- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
blasi20 #6580 üzenetére
Szerintem a B330 mehet rögtön 3 gombossal, utána pedig a B370 helyi frissítésként (ha le akarod tölteni magadnak az OTA-t), vagy pedig a hiCare -en keresztül.
Ha nem megy rögtön 3 gombossal a B330, akkor előtte tedd fel helyivel a B180 -at, aztán a B330 -at és utána már te döntesz, hogy rögtön tovább frissíted B370 -re, vagy előtte csinálsz-e egy B330 3 gombost!?
Csak mert Honor 6 -nál pl. volt nekem ilyen, hogy rögtön nem engedte a 3 gombost, csak miután felraktam helyivel..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
blasi20 #2789 üzenetére
Na akkor legy szives meselj, miert nem a telefonnal van a hiba. De leirom utoljara...
Lekapcsolom a wifit, szeretnek mobil netet...nem mukodik..10-bol 7-szer nem megyen. De amikor 3X mukodik, lekapcsolom a mobil netet...de csatlakozni szeretnek a wifi-re (tehat mobil net inaktiv) de nem csatlakozik. Latja, de valamiert nem csatlakozik..manualisan probalom..ugysem. Restart utan megyen rendesen, csatlakozik magatol.
Miert nem a telefon hibaja?>
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
blasi20 #2786 üzenetére
Kosz a tanacsot, de kerlek osztogasd inkabb az oviban.
Van egy problema, a telefonon nem megyen a mobil net. De elmagyarazom neked is, keves neuronal megaldott kollega. Inaktiv modba teszem a wifit, tehat nincs...elment..nem hasznalhato. Aktivalom a mobil netet (mobil data) es nem mukodik. Eloszor azt mondtam jo, ez a szolgaltato....de a kartya egy masik teloban mukodik rendesen.
Atment, vagy probaljam ujra?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
blasi20 #2782 üzenetére
Mi van? Miert vagy ilyen morcos?
Leirom ujra, ha aktivatlni tudom a wifit akkor nem tudok aktivalni a mobil netet. Ha megyen a mobil net, akkor nem csatlakozik a wifi.
De egyiket sem hasznalom szimultan!Ha nem tudsz olvasni vagy ertelmezni akkor menj az ovodaba es ott tombold ki magadat, es kerlek a szemelyeskedest keruld ha lehet.
-
nagymolnar
tag
válasz
blasi20 #2574 üzenetére
Köszi a lecseszést!
De itt hasonlítjuk a h7-et minden más készülékhez, gondoltam akinek ezzekl van tapasztalata esetleg megosztja velem/veletek. Ja és mellesleg azért van alul az a kis ikonocska, hogy "hozzászólásom O témába vág O off topic" nállam OFF volt!
Most kérek mindenkit, hogy ne írjon ide semmi tapasztalatot.... de írjatok sok ilyen f**ságot, hogy hol vbvan a bekapcsológomb és merre kell keresni a töltőt....
Uff!
-
hriska
aktív tag
válasz
blasi20 #2550 üzenetére
Ezt kifejthetnéd bővebben is,mert én nem érzem a al10-es hátrányát.Sőt csak az előnyét.Sok olyan dolog van benne,ami az eu-s változatban nincs.A fiók regisztráció is simán ment mikor megvettem.Tökéletesen működik minden.Az,hogy még nem jött meg a 6.0 egy dolog.Majd lesz az is :-)
Fossza
Honor 6 topiban az indító téma sok hasznos dolgot tartalmaz,többek közt azt is,mit kell tenned cloud regisztrációhoz ha nem sikerülne... -
Azazel71
aktív tag
válasz
blasi20 #2398 üzenetére
Vagy a Nokia.
A fene tudja, amig a bétákról kapják a hibavisszajelzéseket, nem bánom hogy dolgoznak rajta.Szerintem inkább legyen később egy jó,mint hamar egy bugos.Nekem nem hiányzik ami az almásoknak, hogy az új rendszer frissítés után hazavágja néha a telókat...
Aki türelmetlen, tolja fel a bétákat.
-
-
igali
tag
válasz
blasi20 #2156 üzenetére
Marmint mire gondolsz?
Nekem B190 van fent (OTA) 5.0.2 , a HiCare 2.0.4.300, es az jelzi, hogy van B350 6.0 frissitesi lehetoseg, de mikor ramegyek, atdob a Beallitasok- Frissito ablakba, ott nem talal ujabb verziot, mint ami fent van. :S
Ez a tipikus WTF... Most akkor van mar, vagy nincs stabil 6.0 frissites lehetoseg OTA-n? Egyik oldalrol azt kapom, igen, masik oldalrol meg hogy nincs :S -
Golota
aktív tag
válasz
blasi20 #1996 üzenetére
1) Bocs, de erre nincs időm, mivel a rossz képeket letörlöm. Menj ki, normál fényviszonyok között csinálj egy képet a szabadban. Nézd meg a színhűséget és a kép szélén a színeket. Pontosan fogod látni, hogy mire gondolok. Menj be a menübe, húzd fel kicsit a szaturációt. Hasonlítsd össze a két képet. Utóbbi valamivel jobb lesz, de nem tökéletes. A zöld színeket különösen rosszul lövi, gyakran olajfestmény jellegű lesz.
2) Nem dicsőítek semmit, csak csalódottan konstatálom, hogy a Samsung már az évekkel korábbi modelljében jobban megoldotta ezt a funkciót, lényegesen gyengébb hardverrel. Jobb telefon az S2-S3-S4? Nem, mert a Samsung rettenetesen elkúrta a szoftvert, megbízhatatlan vackok. Jobb fényképeket csinál? Igen! Főleg a hardverek adottságait figyelembe véve. Funkciókat hasonlítok össze.
Mindenkinek meg kellene szabadulni a kognitív disszonanciától. Ez egy jó telefon, de a fényképező nem nő fel az elvárásokhoz.
-
Gábor870508
csendes tag
válasz
blasi20 #1915 üzenetére
Megtalàltam csak sajnos nem tudtam írni. Aktivàlva van. Nem hiszem hogy ilyen beàllítàs lenne a fő probléma. Viber nincs hatàssal a TrustGo-ra vagy egy Névnap alkalmazàsra szerintem.
Azokkal is van gond. Most tértem vissza Windows Phone-ról. Fél év utàn úgy voltam jó lesz megint androidos telefon. Hàt nem erre szàmítottam. :S
-
Isual
veterán
válasz
blasi20 #1876 üzenetére
Nincs rootolva, nem értek hozzá. Ez kimaradt?
Egyébként már a factory reset is olyan, hogy kössz. Nincs benne microSD, mindent lementeni, reset, újra mindent beállítani neki, ahogy ő szereti és még akkor sem biztos hogy működik. Ha meg igen, akkor meddig és mikor gondolja legközelebb, hogy ő hidegben márpedig nem akar okostelefon lenni. Szóval ezek is olyan dolgok, amik szerintem nem normálisak egy készüléknél. Ennyi pénzért lehet nem nagy elvárás, hogy működjön a készülék az ember által tolerálható hőmérsékleviszonyok között, factory reset és ROM csere nélkül. De lehet csak én vagyok földtől elrugaszkodott.
A Sonym most került szervizbe, mert annak meg a GPS antennája romlott el 3 hónap alatt, amikor Svájcban voltam.Aranyosak ezek.
-
Isual
veterán
válasz
blasi20 #1866 üzenetére
Nem cserélek romot, nem rootolt a telefon és párom abszolút nem ért ehhez, neki bőven jó a gyári rom. Plusz a telefont gondolom úgy forgalmazzák, hogy nem csak rootolva működjön télen...
Szóval ezt a ROM cserét nem tudom elfogadni megoldásnak...
Hétfőn leadom szervizbe.
(#1865) Cruzolka: Köszi a választ!
-
xSide
őstag
válasz
blasi20 #1829 üzenetére
Igen, de a kedvenc hozzáadás működéséért kár és a gombok nem jobb kialakításáért...
A hangzás nagyon jóonline rádiót szoktam hallgatni + a saját EQ-ját használva...
AngelOfFate: Visszatértem az itt említett Rollback-kel b100-ra tripla kombóval, ota-t végig nyomtam majd külön helyi kézi frissítéssel b130->b140->b170 módszerrel.
-
paolinho
őstag
válasz
blasi20 #1524 üzenetére
A legutóbbi "kínkesrves" 35k-s érték után B170 alól most ezt dobta a gép:
Újraindításon kívül semmit nem nem csináltam vele, ergo nem tudom megmagyarázni a 15k-s fejlődést, de azt gondolom, hogy ez az érték már kielégítő. Béta Marshmallow-ra addig tuti nem megyek át, amíg min. nem lesz megoldott a root kérdés az alól is.
-
paolinho
őstag
válasz
blasi20 #1524 üzenetére
Most megnéztem az enyémen is, nos elég karcsú lett az eredmény. Alig 35k. Én mondjuk ezt az eredményt leszámítva nem tapasztaltam semmi negatívumot eddig a B170 kapcsán, ezért a névjegyek rendezettsége okán inkább hagyom a telón ezt, amíg nem lesz valami újabb, jobb rendszerünk.
-
Golota
aktív tag
válasz
blasi20 #1084 üzenetére
Ez nem Honor spcifikus. Az Android néha megkattan és valami process elkezdi szívni az akksit, szívatni a usert. Meg kell nézni, mit mutat ez a progi, majd konkrétan rákeresni a megoldásra. Jobb, mint találomra próbálkozni, fórumokat túrni, akármilyen segítő szándékúak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged