- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenovomen
aktív tag
Korábban írtam, hogy nyugat Eu. B180-ra tértem vissza. Ha rányomok a frissítőre, nem ad ki 6.0-t. Lehet azért mert nyelvnek Magyar lett megadva és majd én is akkor kapom ota-n, amikor a többiek is?
-
ORCA58
addikt
válasz Dexxter182 #4093 üzenetére
Ez az igazi biznisz! 2 hasonló eset, és 2 telefon árában van egy, és talán már nem is olyan mint az eredeti.
A fene sem érti ezt a nagy flancot. Én visszasírom a levehető műanyag hátlapot és a kissé besüllyesztett kijelzőt. 2,5D vagy hajlított, hogy még védeni se lehessen rendesen. Úgyis tokban tartom, hogy ne menjen tönkre.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Hátlap -10?
Ez a bajom, ónos eső esett és seggeltem...
Hátlapot akarok cserélni!
Most még nem, de ismét seggeltem az árán -
lenovomen
aktív tag
Visszatértem én is lollipopra. Vannak még hibák az új rendszerben. Lehet abból baj, ha nyugat EU B180-at tettem fel? Magyarországi szerverről lassan töltődött volna le a másik. -.-"
-
perovics
csendes tag
Melyik szervíz adta ezt az árajánlatot ?
-
Dexxter182
tag
Na srácok kaptam árajánlatot a Honor 7-em betört kijelzőjének cseréjére.
45.000 a vége.
Ebből ~ 10k a hátlap! amit minden képpen cserélni akarnak.Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
apezka
aktív tag
válasz f.lorand #4076 üzenetére
Szia!
Ha nem akarsz otg kábelezni és pendrive-ozni akkor tuti választás a kínai verzió, még akkor is ha nem hajtasz a developer ROM-ra. Egyetlen hibája, mindenki döntse el mekkora, hogy a voda és csak a voda 4G nem működik, szerintem ezt érdemes tudni. Valamint azt hogy első körben a google névjegy szinkronizáláshoz plusz alkalmazást kell telepíteni.
Ezek ellenére szerintem jobb választás mint az európai verzió.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
lenovomen
aktív tag
6.0-ban a gyorstöltés az hol kapcsolható ki vagy be?
-
doongoo
addikt
Biztonságos a kínai verzió is. Van rajta ugyan egy pár huawei specifikus apk, meg pár játékdemó, stb. de ezek nagy része törölhető ill. tiltható simán. Magyarul természetesen tud ez is. Plusz számomra bonus, hogy erre van gyári developer rom is, ami kéthetente frissül és már elég régóta android 6.0
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz gyvince #4071 üzenetére
Ebből a hármasból húzd le a P8-at, az a leggyengébb láncszem, és máris csak kettő közül kell választani..
Max. 15000 különbségig választanám a Mate-t,ha nem zavar, hogy túl nagy egy kezes használathoz, zsebretevéshez stb.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz soundman1 #4070 üzenetére
Na igen, ott csak azok vannak, amiknek megvan a joga hozzá...szerintem is marad a kézi indítás..
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
19Petya83
tag
Szia!
Nemrégiben én is elutaztam pár napra és nekem is problémám volt a memóriával. Aztán egyszer csak eszembe jutott, hogy a teló OTG képes és így kezel bármilyen pendrivot egy otg kábellel. Sőt állítólag vannak olyan USB hubok, amik több ágúak és így egyszerre lehet tölteni és adathordozót rádugni.
http://www.aliexpress.com/item/2014-new-Tablet-pc-usb-otg-charge-hub-for-thinkpad-8-X98-VivoTab-note8-M80ta-WT/2040501550.html -
f.lorand
senior tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek ki tanáccsal. A telefonnal kapcsolatban nincsenek kételyeim, pár hónapja használok egy 16GB-os Telekomosat. Élvezem, jó, nincs kérdés.
Utazom, messze. Kell a két SIM mellett sok memória is. Ezért arra gondoltam, jó lenne egy 64GB-os modellt venni. Látom, kapható itt. Felhívtam az üzletet, mondták, hogy kínai import. Azt szeretném megtudakolni (mivel én a Telekomossal rendelkezem csak tapasztalattal), hogy ezek a darabok vajon mennyire terheltek veszélyes szoftverekkel? Egyáltalán elérhető rajtuk magyar nyelvű felhasználói felület? Root engem nem érdekel, átlagfelhasználó vagyok. De az igen, hogy a ROm biztonságos -e, használható -e szerintetek.
Nagyon köszönöm, ha foglalkoztok a kérdésemmel és válaszoltok.
Üdvözlettel:
Lóránd
Asztrofotográfia és légi fényképek - https://fenyeslorand.hu
-
Dragon27
senior tag
Honor 7,. frissítés mikor érkezik? L01
-
-
Dello79
aktív tag
-
gyvince
senior tag
sziasztok telekomnál szeretnék vásárolni telefont...
Huawei p8 és a Honor 7-en vagy esetleg egy kis több pénz és a Huawei Mate 8?? gondolkodom melyik lenne a jó választás??[ Szerkesztve ]
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
soundman1
senior tag
válasz Azazel71 #4021 üzenetére
Most, hogy leszedtem a Talkback-et, tényleg működik rendesen. Múltkor teljesen meg volt zavarodva.
A pmplus indításkezelő része elég szűk listát adott fel, a backbuttont sem látta. Valahol ez lenne a megoldás, mert újraindítás után újra off-ba rakta ezeket a progikat, szolgáltatásokat. Mindegy majd bekapcsolgatom azokat, úgyis ritkán kell a telót újraindítani.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
doongoo
addikt
Fent a 6.4.16, semmi szembeötlő változás, megy minden, ahogy szokott.
Megpróbálom most root nélkül használni... -
gaga1
tag
Koszonom a valaszokat. Ket ora boven belefer ha azalatt feltolt. Jelenlegi telefon 4 ora alatt tudja ezt. Igy szinte sosincs 100%-on mert annyi idot nem tudom rajta hagyni a tolton. Csak ejszaka.
Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
nickedez89
senior tag
20-30-ról? 90%-ra olyan 1ó15perc kb.
90 fölött ugyanis jelentősen lassítja a töltés sebességét! (Hozzáteszem nagyon helyesen!)90-ről 100-ra meg még egy fél óra lehet kb.
Egyébként gyorsan tölt a gyári töltővel és kábellel!
Gyorstöltés funkció is van, de ha jól tudom ahhoz kell a 9V (?)-os gyorstöltő ami nem gyári tartozék!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
xSide
őstag
Töltőfej+kábel kérdése, ha most hosszan tölt ezt is lassan töltené...
Konkrét esetemben vettem melóba fejet+kábelt (eDigital) 600mAh tölt, otthon gyári (Huawei) 1800mAh körül.
Lecseréltem a dolgozósat gyári samura az 1600mAh körüli.
Lényeges a választás
Időt nem tudok, de mindig 100%-al kelek útra az biztos min. 12 óra után ami biztos az biztos, kitudja... -
gaga1
tag
Mennyi ido alatt tolt fel pl. 20-30%-rol? Mert a mostani telefonom nagyon lassan tolt.
-
nickedez89
senior tag
válasz soundman1 #4053 üzenetére
Ez könnyen megoldható "hívásvárakoztatás" + "hívásátirányítás ha foglalt" beállításokkal!
Viszont a dual active előnye akkor is megmarad mert így tartásba helyezhető a másik hívás és nem kell letenni!
Lehet pl. kultúráltan szólni a második hívónak, hogy várjon egy percet és visszahívod vagy ilyesmi..[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Azazel71
aktív tag
Miért akarnál kevesebbet kapni, ugyanazért a pénzért?(akciókat nem nézve)
A Samsung logó kárpótolna a kevesebb ramért, gyengébb akkuért,ujjlenyomatolvasóért, lassúbb rendszerért, kettő helyett egy sim helyért, a hiányzó infraért....?
Én biztos hogy nem a Samut venném.
-
Ryder1
senior tag
Hirtelen csak a teszt elejére néztem rá: "Nagyon sokat fejlődött a Galaxy A5 a tavalyi kiadásához képest, de az ujjlenyomat-olvasó hatásfoka lehetne jobb, és hiába számít remek készüléknek, sajnos nem indokolt a rendkívül magas ára." Teszt végén is hasonlókat írnak. Alapjában véve nem tűnik rossz telefonnak, de tényleg drága 130 ezerért. Honor 7 meg pont akciós, 115 ezer több helyen is.
Tegyük hozzá, hogy a tesztet nem olvastam, nem is használtam még, de a H7 így hirtelen mintha jobb lenne.
-
SepTox
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Galaxy A5 2016 és a H7 között gondolkodom, de nem tudom eldönteni melyiket válasszam. Volt már mind a kettő a kezemben és tetszettek. Előre is köszi.
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Ilyenkor mi a teendő? Volt valaki másnak is ilyen baja? Adott egy Honor 7.
A telefonálás nem nagyon megy vele, de nem értem miért. A SIM kártyát elfogadja, van térerő, a mobilnet teljesen jól működik. De telefonálásnál semmi hang nem jön a hangszóróból, és a másik fél se hall semmit, tehát olyan, mintha nem működne se a hangszóró, se a mikrofon. Pedig működik mindkettő, mert viber-en meg teljesen jól lehet beszélgetni, úgyhogy elég érdekes...
Sajnálom hogy csak most derült ki, kipróbálhattam volna hamarabb is, bér feltételeztem hogyha a mobilnet, a mikrofon, és a hangszóró működik, akkor telefonálni is lehet vele...,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
soundman1
senior tag
Igen, független, de vagy 2 Simet raksz bele, vagy 1 Simet és 1 microSD-t. És ami jó benne, hogy active dual, azaz beérkezik a másik hívás, ha éppen a másik kártyán beszélsz, nem pedig utólag kapsz csak egy sms-t, hogy kerestek. Ha céges környezetben használja valaki, vagy ahol fontos az azonnali elérhetőség fontos szempont.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
gaga1
tag
Sziasztok
A Telekom-nal kaphato verzio van valakinek? Azt irja a honlap,hogy fuggetlen es dual sim. Ez valos adat? Koszi
-
Azazel71
aktív tag
Ha jót akarsz magadnak, és egy megbízható telefont, ne használd az ilyen automatikusan ezt-azt tevő, kapcsolgató fícsöröket, akkor se, ha gyárilag van....a legtöbb érthetetlen, logikátlan, lekövethetetlen " hiba", ezek számlájára írható.Ne hagyd hogy az "okostelefon", "okoskodótelefon" legyen, aki majd jobban akarja tudni nálad
Az enyhén elborult magyar hálózati, közlekedési viszonyokra nem voltak,nem lehettek felkészülve szegény ártatlan kínai mérnökök....előbb-utóbb belezavarodnak valamibe az ilyen appok, te meg csak pislogsz, hogy mit, vagy mit nem művel csóri telefon,miért nincs térerő,mobilnet,wifi, értesítések, és miért mondja neked Miskolcon, hogy a következő saroknál fordulj balra, és 200 méter múlva megérkezel a Tienammen térre..NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
csajszi29
tag
Sziasztok!
Október óta van meg a honor 7-em. Imádom, eddig semmi gondom nem volt vele (azpn kívül, hogy a B180 frissítés óta egyszer meghülyült a kamerája és azóta merül, mint állat, melegedik). Most viszont tegnap estére gondolt egyet és egy kis sárga csík jelent meg a képernyő jobb oldalán. Nem értem, hogy miért, nem volt semmilyen extrém körülménynek kitéve.
Előfordult esetleg már valakinél ilyen. Szerintetek javítható vagy cserélni kell? Jövő héten el is viszem a szervízbe. (A boltba kell vinnem, ahol vettem (Speedshop)?)[ Szerkesztve ]
Redmi Note 13 pro 5g
-
igali
tag
Ti használjátok/ működik rendesen a Smartcare (Beállítások- Inteligens aszisztens helyen lehet bekapcsolni)?
Egész pontosan az ingázásra gondolok. Nekem azt valamiért nem tanulja meg (beállítottam már busszra és autóra is, de semmi.) Mobilnet mindig bekapcsolva, és igen gyakran a GPS is. Már elég sok idő tellett el, és még mindig nem lett okosabb.
Nem életbe vágóan fontos, tudom hol van a melóhelyem meg az otthonom, de ha már ilyen opció, akkor működhetne.Másik kérdésem:
Valaki használta már az NFC-t fizetésként? Pl dohányboltban működik? Milyen alkalmazásra, beállításra van szükség?Honor 7 PLK-AL10
-
haypro
senior tag
válasz Gábor870508 #4043 üzenetére
Szia!
Mennyi a Honor?
Köszi,
Bálint,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Azazel71
aktív tag
Egy kis adalék,Minden eddigi javasolt beállításon túl, a korrekt értesítésekhez kell még az Energiatakarékosság "teljesítmény" módra állítása is.
Szóval:
-teljesítmény
-az app legyen védett
-legyen rajta lakat
-engedélyezzünk neki az Értesítésekben mindentNEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Gábor870508
csendes tag
Eladó a Honor-m. Tokkal üvegfóliàval. 4 hónapos.
-
Azazel71
aktív tag
válasz nickedez89 #4041 üzenetére
A másik nagy okossága az appok lezárása ujjlenyomattal...
-
nickedez89
senior tag
Tényleg így van!
Abszolút nem gondoltam, hogy ennyire meg fogom szeretni az ujjlenyomat olvasót!Mióta megvan ez a teló, talán kétszer láttam a zárképernyőm!
Szerencsére nem gagyit raktak bele, tényleg gyorsan és pontosan olvas!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Dello79
aktív tag
Ezen anno én is gondolkodtam. De mivel iPhone-t is használok, annyira durván megszerettem az ujjlenyomat olvasót , hogy kb. nem is volt kérdés hogy H7 , az órajel számít persze de nem ekkora különbséggel.. a másik hogy az akku is nagyobb.3100 vs 2680 .. plusz a P8 drágább is.. igazából nincs is kérdés egyértelmű H7.
-
tgeri
tag
Az ujjlenyomat olvasó olyan, hogy amíg nincs, azt mondod, hogy "á, nem is kell", de amint van, egy nap használat után azt mondod, hogy "eddig hogy éltem enélkül?". Szóval szerintem is H7. Asszonynak H7 van, nekem csak H6 és eszméletlenül hiányzik azóta nekem az ujjlenyomat, mióta néha kézbe veszem az övét nyomkodni...
-
Azazel71
aktív tag
válasz qbeer666 #4037 üzenetére
Én direkt nagyot akartam, ha má' ennyi pízé cserélem le a hűséges xperia sp.-t, akkó nekem legyen látványosan nagyobb is!!!!
5.64 x 2.83 x 0.33 inches (143.2 x 71.9 x 8.5mm) H7
5.70 x 2.84 x 0.25 inches (144.9 x 72.1 x 6.4 mm) P8
[ Szerkesztve ]
-
qbeer666
tag
válasz Azazel71 #4036 üzenetére
P8 - baj viszont elvileg jobb a kamerája. Azonban az ujlenyomatolvaso tényleg nagyon kényelmes dolog,azonban én a P8-at kisebbnek éreztem a kezemben. Nem tudom a pontos méreteket.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
Azazel71
aktív tag
Szerintem a világon semmi jelentősége, csak számháború
Nálam az infra,(egy távirnya mindfelett(helyett ),és az ujjlenyomatolvasó(eleinte csak "gizdaságból", de idővel rájöttem, hogy igen hasznos, kényelmes) döntötte el a kérdést.
-
Goxi
tag
Dilemmám : H7 vagy P8. A H7-ben számít a magasabb órajél (2,2 a 2,0-val) szemben?
-
qbeer666
tag
válasz Dello79 #4032 üzenetére
Pro módban ez mind állítható. Ha rendes képet akarsz lőni amúgy sem használod az alap üzemmódot , és ha még HDR-re allitod már úgy is nagyon szép szerintem. Kipróbáltam amit Azazel ajánlott és nagyon lassú a fókusz és elvesztesz egy csomó funkciot.
[ Szerkesztve ]
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
Azazel71
aktív tag
-
Dello79
aktív tag
Nem tudtok ajánlani valami normális fényképező app -ot a telóhoz.. mert a gyári nagyon xar.. full más színek vannak a fehéregyensúlyt soha nem találja el..az iPhone 4S -em jobb képeket csinált, jó mondjuk a Moto G -nél jobb ez tény, de még ott is rendben voltak a színek..
-
qbeer666
tag
válasz Azazel71 #4030 üzenetére
De mondjuk helyadatokat meg sok minden egyebet le lehet vele tiltani. Szóval random nem fog semmilyen program gps-t használni. Még ez tényleg elég hasznos, szóval aki linkelte annak nagy respect.
-
Azazel71
aktív tag
válasz qbeer666 #4029 üzenetére
Öööö...valóban Úgy tűnik benéztem, mert csak a wifi,mobiladat bekapcsolást tudom tiltani...a hozzáférést a Hálózati alkalmazásoknál lehet, amelyiknél lehet.
Szóval akkor rossz példát hoztam...NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz nickedez89 #4027 üzenetére
Pl. mert ha egy app hálózati hozzáférését letiltod, nem fog reklámokat lőni rád, az meg nem annyira tetszene a google zsebének ugye.Meg a fejlesztőinek sem, mert nem az appok árából, hanem a benne lévő reklámokból élnek.
Kínában viszont nem akkora hal a google, ott nem tudta letiltatni a Huawei-el.
-
nickedez89
senior tag
-
Azazel71
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
válasz soundman1 #4016 üzenetére
Szerintem inkább az a gond, hogy még telepítetted
PMPlus nevű alkalmazás.Kibővíti a telefonkezelő alkalmazást, két új lehetőséggel Hivatalos Huawei cucc, csak az euro verziókból a google nyomására kimaradt.
-
fila
senior tag
Három hónapi használat után megvan az első hiba a telómnál.
Tegnap Pesten telepítettem a Waze-t, majd egy órán keresztül mutatta az utat keresztül a városon.
Kiértem az autópályára felvettem a telót, ami szinte sütötte a kezem, úgy felmelegedett.
Ráadásul az akksit is pikk-pakk leszívta...Nem tudom mi a pics.-ért csinálta, de ez nem normális szerintem.
alza+ éves 20 kedvemény kód: eKDUrpgbMuqz
-
soundman1
senior tag
válasz Azazel71 #4015 üzenetére
Indításkezelő?
Most használtam először a Beállítások keresőjét, de az sem dobja fel.
Plk-01b180-as (lollipop) h7em van.Biztos azt is letiltottam. 😀
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz soundman1 #4014 üzenetére
Nekem ott csak az Avast, és a Nova súgói vannak...szerintem képes leszek élni nélkülük
A kérdésedre a válasz: Beállítások/indításkezelő
-
soundman1
senior tag
válasz Azazel71 #4012 üzenetére
Ne kapcsold ki a Talkbacket, mert ugyan a felolvasás megy, de a Kisegítő lehetőségek Szolgáltatások alatti progik kapcsolója képernyő zárás után off-ba került, mert letörölte a Talkbacket. Nem állt helyre a rend míg újra nem telepítettem a Talkbacket.
Amúgy mit kell tenni, hogy egy újraindítás után ne kelljen mindent visszakapcsolgatni on-ra, pl. Truephone, backbutton, go notifier.
Én a @voice aloud reader-t használom, puritánabb, de sokoldalúbb, hozzá fent van a vocalizer tts hangmotornak, és a spaeker hívás, sms érkezés bemondására.
-
ZPKing
tag
Sziasztok.
kettő kérdésem lenne a B330-hoz kapcsolódóan.
hogy tudom letiltani a gyári Naptár alkalmazást hogy csak a letöltött Google naptár működjön?
Trafi Hunter alkalmazásba és egy másik alkalmazásban nem jelenik meg a google térkép
csak egy nagy szürkeség. sebességet viszont írja. Valakinek ötlet mi lehet a gond?
Viszont ha a Goggle térkép appot megnyitva viszont jól jelenik meg a térkép.
Köszi -
Azazel71
aktív tag
válasz soundman1 #4011 üzenetére
A G.naptárt csak úgy használom, mint egy kártyanaptárt, ahhoz nem kell szinkron. A Talckbak-et azért hagytam, mert a Cool readerben náha használom a felolvasás funkciót, és lehet hogy kell hozzá, lusta voltam kisérletezni vele
-
soundman1
senior tag
válasz Azazel71 #4001 üzenetére
Szép kis lista! 😁 Ez alapján letiltottam én is még egy párat. A google naptárt nem használod, hogy a szinkronizálását letiltottad?
A Talckback letiltása okozhat gondot, haszálja valami, mert én még soha nem kapcsoltam be.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
nickedez89
senior tag
válasz Dello79 #4007 üzenetére
Két kártyával lehet, hogy ez is jónak számít nem tudom!
Akiknek nagyon merül : használtok facebookot? Vagy twittert ? Esetleg Google+ -t?
Ezek igen rendesen tudják szívni az akkut!Nálam ezek pl. eleve törölve vannak!
Melegedést akkor tapasztalok, ha kocsiban megy a GPS és közben töltöm a 2.4A -es autós töltővel!
Normál töltésnél szokott még langyosodni, ha nagyon lemerült állapotából kezdem tölteni! De ezek teljesen normális dolgok szerintem!
Normál használat közben nem tapasztaltam melegedést még.[ Szerkesztve ]
-
Dello79
aktív tag
Ezt tudtam kicsikarni a telefonból.. jó vagy nem..
- 2 Sim - Voda ( 4G ) , Telenor
- minden szinkron kikapcsolva
- Intelligens Energiakezelés
- BT kikapcsolva
- GPS kikapcsolva
- Wifi kikapcsolva
- Minden hang és figyelő szenzor kikapcsolvaReggel 7h -kor vettem le 100 % -al a töltőről.. 1 napot kibírt...
::::::::::: FÉNYERŐ : 5-10 % -on volt végig !! :::::::::::
-
berzser67
tag
Szívesen megnyomkodnám
-
-
Azazel71
aktív tag
Ezeknek a teszteknek az eredménye nagyban függ a teló pillanatnyi állapotától, az étlag 43000 körül van.
Egy frissen telepített,jól belőtt " szűz" telóval jobb eredményt kapsz, mint egy belakottal, és nyilván nem mindenegy az sem, melyik szoft van rajta...Nem igazán érdemes ezekkel foglalkozni, úgyis az számít, hogy használat közben mennyire érzed gyorsnak, vagy lassúnak.
-
Azazel71
aktív tag
válasz qbeer666 #3987 üzenetére
Próbáld először a kényszerített leállítást, utána a tiltást.Egyébként ezzel a keresősávot tiltod le.Megmarad, csak nem működik.Legalábbis nálam így van.
Az én tiltólistám:
3d wallpappers
3d wigdets
A google naptár szinkronizálása
Alap képernyővédők
Android system web view
ugyanez mégegyszer
Böngésző (helyette Delphin van)
Buborékok
Chrome
com.android.wallpapper.holospirál
Fázissugár
Fekete lyuk
Felhasználoi szótár
Foto képernyővédők
Fotók
Google alkalmazás
G.Play Filmek
..könnyvek
...ujságos
...zene
Hangouts
HiCare
Nyomtatási sor kezelő
Zenét megjelenítő...Plusz a GPS, Bluetooth csak ha kell,autoszinkron csak címtár és gmail, viber.
Face törölve face messenger nincs, skype nincs, Twitter törölve.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest