Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazel71
aktív tag
válasz marci94 #4298 üzenetére
A Tétől.
Mondjuk hozzátartozik, hogy én alapból teljesítmény módban használom, és két marék számomra felesleges app, letiltva törölve, háttérfolyamatok erősen kordában tartva...de a net népe szerint 50K körüli az átlag.
Másrészt pedig, nekem ne a tesztekben brillírozzon, az nem érdekel...annyit ér, mint a gyári fogyasztási adatok a kocsiknál....használat közben suhanjon...márpedig suhan...
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
-
marci94
csendes tag
válasz undersance #4294 üzenetére
A google-t használom, és tényleg kellemetlenül forró a teló elöl-hátul egyformán, pedig tok sincs rajta.
-
marci94
csendes tag
sziasztok!
két kérdésem lenne.
1. normális hogy 15 perc navigálás után tojást lehet sütni rajta?
2. az antutun 47000-nél többet nem tud produkálni. Megboldogult G2-m, meg az asszony H6-ja is tud 52000-t.
MM-s piszkálatlan darabról van szó.
Előre is köszi! -
Azazel71
aktív tag
válasz tiger71 #4291 üzenetére
Lehetne próbálkozni másik simmel, ha van a környéken nano sim, de én biztos visszavinném...ha nem itthon vetted, akkor meg szervízbe. Lehetőleg márkaszervízbe.
(szerintem a gsm rádiós modullal lehet gond, nem a simmel.)
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
tiger71
aktív tag
válasz Azazel71 #4290 üzenetére
Sim kártya hiba nem lehet? Mindkét foglalatban fennáll a hiba! Térerő van, 4G jön rendben, mobil adat is ok! Viberen a telefonálás is! Sms-ek elmennek, jönnek! A mikrofon és a hangszóró is lett tesztelve, azok rendben vannak!
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz unskillful #4282 üzenetére
Sajnos ez nem oldotta meg (viber unistall sem segít), gyári vissza állítás után sem működik!!!
B320-as ROM-ot próbáltam, de mivel azzal se jó, visszatértem B180-ra... Ott sem működik! Gyári romok, nincs root...nincs piszkálva!
Más tipp?
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
Sty01
tag
Valaki próbált már regisztrálni a huawei tagságra,nem tudom beállítani az országot ?
-
tiger71
aktív tag
válasz unskillful #4282 üzenetére
Köszönöm! Kipróbálom!
Ha ez nem oldja meg, van más ötleted?
Predator Helios 300...
-
doongoo
addikt
válasz Azazel71 #4283 üzenetére
mindenkinek ajánlom az XDA-n elérhető Honor Multitool használatát.
diverek letöltéséhez, unlockhoz, recovery telepítéshez, stb.
Okosság és hasznos is
-
Azazel71
aktív tag
válasz unskillful #4279 üzenetére
Azért előtte kell egy bootloader nyitás, hogy felmenjen a twrp, kell az adb, a drivereivel együtt, szóval kicsit mókásabb mint a leírásod...pláne ha mondjuk egy régebbi twrp-t tesz fel, amiben az elavult supersu van, amivel féltégla lesz a teló, mert induláskor rendszer helyett csak a twrp-be hajlandó bootolni...
Én biztos nem esnék neki azért, hogy lássam a mobilnet sebességét számokban.
-
unskillful
aktív tag
válasz tiger71 #4281 üzenetére
Először is távolítsd el a vibert a telefonról, és próbáld ki úgy. Nagy valószínűséggel rendben lesz... más típusú készülékkel jártam ugyanígy, és a viber volt a ludas. Érdekes módon mikor újból felraktam a vibert már nem jött elő újra a probléma.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
tiger71
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy mobil hívás közben nincs hang (nem hallható semmi) egyik oldalon sem? Hívás bejön, fogadáskor némaság, nem hallanak a másik oldalon sem, csak a kinyomás pittyenő hangját... Ellenben viberen tökéletes! Mobilnet megy, sms is...csak a hívással van gond!
Megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget!
Predator Helios 300...
-
unskillful
aktív tag
Nem tart sokból rootolni a telefont. Le kell cserélni a gyári recoveryt TWRP-re (amiből már van hivatalos is honor 7-re), aztán twrpből flesselni egy supersu-t. Az unroot és a gyári recovery visszarakása kb ugyanennyi. (5 perc) ;-)
[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
EtonBlazer
csendes tag
-
unskillful
aktív tag
Ja és persze a local.prop file szerkesztéséhez root kell.
-
unskillful
aktív tag
válasz Dexxter182 #4275 üzenetére
Gyárilag letiltották a 4G kapcsolót és a net speed-et is, de vissza lehet kapcsolni:
A local.prop file-ban kell átírni hozzá a következő sorokat:
ro.config.hw_hide_lte=true helyett ro.config.hw_hide_lte=false
Illetve a ro.config.hideNetworkSpeed=true helyett ro.config.hw_hideNetworkSpeed=false
A local.prop file a Cust\hw\eu\prop könyvtárban található.[ Szerkesztve ]
-
Dexxter182
tag
válasz EtonBlazer #4274 üzenetére
Illetve MM-ben nem lehet kitenni a hálózati sebességet a az értesítési sávra?
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
EtonBlazer
csendes tag
MM-ben nem lehet már a 4g-t ki be kapcsolni a parancsikonoknál? Úgy emlékszem korábban volt erre egy gomb. Jelenleg úgy néz ki hogy nálam javult az aksi,50%nál 2 óra 15 perc képernyőidőm volt.
-
Azazel71
aktív tag
Hurrá...mindegy milyen témát állítok be a Spectrum helyett...épp most nyírta ki az egyik hivatalos is....
5 perce végeztem a visszaállítgatással, erre megint....
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
WARNING!!!!!!!! FIGYELMEZTETÉS!!!!
NE HASZNÁLJÁTOK A TEGNAP LINKELT DARK BLOOM TÉMÁT!
Valamit taccsra tett nálam, és minden(widgetek, bill, satöbbi csak egyetlen idétlen fontot használt, sehogy semmilyen más betűtípus sem létezett, csak a gyári visszaállítás segített rajta.
-
bferenc
tag
válasz newman8929 #4267 üzenetére
Én úgy emlékszem hívásközben tudod bekapcsolni a felvételt.
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
James67
aktív tag
válasz newman8929 #4267 üzenetére
Én a Call recorder-t használom, teljesen jól működik. A jogosultság kezelőnél ne felejtsd beállítani és tedd védetté. A play-ről töltöttem le és nem a pro verziót.
Redmi Note 8 4/64
-
newman8929
tag
Tudtok ajánlani egy telefonbeszélgetes rögzítő app-ot? Elvileg van beépített, de nem találom.
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #4264 üzenetére
Ohhh ember...az elmúlt 3 napban ezt legalább háromszor biztos leírtam itt, és előttem mások kismilliószor..
Igen, kellene.
-
newman8929
tag
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #4260 üzenetére
Az nekem sincs,legalább nem kell tiltanom.Ahhoz lesz köze szerintem, hogy az MM.-ben már a Chrome a stock browser.(most azt kell tiltanom ).
Lőj egy gyári visszaállítást, hátha előkerül...
Igen Plk_l01, B330 6.0, 4.0
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz newman8929 #4257 üzenetére
Fényérzékelő...? Nem inkább távolságérzékelő?
Egy teljesen sötét szobában illene feloldaniaHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #4257 üzenetére
Márpedig nekem B330-ban ott van.
Igaz, a fényérzékelőre nem gondoltam. De akkor se kell
De beállíthatod okosgombra is, azzal is a powert kiméled.
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz Stevie12 #4254 üzenetére
Igen, bár eszembe se jutna ujjlenyomatos feloldás helyett azt használni.Ki is kapcsoltam, nehogy viccelődjön a zsebemben.
-
Stevie12
csendes tag
válasz EtonBlazer #4253 üzenetére
Ebben a verzióban is működik a dupla koppos képernyő bekapcs?
Ma nyomkodtam egy P9-et Media Marktban és abban már nem volt meg ez a funkció (EMUI 4.1). -
EtonBlazer
csendes tag
Én olaszban ota-rol frissítettem, eddig itt is minden rendben,kb 4 óra képernyő idő nekem is megvan simán mobilnettel,2 símmel,6 óra zenehallgatással, netezéssel,böngészéssel.
-
ZPKing
tag
Sziasztok.
Nem tudom miért szidjátok a B330-at
én kb egy hónapja raktam fel a német oldalról.
B180ra nyomta vipe chace-et majd tárcsázó update.
aztán 60% ig ment is majd hibával újra indult de már B330-al
csináltam újra vipe chace. újra update.
Ekkor már végig ment 100%-ig
Belaktam beállítottam mindent.
Most ott tartok hogy 3,5 4-óra kijelző idő
folyamatosan bekapcsolt wifi és GPS mellett 48-55 órát bír ki.
Pedig céges mobilnak használom egy sim és SD kártya.
És szerintem gyorsabb is mint a B180.
Nekem tetszik. -
Azazel71
aktív tag
EMUIDark helyett, 4.0 Emui-ra : Dark Bloom
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #4239 üzenetére
Ott van az alkalmazások között, tedd ki a fő képernyődre, és kész.
Nem tudom hogyan kell, egy percig sem használtam a telefont Nova launcher nélkül...NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz MiklosSaS #4247 üzenetére
Miután végzett a frissítéssel, megmaradtak az adataid, vagy újra nulláról kellett beállítani? Mert ha megmaradtak, akkor csak félig frissítettél, ezért vannak gondjaid vele.
Egyébként pedig: 4228. hozzászólás.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
B180-rol valtottam B330-ra....gyengebb aksi ido, random fagyasok, ujraindulasok. Szeretnek vissza valtani B180-ra, tudna valaki egy reszletes leirast irni hogy mit es hogyan kell csinalni?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Azazel71
aktív tag
válasz AngelOfFate #4240 üzenetére
Nem tudjuk biztosan, valószínűleg igen.Németek, olaszok, megkapták már.
-
Azazel71
aktív tag
Elolvastad a topic indító tesztet??
4x2.2 GHz-s procival, 3 giga rammal hogy lehetne lassú??? Az S-ed után olyan gyors lesz, hogy 2 napig kezelni se tudod majd, a sebessége miatt...
Arról hogy milyen, mik az erősségei, gyengéi,cirka 4000 hozzászólást írtunk eddig, hadd ne kelljen mégegyet...dőlj hátra, és olvass vissza 10-20 oldalt...
Rüviden: xperia sp.-ről váltottam, 3-4 hónapja, most nem adnám oda s6 edge-ért, ájfón6-ért sem.
[ Szerkesztve ]
-
Dexxter182
tag
Kb fél éve használom, és nagyon gyors. Annyira nem tetszett, de meggyőzött a sebességével. Ami idegesít az az EMUI (ez természetesen szubjektív), de lecseréltem nova-ra, azóta semmi baj. Nagy előnye még hogy kiváló képeket készít. Nekem hiba nem jött elő, max hogy könnyen törik a térburkolón ha részegen a zsebed mellé teszed
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
Snike
aktív tag
Hellosztok,
Sima Honor 7-en gondolkodom, mert hát tetszik...
Viszont félek, hogy lassú lesz!Jelenleg Sony xperia S-em van,
azzal a készülékkel az alábbi gondjaim vannak:
- sajnos ha töltön van vagy leveszem nagyon belassul a telefon néhány percre,
- térerő ingadozásra nagyon érzékeny, ha visszanyeri akkor is néhány percig használhatatlan,
- memoria kezelése borzalmasan rossz.Itt is vannak hasonló gondok, mik a típushibák?
Köszi a válaszokat!
PS5, mert az jó! :)
-
qbeer666
tag
válasz AngelOfFate #4240 üzenetére
Nem. És egyre jobban az az érzésem, hogy nem is fog.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
AngelOfFate
csendes tag
Sziasztok!
Én manuális frissitésekkel jutottam el 180 ig. Erre érkezni fog, vagy érketzett már valakinek OTA ajánlat 330 ra? Vagy bármilyen 6 os androra?
-
Azazel71
aktív tag
Tegnap délelőtt 11 óta: 33% töltöttség, 4 óra 37 perc képernyő, hátravan 13 óra 19 perc. Szerintem ez elég korrekt.
-
Dello79
aktív tag
A Viber nektek is xarul működik..?.. ez ilyen Huawei jellegzetesség ? pl. a neveknél nem lehet keresni.. így az új Viber-es titkosítás se működik..
+a beállítások>Általános>Névjegyek szinkronizálása
Nálam mindig be van kapcsolva, és egy idő után veszem észre , hogy magától kikapcsolódik és nincs bent a pipa...
Kva idegesítő..
-
Azazel71
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #4226 üzenetére
Staker kolléga 3021-s hozzászólása alapján.
-
Azazel71
aktív tag
válasz sabian89 #4225 üzenetére
Keresd meg doongoo 4165-s hozzászólását. Közbe olvasd el, ki mit tapasztalt, és döntsd el, hogy tényleg akarod-e?
[ Szerkesztve ]
-
newman8929
tag
Leírná valaki, hogy tudnám vissza rakni az 5,-öt? :-)
-
sabian89
újonc
sziasztok! abszolút kezdő vagyok, Honor7-em van, a 180-as frissítés van rajta.
Letöltöttem az UK és a DE oldalról is a b330-at. (mindkettő kicsomagolásánál a winrar azt írja ki hogy sérült v hibás a fájl, pedig tuti jó)melyik tehetem fel, és pontosan hogy? adatmentést csinálok persze. memóriakártyára kell másolnom a frissítést vagy a telefon belső tárhelyére?
köszi a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz newman8929 #4221 üzenetére
Az emui 4.0 az MM (B330) mellé jár, mint a 3.1 a Lolli mellé A böngésző nekem sincs, nem is hiányzik. A képernyőzárral mi a gond? Ott a beállításokban.
-
Azazel71
aktív tag
válasz Dex0620 #4212 üzenetére
Sajnos nem, de ezt találtam, a Honor 6 távirányítója, hátha működik : [link]
-
newman8929
tag
B330-ra frissítés után, másnak is eltünt a gyári böngésző meg a képernyőzár? Ja és az EMUI 4.0 lett. (Plk L01 16gb)
[ Szerkesztve ]
-
Dex0620
csendes tag
Van ez a funkció, hogy zsebben hangosabb csörög a teló... hol lehet ezt kikapcsolni...?! mert b330 telepítése után bekapcsolta a teló és az istenért nem találom...megtaláltam...
[ Szerkesztve ]
-
qbeer666
tag
Nekem is ,,sokat'' fogyaszt készeblétben. A régi szar Prestigio telefonom elmegy 15 napig egy 1500mah akksival, ha rá sem nézel, de ha bekapcsolod a képernyőt akk 1 óra alatt lemerül. Vmit,vmiért.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
qbeer666
tag
válasz kekkola #4216 üzenetére
Én power user vagyok. Ha bekapcsolom a képernyőt akkor youtube, messenger, chrome, snapchat, drive. Ezeket ha nem is teljesen egyszerre de párhuzamosan használom. 1 napot kibír, kameraha sokat használod akkor b180-on sokkal többet fogyaszt, mint nekem b130-on tette. Nekem 3,5 óra az átlag képernyő idő és nagyjából 22-23-24 órát megy töltés nélkül. Én a b130-at üzemidőben jobbnak éreztem, de akkor még nem használtam minden olyan alkalmazást, amit most igen (google photos, snapchet, onedrive, spotify). Itt soka vannak, akik jobb időket produkálnak. Én két SIMmel használom, sokat fotózok és sok alkalmazást is használok. Nem azért vesz az ember 130kért telefont, hogy csak egy böngésző, meg viber legyen rajta. (Ne haragudjon meg, aki csak erre használja.) De így ezek mellett nem vagyok annyira elájulva az üzemidötől. Félre ne értsetek, mert nagyon szeretem ezt a telefont, de megvannak a maga hibái. (Minden volt már az üzemidő javítására, 2szer már teljesen frissen újra belaktam a rendszert. Ilyen igények mellett csak ennyit tud, de ez is türhető azért.
-
Zsee75
tag
Sziasztok!
Pénteken én is beléptem a klubba. egy 16Gb-ossal.
Bitang jó kis telefonnak tűnik, a B121-es van fent, írta frissítené a 130-ra, érdemes felrakni? (átolvastam már az első 2000 hozzászólást de nem derült ki hogy igazán érdemese e)
és még egy kérdés, Nektek mennyit merül egy éjszaka?
betettem ebbe az ultra akku módba és 6%-ot merült...
(a Len P70-esem egy éjszaka ugyanilyen módba 2%-ot merül)Köszi
-
-
nickedez89
senior tag
Ja értem.. Bár a sok app önmagában nem merít, csak ha használod is nem?
Persze gondolom azért vannak fent!Azazel71: Egész jól hangzik! Üzemidő még tesztelés alatt nálad?
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
veterán
válasz nickedez89 #4205 üzenetére
Legfeljebb 24-30 óra alatt. Mióta megvan a telefon (tavaly december) nem volt még olyan, hogy 48 órát elérjek
Ez volt B180 alatt is, csak akkor még ráadásul készenléti időben is nagyon merült, ezért "menekültem" előre az általam annyira nem kedvelt 6.0-ra.
De amúgy nem csodálkozom, rengeteg app van fent. Egyelőre a nap végéig kibírja, nekem ennyi elégHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Azazel71
aktív tag
No, akkor B330 :
Helyi frissítés a service menübe költözött. Tárcsázóba beírni : *#*#2846579#*#* majd hívásgomb.
Software Upgrade -> SDCard Upgrade-> OK (nekem belső tárhelyen lévőt nem látta)Okosvezérlő : Nekem kekmény tok van, konkrétan fém, simán működik.(Próbáljátok meg az "adatok törlése", "gyorsítótár törlése" lehetőséget. Alkalmazások/okos vezérlő/tárhely.Esetleg recovery menü/ cache törlése.
Viber villogtatja a ledet.
EMUI 4.0 csak MM-re van, de emui4 téma, működhet emui3.1-en.
Feloldás: A mentésből visszaállított ujjlenyomattal nekem is sz@rakodott, töröltem, újra felvettem, tökéletes.
Akinek nagyon gáz az üzemidő, a memóriahasználat, lőjön egy gyárira visszállítást, utána háromgombossal tegye fel újra.Annak is ezt ajánlom, akinek elsőre végigment a frissítés, és nem törölte az adatokat közben.
Az ugyanis csak féligmeddig frissítés, még ha látszólag teljes is.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
doongoo
addikt
Végre gyakorlati hasznát is veszem az okos vezérlőnek: a szállodában nem jó a TV távirányítón a csatornaváltás. Se perc alatt megoldottam a telóval az egész vezérlést 😁
-
nickedez89
senior tag
A 4 óra SOT mennyi idő alatt jön ki neked?
Mert az sem mindegy azért!Nekem is úgy jön ki 7+ órás képernyőidő, hogy belepakolom max. 15-16 óra alatt!
Ha 48+ óra alatt jön ki 4 óra az teljesen normális szerintem.
Nekem normál esetben készenléti állapotban 6-8 óra alatt (éjszaka) olyan 5%-ot merül, ha ezt még jobbá tették a(z) MM-el akkor javulni kéne az üzemidőnek is!
Feltéve, hogy használat közben viszont nem merül jobban!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Dani811
aktív tag
Sziasztok!
Mióta felraktam a B330-at, azóta néha többször kell megérintenem az ujjlenyomat olvasót, hogy feloldjon a telefon. Másokkal is előfordul ez? -
lenovomen
aktív tag
Nekem több szabad memória volt azért. Általag 1.1Gb, bár én nem futtattam annyi alkalmazást. Az üzemidő szerintem is gyér. Lollipop 6 óra simán meg van, marshallow nekem is 4-re jött ki.
Jelenleg visszatértem, de EMUI4.0 témát használok. így teljesen jó. XD
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24H2 feltelepítve, nézzük mit okozott.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest