Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
elin
tag
válasz
istvan1000
üzenetére
A gyorsítást a 0,5x-ös beállítással érjük el
Nekem is 1x-esen volt a Galaxy s3 -
pogi1
tag
válasz
istvan1000
üzenetére

-
pogi1
tag
[link]Ezt ismeritek?
-
doongoo
addikt
válasz
iTomi81
üzenetére
Itt nézegess: benchmark táblázat
-
iTomi81
tag
Hello
A telefonnak a garfikai chipje melyik régebbi samsung telefon grafikai chipjének a sebességével egyezik meg körülbelül? S3 mini, vagy S3 vagy S2 vagy másik? Esetleg jobb telefonnal S4?
Előre is köszönöm...
-
beast0923
csendes tag
2,5 hét idegeskedés után visszakaptam a telót a szervízből!
MEGCSINÁLTÁK! Alaplapcsere
(bootloop, root, nyitott bootloader, kínai twrpvel adtam le a telót) -
kekkola
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
+1 nillkin tg az egyik top. Most jött meg az aliról egy tok, szuperjó. Vékony, tökéletesen illeszkedik, viszonylag merev, a kamera kilóg. A neve Benks lollipop. Nagyon illik a gépre.
-
nickedez89
senior tag
Beállítások -> Alkalmazások kezelése -> (bal alsó sarok) alapértelmezett alkalmazások
Ja most látom ott nem lehet böngészőt állítani!
Akkor az alapértelmezett alkalmazások mellett lévő menü gomb, és aztán alapbeállításokra katt!
Mivel ezután megint rá fog kérdezni mindennél hogy mivel akarod megnyitni és beállíthatod hogy chrome- mal! -
apezka
aktív tag
Sziasztok!
Valahol 2000-2500. hsz körül elveszítettem a fonalat, azóta lehet volt már kérdés.

Hogyan lehet beállítani nem gyári böngészőt/youtube-t alapértelmezettnek? Ha pl. facebook alkalmazásban linket nyitok meg akkor a gyári böngészőben nyílik meg, ha youtube linket akkor is...
Az is fordult már elő, hogy a chrom-ban lévő link a gyári böngészőben nyílt meg...
Nincs bajom a gyári böngészővel, csak a chrome jobb. Ötlet? -
papeti01
senior tag
na rendeltem egy fekete nillkin tokot.. de az ára 13 eur... áááááá
, viszont kedden itt van 
-
iTomi81
tag
Hello
A telefonnak a garfikai chipje melyik régebbi samsung telefon grafikai chipjének a sebességével egyezik meg körülbelül? S3 mini, vagy S3 vagy S2 vagy másik? Esetleg jobb telefonnal S4?
Előre is köszönöm...
-
silver-pda
aktív tag
Egyforma rom van a 16GB meg 32GB telónak is?
-
nickedez89
senior tag
válasz
papeti01
üzenetére
Speedshopnál van raktáron Nillkin tok! Igaz csak fehér meg arany színű de nem gáz én is azt vettem rá gyorsban!
Persze így dupla az ár mert 3 rongy az ebayes 1600 körüli helyett de legalább instant a dolog!
Ja és vettem egy xprotectoros edzett üveget is rá náluk!
Na ezt nem ajánlom mert ritka sz*r minőség! Nem akar sehogy rendesen feltapadni! Már be is rendeltem a Nillkin TG-t addig meg kibírom ezt!
-
papeti01
senior tag
válasz
silver-pda
üzenetére
3 giga ram, 16 giga rom
-
papeti01
senior tag
kifutottam a szerkesztési időből... az eredeti flip tokok milyenek? vkinek tapasztalat?
aki tud ajánljon tokot légyszí!még egy kérdés... mikor érkezhet a MM? mert addig nem nagyon laknám be a telót.
plk-lo1c432b121 (ez a build verzió mit jelent?) -
Azazel71
aktív tag
Itt egy másik: [link]
-
elin
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Reggel/délelőtt nekem sem működött, sztem valami az oldallal lehetett.
Most már oké. -
Azazel71
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Tuti működik, jelszó,stb..nélkül. Mondjuk telóról nem próbáltam.
-
zebede
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Amikor küldtem a linket, két napja még élt, megnéztem, de gondolom neked is hiszen írtad rá hogy Honor 6-hoz van a leírás.

-
iTomi81
tag
és még az MP4? lemaradt...
-
iTomi81
tag
Hello Mindenki!
Az volna a kérdésem hogy nagyobb videokkal hogyan boldogul a telefon ezzel a szerény grafikus chippel pl avi, mpg, mkv, mpeg stb. ha nagyobb mint 1,5G ?
Illetve le tudja ezeket játszani alapból a telefon?
Előre is köszönöm.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
papeti01
üzenetére
Üvegfólia: [link]
Én ezt használom már egy ideje és tökéletes. Nem jön le, egy karc sincs rajta. Ja és 2db-ot adnak. Ne költs több ezret fóliára mert felesleges, nem jobb a drágább sem. De mielőtt felrakod nézz egy videót róla (fólia felrakás) , mert sokan elszúrják.
A tok az ízlés kérdése. -
kukacfej
tag
Sziasztok!
H7esem van es kiborit a nevjegyzek. Rettenet lassu es van h a szerkesztesre nem is akar reagalni.
Van otletetek?
Koszi -
válasz
nickedez89
üzenetére
Kellemetlen

Google még őrzi -
zebede
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ezt nekem honnan kellene tudnom?

-
EAndrew
aktív tag
válasz
istvan1000
üzenetére
Helló!
Én a PC és telefon közötti kommunikációra (adatcserére) mindig az ES file Explorer-t használom. Nálam alapból is az a elsősorban használt fájlkezelő a telefonon, de mivel tud megosztani géppel így még jobb. A lényeg annyi, hogy a PC-n meg kell adnod egy felhasználó név és Jelszó kombót a fióknak, majd a telefonon a a fájlkezelőn belül a menüben, a helyi hálózatoknál rákeresel a PC-re, ezután kidob egy IP címet/gép nevet aminek megadod a gépen használt felhasználó nevet és kódot. Az adatok megadása után már böngészheted is a gépen megosztott mappákat a telefonon keresztül. Nem kell extra sem a gépre, sem a telefonra (mármint a file explorer-en kívül
).Üdv.!
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
szeretnék rendelni tokot és védő üveget a telefonra, ezeket néztem:
van esetleg ezeknél, jobb, vagy valami hasonló alternatíva? előre is köszi!
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Masztiff1988
üzenetére
Vagy a gyári biztonsági mentéssel, vagy letöltöd az sms backup and restore alkalmazást a playről.
-
Masztiff1988
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Honor 6-os telefonomrol szeretném az üzeneteket athelyezni Honor 7-re. Ezt hogyan tudnám megoldani? A válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot! -
Azazel71
aktív tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Ott a rajzos leírás is hozzá.Ezzel egészen pontosan ki-be lehet kapcsolgatni a softkeyt, ahogy épp úri kedved tartja.A leírás a lebegőgombot mondja helyette, de nekünk ugye van ujjlenyomatolvasónk...amire beállíthatjuk a három funkciót, és akkor a lebegő gomb sem kell.Ami egyébként nem mutat túl jól...
Nekem a három softkey funkció ugyebár, vissza, home,futó alkalmazások
Beállítás/ujjle...azonosító/érintés gesztus
legfelsó: visszalépésnyomva tartás gesztus
legfelső : vissza a főképernyőreLapozás gesztus:
legfelső : előzmények mutatása.Ezek afféle touchpad funkciók, csak érintést igényelnek, nem azonosítanak.
-
válasz
Markyxx
üzenetére
A legegyszerűbb, ha megnyitod az appot az ikonjával és odavezet.
(#3339) Markyxx: Első indításnál nekem kiírta egy odavezető gombbal, hogy hova kell mennem a megfelelő működés biztosításáért.
De ahogy nézem nem kell sokat turkálni hozzá: Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> Native Clipboard és bekapcsolod -
Markyxx
tag
Sziasztok,
Használni szeretném ezt a tök praktikus kis progit: Native Clipboard
Viszont ezzel az üzenettel nem indítja el és az istennek sem találom a „Telefonkezelő / Célterület kezelés” menüt.Hogy lehet ezt munkára bírni vajon?
-
L4ller
tag
Köszi az infokat.
Megrendeltem arany színben a 64-es változatot, várom már, hogy a kezemben tarthassam.Itthon mindenképp Wi-Fi lesz használva, illetve a munkahelyem induló telephelyén is, viszont munkaidőben eléggé vad viszonyok közé kényszerülök, (értsd: TEREP,) a Vértesen keresztül BP-Dunaújváros viszonylatig, és ott is szükségem lenne a netre, google docs aktív használatához(Online táblázat szerkesztés, javarészt adatfelvétel, aktualizálás).
Erről jut eszembe: nem tudjátok, hogy egy adott táblázatot egy időben hányan tudunk online szerkeszteni Google Docs-ban? Így tudnánk megoldást egy folyamatosan változó állandóan szerkeszthető és lekérdezhető adatbázisra.
-
válasz
silver-pda
üzenetére
Csak az app
-
silver-pda
aktív tag
Navi sávnélküli haszálathoz kell egy spec fólia is? Vagy csak az app?
-
zebede
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Jó Honor 7-hez is.
-
zebede
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
-
-
BOBAKILL
őstag
válasz
qbeer666
üzenetére
Például a Telekom hálózatánál jóval nagyobb a 4G lefedettség már mint a 3G. Lefedettség térkép A 2G az szinte mindenhol elérhető.
Persze ez még nem 100%, de jó az arány. A Telenornak ellenben nagyon ócska szar hálózata van. A Vodafone sem rossz állítólag. Inkább a határ menti településeken nem mindegy hogy melyik hálózatot tudja a telefonod kezelni, főleg ahol a domborzat is jóval változatosabb. (pl Vas megye, Zala megye stb..)
A lényeg hogy a 4G már szinte teles lefedettségű az országban így én nem is vennék olyan telót ami nem tudja használni. -
ORCA58
addikt
Pont a 3G-s fehér foltokat akartam én is jelezni. A 2G telefonálásra való, netezni csak erősen korlátozottan és jó idegrendszerrel lehet. Emiatt nem funkcionál okos telefonként sajnos sok helyen a Xiaomi. Amíg nincs mindenhol ingyen Wifi (és nem is lesz) sok embernek felesleges beruházás. Otthon meg ott a PC.
-
L4ller
tag
válasz
doongoo
üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat!!
Ez a b20 támogatás hardveres dolog, vagy szoftverrel orvosolható lesz?
Telenort fogok használni, eddig nem használtam semmilyen mobilinternetet, viszont itt a dolgozói csomagomban elég kedvező ahhoz, hogy belevágjak.
Emiatt kérdezem.
Megtaláltam a hardveraprós tippet, nagyon köszönöm!!!
Így a különbözetből legalább tudok hozzá venni egy BT-hangszórót, és egy kijelzővédő üveget, meg még lehet egy tok is bele fog férni az árba. -
silver-pda
aktív tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Szal T-comos H7 Prémium 5 -ös droid és 9V/2A töltővel van. (A beharangozó szerint MM-vel jönnek ki, de lehet, hogy csak a kínai verziók) Gold színű, nem is olyan rossz, rosszabbra gondoltam színileg.

-
nickedez89
senior tag
válasz
nagymolnar
üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek, már megvan nekem is a vas!
Tetszik nagyon, főleg hogy a H6 -ról a mentésem gyönyörűen felment ide úgyhogy mindenem megmaradt, üzenetek jegyzetek, hivásnapló... minden!

Edzett üveg ha minden jól megy még ma meglesz rá és a Nillkin tok is!
Elégedett vagyok,de nem is vártam mást, a 6 is remek telefon!
-
doongoo
addikt
válasz
istvan1000
üzenetére
Keress rá a play store-on wifi file transfer appokra.
-
doongoo
addikt
1 - Én sötétszürkében rendeltem a 64 GB verziót. Ujjlenyomatok szempontjából nem vészes (vagy berakod egy tokba)
2 - 16 GB túl kevés, egyértelműen 64 GB. A nagyobban van még NFC is, ha ez esetleg szempont. ill. kínai rommal jön, amit aktívabban frissítenek (jelenleg én egy 2016.03.16-ait futtatok megelégedéssel, ez már Emui 4.0 Android 6.0 alapon).
Én a hardveraprón vettem a puremobile árnál kb. 25e Ft-tal olcsóbban (meg fogod találni a hirdetőt). Szintén itthonról 1 év garival.
4 - ha normális védőüveget (oyan nincs, hogy üvegfólia
) veszel rá, akkor az pontosan passzol. Ilyet is a hardveraprón vettem hozzá itthonról.5 - ugyanakkor ne feledd, a 64 GB verzió nem támogatja az itthoni B20 4G frekvenciát (ha ez esetleg szempont)
-
BC 80
csendes tag
Szia
Rendeld meg nyugodtan,nem fogod megbánni!
A puremobile-s srácok korrektek,én fél éve rendeltem tőlük,minden rendben volt és azóta is a legnagyobb megelégedettségemre szolgál a teló!
Mindenképp 64 GB-ost vegyél,hidd el,megéri a felárat!
Nekem kb.1550(!!) kép és vagy 80 (!!!) pár perces videó van fenn a telón és még bőven van hely!!
Ezüst...szép...nem szedi az ujjlenyomatot,meg úgyis tokkal fogod használni!
Szóval hajrá! -
qbeer666
tag
Megosztanél néhány tapasztalatot, ami segít az akkumulátor időt növelni. Lelkes használója vagyok a Google Photosnak ami egy nagyon király alkalmazás, de persze mint mindennek ennek is megvan a hátránya. Ha be van kapcsolva az Auto Backup akkor a Google Play szolgáltatás kb. annyit eszik, mint a képernyő. Ezenkívül a Kaspersky antivírus nagyon remek, de nekem annyit fogyasztott a háttérben, hogy muszáj volt letörölnöm. Most teszteltem a telefont, de eddig elégedett vagyok. Remélem segítettem valamennyit. Aki használ ehhez hasonló alkalmazásokat, annak jól jöhet. Még egy tanács, szerintem a Google Now Cards eléggé haszontalan, ezért megéri azt is kilőni, mert sokat fogyaszt, hogy állandóan kémkedik utánad.

-
qbeer666
tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Egyenlőre Lollipop. Néhány héten belül jön az MM.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Úgy tűnik belépek a klubba... tegnap rendeltem egyet a német amazonról, 279 eur-ért mennyire volt bestbuy? (hivatalos)
-
Fecoco
csendes tag
válasz
silver-pda
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ, igen és én sem látom a T-nél a Prémiumot. De nem én vettem meg az utolsót
. Bár ez még változhat, mert még két hét van hátra a hűség időmből. Addig lehet a Plust is be hozzák, nekem az lenne az ideális mert öreg vagyok és romlik a szemem

És mindenkinek köszi !
-
istvan1000
csendes tag
válasz
Azazel71
üzenetére
Szia, nekem Xperia L van a Honor 7 mellett és ez tudja alapból.
Beállítások - USB kapcsolódási mód.
De először kábellel kell csatlakozni a PC-hez és párosítani kell. Utána látni fogod az USB kapcsolódási mód alatt a PC nevét és kiválasztod.
És mehet a kép, videó, file másolás oda-vissza vezeték nélkül.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
istvan1000
üzenetére
Nekem 2 évig xperia sp.-m volt, nem tudok ilyenről.
-
Steve1488
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja jutottam hozzá én is végre a Honor 7 Premium telómhoz (Telekom). Eddig minden pöpec sőt jobban teljesít mint vártam, nagyon szép, nagyon gyors. Bármi kérdésre szivesen válaszolok ha lenne, de szeretnék én is kérdezni hátha jó helyre írok és kapok segítséget.
Play áruházből letöltöttem, feltelepítettem, hitelesítettem is egy játékot ( Kinect animal ), igaz kellett vele szenvedni, mert volt hogy ilyen olyan hibakódokra hivatkozva hol letölteni, hol telepíteni nem akarta, de meglett.
A hiba annyi hogy elindul a játék, a képernyő elfordul de azzal a lendülettel vissza is áll és bezár az applikáció. Tudna esetleg valaki segíteni néhány tippel mi lehet a baj ? Esetleg a játék nem kompatibilis, valamit be kéne állítanom, vagy a teló nem bírja ?
Bár utóbbit nemhiszem. Remélem tudtok segíteni, köszönöm előre is!( Gyorsító tárak törlése, gyári beállítások minden játszott már )
-
istvan1000
csendes tag
válasz
Azazel71
üzenetére
Köszönöm ! Jól működik !
)De ha lehet alapból is kapcsolódni valahogy wifin kersztül, vezeték nélkül Pc-hez és valaki tudja hogy kell akkor megírhatná.

Xperia telókon alapból megy annyit tudok.
Köszi előre is. !
Ja, és megjött a tokom és az üvegem Kínából 1500 Ft. volt a kettő együtt.
)Eddig nagyon jónak tűnik, sokkal kényelmesebb a fogása a telónak és Prémium hatást biztosít.
És a gyönyörű alumínium ház láthatóságáról sem kell lemondani teljesen.Az XPRO-nak írtam is hogy: Na ez az Üveg tökéletesen illeszkedik az övükével szemben így visszakérném a pénzt mert az nagyon gagyi amit küldtek. Persze nem ezekkel a szavakkal írtam.

Az ebay-en Honor 7 Oil wax case néven található a tok ha valaki másnak is megtetszik esetleg. De üveggel együtt nem tudom kapható e még. Az éppen egy aktuális akció volt.
Mellékelek képeket.
A képeken még a régi üveggel látható. A mostanin csak pici kivágások vannak és körbe kiér mindenhol a peremig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(bár lehet nem is ez volt a bűnös csak simán elszállt valami az alaplapon)
Ez egy trükk hogy gyorsabb legyen a telód

, viszont kedden itt van