- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Eddig is látta teló a Beidou műholdakat is? Nem rémlik, hogy eddig is láttam volna ezeket, de ma véletlenül megnyitottam a teszt appot és szépen csatlakozik is párhoz a GPS és a GLONASS mellett persze.
-
beast0923
csendes tag
Amúgy az egyetlen ami nagyon zavaró ebben a telóban, hogy mindig kilő mindent, ha védett alkalmazás, ha le van lakatolva...
Viberben a kontaktokat nem jeleníti meg szinte soha rá kell frissíteni, játékot videót nem tudom onnan folytatni ahol tartott, pedig van bőven memória...
Erre valami okosság? -
doongoo
addikt
Zavart érzek az ERŐben...
-
ORCA58
addikt
Érdekes, ma többször ránéztem, de semmi gond nem volt vele. Pontosabban volt, de ez nem mai eset.
Sokat gondolkodik a nagy szolgáltató kis szervere.Itt is gondok vannak! Elküldtem, nem jelent meg semmi, visszakaptam az üres beviteli ablakot. Megírtam még egyszer, most meg kettő lett??
-
Azazel71
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
Ez az EMUI magától is olyan szinten gyilkolássza a folyamatokat,hogy inkább megfékezni kell, nem besegíteni neki egy plusz cleanerrel
Amúgy meg minek van az a 3 giga ram, ha nem engedünk benne semmit futni? Csak hogy legyen?
Amúgy ott a telefonkezelőben a beépített cleaner, ha mégis takarítani kellene a gyorsítárazott cuccokat,plussz a Beállítások/Tárhely/Tárhelytisztító/beállítások/Gyorsítótár ürítése mindennap kapcsoló.
-
kinzo
csendes tag
Szevasztok régi és új tulajdonosok, tapasztalt már valaki olyat,hogy egyik pillanatrol a másikra az egyik(nekem a 2.)sim inaktiv lett? Azaz hiába kapcsoltam ki és be a beállításokban,csak újrainditás után működött és volt elérhető újra újra?!
Szerencsére ez eddig egyszeri eset volt,remélem nem lesz többet ilyen produkció! -
Honor 7:)
tag
válasz
forestia #3482 üzenetére
Szia én is ezzel küzdöm(ttem), lehet hülyén hangzik de clean mastert feltettem, meg csináltam mindenféle tisztítást és gyorsítótárazás ürítést, újraindítottam , azóta minden oké ,nem a viber és nem is a hangouts tartotta ébren,azóta eltelt egy nap ment mind a kettő 0mp ébrentartással , nálam 2 app maradt ami még ludas lehet skype vagy a chat5 app ,
-
Golota
aktív tag
válasz
istvan1000 #3469 üzenetére
Tökéletesen működik minden Android verzión, pofonegyszerű és nem kell root hozzá. Nekem megbízhatóan megy 5.0.2-őn és riaszt is, ha elérem a beállított limitet.
-
zebede
őstag
válasz
forestia #3478 üzenetére
Ezeket az anomáliákat általában valami app okozza, Root nélkül nehéz kiszűrni melyik.
Amit tehetsz, ha már úgy is hardresetelted, hogy lassan apránként lakod be a telot, így ki tudod szűrni melyik app telepítése után következik be a beragadás és gyors merülés, illetve évek óta bevált appokat kell használni, amit meg nem használsz letiltani.
Meg még az a gond ezekkel a Huawei - Honor telefonokkal, hogy szerintem túlzásba vitte a gyártó a biztonsági és energiatakarékossági beállításokat.
-
forestia
tag
Sziasztok!
Én is küzdök a Lollipoppal, android OS+ android rendszer brutálul szippantja az akksim. 4-5 óra ébren tartás.
B180-ra frissítettem, utána volt reset, de érdemben nem történ előre lépés.Mit tudnék tenni még az ügy érdekében? Várni...?
Szerk.:
A másik a Viber.... Teló restart után nem látom a névjegyeket a progiban...Mintha nem olvasná be... -
zebede
őstag
válasz
piocasember #3474 üzenetére
Nem, root és egyéb program (pl. TitaniumBackup) nélkül nem tudsz olyan dolgot tiltani ami gondot okozna.
Ha megnézed olyan alkalmazások mellett nem is aktiv a letiltás gomb.Nálam most kereken harminc cucc van tiltva, de csak mert nincs most root-olva a telefonom. Másképp pihenne még vagy tíz.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
piocasember #3471 üzenetére
Ha frissítesz, akkor többnyire nem az egészet cseréli, csak hozzátesz valamennyit.
Semmit sem muszáj(sőt szerintem nem is szabad) frissíteni, amivel elégedett vagy.
A play áruházba belépve a beállításokban megadhatod, hogy csak értesítést kérsz, ne frissüljenek automatikusan az appok. -
zebede
őstag
válasz
piocasember #3471 üzenetére
Amiket felsoroltál, ha nem használod nyugodtan tiltsd le, azt hiszem egyedül a zene alkalmazást nem lehet root nélkül.
Előtte töröld az adatokat és ha van a frissítéseket, így nyersz némi helyet is. -
piocasember
tag
Bocs, ha kicsit off, mert inkább andoidos kérdés, de ilyen telefont használok és ezt a fórumot olvasom mindig! Az általam soha nem használt Google Drive, Hangots, Térkép, Zene stb alkalmazásokat muszáj frissíteni akkor is, ha soha nem is akarom őket használni? Még lámább kérdés jön, de tényleg nem tudom. Ha frissítem, akkor ugye sok-sok megabyte a letöltendő cucc. Ilyenkor törli a régi verziót? Magyarul nem foglal plusz helyet a sok frissítés? Bocs! :-)
-
ORCA58
addikt
válasz
istvan1000 #3465 üzenetére
A Huawie telefonoknál átállítható az alapértelmezett tároló SD-re. Feltételezem a Honor 7-nél sincs másképpen.
Ekkor a játékoknál a nagy obb fájlokat az SD-re tszi, ill. sok más adatot is oda pakol.
Az alkalmazások menüben pedig át lehet tenni az alkalmazásokat SD-re, vagy vissza. Bizonyos adatokat nem tesz át, de sok tárhely szabadítható fel így is.
Ha már belaktad, is át lehet állítani, ekkor sok adatot át is pakol automatikusan. A belső memóriába ott marad a sok üres könyvtár.
Azokat az alkalmazásokat, melyeknek gyorsan kell működni nem kell áthelyezni SD-re pl. alternatív tárcsázó. Nyilván lassabban tölt be, de egy játéknál nem az a lényeg, hogy 1 vagy 4 másodperc alatt tölt be, hanem hogy játszható legyen.
A kártya minden képpel legyen Clas10-es szerintem. -
Golota
aktív tag
Megoldható. Töltsd le az activity launchert, ezzel közvetlenül tudsz parancsikont generálni olyan system funkciókhoz, amikhez a sima user interface nem tud hozzáférni. Megkeresed a data usaget a telefon funkciók között és kirakod, mint indítható ikont. Innentől kezdve mindent tudsz állítani, riasztást, napi, heti stb statisztikát, amit csak akarsz.
-
beast0923
csendes tag
válasz
Ha van egy 1.5 gigás játékod és azt átrakod sd-re root nélkül akkor 1.2 giga a telón marad, root igényű alkalmazás segítségével átrakod mind a 1.5 gigát
Én is inkább az M-re várok -
qbeer666
tag
válasz
Nem kell root hozzá. Viszont nem is teszi át teljesen az alkalmazásokat. Elvileg az MM már ezt rendesen tudja majd.
-
apezka
aktív tag
válasz
nickedez89 #3380 üzenetére
Szia!
Megoldódott. Bár az általad leírtak nem segítettek...De miután vissza álltam az alapra rájöttem, hogy már ezt próbáltam, mivel minden letiltott alkalmazást újra le kellett tiltanom. És ekkor jött az ötlet, csak simán le kell tiltani a gyári böngészőt és kész...
Köszönöm az ötletet, sikerült eljutni a megoldáshoz! -
beast0923
csendes tag
válasz
istvan1000 #3461 üzenetére
Root kell hozzá, valamilyen apps2sd alkalmazás, nem ajánlom lehet emiatt volt majdnem 3 hétig szervízbe a telóm, ha érdekel továbbra is írok egy részletes leírást, hogy kell
-
istvan1000
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy 32 Gb-os micro sd-t, érdeklődnék hogy akkor hogy is lehet az alkalmazásokat teljes mappával átrakni ? Ahhoz újra kell telepítenem őket, de az sd kártya legyen az alapértelmezett ? Jól gondolom ?
És ha sd-re telepítem az alkalmazást az befolyásolja majd az alkalmazás működését, mondjuk lassabban tölt be stb. ?
Köszi előre is a segítséget !
-
-
doongoo
addikt
válasz
silver-pda #3436 üzenetére
Ez qualcomm quick charge, az elvileg nem jó a honornak, mert ez más szabványt használ. Viszont nem túl drága, így ki lehet próbálni...
-
válasz
papeti01 #3456 üzenetére
Az elsőre annyit tudok mondani, hogy a Location Services-ben (Helymeghatározás) tedd át Device only-ra (csak a gps-t használja) vagy kapcsold ki a wifi-t.
2. Szerintem nem érdemes bétát feltenni
3. Én elégedett vagyok a képek minőségével, a 20 MP pedig még mindig lenyűgöz milyen "sok"bár makrófotó készítésnél nehezen találom el, hogy milyen távolságból tud még befókuszálni, engedhetné közelebbről is, de aztán lehet csak én vagyok béna.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
lenne nekem is pár kérdésem:
1, A teló még nincs is belakva, de iszonyatosan merül (újraindítás volt). Ma reggel nem vittem magammal, 80% on volt, délután háromra pedig lett belőle 40%, úgy hogy senki nem nyúlt hozzá.
Google Services megevett 43% ot... miért, hogyan? (build: PLK-L01C432B121 ) droid 5.0.22, Honnan tudom letölteni a legutolsó MM-et (béta) ami már stabil? Érdemes előre feltenni, vagy várjak?
3, Használ valaki esetleg a telefonra "pattintható, vagy akármi" fotós lencséket / hol tudok ilyenről érdeklődni? Milyen egyébként fotózás terén a H7?
előre is köszi!
#PIS&LOVE
-
ktomee
csendes tag
Sziasztok!
Abban tudtok segíteni, hogy hol találom meg egyben, hogy mennyi volt a havi adatforgalmam? Az adathasználat menüben csak programonként találtam.
Előre is köszi, -
-
tag
válasz
Azazel71 #3449 üzenetére
Mióta visszaállítottam azóta csak play áruházbol, amit sűrűn használok viber, hangouts,skype gmail kézi szinkron , most újraindítottam megint , csak azt nem értem ha bezárok mindent a védett alkalmazásokat is és megnézem az alkalmazások /futó alk, ott is bezárva és ez van ,OTA-án b130 majd B180 semmi babrálkodás , de ez idegesít nagyon mert 15 , 20 százalékon nem merném lerakni este mert lemerülne...képernyőidőm jó ha használom semmi baj de egyszerűen ...ha nem használom ez az Android OS zabál ,ébrentartja valami
-
tag
Ki mit tud mondani ajánlani , bármilyen ötletet megoldást meghallgatok kipróbálok, AZ ANDROID OS-re???
se wifi se mobilnet ,bezárva minden, 88 százalékon 45 százalékos OS zabálás 1.5 óra ébrentartás, gyári beállítások vissza állítása ..de megint kezdi...ha be van zárva minden , nem fut semmi mert külön megnézem akkor mi lehet ez?((((((((((((
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Azazel71 #3443 üzenetére
Engem megvezetett, mert azt gondoltam, az a csak töltés mód, ha nincs kiválasztva sem a "fájlátvitel",sem a "fotók", hanem a harmadik,az "usbdrive".Mert "egyik sem" gomb nincs.De valójában a csak töltés akkor van, ha a háromból egy sincs bekapcsolva. Vagyis amelyik ki van választva épp, arra kell mégegyet koppintani.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #3440 üzenetére
Nincs mit...eggyel kevesebb rejtély az életünkben..
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #3438 üzenetére
Ahhaaa...
Igen.Amikor csatlakoztatod usb.-n a géphez, leválasztja az sd.-t.Olyankor a telefon számára nem hozzáférhető.Ne kérdezd miért, valamiért így oldották meg az androidon. Ha átteszed a választott csengőhangot a telefon belső tárhelyére, megszűnik ez a probléma.
-
Markyxx
tag
válasz
doongoo #3435 üzenetére
Áhh köszönöm szépen!
Akkor magyarul, ha be van kapcsolva a gyorstöltés akkor 9V-al tölti a gyári?
Ha ki van kapcsolva, akkor sima 5V-al?Akkor miért van az, hogy egy másik elvileg 5V/2A-es töltő érzetre lassabban tölti mint a gyári töltő kikapcsolt gyors töltés funkcióval is?
Vagy gyors töltés nélkül is 9V-al tolja csak "nem olyan gyorsan"?
Bocsánat.
-
Azazel71
aktív tag
A Fejlesztői lehetőségekről.
-
tag
Nektek mennyire büdösödik a töltő az usb kimenetnél?
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Kínai verzióhoz, PLK-AL10 –hez a gyári töltőn két adat is áll a sok kínai karakter között, 5V / 2A és 9V / 2A.
Második töltőt meg autós töltőt is szeretnék venni.
Már több elvileg 5V/2A -es töltővel befürödtem, lassan tölti és nem is dobja fel a gyorstöltési funkciót.5 vagy 9 voltos kell neki?
Esetleg valaki talált már megoldást?Köszi.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #3423 üzenetére
Nekem nem sikerült ezt produkálni, most rádugtam töltőre, de a csengőhang ugyanaz maradt, (legalábbis a beállítások szerint, mert épp nem hív senki...
)
Mindenestre érdekesen hangzik...melyik típusú teló, melyik ROM-mal?
-
soundman1
senior tag
válasz
Shinnokina #3425 üzenetére
Oké, lehet, hogy az lesz, de hátha van valakinek tapasztalata is, ezért érdeklődtem.
-
soundman1
senior tag
válasz
qbeer666 #3372 üzenetére
Tegnap sikerült vennem egy h7-et. 😃Eddig visszaolvastam mindent, de nem láttam olyan tokot, ami nekem kellene. Okos (mágneses), oldalra nyíló, lehetőleg fehér tokot keresek, amin látom, hogy ki hív. Eddig csak a gyári rácsost láttam, de szimpibb lenne az ablakos kivitel. Ha vett valaki ilyen tokot és meg van vele elégedve adjon kérem egy linket arról, ahol rendelte.
-
Shinnokina
tag
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy ha töltőn van a telefon, a beállításokban megváltozik a Hang alatt a beállított csengőhang, visszaáll alapértelmezett gyárira. Amint leveszem töltőről és visszamegyek a beállításokban, az általam beállított custom csengőhangot látom. Valaki épp akkor hívott, amikor töltőn volt, és tökre megijesztett az ismeretlen csengőhang (jó hangosan ráadásul), megugrottam a széken
Ez valami bug lehet? Más is írt korábban hasonló problémáról (rákerestem), de nem kapott választ, ezért bátorkodom újra megkérdezni.
-
bferenc
tag
Nekem a google szolgáltatások zabálja az akkumulátort valamiért..... Pedig kikapcsoltam amiket írtatok.
-
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Marshmallow-ról valakinek van valami infója H7re?
-
doongoo
addikt
Megjött ez a tokom Fogásra tuti, finoman szemcsés, egyáltalán nem csúszik és nem gyűjt ujjlenyomatokat. Ha nem lenne rajta az a kínai felirat, tökéletes lenne. Nem bántja a tempered glasst sem.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
beast0923 #3394 üzenetére
Frankó hogy megcsinálták gariban. Nem minden szerviz ilyen elnéző azzal aki ügyesen téglásította a telefonját.
#papeti01: Az eredeti fóliát mindenképp szedd le mielőtt üvegfóliát teszel rá. A gyári fólia nem egy nagy eresztés. Nyugodtan szedd le a francba. Maga az üveg többet bír mint a fólia.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy ami a telón van fólia mennyire tartós? A tok mellé kapok egy fóliát, gondoltam ráteszem addig amíg meg nem jön Kínából a panzerglas. Kérdés, hogy utána le tudom e szedni, úgy hogy az eredeti rajta maradjon? Ti hogy csinálnátok, csináltátok?
-
BOBAKILL
őstag
-
tag
Ez tök jó 10 -re állítva félelmetes
ha kikapcsolom az animációkat miben fog változni? és ebben a fejlesztői lehetőségekben mit érdemes még át állítani, vagy be ill kikapcsolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest