Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
válasz
Tamás34 #5970 üzenetére
Mást mondok: az S3 is kenterbe veri. Egy ismerős most lőtt pár képet egy S5 neo-val és messze jobb képeket csinál, mint a Honor 7, jelenleg is azokat hasonlítgatom össze. Sajnálatos. Döglött színei vannak a Honornak, kiégeti a kép szélét és nem értem, miért kellett 2015-ben kispórolni az optikai stabit...
-
igali
tag
válasz
Tamás34 #5778 üzenetére
Es somé es Azazel71:
Valoban, a PLK-AL10 (kinai valtozat) 64Gb-os, 5.0.2-es rendszerben van.
Sajnos kepet nem tudok betenni, de hivas kozben a bal felso sarokban a gomboknal ott virit a felvetel opcio.
Ha igy van, akkor nem tudom, hogy az EU-s valtozatban miert nincs alapbol benne, pedig olykor tenyleg nagyon jol jon ( pl ha a munkahelyen feszko van, vagy mikor mindenfele cegek felkeresnek, es kozlik, hogy a beszelgetest rogzitik- kozlom, hogy en is...) Es allitolag meg par dolgot kihagytak az EU valtozatbol, ami a kinaiban benne van, pedig nagyon praktikus, elonyos...
-
doongoo
addikt
válasz
Tamás34 #5292 üzenetére
És ez a lehetőség is kb. 1000 éve ugyanott van "elrejtve". Igazából nem is mókolás, mivel csak a rendszeranimációk sebességét lehet vele állítani, amik gyenge telók esetén eltakarják a kínosan hosszú időt az alkalmazásváltásoknál, megnyitásoknál, stb. Próbáld csak ki, mi lesz, ha nem csökkented az időt, hanem növeled...Pár havert már megszívattam vele, hogy micsoda lassú sz*r telójuk van (galaxy S7
)
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Tamás34 #4354 üzenetére
Ha mindenképp váltanál valamire, akkor igen.Egyébként nem biztos, nem vagyok biztos benne, hogy fotózásban erősebb a H7, bár én csak kattintgatós kocafotós vagyok, akinek a pro.beállítások java része a misztikum kategóriába tartozik.
Átlagos felhasználás mellett a másfél napot mondanám tutibiztosnak, de simán meglehet a 44-46 óra is.
A face, viber, böngészés ujjgyakorlatnak is kevés a H7-nek, akár egyszerre is, döccenés nélkü...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest