- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Elméletileg az EMUI tudja, de van olyan téma, ahol nem megy. (legalábbis nálam Nugat alatt P9 lite-on)
Beállítani: Beállítások ->Értesítések és állapotsáv. Itt lehetett bekapcsolni (a bétán nekem nincs kapcsoló)
Ezen belül van a Értesítések, ahol alkalmazásonként lehet állítani.csako
Most éppen "Magazine" zárképernyőm van és megy rajta, mivel gyári. -
-
ORCA58
addikt
válasz
kovacsroli #9745 üzenetére
A Széf a gyári fájlkezelőben található.
-
ORCA58
addikt
válasz
kovacsroli #9734 üzenetére
Ez is mutatja, hogy a magyar munkatársak sz..-nak az egészre. Még a saját készülékeikkel sincsenek tisztába.
Egy ilyen miatt azonnal kirúgnám őket. Mi a francér kapják a fizetésüket.
Ha már ennyire hülyék, csak napi 1/2 órát olvasgatnák a fórumokat, megtanulhatnák, hogy működnek a telefonok, ráadásul nagyon kevés az egy adott készülékre jellemző funkció. -
ORCA58
addikt
válasz
kovacsroli #9661 üzenetére
Szívesen!.
-
ORCA58
addikt
válasz
kovacsroli #9647 üzenetére
Whatsapp-ot nem használom, de ha még egyszer lefelé húzod, akkor nem bontja ki?
Más üzeneteknél igen. -
ORCA58
addikt
Ezt mindegyik Huawei fórumban többször kérdezték, és többször adtak is rá választ.
Ha nem tévedek, be kel állítani egy mintát, majd belépéskor többször elrontani. Utána kéri a megadott kódot.
Egyébként, ha ujjlenyomat van beállítva mindig kell kód, ha a bekapcsoló gombbal kelted életre. -
ORCA58
addikt
válasz
Schizoka #9466 üzenetére
Nincs bekapcsolva a google automata mentés? Az képes leszívni a telefont, ha tud menteni, ha nem.
Nekem egy éjjel alatt majdnem lemerítette P9Lite-ot. Nem szándékosan kapcsoltam be, mert nem is használom.
De mint írták előttem, a helymeghatározás is képes hasonló huncutságokra. -
ORCA58
addikt
válasz
Shingen #9445 üzenetére
Mennyire van tele a memória? Ha nincs bizonyos mennyiségű szabad hely, bizony belassul, hiszen vadásznia kel a szabad memória darabkákra.
Lányom és unokám is szidta az olcsóbb Huawei telefonját hogy sz... olyan lassú. Gyakorlatilag 0 volt a szabd memória mindkettőnek. A takarítás után 1,5GB szabadult fel. A zöme a gyorsítótárazott adat, a fényképek a belső memóriában, és a már leszedett alkalmazások szemet volt. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
válasz
piocasember #9312 üzenetére
Már a korábbi Huawe telefonokon is tökéletes volt nekem a mentés. Eddig minden általam mentett program beállítását, visszakaptam. A játékok pontjait is. Az átköltözésre is azt használtam.
-
ORCA58
addikt
válasz
atiss.1977 #8053 üzenetére
A G6-os ázott be egy nyári viharban. Teljesen elment a hangja. Rizsbe tettem egy időre és megjavult.
-
ORCA58
addikt
válasz
soundman1 #8037 üzenetére
Nem sikerült előcsalogatnom, bármit bekapcsolhatok. De ezek szerint neked szerencséd volt egy alkalommal.
Benne is van meg nincs is a szoftverben ez a lehetőség.eXtguy
P9 Lite esetében és G6-os telefonon is ez a helyzet. Egy Korábbi verziót el tudtam indítani, de második alkalommal már nem ment, mert kérte a netet, és ha már bekapcsoltam frissítés nélkül nem lehetett továbblépni.doongoo
Álmos volt szegény. -
ORCA58
addikt
válasz
freeknight #7511 üzenetére
Végig olvastam a topikot, ilyenre nem emlékszem, (attól még lehet, hogy volt) azaz nem lehet jellemző. Szerintem nem volt szerencséd, és egy hibás készüléket fogtál ki.
-
ORCA58
addikt
válasz
nickedez89 #7339 üzenetére
Kár, hogy ilyen vélemények is vannak, sajna sokszor nem jogosan. Az új érdeklődőket pedig rendesen félrevezethetik a tudatlanságukkal. A Huawei, Xiaomi telefonokban több beállítási lehetőség van mint más márkák készülékeiben.
Persze az is lehet, hogy a hiba a készülékben van, de ez minden márkánál előfordulhat. -
ORCA58
addikt
Most sajna saját bőrömön tapasztalhatom meg, hogy az adók növekedése, bizony a mi zsebünkön csapódik le.
2 éve a G6-ot mint kifutó modellt 10 e. alatt kaptam meg (60 e. felett volt a teljes ára) Most a kifutó Honor 7-et is csak 90e felett kapnám meg ugyan azzal az előfizetéssel, pedig NFC sincs benne. Gyakorlatilag egy készüléket sem tudok 90 e alatt venni, amelyikben ugyan azok az érzékelők tulajdonságok megvannak, mint a G6-ban. Azért ennél kevesebbre számítottam. Az ujjlenyomat olvasó nem lényeg.
Így marad a jó öreg, hiszen gyakorlatilag mindent tud, amit az újak, csak néhány másodperccel tovább kell várnom. -
ORCA58
addikt
Van olyan beállítás, ami lehetővé teszi a navigációs gombok eltüntetését? A Thor Apollon láttam ilyent a teszt videóban.
-
ORCA58
addikt
válasz
nagymolnar #6614 üzenetére
Ez a prémium, váz hátulütője az ár mellet. Ha hajlik úgy is marad.
A műanyag nem deformálódik. -
ORCA58
addikt
Sajna hazánkban ügyfélszolgálatok csak vannak, az ott dolgozók felhasználói szinten sem ismerik a termékeiket.. Azon sem csodálkoznék, ha fel sem ismernék a termékeiket.
Más terméknél egy frissítéssel eltűnt a képernyő idő kijelzése. A szöveg ott volt, csak mellőle hiányzott a idő értéke. Ennek ellenére azt mondták az soha sem volt ott, pedig ami mióta az android létezik benne van és az adott készülékben is benne volt.Tisztelet a kivételnek, mert előfordul olyan is!
-
ORCA58
addikt
Az olvasom, hogy a Pm Plus nem települ 6,0 frissítés után .
Az MM-ben kipróbáltam a P9 liton, azon is 6,0 van. Fel is ment de indításkor egy instal gomb jelenik meg. A két másik, ami a play-en is látszik inaktív. Erre böktem, és ezután már volt indításkezelő menü. Levenni viszont már nem tudtam, pedig az appot is leszedtem. -
ORCA58
addikt
válasz
Alizka79 #4597 üzenetére
Nem! A 2g-t nem érinti, hiszen az alapból beszélgetésre találták ki. A 4G-n csak netezni tudsz, beszélni nem.
Ami tény nem fejlesztik ott a 3G-t, ahol még nincs, hanem csak a B20-as (800MHz) G4-et.
Nincs esetleg 3G-re állítva a preferált hálózat? Akkor nem keresi a 2G-t. -
ORCA58
addikt
válasz
Dexxter182 #4093 üzenetére
Ez az igazi biznisz! 2 hasonló eset, és 2 telefon árában van egy, és talán már nem is olyan mint az eredeti.
A fene sem érti ezt a nagy flancot. Én visszasírom a levehető műanyag hátlapot és a kissé besüllyesztett kijelzőt. 2,5D vagy hajlított, hogy még védeni se lehessen rendesen. Úgyis tokban tartom, hogy ne menjen tönkre. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
Csak szemléltettem a T áremelését nem a Honor 7-ről írtam. 2016-ban nagyon megemelkedtek a telefon árak. Ez első sorban az alacsonyabb árkategóriában látszik. Pl . a Huawei Y5 jelenleg közel 33 800 Ft, 1 000 Ft. kedvezménnyel, az alacsony előfizetésre 2 év hűséggel. Ugyan az a telefon 28 -29 e ft. a legtöbb helyen, a legdrágább EMAG-nál is 32 900.
Eddig mindig kihasználtam a telefon vásárlási lehetőséget erre az előfizetésre, de most már ez teljesen értelmetlen lenne.
A magasabb előfizetésre sem biztos, hogy lesz olyan nagy kedvezmény a nyár közepére, ami korábban volt.
A jelenlegi telefonom ha jól emlékszem olyan 64-65 ezer Ft-os volt a boltokban, mikor 4 ezer alatt megkaptam mikor kifutó modell lett. Most esély sincs hasonló kedvezményre, csak a hűség meghosszabbítására. Persze ebben az esetben már láthatóan olcsóbbak a készülékek, de nagyon bele kellene nyúlni a pénztárcába, ha egy 4G-s NFC-s és OTG-s készüléket szeretnék, mint a jelenlegi. A kb. hasonló tudású és méretű (OTG nélküli) kifutó SAMSUNG GALAXY CORE PRIME most 4X annyiért, (13 800 FT) lehetne az enyém, ha lejárt volna az 2 évem.
Hogy mennyi lesz a Honor 7 egy év múlva, majd meglátjuk! -
ORCA58
addikt
válasz
Dello79 #3809 üzenetére
Ne csodálkozz! Az olcsó Huawei készüléket a piaci árnál 3-5 ezerrel drágábban adják az olcsó előfizetéshez, 2 év hűséggel . Ebben benne van az 1000 Ft hűség kedvezmény. Szerintük ez így is megéri az ügyfeleknek, mert kamatmentes részletre adják.
Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy hogyan lehet becsapni az embereket. A bankokban felvett szabad felhasználású hitellel is olcsóbban meg lehetne szerezni. -
ORCA58
addikt
válasz
nickedez89 #3764 üzenetére
Nézd meg a beállítások->alapbeállítások-> Zenék menüpontot. Nekem G6-on ott van beállítva alapértelmezettnek a PowerAMP.
-
ORCA58
addikt
válasz
istvan1000 #3535 üzenetére
Lényeg, ha SD az alapértelmezett, akkor alapból mindent (legalábbis a Huawei telefonon a tapasztalatom ez) az SD-re tesz. Pl. a letöltött témát stb stb.. Az SD-re kerül az obb fájl, ami játékoknál jó nagy lehet.
A programot mindig a telefonra telepíti, de át lehet helyezni utána. Ha áthelyezed az alkalmazást, az APK-t és lib-et teszi SD-re A DEX és Adat fájlok maradnak a telón. Ezek kisebbek általában.
Root-olt készüléken pl. Link2Sd-vel lehet megnézni, hol találhatók és mekkora helyet foglalnak. -
ORCA58
addikt
Érdekes, ma többször ránéztem, de semmi gond nem volt vele. Pontosabban volt, de ez nem mai eset.
Sokat gondolkodik a nagy szolgáltató kis szervere.Itt is gondok vannak! Elküldtem, nem jelent meg semmi, visszakaptam az üres beviteli ablakot. Megírtam még egyszer, most meg kettő lett??
-
ORCA58
addikt
válasz
istvan1000 #3465 üzenetére
A Huawie telefonoknál átállítható az alapértelmezett tároló SD-re. Feltételezem a Honor 7-nél sincs másképpen.
Ekkor a játékoknál a nagy obb fájlokat az SD-re tszi, ill. sok más adatot is oda pakol.
Az alkalmazások menüben pedig át lehet tenni az alkalmazásokat SD-re, vagy vissza. Bizonyos adatokat nem tesz át, de sok tárhely szabadítható fel így is.
Ha már belaktad, is át lehet állítani, ekkor sok adatot át is pakol automatikusan. A belső memóriába ott marad a sok üres könyvtár.
Azokat az alkalmazásokat, melyeknek gyorsan kell működni nem kell áthelyezni SD-re pl. alternatív tárcsázó. Nyilván lassabban tölt be, de egy játéknál nem az a lényeg, hogy 1 vagy 4 másodperc alatt tölt be, hanem hogy játszható legyen.
A kártya minden képpel legyen Clas10-es szerintem. -
ORCA58
addikt
Pont a 3G-s fehér foltokat akartam én is jelezni. A 2G telefonálásra való, netezni csak erősen korlátozottan és jó idegrendszerrel lehet. Emiatt nem funkcionál okos telefonként sajnos sok helyen a Xiaomi. Amíg nincs mindenhol ingyen Wifi (és nem is lesz) sok embernek felesleges beruházás. Otthon meg ott a PC.
-
ORCA58
addikt
válasz
istvan1000 #3273 üzenetére
Adat átadáshoz a ShareIt app + a Pc-re a ShareIt Program. [link]
-
ORCA58
addikt
válasz
Markyxx #3126 üzenetére
A memória méretér leszámítva fogalmam sincs. Ja az ára !
[link] Itt azt írják, hogy Android 6 És EMUI 4, a T-nél 5-öt írnak. (Persze a T-s adatok sokszor hiányosak és tévesek ) Viszont ha minden igaz csak arany színben van. Egyébkén is ami Kínára igaz, az nem biztos hogy ránk is vonatkozik.
-
-
ORCA58
addikt
Honor 7 Premium a T-nél [link]
-
ORCA58
addikt
válasz
istvan1000 #2895 üzenetére
Ezt a választ kaptam az XPRO-tól
"A vágásminták alaposan meg vannak tervezve, az adott készülék kialakításához optimalizált a forma,
pl. a Honor 7 esetében is.
Sokat teszteljük a vágásmintákat, rengeteg visszajelzés alapján finomítjuk a formákat, íveket.
Reméljük éles helyzetben az Ön telefonját is megvédi majd a termék."Nem hinném, hogy a telefon naponta változna, és újra és újra át kellene tervezni a mintát. De ha már megteszik, akkor igazán csinálhatnának olyant is, ami tényleg mindenhol takar, kivéve, ahol nem szabad.
-
ORCA58
addikt
válasz
istvan1000 #2895 üzenetére
Olvasva a bejegyzésedet mérgemben írtam az Xprotectornak egy levelet. Én is nagyon dühös voltam, mikor az ajándéknak szánt lenovo telefonhoz olyan fóliát küldtek, aminek szinte az egész teteje hiányzik, mert kontár módon körülvágták az érzékelők és hangszóró által elfoglalt területet. Fel tettem, mert nem volt idő mást venni.
Azért a hazai cég nem hazudtolja meg magát. Az agyon dicsért minőség sem igaz, mert a több mint 1,5 éves huawei gyári fóliám még makulátlan, addig a pár hónapos szinte csak telefonálásra használt szintén vászon tokban tartott lenovo xprotectoron rengeteg kis karc van. -
ORCA58
addikt
válasz
Azazel71 #2840 üzenetére
Nyilván nem katasztrófa, ha az elmulasztott hívás jelzés nem a telepített alkalmazáson jelenik meg. Nekem a tárcsázó felett egy könyvtárban van az eredeti és ott látom a piros számot. Az viszont sohasem értettem meg, hogy a legtöbb gyári tárcsázók miért olyan béna. A fent említett tárcsázók pl. sokkal áttekinthetőbbek, testreszabhatóbbak. Ez csak elhatározás, mintsem programozási nehézség kérdése.
Nagyon idegesítő tud lenni ha sok száz kapcsolat között keresek valakit, aminél mondjuk a keresett személlyel kapcsolatban olyan szó vagy szó töredék jut eszembe amire nem lehet rákeresni. Ezeket oldják meg a jó külön feltelepíthető tárcsázók. A kinézetről meg jobb, ha nem is beszélünk. Az új divat a kis kör, amibe egy arc sem fér bele? -
ORCA58
addikt
válasz
19Petya83 #2830 üzenetére
Mint írták a készülékem Huawei Ascend G6-L11. Root van, de ha nincs akkor is tökéletesen működik nálam
A felület és az elérhető beállítások majdnem ugyan azok, mégsem működik egyformán a két készüléken a szoftver?Ez a jövőre nézve nekem kellemetlen, mert ha tehetem, ismét Huawei vagy Honor készüléket vennék. Habár az árral és mérettel van egy kis gondom. Ezt 1,5 éve kereken 3 000 Ft-ért vettem 2 év hűségidővel. Ilyen tudású készüléket most 2 évvel 90 000 ért kapnék ugyan arra az előfizetésre. Csak azért, mert nagyobb, és gyorsabb, + több a RAM, pedig egyikre sem lenne szükségem. Ebben minden benne van ami a Honor 7-ben az ujjlenyomat olvasó kivételével, plusz az NFC.
Cak kisebb 4.5" IPS, a memórai 1/8 GB 4 magos Snapdragon 400. A mindennapi használatra egyszerűen tökéletes.Érdekes, hogy a G6-on mindegy mit állítok alapértelmezetté, a működést nem befolyásolja. A RocketDial a True Phone és természetesen az alap Címtár van fent. Átállítás után csak annyi változik, hogy újra rákérdez pl. egy nem fogadott hívás esetén, hogy ezután 3 közül melyikkel kezelje.
A nem fogadott jelzést pedig vagy csak a gyári telefon ikon kapja meg, vagy egyik sem. Akkor sem tudom másikra kitetetni, ha a gyárit letiltom. -
-
ORCA58
addikt
Másik Huawei telefonnál és másik tárcsázóknál sem tudok rá módot, pedig én is örülnék neki, ha menne.
Mindig a gyári tárcsázó ikon mellé kerül a kis piros szám. Ha gyári ikonnal lehetne indítani az új tárcsázót, talán jó helyre kerülne, de ezt sem lehet a gyári launcherrel sajna, vagy csak nem tudom hogyan? -
ORCA58
addikt
válasz
SpeedHUNGARY #2737 üzenetére
Nem vettem, de már sokszor leírták, hogy aki vett annak független.
-
ORCA58
addikt
válasz
19Petya83 #2542 üzenetére
Nézd meg a true phone dialer kísérleti funkcióját, hogy azzal lehet-e rezgést tiltani,vagy engedélyezni.
A Huawei (Honor) szereti az apró képeket a tárcsázóban, én utálom. Csak egy FullScreen Caller_ID segíthet.
Már mindet kipróbáltam, de csak egy működik normálisan a Huawei G6-L11 telefonomon a RocketDial.
Nagyon szép és tökéletes, ha jól be van állítva. Tudja a telefonkönyv képeit is, de lehet HD képeket is hozzákapcsolni. Tudom az egy komplett tárcsázó program, de ha tárcsázásra nem használom kicsi helyet foglal a memóriájában. Nálam egy hibája van, hiába állítom be, hogy induljon automatikusan, nem akar. Így egy újraindítás után egyszer kézzel elindítom, beteszem a védettek közé és minden happy.
A Play-en erről csak a videóban van egy kép, de többféle ablak közül lehet választani. Az igaz, megvettem már évekkel ezelőtt, így nem tudom az ingyenes mit enged meg. -
ORCA58
addikt
válasz
19Petya83 #2492 üzenetére
Talán ez? [True Phone Dialer & Contacts] Ezt használom más Huawei készüléken, tudja 2 kártyát, de nem tudom kipróbálni, egy kártyás a telefonom. Kiegészítésnek a RocketDial is fent van, annak a kiváló FullScreen Caller ID képességeit használom.
-
ORCA58
addikt
Nincs mit.
Azóta megtudtam, létezik egy app, amivel témákat lehet készíteni. [link] Nem a leggyorsabb, de nálam működött.
Egy G6-os telefonon próbáltam EMUI 3.0 alá. Sikerült egy oltári ronda témát szerkesztenem. Meg sem merném mutatni. Mentségemre legyen mondva, össze vissza állítgattam, kíváncsi voltam a végeredményre. Rengeteg mindent megváltoztatott. A felső ikonsor stílusát, színét. Értesítés beállítás háttérképét, betűk ikonok színét, óra és számológép valamint óra widget színét, stb. Természetes ikonokat és alakjukat is lehet változtatni. A sok változtatás miatt, az eddig általam megtekintett témáknál sokkal bonyolultabbat készített. Még a telefonkezelőhöz is tett háttérképet. -
ORCA58
addikt
Most látom, hogy a csako által megadott linkben is a 3 gombos módszert írják!
-
ORCA58
addikt
válasz
Tangerine #2276 üzenetére
Tempered Glass: [link]
teo77 A Huawei EMUI témával a teljes kinézet változhat. Akár az akku ikon, menü háterek, minden.
Ha az ember kicsi belebújik a témába, maga is fabrikálhat új témákat, sőt keverheti a meglévő elemeit is.
A hwt fájl nem más mint egy zip fájl (csak nincs a végén a ".zip"), amiben szintén zip tömörítésű fájlok tartalmazzák az egyes elemeket. Itt elsajátíhatod az alapokat. [link] -
ORCA58
addikt
válasz
Shinnokina #1885 üzenetére
Volt szerencsém kipróbálnia Google app felhőbe mentést. Semmire sem való. Megjegyzi melyik app volt telepítve, és mikor éppen kedve van visszatelepíti, mint új alkalmazást. Az adatait egyiknek sem mentette el. Szerencse, volt másik mentésem.
Már nem is tudom hány éve van android, de azóta sem képesek egy normális mentés beletenni. Néhány gyártó legalább megpróbálja, vagy marad a root és külön app.
Ha kell, kézzel pl. a Huawei (gondolom a Honorban is van) mentésből hamarabb visszarakom őket. Vagy valamilyen Rootot igénylő mentésből. -
ORCA58
addikt
válasz
Shinnokina #1757 üzenetére
Ez mindig is így volt. A SIM kártya memóriája nagyon kicsi. A hosszú neveket sem lehetett rajta tárolni. Egyetlen előnye, hogy a SIM-mel vihetted a számokat. Sok régi telefonokon gyakran csak így lehetett bepötyögés nélkül átvinni a számokat. Az első drága "okos" LUMIA telókon is csak így működött !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest