- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
imoka
csendes tag
válasz
Csika11 #3972 üzenetére
Nem, csak médiatartalmakat és kontaktokat hoztunk át. Egyébként az jutott még eszembe, hogy esetleg a microSD ami benn van, és a korábbi telómból jött, okozhat-e bármilyen keverést. Kétlem, de annyit tudnék még tenni, hogy ezt letesztelem. Bár mondom, most megtáltosodott és este óta hibátlanul működik
.
Továbbra is arra tudok gondolni, hogy a voda rendszere a ludas, esetleg a készülékváltás kavart be a hálózati regisztrációnak, vagy valami ilyesmi. Egyébként tegnap mondta ismerősöm, hogy a vodánál csak az adat megy 4G-n, a hanghívásoknál automatikusan átáll 3G-re. Lehet hogy itt lesz valami keverés és nehezen értette meg a rendszerük hogy 3G-s készülékről 4G-sre váltottam. Passz. Szerintem ezek olyan dolgok amiket sosem fogok megtudni -
avlisz80
tag
válasz
Csika11 #2486 üzenetére
Esetleg valami normális helyről is beszerezhető ilyen üveg fólia?Mert engem így nagyon idegesít!És amit észrevettem hogy ha be van állítva az időjárás is akkor teljesen random jeleníti meg az animációt!10ből 1x ha működik rendesen inkább csak fel felvillan ha becsukom a tokot!Viszont ha kikapcsolom az időjárás mutatását akkor tökéletes!Tetszik amúgy a tok de ez borzasztó milyen retkes már 1 nap után a kijelző!H6-on jobban megoldották ezt!
-
BOBAKILL
őstag
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Csika11 #2481 üzenetére
Nekem mutatja az időjárást rendesen rácsos toknál. Most ránéztem és ugyanaz mint az alkalmazásban.
A tok kijelző felőli belső felülete tényleg gyűjti a koszt rendesen, ezért karcolódik a fólia alatta. Én törölgetem időközönként de a megoldás az egy rendes strapabíró fólia (üveg)lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged