Hirdetés
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
A PLK-UL00 és a PLK-AL10 között van valami különbség?
Mind a kettőre van már OTA-n Android 6.0?
A Puremobilnál lévő 64GB-os verzió melyik típus?Illetve Enhanced Edition 32GB-os vásárolható már valahol?
Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V2
-
ORCA58
addikt
válasz 19Petya83 #2492 üzenetére
Talán ez? [True Phone Dialer & Contacts] Ezt használom más Huawei készüléken, tudja 2 kártyát, de nem tudom kipróbálni, egy kártyás a telefonom. Kiegészítésnek a RocketDial is fent van, annak a kiváló FullScreen Caller ID képességeit használom.
[ Szerkesztve ]
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Megvettem én is a telót. Egyelőre nagyon tetszik. Kezdem már belakni. Ami nem tetszik benne az a gyári tárcsázó. Tudna valaki ajánlani egy jó tárcsázót ami kezeli a két sim kártyát? Olyat szeretnék, amiben a tárcsázóval kiválasztom, hogy kit akarok hívni és utána felajánlja a sim kártya választás lehetőségét. -
Honor 7:)
tag
válasz nagymolnar #2490 üzenetére
En úgy csinaltam h feltoltes utan ujrainditottam ,minden zarva volt es vartam 2percet vele majd lefutattam 53 ezer folott lett a pontszam.minnel melegebb annal gyengebb pontokat lehet kapni
-
nagymolnar
tag
Nekem ugye nem ment fel a B320, de a telepítő sikeresen lefutott, csak a szoftver verzió maradt B313. Először leírtam, hogy jobbnak tűnik az akku és a memória.
Most 3-4 nap után már állítom 1,5GB memó mindig van (üresen 1,8GB, de nem hiszem, hogy van jelentősége), eddig nem volt csak 1,1
Az akku viszont félelmetesen javult.így három hétköznap után -kizárva az esetleges első nap valamiért kevesebbet használtam a teló effektust- minden nap 50% körül jöttem este vele haza. Most 3 óra Waze és 20 perc beszélgetés után 60%-on van a teló...A sima B313-nál 54500 volt a korábban elért pontszám.
Az ANTUTU v.6.0.4 szerint most első mérésre 49500 volt de voltak lakatos progik, így másodjára 48254
MIVAN????
Na mindegy nem izgatnak a számok, de akit érdekel:
3D 7159
UX 19492
CPU 16807
RAM 4796Újraindítás után pedig 46907 abbahagyom, mert a végén még visszasűlyedek egy ZTE Blade szintre
UI:
Nekem még van 1-2 üvegfóliám, ha kell valakinek (privi), közben újraindult magától a telefon -ilyet még sosem csinált....[ Szerkesztve ]
-
avlisz80
tag
válasz Csika11 #2486 üzenetére
Esetleg valami normális helyről is beszerezhető ilyen üveg fólia?Mert engem így nagyon idegesít!És amit észrevettem hogy ha be van állítva az időjárás is akkor teljesen random jeleníti meg az animációt!10ből 1x ha működik rendesen inkább csak fel felvillan ha becsukom a tokot!Viszont ha kikapcsolom az időjárás mutatását akkor tökéletes!Tetszik amúgy a tok de ez borzasztó milyen retkes már 1 nap után a kijelző!H6-on jobban megoldották ezt!
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
BOBAKILL
őstag
válasz Csika11 #2486 üzenetére
Most az időjárásod is oké meg a fólia is. Én most rendeltem a kínaiaktól üveg fóliát, pár hét és megjön. Addig meg kibírja a gyári. Kettőt rendeltem mert ki tudja hogy fel bírom-e elsőre rakni rendesen..
#avlisz80: ebay, de vehetsz itthon a boltokban is 2-3X annyiért.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Én most rendeltem meg a nillkin szilikon tokot 0,6miliset azt mondják kilóg a kamera de legalabb a szép telefon látszani fog ,gondolom a fogása is jobb,én az ablakos nillkint cserélem le .nekem nem jött be , legalább 5 hátránya van...
[ Szerkesztve ]
-
VeryByte
őstag
Sziasztok,
lehet itthon értelmes tokot venni erre a készülékre, esetleg rácsos tokot? (Ez de szép fogalom. :-))
Illetve rakott már erre valaki üveg fóliát?
Köszi,
G.[ Szerkesztve ]
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
BOBAKILL
őstag
válasz Csika11 #2481 üzenetére
Nekem mutatja az időjárást rendesen rácsos toknál. Most ránéztem és ugyanaz mint az alkalmazásban.
A tok kijelző felőli belső felülete tényleg gyűjti a koszt rendesen, ezért karcolódik a fólia alatta. Én törölgetem időközönként de a megoldás az egy rendes strapabíró fólia (üveg)lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurczi73
csendes újonc
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata nillkin sparkle tokkal?
http://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=3908 -
Azazel71
aktív tag
válasz boogiemano #2476 üzenetére
Ha létezik, itt biztos megtalálod [laliexpress]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
blasi20
tag
Valaki akinek b320 dübörög a a telóján az legyen szíves futtasson már le 1 bech-et újraindítás/nagy teljesítmény/és appok kiölése után. Nagyon kíváncsi lennék a pontszámra.
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Na megjött végre a rácsos tok!Hát elég elkeserítő hogy minden szösz és por úgy ragad rá hogy el sem hiszem!Nagy kár hogy valami gumis anyagból van az eleje!Így tényleg nem csoda ha a kijelzőt valóban karcolja majd!És nekem ha az időjárást is bekapcsolom rajta akkor a kis animáció egyszerűen nem működik csak 10ből 1x!
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
boogiemano
tag
koszi a tippet, a problema viszont epp ezzel van..
van e ami ennel ennel kevesebb anyaggal es mondjuk nem konyvszeru?mar egy ideje keresgelek es vagy nem jol keresek, vagy nincs...
asszem regebben a ballistic gyartott viszonylag vekony de eros burkot amire nyugodt szivvel lehetett fuggeszteni csuklopantot, viszont most..
[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
golan7
tag
válasz boogiemano #2474 üzenetére
Pl. e-bay: [link]
-
boogiemano
tag
Udv!
mar elore tartok a reakcioktol, de azert belefogok:
tud e vagy talalkozott e valaki honot7-hez vagy p8hoz valo olyan tokkal/burokkal amire
ra lehet tenni csuklopantot?Itt sokszor "nevetseges nyakbaakaszto" nyilasnak van definialva de pokoli jo szolgalatot tesz.
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
golan7
tag
Helló
Valaki tud működő root-olást b313 vagy b320-hoz?
Találtam egy leírást:[link]
De nálam boot-olás után a Honor feliratnál tovább nem jut! -
janist81
tag
Még mindig nincs lehetőség b320 loader nyitás nélküli normális felrakására?
-
kekkola
senior tag
válasz Azazel71 #2469 üzenetére
Márpedig megkerülhetetlen a hűség. Az emberek 95%a előfizetésre (hűséggel) vásárol készüléket szolgáltatónál (csak így kap kedvező áron telefont, amúgy k..va drága). Így az érveid csak egy nagyon kis rétegre igazak. Vagy még azokra sem. Egy szolgáltató függő készülék senkit nem fog megakadályozni, hogy szolgáltatót váltson. Ellentétben egy 2 éves hűségidővel és kötbérrel...
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #2468 üzenetére
Gipsz Jakab, szeretne olcsóbban telefont venni.Körülnéz, és azt látja, xszolgáltatónál a legkedvezőbb az ár, elfogadható díjcsomaggal.2 hónap múlva, yszolgáltatónál megjelenik egy sokkal jobb díjcsomag.
Ha feltételezzük, hogy Jakab nem akar megválni a telótól, mit tehet?1,. a teló függő, Jakab szívja a fogát, de marad xszolgáltatónál, továbbra is neki fizet
2., a teló független, Jakab megy yszolgáltatóhoz, innentől neki fizet
Most a hűsigidőt az egyszerűség kedvéért ne keverjük bele.
Ha folytatnád, inkább privátban, ez már elég off.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
-
Raptorta
csendes tag
válasz Shinnokina #2462 üzenetére
Nem minden felhasználó rendelkezik UHS-II-es sdXC kártyával, elég sok még mai napig is az elavult class 4-es, 6-os vagy 10-es kártyával rendelkező felhasználó valamint a hamisított kártyával rendelkezők száma is érdekes. Így inkább a biztonság kedvéért általános információ gyanánt mindig azt ajánlom ,hogy az elsődleges mentési hely a belső tároló legyen. Hiszen 1 dolog fotózni egyet, egy másik dolog csinálni egy sorozat felvételt és megint más fullHD-ban 30fps-el rögzíteni közbe pedig fotózni és mikor már a videó eldobta a képkockák felét akkor késő rájönni ,hogy egy erre a feladatra nem megfelelő sd kártya van a telefonban. Viszont az aki abszolút tisztában van a tárhelye képességeivel az persze, nyugodtan rakhatja arra.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Raptor
-
blasi20
tag
válasz Shinnokina #2462 üzenetére
én pedig mindent amit lehet SD-re mentek... class10-es kártyával nem veszem észre h lassú lenne bármilyen olvasás vagy írás szóval na... kinek a pap kinek a papné
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #2459 üzenetére
A zsebük.Elsősorban nem az eladott telefonokból. hanem az előfizetésekből élnek.Ha én lennék a tulaj,ugyanezt tenném.Nem törvénytelen, nem vezetnek félre...
Természetesen ez nem információ, mindössze az én spekulatív véleményem.Az is lehet, hogy nem így van.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
Igen, de már csak a linkről jutsz oda,Ha belépsz simán a lapra, már csak az okosorást dobja ki, és ott nem szerepel
-
Raptorta
csendes tag
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #2454 üzenetére
Az a helyzet, hogy érthető okokból nem kívánják reklámozni, hogy független.Az üfszolgosok nem vezethetnek félre, nem hazudhatnak, ezért azt a feladatot kapták, hogy kitérő választ adjanak.
Ha megnézed a honlapjukat,most már egyszerűen nem szerepel a jellemzők között az, hogy független-e.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Raptorta
csendes tag
Bocsássátok meg tudatlanságokat de miért használtok külső tárolót alkalmazások tárolására?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha jól emlékszem, az első 6.0-ban nem lehetett, csak azt tudtad beállítani, hogy az elsődleges hely legyen a külső SD, de egyesével nem volt átpakolás. Aztán múlt szombaton jött egy frissítés, azóta más egyesével is lehet.
Feliratkoztam 6.0 bétára, onnan van a ROM.[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
válasz BOBAKILL #2445 üzenetére
Már az újraindítás megvolt,s még mindig ott figyel az ikon...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
BOBAKILL
őstag
válasz sompetike #2443 üzenetére
Újraindítás nem oldja meg? Próbáld meg. Én mikor beleraktam a második kártyámat akkor igaz felismerte de csak újraindítás után tudta kezelni. Fordítva is lehet így van.
#TomiHUN: Ha teheted akkor olyan kártyát vegyél aminek az olvasási/írási sebessége nagy. Persze class 10-es legyen de abból sem mindegy hogy 30MB/s-el olvas vagy 90MB/s-el. Az legyen a szempont választásnál.
[ Szerkesztve ]
-
-
sompetike
aktív tag
Egy kártyásként használom a honort,hogy lehet az állapotsávrol eltüntetni a második kártya felkiáltójeles ikonját?
Eddig két kárytyásként üzemelt...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
válasz TomiHUN #2436 üzenetére
Ha nem vág földhöz a plusz 20eft akkor a honor,mert ha nem akkor mindig azon fogsz agyalni,miért nem azt vetted,s nem fog tetszeni a G8...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
danee91
senior tag
vegyétek vigyétek, akit érdekelhet (269 EUR).
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
törölt tag
Hasonlóan vacilláltam én is, de végül Honor7 lett. 6.0 utolsó bétája óta lehet áthelyezni SD kártyára, így a 16 giga kérdés okafogyott, amit lehet, átpakolok külső tárhelyre. Ráadásul sokkal jobban néz ki, mint a G8. Ha jól rémlik, kisebb is, könnyebben hordozható zsebben.
Antutu 53 ezer pont a Honor 7 javára. -
nagymolnar
tag
válasz janist81 #2435 üzenetére
bontsd ki az update.zip-ig és tedd az sd gyökerébe és mehet a 3 gombos.... vagy a másik bontsd tovább az app-ig és az mehet a dload könyvtárba (csak az app) és ekkor mehet az általad használt kód. Én mindkettőt lefuttattam, nekem ennyi lett az eredmény. De a helyedben várnék, ha nem életbevágó és nem akarod nyitni a bootloadert (ahogy én se).... Én feladtam...
-
blasi20
tag
A G8 MA tesztben össze van hasonlítva a honor 7 és a G8 hardveres teljesítménye. A g8 1 110-120ezer forintos honor 5x... lényegében nem sokban különböznek ha különböznek valamiben 1áltlán... ja és zsír új 5x minusz 20-30k... ha meg használtan nézel honor 7et akkor meg megveheted 100k körül (én is így vásároltam itt hardveraprón tökéletes állapotban 3 naposan speedshopos garival...)
[ Szerkesztve ]
-
Raptorta
csendes tag
Szia!
Ez egy érdekes kérdés és szerintem ebből az irányból szükséges megközelítened:
A legnagyobb különbség a két készülék között igazából az árbeli pozíciójuk. Míg a honor 7 egy zászlóshajó addig a g8 egy a gyártói portfólió közép kategóriás készüléke. Amely egyből előre vetíti azt, hogy milyen termék támogatást várhatsz rá. A honor 7-en 6.0 fut jelenleg és ha az előző honor csúcs példa akkor igen sok verziót fogunk még kapni (honor 6 4.4-ről 6.0-ig frissül) addig a huawei kicsit durvábban értékeli a szoftver frissítés (teljesen tisztában vagyok, hogy legfelül egy cég) lehetőségét. (Lásd honor 4c kap 6.0-t huawei p8 lite már úgy néz ki 5.0-n ragad.)
Így szerintem érdemes rászánni azt a plusz 20k-t amely nem csak hogy közel másfélszer olyan hardvert jelent de mellé még jobb kamerát
jobb minőségű kijelzőt(ips neo)
Gyorsabb 4g-t (cat.6)
Ac-s wifit
Infrát (távirányítás)
Előlapi vakut tartalmaz.
A tárhely egy érdekes téma egy bővíthető telefon esetében sem elhanyagolható. A honor 7 úgy néz ki, hogy a 16gigából közel 11 felhasználható. Erre a 11gigára KÖTELEZŐ telepíteni az alkalmazásokat míg csak tudod (beépített tárhely közel 10x gyorsabb az átlag sd-nél). Illetve még a kamera képeket is elsődlegesen a belsőre kell rakni.
Minden más, zene, film mehet sd-re melyből már uhs-1 32gigás példányok 8 ezer forint körül kaphatóak. Így értelmes szortírozással szerintem a 11gigabájt szabadhely is elég tud lenni, egy olyan komoromisszum formájában mert az előnyökkel szemben elenyészővé már-már irrelevánssá válik
Remélem segítettem és elnézést a wall of textért. (Esetleges faktuális hibákat ha találtok írtátok meg, hisz így lesz teljes a kép.)[ Szerkesztve ]
-
TomiHUN
újonc
Sziasztok!
Gyanítom már volt szó hasonlóról a topikban, de változtak az árak tuti azóta.
Segítségeteket kérném, ugyanis lecserélném már megfáradt HTC Desire 500-omat, viszont nem tudok dönteni. A Huawei G8 és Honor 7 között vacillálok, de nem tudom, hogy melyik érné meg igazán. Függetlenül venném, viszont a Honor kb. 20 ezerrel többe fáj.
-Nos szerintetek az a plusz 20e megér annyit? (szeretek játszani pl. WoT Blitz-el, meg sok progit használok hétköznap)
-Illetve mennyire lehet elég a Honor 16 gigás belső romja? Mert a G8 32 gigája igen csak csábító, csak a fotózás és a proci terén igen csak elmarad a Honortól.
Valamint, külsőre és fogásra is a Honor a szimpatikusabb, csak hát az plusz egy 20as ugye.Előre is köszi a helpet!
-
janist81
tag
válasz nagymolnar #2434 üzenetére
És neked hogy ment le a frissítés, twrp vel, ahogy linkelted, vagy máshogyan
-
nagymolnar
tag
válasz janist81 #2433 üzenetére
Érdekesség, hogy mint írtam nekem sem ment fel a B320, de valójában a telepítő sikeresen lefutott, de az infoban maradtam B313.
DE
- A memóriakezelés megváltozott a telefonnak, mert lockolt gmail és viber mellett eddig max. 1,3GB volt szabad, de inkább 1,1 és most 1,5GB és a felett....
- Az akku is jobban bírja... nap végén 25-30%-al szoktam véglegelni, most 50% (!!!!) jöttem haza este 10-kor...
[ Szerkesztve ]
-
janist81
tag
válasz nagymolnar #2432 üzenetére
Köszi, boot loadert nem akarom nyitni, igy akkor én is várok
-
janist81
tag
Valaki már feltette 320 as frimwaret?
Nekem mindig azt irja ki a kód beírás után, hogy nem találja az update.zip et. -
Azazel71
aktív tag
Felhívtam őket kiváncsiságból én is...nagy zavar támadt az erőben a kérdésre, végül azt mondta a srác, hogy nem tudja megmondani....
A google eszközkezelő szerint " no carrier", és egy munkatársam Telenoros kártyával használja, bár a Telekomnál vette.
-
Gyurczi73
csendes újonc
válasz 19Petya83 #2428 üzenetére
Én a saját Telekomos és a céges vodás kártyámat használom. Januárban vettem, online a telekomtól, nem hiszem, hogy azóta változtattak. Király a telefon, nem tudtam 40% alá menni egy nap alatt az aksival, és elég sokat használom. Engem tökéletesen kiszolgál, öröm bodóttá
-
Dexxter182
tag
Sziasztok B170-ről szeretnék egy Emui 4.0-ra váltani.
Van e köztes lépés illetve melyik a 6.0-as update zip-et használjam.Köszi
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
Huuugo82
csendes tag
válasz nagymolnar #2415 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat. Meggyőztetek
Gyakorlatilag végig olvastam az összes kommentet ami itt van, ennyiben alapos vagyok, de nem találtam válaszokat eddig, így viszont már minden ok.
Köszi még1x
-
tag
Valakinek sikerült mar 1 újjat 2szer felvenni? Nekem igen ,így szinte oldal iránybol is fel tudom oldani.
-
anzo
senior tag
válasz Huuugo82 #2414 üzenetére
Nekem is az a véleményem, hogy nagyon jó készülék a H7. Nekem már volt gyakorlatilag mindenféle telefonom a zászlóshajók közül de mindegyikkel volt valami problémám ezért bementem a MM-be és vettem másodjára is egy Honor-t. Nálam ilyen még nem fordult elő, hogy boltban vegyek telefont ráadásul úgy, hogy egyszer már volt ilyen készülékem.
Személy szerint értetlenül olvasom azokat a hozzászólásokat, hogy ilyen meg olyan tok és, hogy honnan rendeljem stb. véleményem szerint nem szabad ezt a szép készüléket egy tokkal eltakarni és a silicon tokokat leszámítva kényelmetlen a használatuk. De kiemelem ez az én véleményem.
Hogy mennyire csúszik megint csak szokás kérdése. Ennél nem volt olyan érzésem, hogy bármikor kicsúszhat a kezemből viszont az S6 Edge+ -tól azért váltam meg mert soha nem éreztem biztonságban.
A gyári romot javítgatja elég szépen a Huawei semmi probléma nincsen vele és mint írták is nincs is hozzá custom rom. -
19Petya83
tag
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy a telekomnál vásárolt készülék az kártyafüggő-e? Lehet hogy ostoba kérdés, de nem tudom dual simes telóknál hogy működik.
-
nagymolnar
tag
válasz Huuugo82 #2414 üzenetére
- tud keresni az ékezetesben is
- sima fém tok, - mennyre csúszik - tók mindegy, mert akkor fog kicsúszni amikor nem is várod... na arra van a szilikontok...
a gyárival semmi gond.... NINCS is más, csak a gyári különböző változatatai és a bátraknak a 6.0 (beta)
- nem egy S6, de ár érték arányban jó. Sokat írtak itt fórumon is róla -vissza lehet olvasni- de az köztudott, hogy a SONY chip-hez nem adták a sony képfeldolgozót és a Carl zeiss lencséket ....
Telefonhoz képest jó képeket csinál....Vélemény: ilyenben nem voltam márkahű, de a H6-osom több mint egy évig ment, a H7 már 4 hónapja megy... előtte 2-4 hetente telefont cseréltem....
-
Huuugo82
csendes tag
Sziasztok
Pár dologra szeretnék tőletek választ, így telefon megvásárlása előtt:
- a gyári tárcsázó tud prediktív keresni az ékezetes betűkben is?
- mennyire csúszós a napi használatban a készülék? Mennyire sérülékeny? Kell rá tok mindenképpen?
- a gyári Rommal mi a fő gond, hogy ennyien választottatok egyedit? Vagy csak az MM miatt?
- kijelzőről, kameráról vélemény, mert a tesztek persze dicsérik, de személyes tapasztalatot szívesen olvasnékKöszönöm ha válaszoltok.
Üdv
-
nagymolnar
tag
Aki a B320-ra ácsingózik (BETA) annak egyenlőre rossz hírem van. Csak nyitott bootloaderes telóra mehet fel és a következő módszerrel lehet feltenni a B313-ra, feltehetőleg valami frissítés tiltás van a telóban, -mert a leti két fájlal engedélyezed a helyi frissítést és vissza is vonod - nekem is ugyan lement a frissítés (sikeres 100%), de maradtam B313-on, így az XDA-t végigolvasva ez az egyetlen frissítési módszer, amit találtam -így már nem is izgat-...
Aki türelmes az várja meg az OTA frissítést, mert akkor lemegy az egész....
1. Flash TWRP
2. Enable local update (flash HwOUC.zip in TWRP)
3. Return stock recovery B313EU
4. flash update.zip throught enabled local update
5. Undo local update (flash HwOUC_stok.zip)Jó bulizást!
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
wow..
A fiók automatikus szinkronizálása az utolsó tippem, ha az rendben, akkor a rommal van a gond.
Esetleg Nova nélkül próbáltad? Momdjuk én is azt használom, nem hiszem hogy azzal lenne gond...Talán az EMUI témában rontottak valamit,ha cserélted a gyári témát..
Esetleg a két kártya kezelése menüben állítottál valamit?
[ Szerkesztve ]
-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves és összefoglalná nekem, hogy mi a probléma az értesítésekkel? Végigolvastam a hozzászólásokat, de egy kicsit belezavarodtam, hogy most akkor a viber értesítések működnek vagy nem. Ha jól értelmezem a dolgokat akkor alapból nem jelzi a viber üzeneteket és a gmail-es leveleket, de valahogy meg lehet mókolni, hogy jó legyen. Jól gondolom?
Köszi -
Azazel71
aktív tag
A Védett alkalmazások menüben ott a telón lévő minden alkalmazás, mellettük kapcsoló.A GMAIL mellettit kapcsold be.
Vagy, elindítod a gmail-t, vissza a kezdőképernyőre, alkalmazásváltó gomb,ott LEFELÉ pöccinted a gmailt, hogy egy lakat kerüljön rá.A gyári SIMA EMAIL appot az ÉRTESÍTÉSKEZELŐBEN KERESD, miután alapértelmezetté tetted a gmailt.
Nagymolnár: Háromgombos force upgrade?
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
Akkor először állítsd be ezt :
Alkalmazások kezelése/alapértelmezett alkalmazások/ email : gmail
Bemész az alkalmazásokba,rányomsz a gmailre, és valahol ott lesz, hogy alapértelmezezetté teszed.
Utána az értesítés kezelőben a sima " e-mail"-nek pipálgass( mivelhogy mostmár a gmail veszi ét a helyét, rá fog vonatkozni)
Végül tedd védetté.
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz nagymolnar #2401 üzenetére
Miután az első zipet kicsomagoltad, a benne lévő update.zip-et ne csomagold ki.Nem az abban lévő update.app kell csak, hanem az egész update.zip úgy ahogy van, a dloadba.
Utána pedig frissítés,helyi frissítés[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz nagymolnar #2401 üzenetére
Ha valaki rendel tokot , beszállok a postaköltségbe
nem neked szántam[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
Lehet, hogy én vagyok a láma, de lefutott a frissítő és maradt B313...
ÖTLET?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest