Új hozzászólás Aktív témák
-
bferenc
tag
válasz
nagymolnar #6619 üzenetére
Köszi. :-)
-
ORCA58
addikt
válasz
nagymolnar #6614 üzenetére
Ez a prémium, váz hátulütője az ár mellet. Ha hajlik úgy is marad.
A műanyag nem deformálódik. -
biznisz-elek
tag
válasz
nagymolnar #6614 üzenetére
-
Gabesz87
veterán
válasz
nagymolnar #5985 üzenetére
Igen, eredeti (azt hiszem hologramos) Nilkin-es dobozban volt.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
nagymolnar #5784 üzenetére
A demokrácia az, amikor bárki szabadon elmondhatja a véleményét, amit azután bárki szabadon lesz@rhat
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
nagymolnar #5736 üzenetére
Nekem szintén elrepedt az egyik sarka noha sosem volt leejtve a telefon. Ezek szerint ez típus hiba, de nem tudom megéri e futni ezügyben egy garis kört mert úgyis tudom hogy mechanikai behatásra hivatkozva nem fogják megjavítani (5 évig Samsung, HTC és BlackBerry szervízben dolgoztam).
-
denorbi
tag
válasz
nagymolnar #5688 üzenetére
Köszi a tanácsot meg fogadom. Sajnos a gari, ha nem sikerül rá vennem őket hogy javítsák így is úgy is ugrik.
-
denorbi
tag
válasz
nagymolnar #5680 üzenetére
Csak a digitizer!
-
Fionella
tag
válasz
nagymolnar #5661 üzenetére
Olcsóbban és bosszankodás nélkül.
-
Fionella
tag
válasz
nagymolnar #5659 üzenetére
Az eredeti árajánlat 41.700,- Ft volt. Igaz, ezt velem elfelejtették közölni. Ellenben visszaküldték a készüléket. Másodszorra a szolgáltatón keresztül küldtem, de közben a gyártóval is felvettem a kapcsolatot. Ezért tudok az első árajánlatról. A végső ár 48.700,- Ft. Megmagyarázta a szerviz, hogy a különbözetet a szolgáltató pakolta rá...
-
Fionella
tag
válasz
nagymolnar #5656 üzenetére
Ja, nem a két szép szememért cserélték, fizettem érte elég szép összeget.
Az "okos" gombnál hajlott meg egy kicsit.Nem dobálom, nem ütöm. Még soha egyetlen telefonomnak sem volt semmi baja. Fogalmam nincs mikor, mitől hajlott meg.
Még csak nem is én vettem észre, de onnantól kezdve zavart.
Meg biztos nem jó, ha állandó a feszülés az LCD-n, ezért döntöttem a javítás mellett. -
doongoo
addikt
válasz
nagymolnar #5321 üzenetére
kínai romon (legalábbis developer verzión) van beépített hívásrögzítés (megy is rendesen).
ACR-nél is a hangforrássok változtatásával lehet próbálkozni meg BB-nél is...
-
marci94
csendes tag
válasz
nagymolnar #5321 üzenetére
A Huawei ügyfélszolgálatát hívtam. Elég meggyőzően állították hogy nem a cég keze van a dologban.
-
Soltee
tag
válasz
nagymolnar #5001 üzenetére
Nekem is a v9 yoda van még fent. Nagyon jó. A G2-eshez is talán a legjobbat Ő készitette. Biztos h valami beragadt mentésed lehet.
-
Soltee
tag
válasz
nagymolnar #5006 üzenetére
Igen sajnos igy van mm alatt nem működik, próbáltam.
Amúgy még pár dolog hiányzik nekem a 6-os droidbol ezért sztem visszatérek b180-ra. Főleg a recent app azt nagyon szerettem h egyszerre 4et jelenit meg. Sokkal könnyebb volt a váltás. Ja meg a vendég üzemmód az is nagyon hiányzik. Nekem az akku idő is jobb volt és sztem folytonosabb is ha nem is olyan pörgős. -
nagymolnar
tag
válasz
nagymolnar #5001 üzenetére
Sajna nem működik.... Közben láttam, hogy Soltee már látta ezt korábban és a kínaiak a 6.0-tól a kínai romból is kivették a hangrögzítést hívás közben... Hiába ott is fejlődik a demokrácia
-
BOBAKILL
őstag
válasz
nagymolnar #3871 üzenetére
Nem véletlen a jó minőségű wifi, modem a Huawei/Honor telefonoknál. Hálózatépítéssel foglalkoznak már régóta, rengeteg eszközük van, így a mobilos wifit, modemeket stb. is ők gyártják gondolom. Nekünk pl. Telekomos router egy Huawei cucc otthon. A cégnél is sok a huawei eszköz. (hírközlési hálózatépítés amúgy)
-
nickedez89
senior tag
válasz
nagymolnar #3242 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek, már megvan nekem is a vas!
Tetszik nagyon, főleg hogy a H6 -ról a mentésem gyönyörűen felment ide úgyhogy mindenem megmaradt, üzenetek jegyzetek, hivásnapló... minden!
Edzett üveg ha minden jól megy még ma meglesz rá és a Nillkin tok is!
Elégedett vagyok,de nem is vártam mást, a 6 is remek telefon!
-
piocasember
tag
válasz
Nekem egy hónap után indult el az üveg jobb és bal felül. Írtam nekik! Az volt a válasz, hogy a szilikon tok tolja le az üveget :-) Előtte gyári tok volt, ami másokhoz hasonlóan nekem is hazavágta a fóliát és az alatt a három nap alatt, amíg nem volt rajta semmilyen védelem a kijelzőt is megbuherálta egy helyen. Utána jött a szilikon tok és az üveg. Most a második üveget nyúzom két hete, de a szilikon tokot nem veszem le. Ördögi kör! Lehet, hogy a midicloriánok választják ki, hogy ki az akinek semmi baja a gyári tokkal és az üveggel :-)
-
kekkola
senior tag
válasz
Bár H6-on nem próbáltam, már három telómra is ilyet rendeltem és tökéletes volt, sok más 4-500 Ft-os szutyokkkal ellentétben.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
-
bibliator
aktív tag
válasz
nagymolnar #3131 üzenetére
Köszi!
Tényleg rádiós.....kár
-
davidsz
senior tag
válasz
nagymolnar #2791 üzenetére
A fő kérdés, hogy milyen verzió a telefon, illetve milyen a szolgáltató? - zárjuk ki a b20 problémát ...
A következő, amikor a Router kiüti a telefont. Ez nálam már volt minden féle telefonnal.... Router chanel állítás, előzmények törlése stb. megoldja. - router hiba, amikor több eszköz miatt "becsavarodik"Honor 7-et vegyél
-
beast0923
csendes tag
válasz
nagymolnar #2673 üzenetére
Fentebb írtam ezt is hogyhiába reszeltem, úgy se
Bár nekem nem szükséglet a dual sim csak furdalt a kíváncsiság
Még eszembejutott egy ötlet holnap kipróbálom -
Ryder1
senior tag
válasz
nagymolnar #2665 üzenetére
Ezt a két hetet már kibírjuk szerintem. Bétások meg szépen teszteljetek le mindent.
-
Ryder1
senior tag
válasz
nagymolnar #2663 üzenetére
Ez neked béta frissítés, vagy gyári romra kaptad meg már ilyen korán?
-
davidsz
senior tag
válasz
nagymolnar #2575 üzenetére
Én megjártam ezt az utat Honor 7-el nem volt bajom ... majd lecseréltem ... lett bajom ... most Honor 7 van. Unom, mert csak használom, és nem kell kendálni
Szóval felesleges.
-
blasi20
tag
válasz
nagymolnar #2575 üzenetére
Az h unod a telefont az egyéni szoc problem... ha másikat akarsz venni vagy másikra cserélni az sztem itt senkit nem érint. Így marad az h magad jársz utána a dolgoknak így pozitív/negatív részének is...
-
blasi20
tag
válasz
nagymolnar #2572 üzenetére
Figyu ez a topic nem arról szól h más telefonokat ajánlunka másiknak, arra van 1 erre szakosodott fórum topic.... ha nem tudod h mit csinálj akkor a másik telefon fórumján tedd fel a kérdéseidet...
-
Honor 7:)
tag
válasz
nagymolnar #2490 üzenetére
En úgy csinaltam h feltoltes utan ujrainditottam ,minden zarva volt es vartam 2percet vele majd lefutattam 53 ezer folott lett a pontszam.minnel melegebb annal gyengebb pontokat lehet kapni
-
janist81
tag
válasz
nagymolnar #2434 üzenetére
És neked hogy ment le a frissítés, twrp vel, ahogy linkelted, vagy máshogyan
-
janist81
tag
válasz
nagymolnar #2432 üzenetére
Köszi, boot loadert nem akarom nyitni, igy akkor én is várok
-
Huuugo82
csendes tag
válasz
nagymolnar #2415 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat. Meggyőztetek
Gyakorlatilag végig olvastam az összes kommentet ami itt van, ennyiben alapos vagyok, de nem találtam válaszokat eddig, így viszont már minden ok.
Köszi még1x
-
Azazel71
aktív tag
válasz
nagymolnar #2401 üzenetére
Miután az első zipet kicsomagoltad, a benne lévő update.zip-et ne csomagold ki.Nem az abban lévő update.app kell csak, hanem az egész update.zip úgy ahogy van, a dloadba.
Utána pedig frissítés,helyi frissítés -
Honor 7:)
tag
válasz
nagymolnar #2401 üzenetére
Ha valaki rendel tokot , beszállok a postaköltségbe
nem neked szántam -
elin
tag
válasz
nagymolnar #2037 üzenetére
Én is ettől félek - miután az első megrendelésem törve érkezett, kértem másikat. Valahol már sajnálom, hogy nem a visszatérítést választottam. Ennek árából vehettem volna 2 siliconosat, aminek szuper a fogása és nekem szebb is.
Arról nem is beszélve, hogy az iPakyt betettem a polcra -
ThorsHUN
őstag
válasz
nagymolnar #1498 üzenetére
Udv!
Velemenyeket en is olvastam, de konkret peldakat nem nagyon lattam ezert kertem
-
Richie86
senior tag
válasz
nagymolnar #1482 üzenetére
"vagy egy jó MILF
"
-
unskillful
aktív tag
válasz
nagymolnar #1317 üzenetére
A széf a "helyi" adat tárolók közé került.
-
paolinho
őstag
válasz
nagymolnar #1153 üzenetére
Még egy kérdés, bocsi!
A root megmarad, vagy repül a MM-val? -
fjudors
aktív tag
válasz
nagymolnar #1153 üzenetére
semmi köze hozzá. a különböző jogosultság kezelési metódus miatt van
csak egyszerűbb a problémás programokat nullázni, mint kézzel beállítani / kikeresni az elszórt dolgokat
a llama-nál konkrétan a késleltetés megszakítása, ha hamis című fejezet akadozottnincs sok értelme az állandó törölgetésnek, főleg ha nincs root. azért egy rendesen beállított telefont nem fél nap alatt lehet root nélkül visszaállítani..én nem láttam sehol, hogy javasolt lenne, nem is javasolja senki...ota-n is azt írja: megmarad minden beállítás, nem vész el. pár programmal volt gond, de azokat még mindig könnyebb manuálisan beállítani, mint az egész telefont.
-
paolinho
őstag
válasz
nagymolnar #1149 üzenetére
B140-re próbáltam volna én is Helyi frissítéssel, de 4%-nál megállt az ügy Failed-del.
Akkor kipróbálom ezt a Update_B140-B313-as módszert, hátha...
KÖszi -
sompetike
aktív tag
válasz
nagymolnar #1141 üzenetére
Na és,hogy tudod okositani a felvevövel kapcsolatban?
Légy szi.thx. -
paolinho
őstag
válasz
nagymolnar #1126 üzenetére
Melyik verzióra tudtad feltolni?
-
BOBAKILL
őstag
válasz
nagymolnar #1124 üzenetére
köszi a linkeket!
Nekem s B140 van fent, tegnap nekem sem ment fel. Ma délután újra megpróbálom az xda-s verziót. Bár a kolléga írta hogy a PM funkció nem működik még...
-
imrus72
tag
válasz
nagymolnar #1109 üzenetére
Ha kell holnap én is felrakom valahová,de most megyünk koncertre.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
nagymolnar #1104 üzenetére
Hívások ,wifi ,fényképező eddig oké ,2 óra aktív tesztelés után. A képek mintha szebbek lennének ,de ez lehet csak placebó.
Nem tapasztaltam hibát ,lassulást ,sőt...mintha mindenhol gyorsabb lenne a reakció idő.
A 2 sim-mes kezelésre leszek kíváncsi ,hiszen a 6.0-tól lett támogatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged