőadapter
USB-kábel
SIM nyitó tű
rövid kezelési útmutató
GARANCIA ÉS JÓTÁLLÁS2 év
teljeskörű garancia a készülékre"Szerintem ez elég egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
gabor20
tag
Telekom elvileg 2 év jótállást ad, de most olvasom a honlapjukon, hogy az 1 éves T-s jótálláson felüli gyártói "kiegészítő" jótállás feltétele: "A következő márkájú mobiltelefon készülékek esetében vállalja a gyártó a termék vásárlását követő 12 hónap után további 12 hónapra a kiegészítő/korlátozott jótállást: Alcatel, a 2015. január 1-je előtt vásárolt Blackberry, CAT, Emporia, Honor, HTC, Huawei, LG, Microsoft, Motorola, Nokia, Samsung, Sony és ZTE." Akkor most mégiscsak a T-s 1 évet adják??
-
tag
MM re frissítettem , telepítés előtt és uttana is volt chas és visszaállítás , eddig rendben minden kivéve hogy nem találom a dupla koppos beállítást, 9 óra alatt 1 % ot merült este , memoria kb 200Mb kevesebb ugyanazon a programok használatával. És a viber nekem továbbra sem villog
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Nálam is felajánl a HiCare valami frissítést, de azt írja, hogy csak saját felelőiségemre! Merjek frissíteni vagy sem?
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
podapoda
újonc
Itt ([link]) szeretnék venni egy Honor7-et (94 000-ért adják, az baráti), de mi az a garinál, hogy EU spec? Megbízható ez a puremobile cég? Fura, hogy a 64GB-os verzióra 1 évet, a 16-osra 2 évet adnak....
[ Szerkesztve ]
-
Femat05
csendes tag
válasz Attila1217 #5020 üzenetére
Hello!
Ikonszámláló megjelenítés:
Hosszan nyomsz az "alapképernyőn" egy üres helyre -> (jobb alul) Egyéb beállítások -> Ikonszámláló..Nekem is jelez frissítést HiCare update után de még nem tettem fel, kíváncsi vagyok én is a véleményekre..
Ne fukarkodjadtok a tapasztalatokkal..Üdv!
-
Soltee
tag
Bakker most olvasgatom a multi tools át lehet brandelni bármilyen telot, bármivé... tehát mondjuk a plk-01 to al-10 stb és mehet rá a kinai rom full future-el... azé ez durva.
-
bsebi
csendes újonc
Sziasztok!
Először is ez egy szuper fórum Honor 7-hez. Minden nap olvasom!
Az lenne a kérdésem, hogy ha kipróbálom és felrakom ota-n a mm-et akkor utána ha nem jön be, mennyire bonyolult vagy lehetséges-e visszarakni a 180-at? 180 nálam kifogástalan minden szempontból elégedett vagyok vele. Más is jelezte hogy jó volna ha vki tételesen leírná mi az ami nem működik, nincs a frissítés után. Köszi előre is aki esetleg veszi a fáradtságot és ismeri mindegyik verziót! -
Zsee75
tag
válasz gazdi40 #5018 üzenetére
Komám te valamit nagyon nem jól csinálsz. Ha egy kicsit is olvasgattál itt észrevehetnéd hogy több száz elégedett felhasználója van a telefonnak és senkinek sem fél napig bírja. A csatlakozó két használat után meg általában tönkre szokott menni mindenkinek, vicces. A sim kártyákkal sem tuloztál. Igaz csak 300000 fajta van de mindegy. Mivel ebbe a legkisebb való így tényleg egyetlen más telefonba sem tudod soha többé betenni a kártyádat, ez felháborító. Gondolom a szolgáltatótól így nano méretben vágták hozzád. Tényleg nem neked való ez a telefon, de lehet semelyik okostelefon sem. Maradj a nyomogombosnál és több napig is fogja bírni majd.
-
istvan1000
csendes tag
Üdv. aki már használja 6.0-át tudna írni egy összefoglalót hogy mik az előnyei és a hátrányia a frissítésnek ? Úgy értem hogy mely funkciók tűnnek és milyen újítások jönnek helyette. Csak azért mert én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a telóval így is. Köszi előre is.
-
tag
Nekem is jött a várva várt frissítés...akku idő jobb lett vagy rosszabb? nekem ettől függ a frissítés
-
sompetike
aktív tag
Ha frissíti a Hicare alkalmazást akkor már OTA-n is lehet updatelni,a frissítő is látja a B330-t...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
istvan1000
csendes tag
A HiCare-n nekem van frissítés, ha innen frissítek akkor kell mentést csinálnom a telefonról vagy nem ? Annyit ír hogy a személyes adatok nem törlődnek.
-
istvan1000
csendes tag
válasz Attila1217 #5020 üzenetére
Szia, a védett alkalmazásoknál védetté kell tenni és akkor már jó lesz.
-
gabor20
tag
Sziasztok! Honor7 16Gb vételén gondolkodom. Mi a különbség, ha Puremobile-nál veszem 94 eFt-ért vagy ha edigital-nál 128 eFt-ért? Elvileg mindkét cégnél 2 év gyári gari van, vagy mégsem? :S Kérlek, segítsetek (és bocs, ha hülyeségeket kérdezek)
-
lenovomen
aktív tag
Wifi+ funkciót használta már közületek valaki? Hogyan működik? Sose jöttem még rá.
-
tgb
senior tag
Majdnem dupla
[ Szerkesztve ]
az irányár nem félarat jelent!
-
tgb
senior tag
Üdv mindenki!
Megoldható eu rom felrakása PLK-00ul tipusu telora 6.0/emui 4.0?Valami komplex megoldás kellene a sok kinai felirat megszüntetésére illetve a teljes google rendszer elérésére!
Valaszaitokat,segitségeteket előre is köszi!az irányár nem félarat jelent!
-
hemaka
nagyúr
Gyors kérdés, mobilról mert nem látom az összefoglalót. Gyári 6.0-át rá lehet varázsolni?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
noto
senior tag
válasz gabenn4241 #5021 üzenetére
Nekem egyból ott volt a rom frissités menű de nem talál semmit!
-
gabenn4241
tag
-
Attila1217
újonc
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Honor 7 készüléket és nagyon-nagyon tetszik de lenne egy kérdésem Facebook messenger, Skype alkalmazásoknál mit és hol kell beállítani, engedélyezni, hogy kapjak értesítéseket ha üzenetem érkezik. A korábbi Samsung telefonomon az ikonra kikerült egy piros 1-es (vagy ahány üzenetem jött) amikor jött valami üzenet, itt viszont nem kerül ki semmi, ha belépek az alkalmazásba ott látom, hogy jött üzenet vagy sem, de másképpen nem. Amúgy nekem nagyon tetszik a telefon, bár még ismerkedek csak vele de eddig maximálisan meg vagyok elégedve
Köszönöm a segítséget!
Üdv. : Attila
-
noto
senior tag
-
gazdi40
csendes tag
válasz doongoo #4981 üzenetére
Szervizgond hm egy hónapos telefon fél napig bírja az aksi fülhalgato aljzat tropa(használtam kétszer) töltő nem is érzékeli a telefon , a kepékről leírtam a véleményem ill a szoftveréról akinek bejön vegye . A szerviz kurva trükkös merthogy a huawei feszt ragaszkodik hogy adja fel postán az ember . Némi levélváltás stb után megadták a szerviz címet , ami Pesthez közeli az is Budaörsön van . kétszeri kiutazással számoljuk 1000 ft .Na mármost miután leadtam a telőt és mivel cserekészülék felejtős , így vehettem egy valami kis egyszerűt , plusz domino sim mivel hála az égnek 50000000 fajta sim kátya van már .Pusztán ennyi El lehet itt csámcsogni a tömeggyártáson meg stb n mivel kb a gyártok is ezt teszik . Kb ennyi a véleményem szidhatom a fejem mert a másik választásom az lg g4 lett volna de újabb tapasztalat mit ne vegyen az ember
-
FekaP4
csendes tag
HiCare tényleg hozza a B330-at. OTA még nem...
-
noto
senior tag
Eza Hicarés frissitő hogy működik?
-
mark1996
csendes tag
Én úgy frissitettem 6.0 -ra, hogy beléptem a HiCare- be az először frissitette magát, utána pedig ott kiválasztottam a Rom frissitőt és el is kezdte letölteni
-
forgonati
őstag
válasz Azazel71 #5005 üzenetére
Ja, ezt már ajánlottad néhány napja, ugyanis már korábban is kérdeztem hogy tud-e valaki sötét témát. Nekem nagyon nem lett halványszürke, maradt fehér. Csak a tárcsázö meg az ikonok változtak meg. Meg különben is én sötétet keresek, olyat, ami tényleg sötét. Úgy látszik a kínaiak félnek a sötéttől.
Keelah Se'lai!
-
Azazel71
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
Nekem B330 van fenn, Nova prime-al. Ha belépek a telefonkezelőbe, ott van a menüjében a gyorsindítók.
Ott bekapcsolom az optimalizálót, és szó nélkül kiteszi a főképernyőre.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Soltee
tag
válasz nagymolnar #5001 üzenetére
Nekem is a v9 yoda van még fent. Nagyon jó. A G2-eshez is talán a legjobbat Ő készitette. Biztos h valami beragadt mentésed lehet.
-
Soltee
tag
válasz nagymolnar #5006 üzenetére
Igen sajnos igy van mm alatt nem működik, próbáltam.
Amúgy még pár dolog hiányzik nekem a 6-os droidbol ezért sztem visszatérek b180-ra. Főleg a recent app azt nagyon szerettem h egyszerre 4et jelenit meg. Sokkal könnyebb volt a váltás. Ja meg a vendég üzemmód az is nagyon hiányzik. Nekem az akku idő is jobb volt és sztem folytonosabb is ha nem is olyan pörgős. -
nagymolnar
tag
válasz nagymolnar #5001 üzenetére
Sajna nem működik.... Közben láttam, hogy Soltee már látta ezt korábban és a kínaiak a 6.0-tól a kínai romból is kivették a hangrögzítést hívás közben... Hiába ott is fejlődik a demokrácia
-
K.Matte
újonc
Sziasztok!
Problémám a következő. Hívás közben sokszor elmegy a hang, leginkább a másik oldalon nem hallanak én általában hallom őket. Valaki találkozott már ilyennel? Ötletek mi lehet ez?
4g nincs bekapcsolva, úgy talán még rosszabb
-
Gabesz87
veterán
Most használtam először navira a telót (Waze), be volt dugva töltőre, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem bírta eléggé tölteni a töltő. Mármint jobban merült, mint amennyire töltött. Hiába be volt dugva, lassacskán merült. Ez most a gyenge, 1A-es töltő miatt van? Szivargyújtósból létezik 2-es?
-
nagymolnar
tag
Soltee!
Ezt találtam, elvileg működik, de még nem tettem fel....
Amúgy feltettem a Yoda v9.0 ROM-ot és eddig nem találtam hibát....Akkuidő jó.
Van egy visszatérő hibám, ez már 330b-n is megvolt, valahol bentragadt egy 6.00-s ébresztő, jelzi fent az ikon is, de az órán nem lehet kikapcsolni, mert nincs aktív ébresztésem. Szerintem valami google mentésből jön, mert a Yoda romon is megjelent és csak ez lehet az oka. Esetleg ötlet, hol keressem?
ÜNNEP: Elértük az 5000. hozzászólást , amit Orca58 tagtárs követett el....
Üdv.
nagymolnar[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- BestBuy topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bitcoin topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest