Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeherceg
aktív tag
Holnaptól megint lesz media marktban 8%-os huawei kupon. Kíváncsi leszek most elfogadják e.
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
njnl
aktív tag
Normál FÉNYKÉP mód és ÉJJELI mód közötti különbség.
Mindkettő automatikusra állítva. Nekem fantasztikus az éjszakai kép.
Annyi a lényeg hogy a telefon mozdulatlanul legyen.Buszsofőr leoltotta a lámpákat...
James67
Nem kell állítani. 6-8 centire teszed a tárgyhoz és a képernyőn fókuszálsz. Teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
James67
aktív tag
A makro fotozást hogy kell beállítani?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
James67
aktív tag
-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolta valaki innen a telefon a vmall.eu-ról? 300 euróért lehet most kapni, viszont nem tudom, hogy a szállítás mennyi, illetve a garancia akkor hogy érvényes. Valaki tud segíteni?
-
James67
aktív tag
válasz stickermajom #779 üzenetére
Én tegnap vettem az Árkádban (Örs vezér tere) feketét, hivatalosan mistery grey. Meg is mutatta a srác. Tegnap 6 db. volt én elhoztam belőlle egyet. A micro sim kártyámat körbe is vágták 1000.-ért, így nem kellett vele vacakolnom.
Az ujjlenyomat azonosító menüben be van írva hogy a funkció csak pin és jelszavas védelemmel működik. Akkor ujjlenyomat után még kéri a pint?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
-ZsoLi-
tag
Original Huawei Honor 7 Fence Case Smart PU Leather Phone Cases Flip Cover Case For Honor7 with Retail Package
http://www.aliexpress.com/item/Original-Huawei-Honor-7-Fence-Case-Smart-PU-Leather-Phone-Cases-Flip-Cover-Case-For-Honor7/32455869137.html
(from AliExpress Android)
Ha valakit érdekel rácsos gyári tok ma akciós. -
bbandi
tag
Mamutban lévő edigitálban nekem azt mondták mikor vettem, hogy nem is lesz kirakva.
Garanciát nem tudja valaki mekkora macera? (mint fentebb látszik, edigitalban vettem) Nem szorul bele az enyémbe a jack dugó, de gondolkoztam azon is, hogy hagyom a francba és bluetooth-tal használom.
-
ThorsHUN
őstag
Westend MM-ben ki volt rakva az ezust szinu. Feher/ezust
(Csodalkoztam h alig nagyobb a HTC M7-esemnel) -
-ZsoLi-
tag
Stop shop buda fehér ki van rakva de megmutatják a feketét is ha kéred.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Valamelyik budapesti MM-ben vagy Edigitalban ki van mostanában rakva a teló, hogy megnézzem a színválasztás miatt? Ha valaki esetleg mostanában járt arrafele..
Üdv
-
James67
aktív tag
Na mindegy....
Sony Micro-SDHC memóriakártya, 32GB, Class 10 + Adaptor SD, ilyet találtam 7.600.-ért, ez jó hozzá?
Most egy 16 GB-s van benne, de tegnap ahogy beletettem kiírta, hogy az sd kártya régi és lassulást okozhat... vagy valami ilyesmit[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
ORCA58
addikt
válasz biggamer #755 üzenetére
Ascend G6 -re rendeltem tőlük, 1 nap alatt itt volt, de még nem raktam fel, mert a fólia ami az új telón volt már több mint 15 hónapja karcmentes. A minőségről így nincs infóm.
Fóliát is rendeltem náluk 2 másik telefon típusra.
A csomag minden esetben mindent tartalmaz. Alkoholos kendő puha kendő kis por eltávolító ragacsok.
A nem üveg fóliákkal nem voltam 100%ban elégedett.
-Mindkét telefonnál fent nem kilyukasztották a fóliát, hanem körbevágták akkora területen, amekkorán az érzékelők és a hangszóró vannak. Ez ronda is, és "nagy" felületen maradt szabadon az üveg.
-Az egyik fóliát le kellet szednem mert azt hittem alá került valami, de mint kiderült a védő fólia és a felső fólia között volt kosz. Újra visszaraktam, de sajna leszedésnél megsérült a széle, nem látszik, de így egy kis foltban ott nem tapad. Ráadásul ekkor és egy kis szálló pihe sajna alulról rátapadt a fóliára. Ez csak lekapcsolva látszik egy picit, így maradt. (ez az én hibám)Az üveg "fólia" egyébként rendesen van kivágva. A kamera helye viszont nincs, állítólag más készüléknél sincs, de azt olvastam ez nem zavarja a selfi készítést.
-
James67
aktív tag
Átraktam az új telefonba az sd kártyát. Eőtte csináltam egy bizt.mentést. Az új telefonon viszont amikor újra telepítettem az appokat a beállítások, beírt adatok (pl. note) nem jelennek meg....
Mi lehet a gond?Redmi Note 8 4/64
-
paolinho
őstag
válasz mrskynet46 #742 üzenetére
Nem terheli ilyenkor semmi plusz az árut küldéskor.
-
-ZsoLi-
tag
Nálam ugyanúgy hangos ha kikapcsolom a gyorstöltés funkciót is. Viszont 1.5 óra alatt feltölti.
-
paolinho
őstag
Isten hozott
Állítsd át magyar nyelvre a rendszert, és mindent megtalálsz a Beállításokban. Az extra dolgok Intelligens asszisztens alatt leledzik, mint pl. az okosgomb (bár én azt semmire nem használom) az ujjlenyomat azonosító, vagy az Intelligens tok. De szerintem már rájöttél Te mindenre, miközben lakod befelé a telót
-
James67
aktív tag
Nos, most értem haza... Egy Honor 7-el a zsebemben
Beléptem a klubbaHonnan tudok letölteni magyar nyelvű használati utasítást?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
gabika318
aktív tag
Üdv! Beléptem én is, illetve a feleségem a Honor7 klubba. Egyenlöre ismerkedübk az EMUIval, amitől régen úgy ódzkodtam, eddig csak jót tudok a telóról, így kemény egy nap használat után.
na igen, szerintem is a gyári tok a legjobban kinéző, furcsa mód itthon csak utángyártottat találtam, így megrendeltem aliról plusz még egy edzett üveget, biztos ami biztos alapon.
[ Szerkesztve ]
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
paolinho
őstag
Igazad van, szerintem is gyönyörű a telefon. Ami a tokokkal kapcsolatos véleményedet illeti, én azt is megértem, hisz tokban nem látja más a szépségét. Én azonban féltem annyira, hogy inkább ne lássa a nagyvilág - azaz tokban tartom -, csak ne eshessen baja. Bár véleményem szerint a fellelhető (flip)tokok közül egyedül csak a gyári HONOR tok rendelkezik valamire való külsővel, a többi nálam nem éri el a tetszésszintemet.
Ami a rezgőmotort illeti, hát lehetne szerintem egy kicsit erősebb. Nadrágzsebben mozgásban én nem szoktam észrevenni, ha hívnak, mondjuk ez arra is jó, hogy a főnököm sem hallja ha rezeg a zseben
Asztalra kitéve azonban észrevehető. -
James67
aktív tag
Milyen erős a rezgőmotorja? Sokat használom a telefont csak rezgőn, szeretném ha jó erős lenne....
A fekete előlapos H7 hivatalosan : szürke?[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
James67
aktív tag
Ez a telefon gyönyörű, nem ztennék rá tokot max egy üveget a kijelzőre. Sosem ejtettem még le telefont és a tok elrontja szvsz a szépségét.
Mennyire érzitek az optikai képstabilizátor hiányát? Bár nekem még P6 van szerintem abban sincs és nincs igazából gondom vele, talán 10 képből egy ha nem jó.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
biggamer
veterán
szívesen ... nekem is az .. én is ezen a telón vacillálok ... és ha ezt venném ilyen védőt is vennék hozzá ... meg egy tokot ami védi a külsejét ... és akkor már biztonságban van
Itt vannak jó tokok.
Ez is M.o.-ról / ez itt a reklám helye /[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz coldfirexx #757 üzenetére
mitől az ?
mert új infókat tettem fel ?
senkit nem biztattam arra, hogy ezt vegye ... csak összeszedtem róla dolgokat ... vagy zavar a posztom ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
tag
-
tag
-
biggamer
veterán
Xprotector by XPRO™
Valakinek van ezzel tapasztalata ?
Kis hazánkból rendelhető ... elég ütősnek néz ki.
XPRO™ Tempered Glass - edzett üveg kijelzővédő felhelyezés és törésteszt.A kijelzők védelme egyre fontosabb, de milyen lehetőségek vannak ?
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Xanyi
tag
A töltő sistergős problémához...
Én egyszerre kettő telót vettem a MM-ben. Egy feketét egy fehéret...
Mindkettő töltője hangosan zavaróan sistergett amig a menüből ki nem kapcsoltam a gyorstöltést. Azóta jó.
Más telóval szintén nem sistereg. -
-
James67
aktív tag
Tegnap hazafelé betipegtem a Duna plázába, a Media Marktba, no mondom akkor egy H7 gyere haza....
Hát nem volt fekete színben. A guta majdnem megütött, de fehér akkor sem kell. Így ma körtelefon minden MM-be, hogy hol van fekete színben. Nem értem, ha ez a szín fogy a legjobban akkor miért nem rendelnek?
Valaki esetleg nem tud olyan MM-et ahol van fekete?[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
undersance
tag
válasz undersance #744 üzenetére
-ZsoLi-: Elvileg ez nem gyorstöltő.
Sikerült magamnak válaszolnom szerkesztés helyett, gratulálok.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz mrskynet46 #737 üzenetére
Hát ami a garit illeti, ezt Neked kell eldöntened, hogy megér-e plusz 24e-t vagy sem a 2 év biztonság. Én is a vmall.eu-ról rendeltem korábban, és figyelemmel arra, hogy ezeddig a korábbi kínai telóim egyikével sem volt semmi problémám, én lemondtam a garancia nyugalmáról.
Ami a 4G-t illeti, nem lesz problémád vele. Igaz nekem Vodás az előfizetésem, de amikor a Speedtest-et használom mérésre, ott mind a három szolgáltatóval rendben megy a mérés. -
mrskynet46
újonc
Hali!
Én vMallról szeretnék rendelni, egy olyan kérdésem lenne hogy T-Mobile 4G hálózat fog-e müködni, ha onnan rendelem, vagy megéri inkább a 128.000 Ft-os Speedshopos ár 2 év garival?
VMallról rendelve 104.000 Ft körüli összeggel számoltam Express Szállítással együtt
Segítségeteket előre is köszönöm!
Tomi
-
imrus72
tag
Névjegyek rendezése még mindig nem aktív..
Ezt nem javították.
Még az értesítésekre leszek kíváncsi,az állapotsávon. -
janston
aktív tag
Jött egy b130-as frissítés a telóra. Kíváncsi leszek mi javult.
-
njnl
aktív tag
válasz coldfirexx #726 üzenetére
Nap végén 20-30% körül vagyok. 5 óra kijelzőidő mindig megvan. Nekem engedélyezve van viber, messenger, facebook. Ezek nélkül azért jóval tovább bírná, csak ugye ezek a mindennapok része.
Én is hetek óta nézegettem a Zuk1-et, nagyon jók a specifikációi. Végül én azért döntöttem a H7 mellett mert úgy gondolom hosszú távon ez a SOC megbízhatóbb, nekem a dizájn is jobban bejön, illetve kicsit tartok tőle, hogy a Lenovo a saját márkáján kívül hosszú időn keresztül nem fogja fenntartani a Motorolát illetve ezt. Valaminek el kell engednie a kezét.
-
-ZsoLi-
tag
válasz coldfirexx #726 üzenetére
Intenzív használat mellett 1-1,5 nap.
-
tag
-
njnl
aktív tag
Találtam 3 apró dolgot ami kicsit fura.
1.: Alacsony akkuszintnél nem enged vakuzni (ezt a döntést rám bízhatnák)
2.: Hiába rakom fel tölteni akkor is meg kell várni a megfelelő töltöttséget, hogy a vaku elérhető legyen.
3.: Ha megnyitom a tárcsázót nincs felület arra, hogy a vágólapról beilleszek telefonszámot. Tehát először be kell ütnöm egy számot, utána beillesztés, majd az első szám .Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Golota
aktív tag
B121 firmware nektek nem csinál olyat, hogy egy alkalmazásból kilépve felhozza a tárcsázót és úgy csinál, mint ha éppen hívnád a legutóbb hívott számot? Egy pillanatra villantja csak fel, utána kiszáll. Nem tárcsáz és a híváslistában sincs benne.
-
James67
aktív tag
Akit esetleg érdekel, november 15-ig a média marktban 0% THM-el részletre fix 15 hónapra meg lehet venni. Azt hiszem ma vagy holnap bemegyek a Duna plazaba megnézni, megvenni
Nekem most microSIM van. A nanoSIM-et gondolom a szolgáltatónál kell kérni (nekem Telenor).
Kb. mennyi idő alatt van meg?[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok én tegnap a média marktba vettem, kaptam hozzá fél év törésgaranciát ebbe az árba. Honor 6ról váktottam eddig nagyon tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Smuky23
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudom nézni valahol a hívás idő adatokat?
Nem találom sehol. -
njnl
aktív tag
A készenléti fogyasztásom egyszerűen fantasztikus. Képernyő időben is simán menne az 5 óra feletti érték csak az a mocsok facebook ne enne annyit (pedig a képernyő kikapcsolása után nem is engedi futni...). De anélkül meg szét unnám magam a munkában
-
lkereki
tag
Jött egy B140-es frissítés a franciáknál tesztelésre.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest