Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
piocasember
tag
Sziasztok! Hogyan tudok úgy adatot törölni a telefonról, hogy később, mondjuk eladás esetén ügyesebb felhasználók ne tudják esetleg előcsalogatni a korábban a telefonon tárolt képeket, jelszavakat stb.? Úgy hallottam, hogy a gyári beállítások visszaállítása nem nyújt végleges és biztonságos megoldást. Rosszul tudom?
-
snorbi01
csendes tag
Rendben,akkor beviszem oda, köszi
-
snorbi01
csendes tag
Extreme digital
-
snorbi01
csendes tag
Sziasztok!múlt héten vettem egy használt honor 7et,az a probléma vele,hogy ha elindítok valami programot,pl facebookot,akkor kb 2 perc múlva leugrik az aku szint 0ra és kikapcsol.ha csak telefonálok vele,akkor megy egész nap. Ha bekapcsolom miután kikapcsolt,akkor 0án van a töltöttség,ha rádugom a töltőt akkor viszont újra 60on lesz, egy böngészőtöl is kikapcsol pár perc után.szerintetek mi lehet a gond? Januárig még garanciális.
-
choco01
addikt
válasz
temagad.aho
üzenetére
Annyi jár amennyiért vetted, lehet ilyen esetben egy azzal egy kategóriájú
-
choco01
addikt
válasz
temagad.aho
üzenetére
Ha a saját neved van akkor szerintem nincs gond..
-
temagad.aho
tag
Sziasztok! Én is vinném be kijelző hibával javíttatni a telefonom, de olvasom itt a csereutalványos eseteket és az lenne a kérdésem hogy ha a T-nél vettem a telefont előfizetésre akkor ez vajon hogy működik?
-
choco01
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Nekem erre adtak csereutalvanyt.. Nem tudom h9gy állnak alkatrész ügyileg..
-
warju
csendes tag
válasz
piocasember
üzenetére
Szia! Beéget kijelző hibalog-gal cserélik gariba. Olvass visszább, többszöri téma volt.
-
piocasember
tag
Sziasztok! A készülék kijelzőjén, főleg ha fehér a háttér, több (nem tudom jobban fogalmazni) csillogó pont jeletn meg. Fixen látszik a kijelzőn mindig. Szerintetek ez mi lehet? Ui.: Áttöröltem a kijelzőt, utána is látszik :-)))
-
Szilasi70
csendes tag
válasz
ORCA58
üzenetére
Ha 2 telefont hordok mindig magammal, akkor is magas lesz...a dual standby meg sajnos néha nem elég. Külföldön vagyok, a telefon mobilnetet használom, pl. arra csatlakozom a notebook-kal, be akarok lépni a bankszámlámra, ehhez kapok egy sms kódot a magyar számomra... csak éppen nem kapom meg amíg a neten vagyok, ha csak dual standby. Ha meg megszakítom a net kapcsolatot, akkor megjön az sms, de akkor ugye már nem tudok belépni. Ugyanez a helyzet, ha a pl a telefonon a telenor alkalmazásba akarok belépni. Itt a másikon van a net, tehát a megerősítő kódot csak akkor kapom meg, ha dual active... lehet, hogy apróságoknak tűnnek, de bosszantó dolgok.
Egyébként ma már a xiaomi-t használtam, ennél az akksi listán a cella készenlét fogyasztása alig mérhető, szerintem így kellett volna lenni a Honor 7-nél is, de ott mindig listavezető volt a hardvernél. -
Szilasi70
csendes tag
Nekem most van időm elküldeni javításra, addig is vettem egy másik óccó kínait (Xiaomi 4A) de remélem, hogy rendbe teszik az enyémet (Honor 7) mert nem tudnék mit kezdeni a csere utalvánnyal. A Honor 8 volt az utolsó dual active, nem tudom minek köszönhető a visszafejlődés, de a 9 már csak dual standby

-
19Petya83
tag
Köszi!
A csereutalvány 127.900 ropogós magyar forintot ér.
Néztem a mate 9-et is, de túl nagynak találtam. Ha a H9-hez is járna a 3 év gari akkor gondolkodás nélkül azt venném. Így sajnos sokkal nehezebben tudok dönteni. -
choco01
addikt
válasz
19Petya83
üzenetére
Én Mate 9et vettem, en is p10 p10plus h8 h9 h8 pro mate9 között vacillaltam.
P10 p10 plus mate 9 h8 akadt a kezembe, összehasonlításba vettem őket es a mate 9 diadalmaskodott nalam. H9et nem tudom milyen gyakorlatban viszont a tobbit igen igy a H9re voksolnek..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A csereutalvany annyit er amennyi a telo volt anno.
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Úgy adódott, hogy kijelzősárgulás miatt kaptam egy csereutalványt. A tanácsotokat kérném, hogy szerintetek melyik a jobb telefon a P10, Honor 8 pro vagy a Honor 9? Esetleg valami más? A P10-nél nagyon tetszik a 3+3+3 garancia., viszont jóval drágább is.
-
odipapa
senior tag
Nem találom hol kell a szolgáltató, internet beállításait megadni

Megőrjít ez a menü rendszer.
-
Snike
aktív tag
Párom kijelzője elrepedt,
ebay-en rendeltem kijelzőt(kerettel és elvileg szerszámokkal együtt)
valakinek van valamilyen tapasztalata a szétszedés-összerakásról?
(csak mert youtube-ot megtekintve egyszerűnek tünt)Köszönöm a válaszokat!
-
apezka
aktív tag
válasz
bkiky01
üzenetére
Ugyan ez a problémám nekem is...

Kezdem azt gondolni, hogy ez egy világ méretű összeesküvés, hogy ne csináljanak "tökéletes" telefont, hiszen minden adott lenne hozzá...
A dual activ funkció mellett a másik nagy előny az unibody készülék háznak, erre azt is inkább üvegre cseréli minden gyártó... :S -
bkiky01
senior tag
válasz
James67
üzenetére
Persze, hiszen már a H8 értékesítése is lassan megszűnik, mert a H9-re koncentrálnak. Nekem is fura megemészteni, talán azért, mert közel két évig előtte még nem volt telefonom.. Lehet H7 túl jól sikerült.. Amúgy Dual Active mód megszüntetése H8 után.. Eléggé visszalépés nekem, honornál számomra ez az egyik ütőkártya..
-
James67
aktív tag
válasz
piocasember
üzenetére
Biztos, hogy nem lesz rá 8-as. A 7-es se jött ki rá, arra való hivatkozással, hogy nem alkalmas rá a rendszer.
-
choco01
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Kétlem, hetes se jött ki rá..
-
piocasember
tag
válasz
korcsillio
üzenetére
A Honor Magyarországnak ebben a témakörben írott levelemre érkezett válasz: "Egyelőre nem rendelkezünk konkrét információval mely készülékekre érkezik az Android 8. Javasoljuk, hogy továbbra is kövesd figyelemmel hivatalos Facebook oldalunkat, amint érdemi információval tudunk szolgálni ez ügyben, megosztjuk. Amennyiben további kérdéseid lennének, bátran írj nekünk! További kellemes napot kívánunk!"
Vagyis a szokásos "Kérdezz, úgysem mondunk semmit"
-
válasz
korcsillio
üzenetére
Még meglephetnek egy biztonsági frissítéssel, de én nem várok semmit, már a Honor 9 is kint van.
-
korcsillio
addikt
Üdv.Frissítés már nem várható a készülékre?
-
choco01
addikt
válasz
petyametyo
üzenetére
Lutri.. Volt hogy 5/3at javitottak egy héten a többi utalvány..
-
S.Csaba
csendes tag
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi. Az én telefonom kijelzőjén is van egy apró fehér folt, ami igazából nem zavar engem. Lassan két éves lesz, lejár a garancia. Ha nem javíttatom meg, várható, hogy rosszabb lesz? Ha megcsináltatom, az új kijelzőn nem lesz folt? Mennyi garanciát adnak az új kijelzőre? Tényleg cserélnek a kijelzővel akkumulátort is?
Köszönöm! -
Csontikka
aktív tag
Köszönöm szépen a tippet, próbáltam pár root hide-ot, de nem jártam sikerrel és nem is tetszett az "irány".
De sikerült megcsinálnom végül, SuperSU uninstall után a bankos alkalmazás már nem reklamál, a build.prop on végzett módosítás pedig megmaradt. Ez így nekem tökéletes, a root-ra amúgy sem lett volna szükségem napi szinten.
-
x.pet
tag
válasz
Csontikka
üzenetére
Ezt a két alkalmazást már próbáltad?
Cydia Substrate
Hide my Root
Forrás: Three Ways to Hide Root Access from Apps on Android
Nekem nincs tapasztalatom velük, Google ezt dobta. -
choco01
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Hol vetted a telót? Egy próbát megérhet..
-
piocasember
tag
Köszönöm nektek! Gondoltam szervíz előtt még megpróbálnék egy resetet, de akkor ezek szerint nincs túl sok értelme?
-
choco01
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Vidd vissza szervizbe.
-
bkiky01
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Sztem a meleg miatt is lehet, amúgy nálam kisebb lassulás van a gyári reset hiánya miatt..
-
piocasember
tag
Sziasztok! Mennyi idő után érdemes csinálni egy gyári beállítás visszaállítást? Igazából komoly bajom csak egy van a készülékkel, hogy mostanában sokkal gyorsabban merül a GPS-Mobilnet-Wazze tró használatakor. Eddig egy óra alatt 100-ról ha 60 százalékra lement az aksi, most 20-30-ra. Egyáltalán segít egy visszaállítás, vagy csak az aksi nem bírja már. Nem forrósodik. Másfél éve gyúrom a készüléket. Azóta még nem volt visszállítva, csak frissítve az új romokra.
-
Csontikka
aktív tag
illetve, SuperSu leszedésénél feltesz egy kérdést:
Megpróbálja visszaállítani boot image állományt?
Ahhoz hogy ez sikerüljön OTA szükséges. Ha manuálisan próbálja visszafejteni, vegye figyelembe, hogy ez a megoldás megakadályozhatja a készülék indítását.
NEM / MÉGSE / IGEN
Itt nem mertem tovább menni, mert nem értem, hogy melyik mit csinálna, illetve, hogy mit kellene választani...Vajon ha itt simán uninstallálnám a SuperSU-t, akkor megmaradna a módosítás a build.prop-ban és a bankos app is működne? (tovább igazából nincs szükségem a root-ra)
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, adott egy készülék:
Honor 7 PLK-L01, PLK-L01C432B390TWRP, majd SuperSU-val rootolva (2.82),
minden OK, viszont így a Gr*nit B*nk appja nem indul el.
A rootolásnak egyetlen egy oka van / volt, hogy a build.prop-ba bekerülhessen a
net.tethering.noprovisioning=true. (ami szintén remekül működik is)Viszont így a legfontosabb app nem megy, tudnátok valami jó tippet adni mit csináljak?
olvastam Xposed Framework, RootClock irányban, de ahol leírás van mindenki csak kérdez, nem találok olyan leírást ami működött is ezen a verzión.
SuperSU-t próbáltam inaktiválni, de akkor is látja az alkalmazás hogy root-olt a készülék
Teljesen Custom ROM-ot nem igazán szeretnék, 1-2 korábban próbáltam, de nem működött minden funkció a telefonon azokkal (ujjlenyomat, fényképező, mikor melyik...)
Valahogy le kellene szedni / rejteni a rootot, hogy az app elinduljon ez lenne a feladat. (úgy hogy az említett beállítás-módosítás megmaradjon)
(akár az is jó lehetne, nem tudom hogy járható-e, hogy vissza állítom az eredeti ROM-ot, majd a módosítást valahogy a teljes rendszer rootolása nélkül megtenni? (nem tudom ez lehetséges-e))
Segítségeteket előre is köszönöm
Üdv,
Csontikka -
qbeer666
tag
válasz
19Petya83
üzenetére
Srácok lehet azt mondták, hogy nincs alkatrész, de a szervízben meg megnézték és javíthatatlan volt. Lehet ez az általános indok. Elvileg a kijelzőt meg az akksit együtt cserélik. Nekem is foltos volt a kijelző, de a mobil 30%-on rendszeresen fogta magát és kikapcsolt pl. Tehát ki tudja milyen bajai voltak. Azért ne feltételezzük már, hogy idióták és csak úgy szórják ki a pénzt az ablakon. Ha meglehet valamilyen telefont javítani biztos, hogy megcsinálják, ameddig megéri nekik persze.
-
19Petya83
tag
Szerintetek mitől függ, hogy valakinek javítják és valakinek cserélik (utalvány) a telefont?
-
petyametyo
aktív tag
Megcsinálták,nem foltos a kijelző és úgy tűnik akku idő is rendben van ,cserélték mind a kettőt

-
choco01
addikt
válasz
petyametyo
üzenetére
Nem azt írják.. Tmx honlapja imeivel es munkalapszammal jelentkezz be ott latod a jegyzőkönyvet.
-
andor.mirity
újonc
Üdv
Android 6 alatt nem látja a telóm a bluetooth egeret. B380 és B390 alatt sem. Azt írja, hogy kapcsolódva van de nem működik. Valami ötlet?
-
Szilasi70
csendes tag
-
qbeer666
tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Pénteken adtam le, tegnap már megvettem a 8-ast.
-
qbeer666
tag
válasz
choco01
üzenetére
Nos, én kaptam csereutalványt szerencsére. Lett egy Honor 8-asom. Pesten lakom, ha valakinek kéne 4 tok, meg 2 kijelző védő fólia, akkor 4000 Ft-ért megkaphatja őket. Ha nagyon kell csinálok egy hirdetést. Tudom, hogy nem szokás itt ilyenek írni és ezért elnézést, de szinte ajándékba adom, mert nekem már nincs rá szükségem.
[privétban lebeszélhetjük]
Amúgy akkora mázlim volt, hogy én a 7-est 130-ért vettem és visszaadták a lóvét. Kijött belőle egy JBL bluetooth füles, egy H8-as, meg egy tok is rá, meg egy fólia is félig.
Mázli. -
choco01
addikt
válasz
petyametyo
üzenetére
Szerintem már túl sok csereutalványt adtak ki.. lehet megszorítások vannak, és csak próbálkoznak.

-
GardaY
tag
Sziasztok, egy éves múlott a Honor 7-esem és van a kijelzőn pár folt, ill. a kamera nem fókuszál rendesen. Telekomos a készülék (tudom hogy független) viszont a garanciát nem tudom letölteni mert már törölték a pdf-eket. Ilyen esetben mi a garanciáztatás menete?
-
mazsa
csendes tag
Sziasztok! Visszaolvastam és ahogy látom, elég gyakori a világos foltos kijelző probléma. Én olyan 3 hete küldtem be szervizbe a majdnem egy éves készülékem (a kijelző jobb alsó sarkában 2 világos folt volt, világos háttérnél szembetűnő). Cserélték a kijelzőt és visszaküldték. Viszont tegnap óta megint 2 folt, szinte ugyanott... Az elképzelhető, hogy ezt valami a kijelzőtől függetlenül okozza, más alkatrész hibájából? Mert nem akarom ezt a végtelenségig eljátszani, pláne azért, mert ez a munkakészülékem is egyben, és elég sok dolgot kell átmozgatni a tartalék telóra, majd szerviz után vissza (a legnagyobb szívás a kb 20 tételes Google Hitelesítő).
-
mateglaj
tag
Sziasztok!
Most jutottam hozzá, újonnan a telefonhoz.
Mennyire van mögötte fejlesztői közösség? Értem ezalatt az xda-s romokat.Előre is köszönöm!
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Képernyő feloldott állapotban nem látszik az értesítési sávom. Úgy emlékszem hogy ez nem így volt régebben, de volt egy magától újraindulásom, és lehet, hogy akkor állítódott el vmi. Viszont nem tudom hogyan lehetne állandóra állítani az értesítési sávot.
Valaki? -
Szilasi70
csendes tag
válasz
choco01
üzenetére
Hát ez az, ami nem egyszerű... Olaszországban vagyok (dolgozom) a papírok otthon a dobozában, és itt augusztusban a vendéglátás kivételével (amiben én dolgozom) leáll az élet, nagy az esélye, hogy szeptember előtt rá se néznek. Mellesleg előbb vennem kell egy másik telefont... és a legközelebbi hely a weboldal szerint Verona (30km) ami még nem lenne gond, de ugyanaz a cím ahol 10 évvel ezelőtt a Nokia hivatalos szervíz is volt. Vagyis nem egy szervíz, hanem egy átvevőhely, amolyan multi márka, és onnan küldik majd el a Huawei-hez, mint anno a Nokiához. Akkor 2 hónap alatt jött vissza... ezért próbálkozom minden más módszerrel.
-
Szilasi70
csendes tag
Ki nem vettem belőle még, de próbáltam úgy, hogy a "két kártya kezelés"-nél kikapcsolom a 2. kártyát (az a magyar, ami itt roamingban van) de érdekes dolog ez, egyrészt mert ugyanúgy merül egy kártyával is, a másik meg az, hogy este kikapcsoltam a sim 2-t és reggelre a "cella készenlétben" volt a legnagyobb fogyasztó, abból is "hálózat keresése 7 óra" tehát úgy néz ki, hogy hiába kapcsoltam ki, mégis kereste a hálózatot (?)
A másik ami érdekes, hogy tegnap vettem egy Honor Band Z1 karperecet, egész nap bekapcsolva, BT összekötettés, stb... Huawei Wear app, és így sem fogyaszt többet, kb ugyanannyit merül így is óránként. -
qbeer666
tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Nekem is szokta csinálni. Főleg akkor amikor nincs rádugva a telefon, vagy ahogy te mondod, amikor már feltöltött.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
amikor töltőn van a telefon és elérte a 100%-ot, elkezd súgni a töltő.
Rendszeresen erre kelek éjjel és már eléggé meguntam, hogy nekem az éjszaka közepén ezzel kell foglalkoznom.Ez egy általános jelenség vagy a töltő hibája? Ha az utóbbi, akkor veszek újat, de csak úgy vaktában nem szeretnék.
Köszi!
-
Szilasi70
csendes tag

Tegnapi "mérés" eredménye:
Reggeltől délutánig használtam is valamennyit, kb 40 perc képernyő, néhány üzenet, le is ment 50-60 %-ra. Feltöltöttem, 100%-ra, 16:10 kor levettem a töltőről és mentem dolgozni. 8 óra alatt lement 51%-ra, ebben 12 perc kijelző volt, néhány kapott és gyorsan elolvasott Viber és WhatsApp üzenet, többre nem volt időm mert dolgoztam. Letöltöttem a CPU Spy alkalmazást, mert egyes helyeken azt olvastam, hogy néha nem megy Deep Sleep-be használaton kívül a telefon... na az enyém az aludt szépen. -
petyametyo
aktív tag
Tegnap néztem 58% rol 71% re 1 óra 16 percig töltött

-
qbeer666
tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Hát ha továbbra is hibás a készüléked vidd vissza újra.
-
choco01
addikt
válasz
petyametyo
üzenetére
Lehet nem akartak már annyi csereutalvanyt kiadni..

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

arertekben legjobb!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

[privétban lebeszélhetjük]