- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Dello79 #9056 üzenetére
Hát nem tudom. Kipróbáltam, kiléptem inda-ról, megnyitottam a google.hu-t, majd bezártam a Chrome-ot. Futó feladatokból is kivettem. Megnyitottam újra, és ugyanúgy belép a mailbe automatikusan. Ha úgy is lenne, ahogy mondod, szerintem biztonsági okokból az nem elfogadható. De úgy tűnik, máshol van a kutya elásva...marhára idegesít...elég hülye dolog ez.
-
elin
tag
válasz
Dello79 #7166 üzenetére
Én a lányomnak akartam ilyet, aztán megtapasztaltam a b20 nélküliség hátrányait, a szar kamerát, a zsenge wifit (az én H7em már rég viháncolt a wifin, addig a xiaomi note pro még bőszen kereste azt)...szal a jobb akkuidőt kivéve rosszabb...még a Samsung s3-nál is
Lemondtam a Xiaomikról, pedig nagyon bejöttek volna. -
golan7
tag
válasz
Dello79 #5968 üzenetére
Eu-s verzióban csak főzött ROM-al lehetséges (MM alatt is már)! Pl.:[ROM]MM+DeOdeX by Warrior Bootloop Team
Nekem DigiRom van fent a fent belinkelt ROM 1.5-ös frissítésével és tökéletesen működik!
Más: Aki esetleg azért nem használ xposed framework-öt, mert nem megy a Téma vátás, arra itt a megoldás:Xposed
Changeslog:
v85.1(30/05/2016):
- Add Huawei theming engine support (details).
- Ensure the recompilation on Huawei EMUI Roms (details). -
doongoo
addikt
válasz
Dello79 #4758 üzenetére
Beállítások-speciális-több képernyő (csak azonos Wifi hálózaton legyen a teló, mint a TV! bár ez nem mindenkinek sikerült eddig, főleg EU verziós telóknál nem akart összejönni) Majd még lehet, hogy megnézem a régi Samus MHL-kábelemmel is, ha már ennyire ragaszkodtok hozzá páran.
Sőt, még az is lehet, hogy megnézem simán rádugva a TV USB csatlakozójára a telót, hogy felcsatolja-e a TV esetleg pendriveként -
Snike
aktív tag
válasz
Dello79 #4685 üzenetére
markymango
Nálam úgy van belőve:
A párosított eszközöknél felkiáltójel -> profiloknál megadni mit adjon át a bluetooth eszköznek,
Illetve a Tone and Talk megy még (védett alkalmazásként)Dello79
- FB kliens kuka -> intézem
- Védett alkalmazás: Viber, Gmail, Tone and talk
- 4G hálózat használata - így van
- GPS ki - így van
- BT ki - így van(csak ha kell akkor használom, de ahogy látom nem fogyaszt sokat)
- Energiakezelés : Intelligens - így van
- Energiakezelés > Energiafigyelés bekapcsolása ő segít 1-2 dolgot még optimalizálni - így van
- Rezgés kikapcsolva - csak hanghívásnál rezeg
- Fényerő : 10 % ( nem auto ) - auto és 50% volt. 10% semmit sem látokTovábbá:
programok kezelésénél ezek a programokat letiltottam:
böngésző,
Drive
Google Play filemek
Google Play könyvek
Google Play újságos
Google Play Zene
(nem tudom itt mit lehetne még kiszedni)Köszönöm a tippeket!
-
qbeer666
tag
válasz
Dello79 #4364 üzenetére
Okostelefon, használni kell. De ha este elalszom ésvéletlen bekapcsolva hagyom a wifit meg a szinkronizálast akkor nekem is tud ennyit fogyasztani simán. Ez szerintem nem korrekt. De nagyjából ennyi hibája van ennek a telefonnak. A készebléti idő. Egyszer már említettem, hogya régi szar telefonom nulla használattal 1 hónapot majdnem elmegy 1500 mAh akksival.
Reagálva az átlagfelhasználóságra. A messenger, meg fb pároselég sokatfogyaszt. A nessenger nekem is védett. Tényleg csak azokat kell védetté tenni, amiket rendszeresen használsz. + elég sokat tud a telefon merülni 2 óra telefonálástól, szóval az kb. -45 perckijelző idő (tapasztalat).
-
-
-
nickedez89
senior tag
válasz
Dello79 #4007 üzenetére
Két kártyával lehet, hogy ez is jónak számít nem tudom!
Akiknek nagyon merül : használtok facebookot? Vagy twittert ? Esetleg Google+ -t?
Ezek igen rendesen tudják szívni az akkut!Nálam ezek pl. eleve törölve vannak!
Melegedést akkor tapasztalok, ha kocsiban megy a GPS és közben töltöm a 2.4A -es autós töltővel!
Normál töltésnél szokott még langyosodni, ha nagyon lemerült állapotából kezdem tölteni! De ezek teljesen normális dolgok szerintem!
Normál használat közben nem tapasztaltam melegedést még. -
ORCA58
addikt
válasz
Dello79 #3809 üzenetére
Ne csodálkozz! Az olcsó Huawei készüléket a piaci árnál 3-5 ezerrel drágábban adják az olcsó előfizetéshez, 2 év hűséggel . Ebben benne van az 1000 Ft hűség kedvezmény. Szerintük ez így is megéri az ügyfeleknek, mert kamatmentes részletre adják.
Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy hogyan lehet becsapni az embereket. A bankokban felvett szabad felhasználású hitellel is olcsóbban meg lehetne szerezni. -
ZPKing
tag
válasz
Dello79 #3806 üzenetére
nem típus hiba hanem kicsomagolt update.zip és bootloop.
csak nem mondtam meg csak annyit hogy nem indul.
egy-egybe alaplap csere egy hét alatt.
csak most ezért kérdezek hogy nem legyen újra bootloop..
Amúgy Budaörsön van az egész európai szerviz!!!
elfogadnak külföldi számlát is természetesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest