- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soltee
tag
válasz Black&White #898 üzenetére
Ja azt el is felejtettem, hogy elöször látszólag sikerült minden lefutott a frissítés 100%-ig kiírta sikeres, ujraindult, de maradt b130.
Többször lefutattam, de mindig maradt...
Ezután gondoltam, hogy a nyitott bootloader miatt van... -
Soltee
tag
válasz Black&White #898 üzenetére
Igen persze.
Olyan nincs h komplett romot telepítsek? -
janston
aktív tag
Ha valakinek hiányzik még a B140-es frissítés, akkor ez alapján tudja telepíteni. Nekem sikerült gond nélkül. Nincs root a készüléken.
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és szeretnék erről a termékről egy kis leírást/véleményt kérni tőletek, akik már használják egy ideje a telefont.
Mennyire vagytok megelégedve vele, mind szoftveres, mind hardveres téren, továbbá kamera fronton (eléggé fontos nekem, mert a jelenlegi telefonom sajnos ebben elég gyenge)?
Maga a ház mennyire strapabíró, nem hajlik-e, stb.Egy szónak is száz a vége, szóval minden pro és kontra véleményre kiváncsi vagyok!
Egyébként emellett a telefon mellett még a Huawei G8-al és az ASUS Zenfone 2-vel szemezek, hátha valakinek van azokról is tapasztalatuk, hogy melyik miben jobb, vagy rosszabb.
Köszönöm előre is mindenki segítségét!
Üdv,
Atis[ Szerkesztve ]
-
Soltee
tag
válasz Black&White #894 üzenetére
Köszi a gyors reagálást!
Úgy kezdtem, hogy bootloadert nyitottam, majd root és TWRP.
Minden ment elsőre.
Aztán fel akartam tenni a 140-es fw-t.
Töröltem a root-ot, visszaraktam a recoveryt ezzel eltünt a TWRP is.
Aztán már a bootloader visszazárása sehogyse ment.
Ezért akartam a leírás alapján a b100-as SYSTEM.IMG és RECOVERY.IMG visszarakni.
A RECOVERY fel is ment a SYSTEM-re meg hibát írt.
Mindezt kábel rádug-hangerő gomb és bekapcs. download mod.
Van más megoldás is?Köszönöm a segítséget!
-
Soltee
tag
Ezen a telefonon nem lehetséges full rom telepítés???????
Úgy értem nem az IMG-k külön telepítgetése, mert mindent felrak nekem a SYSTEM.IMG kivételével
Minden eddig ismert telefonon volt full rom telepítésre, de ennél nem találok leírást hozzá.... -
igali
tag
válasz Prime110 #890 üzenetére
Véleményem szerint ez nem igaz, mert pl itt is lehet vásárolni. Én tőlük vettem, nagyon korrektek voltak, sőt telefonon is értesítettek. Mivel magyar beszállítói cég, Magyarországon forgalmazzák, ezért rájuk is vonatkozik a magyar szabály...
A Black Friday az külön téma... -
Markyxx
tag
Sziasztok,
Várható valamelyik külföldi vagy belföldi webshopban Blackfriday szerű akció a 64GB-os változatra?
vMall, vagy Oppomart-on nem látok rá nyomot sajnos.Egyáltalán hol lehet még a fentieken túl kapni?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V2
-
törölt tag
Meguntam a várakozást webboltra, úgyhogy bementem egy üzletbe és vettem egy 16GB-s feketét. Első blikkre az ujjlenyomat-olvasó tényleg bitanggyors, most át kell álljak arra, hogy ne gombbal ébresszem a telefont, hanem ujjal.
-
Tangerine
senior tag
Már lassan lemondok róla, hogy ilyen telóm lesz.
11-én megrendeltem a vmall.eu-n, kifizettem, és még mindig nincs nekik mert "Awaiting Stock" állapotban van a rendelésem. Nem tudom, meddig kéne várnom.
Csak tudnám miért árulnak olyat, ami nincs.
Jár még így valaki?
[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Soltee
tag
Úgy nézem a 130-as fw és a 140-es egy és ugyanaz csak régió verzió az eltérés...
Ahogy a kínai 173 pl uaz mint az EU-s 121... a 188-as pedig a 130-as...[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz opeter87 #879 üzenetére
Sosem értettem a hivatalos teszteket készítőket. Lehet magyar vagy külföldi, sok lényeges dolgot meg sem említenek. Tisztelet a kivételnek!
Pl. lehet-e Sd kártyára telepíteni, vagy átpakolni alkalmazást. Sok kisebb memóriával rendelkező telefonnál ez nagyon fontos kérdés.
Máskor, megy olyan dolgokat írnak létezőnek amit ki sem próbálnak, csak hallottak róla. Ha nem tudják kipróbálni, akkor alkalmatlanok vagy a tudatlanságuk miatt, vagy nincs hozzá megelelő felszerelésük.
(Olvastam olyant, hogy egy filléres USB OTG kábel hiányában nem tudták kipróbálni .[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne, eléggé ellentmondásos információk vannak ezzel kapcsolatban a neten.
Van-e NFC a telefonban?
A MA teszt szerint nincsen, a Telekom weboldalán nincs erre vonatkozó információ. Itt ugyan a 64GB verzió volt tesztelve, de NFC-t írnak. A GSMArena tesztben is azt írják, hogy van NFC.
Most akkor van NFC vagy nincs? Vagy a 16GB-osban nincs a 64-esben meg van?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Darth11
aktív tag
Sziasztok,
Egy ilyen tokot vettem páromnak a telefonjára, de a menüben csak rácsos vagy ablak nélküli tokot lehet kiválasztani az intelligens toknál.
Esetleg van rá valamilyen alkalmazás, ami az ilyen egy ablakos tokot is tudja kezelni?
Köszi
-
anzo
senior tag
A System biztosan változott egy frissítés kapcsán, ha megnézek az update.zip-et gyakorlatilag csak a system mappában frissíti a fájlokat.
Hogy felteheted e a 120-as system.img -t nem lehet biztos választ adni mindenesetre nem biztos, hogy szerencsés, de nem értem miért akarsz visszalépni? Mondjuk nekem a 140 van fent és semmi gondom nincsen vele jobb mint a 120. -
törölt tag
Sziasztok! Üdvözlet mindenkinek!
Erősen gondolkodom ennek a telefonnak a megvásárlásán a következő csere alkalmával / Dec. 04 /. Előtte viszont lenne pár kérdésem azokhoz akik már használják.
1. A telefon szoftvere nennyire stabil? Nem fagy, nem laggol, nincs benne semmi bosszantó bug?
2. Tud-e csatlakozni valamennyi hazai 4G hálózatra? / 800 is lényeges mert Vodánál csak ez van /
Előre is köszönöm a segítséget. Rengeteg tesztet elolvastam róla, valahol / nem emlékszem melyikben / azt írta a tesztelő, hogy neki egy hetes használat során többször is fagyott. Ez persze lehet a telepített programok miatt is, azért érdeklődnék olyantól aki már használja. -
Hawk02
aktív tag
Tanácsot kérnék. PLK-L01 kütyüre.Rendszer jelenleg B130. Recovery az update zip-ből lett kiszedve.(B130) Root van.
Viszont,SYSTEM.IMG nincs B130,mi van akkor,ha a B121 SYSTEM.IMG-t tenném vissza? Gondolom nem lenne gond,mert a SYSTEM nem változott mikor a frissítés megjött OTA-n.Esetleg rosszul gondolom?[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Nincs fent, gyári rom.
Sajnos a 4x beesett a 00-ba, biztim volt így csere.
Nem bírtam kivárni, pont lejárt az egyik előfizum így kihoztam a 7-et...
Ég és föld!
A névjegyeknél előforduló zavaró sorrendcsere állíthatósága zavar egyedül, eddig a 2 napos telcsimnél...
Üdv köztetek :-D[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
A Telekomos és a független telefon (pl. Edigitalnál kapható) miben különbözik egymástól? Azt tudom, hogy a Telekomos is független. De vajon a Telekom saját ROM-ot tesz rá vagy ugyanaz van rajta mint a "függetlenen"?
-
paolinho
őstag
válasz Panther2 #865 üzenetére
A Huawei nekem sem küldött választ de davidsz leírása nálam tökéletesen működött.
Esetleg még próbáld meg ezen írottak alapján, hátha.... -
Panther2
csendes tag
Tudna valaki segíteni a bootloader nyitásban? A másik fórumban leírtak nem működnek. A huaweinek íirt levélre a kódért nem jön válasz.
-
-ZsoLi-
tag
válasz Dexxter182 #863 üzenetére
https://m.facebook.com/sultanmobilszerviz/ itt érdeklődj nagyon korrektek.
-
Dexxter182
tag
Sziasztok
Nem tudjátok hol és mennyiért tudom a törött kijelzőmet megcsináltatni?Nem sikerült zsebre tennem, és a jobb felső sarka betört, viszont a kijelzőnek semmi baja csak a keret meg a glass repedt meg.
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
igali
tag
válasz Black&White #859 üzenetére
Köszönöm a hasznos információkat!
-
Black&White
addikt
Root jog önmagában is meghiúsíthatja a frissítést, mivel a TWRP-ből telepített su rendszeralkalmazásként települ.Ha reklámblokkolást használsz, az szintén módosítja a rendszert, ugyanis átírja a gyári host filet.
Márpedig frissítés közben csekkolja a system fájlokat és le is áll hibával, ha változást talál.
Szóval frissítés előtt pl adaway-ben hirdetés blokkolás tiltása, su-ban pedig teljes unroot menüpont.Reboot, majd mehet a frissítés -
igali
tag
Köszönöm a segítséget!
TWRP megléttel sikerült frissítened a rendszert? Gond nélkül feltelepítette?
Nekem sajnos sehogy sem ment, visszaraktam a gyári recovery-t, és még úgy sem frissült, mert telepítés közben sikertelenséget írt ki. Ezután belső teljes frissítéssel végeztem el (a rendszerben, azaz nem a 3 gombos hard reset módszerrel) és azzal frissült is a rendszer. Érdekes ezzel viszont törlődött a root jogosultságom (kizárólag reklám blokkolás céljából van rá szükségem). -
Hawk02
aktív tag
Nekem is ez van a kütyün. Kinai,de könnyedén lehet angolra változtatni.A belső tárhelyre a TWRP mappába létre kell hozni egy Theme mappát és oda kell bemásolni az ui.zip-t.Recoverybe belépve nekem már angol nyelvű volt ezután.
Egy kis segítség:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63638491&postcount=16
Ez alapján csináltan én is.
-
igali
tag
Hiába... Elindítom a Huawei UPDATE Extractor progit, betallózom az UPDATE.APP fájlt (PLK-AL10-C92B188 változatot), és a program összeomlik. A legfrissebb verzióval, a telepítős, és a nem telepítős változattal is kipróbáltam.
Közben valószínű, hogy egyszerre szerkesztettük át a postot- most látom, higy a 173-as próbáljam meg)
Valaki eltudja küldeni a RECOVERY.IMG fájlt?[ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
Amit letöltöttél romot,azt ki kell bontanod ....
Itt egy leírásRecovery.img-t kell kiszedned abból a romból,ami most fent van!!!!De szigorúan abból!Tehát ha a 173-as van fent,akkor töltsd le a 173-as romot és abból szedd ki!
[ Szerkesztve ]
-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
igali
tag
válasz Black&White #849 üzenetére
Ok köszi, de hol tudom letölteni, és hogyan tudom visszatenni a gyári recovery-t?
Kérlek adj egy letöltési linket, valamint egy leírást, hogy hogyan tudom feltenni![ Szerkesztve ]
-
hriska
aktív tag
válasz Black&White #849 üzenetére
Igen,vissza kell.
Nekem simán felment a frissítés[ Szerkesztve ]
-
Soltee
tag
Nem tudja valaki, hogy a kínai youtube letöltés funkcióját, hogy lehet aktiválni az EU-sba?
Nem elég drop. ba engedélyezni?
Program ugyanaz lehet?Köszi.
-
ORCA58
addikt
Milyen szenzorok vannak benne? Általában nem írják a tesztekben, vagy csak néhányat említenek meg.
Egy képernyő képet feltehetne valaki a Sensor Box Android alkalmazából. -
hriska
aktív tag
Akkor valami nem nyerő.
Le kell szedned a teljes romot,majd tedd fel egy sd kártyára.
Ha ez megvan,akkor twrp-ből telepítsd.PLK-AL10-hez itt a teljes rom
Azt sem értem,miért kínai a twrp.Bár én még nem tettem fel rá de xda-n angolnak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
igali
tag
-
biggamer
veterán
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
imrus72
tag
-
Tangerine
senior tag
válasz mrskynet46 #832 üzenetére
Ilyen hamar megjött? Mázlista. Én is rendeltem 11-én, csak az angolról, de még mindig nincs "We are currently awaiting the stock required to fulfil your order."
Most nézem, hogy telefon most lenne, csak a rácsos tok fogyott el, és meg kell azt is várni (gondolom én).A telenornál cserélnek mini SIM-et nano SIM-re?
[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
mrskynet46
újonc
Hali Na megjött ma a Honorom 11.11én vásároltam 50 euros kuponnal vmall.eu/de-ről és kaptam hozzá egy fülest is eddig tetszik bár még csak most kezdem el bekapcsolni, kipróbálni
-
hriska
aktív tag
-
igali
tag
Nekem a kínai változat PLK-AL10C00B173 van fent, és normál használat mellett egész jól bírja az akksi.
1-1,5napot simán, de akár 1,5-2napot is, inteligens energiakezelés mellett.(És lemértem, 7%-os akksit 1óra 17perc alatt feltölt gyors töltéssel [a töltőm nem zajos, mint ahogy egyesek ilyenre panaszkodtak] kikapcsolt állapotban, ami szerintem nagyon jó. )
[ Szerkesztve ]
-
igali
tag
Ez tulajdonképpen micsoda is? Jól sejtem, hogy alkalmazáskezelő, hogy mi fusson és mi ne amikor ki van kapcsolva a kijelző? Mert ilyen gyárilag van benne, s nekem eddig úgy tűnik, hogy működik.
Ami számomra érdekes, hogy a Play Store alkalmazások között nem hozza be, böngészőből pedig azt írja, hogy a készülélem nem támogatja ezt az PM plus alkalmazást. -
fjudors
aktív tag
-
Golota
aktív tag
Csak nekem tűnik rosszabbnak az akksi idő a 130-as firmwirrel? Tegnap 15 óra használat, 5 óra képernyővel és 12%-n állt az akksi. Máskor ilyenkor 30-35%. Ma is gyanús...
-
James67
aktív tag
válasz stickermajom #823 üzenetére
Akkor telefon függő úgy látszik. Nekem eddig csak Huawei telefonjaim voltak (G300, P6, most H7).
Néhány napja vettem (kedden) szuper telefon. A saját kamerája mellé letöltöttem más kamerát szerintem jobbak.Redmi Note 8 4/64
-
James67
aktív tag
válasz undersance #816 üzenetére
Szerintem a viberből hiányzik valami, hogy villogtasson és nem telefonfüggő. Eddig egy telomat sem villogtatta.
Redmi Note 8 4/64
-
imrus72
tag
-
undersance
tag
Jut eszembe, a Wi-Fi+-szal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Nekem rögtön bekapcsolja a Wi-Fi-t, amint beérek a munkahelyemre, de hazaérkezéskor nem hajlandó rá. Illetve egyszer egy reggel bekapcsolta, amikor kézbe vettem a telefont, de gondolom, nem ez az elvárt működés. Van ötletetek, hogy mit kell tenni, hogy a funkció megfelelően működjön? A hálózat többszöri eltávolítása, majd újra felvétele sem segített.
-
James67
aktív tag
Hmmm... Az egykezes használat nem működik nálam pedig a beállításokban engedélyezve van.. Hiába próbálom elhúzni alul a navigációs sávon, meg sem mozdul.
Egykezes elrendezés és az igazodó billentyűzet is be van kapcsolva.Redmi Note 8 4/64
-
biggamer
veterán
Vásároljon egy honor 7-et, és 3 hónapig használja ingyenesen a Spotify Premiumot!
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
James67
aktív tag
válasz stickermajom #810 üzenetére
Így első nekifutásra, jobbnak tűnik. + letöltöttem a cameraMX-et, az is jobbnak tűnik, csak most így melóban nincs időm szórakozni.
Redmi Note 8 4/64
-
James67
aktív tag
Igazad van a beállítások engem is bosszantanak. A volt P6-om jó képeket csinált, szerettem. Itt figyelni kell, hogy stabilan álljon a kezed, nehezebb vele fotózni nekem, de majd megszokom.....
A beállításokra talán találnak valami megoldást. Egy OIS elférne benne, mert amúgy a telefonnal nincs gondom. Jó kis telefon ez.Redmi Note 8 4/64
-
Golota
aktív tag
Ezzel nem értek egyet. Sajnos a nappali, kézből lőtt képek mosottak, a kép szélein a színek ki vannak égve. Az egyik legfontosabb plusz szolgáltatása egy modern mobiltelefonnak, hogy fényépezni is tud. Nem állványról, nem hosszas beállítás után, hanem zsebből előkapva, "point and shoot". Na ebben a Honor 7 sajnos nem remekel. A régi S2-es Samsungom sokkal szebb képeket lőtt.
Teljesen nonszensz, hogy a kézi beállításokat törli a telefon és mindenk képnél külön kell állítgatni.
Félreértés ne essék: nem azt várom tőle, hogy versenyezzen egy cserélhető objektíves géppel. Mindössze annyit várok, hogy a hardver adottságait használja ki és igenis, a többi mobilhoz képest csináljon jó képet. Ez egy elég komoly csalódás a telóval kapcsolatban, ezt leszámítva csak pozitív élményeim vannak. Ideje lenne összekapniuk magukat Huaweiéknek, mert a P8 sem áll a helyzet magaslatán. Arról már nem is beszélve, hogy a felhasználói felület a fényképező alatt elég elfuserált.
-
-
James67
aktív tag
Eddig a TouchPal billentyűzetet használtam de nagyon belassult. Tudtok ajánlani valami jót, ki mit használ a H7-hez?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 8 4/64
-
igali
tag
Eddigi tapasztalatom, hogy a Huawei P6-os telóval sokkal közelibb makró képeket lehetett készíteni, sokkal jobban ráfókuszált a téma a lényegére, mint ez a Honor7. :/
A P6-os telóval ilyen képeket készítettem (jó, van bennük egy kis effektus, de az élesítésen, homályosításon nem kombináltam).Tudom, a telefon hiába sok oldalú, mégsem lesz igazi fényképezőgép, de azért kihoznám belőle a maximumot, és... Valaki vett, használt már a Honor7-hez makró lencsét?
Hol, melyik webes áruházban lehet venni? -
XDModesty
aktív tag
Valaki tudja hogy a vmall garanciája itthoni huawei szervizben is érvényesíthető e?
-
janston
aktív tag
Használta már valaki a HiSuite programot adatmentésre?
Az app adatokat is lementi vagy ez is csak ilyen szemfényvesztésre jó?
Nekem egyenlőre mentés közben összeomlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Delta Force (2024)
- Synology NAS
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan Honor 200 Smart 5G 4GB/256GB Midnight Black DS független - 2 év magyar bolti garival!
- iPhone 13 128GB Apple garancia + Média Markt jótállás!
- Apple iPhone 12 Blue 128GB
- iking.hu - Apple iPhone 12 - Lila 100% akku - Használt, jó állapotban - 3 hó Gari!
- iPhone 16 Pro 128GB - (Desert Titan) - Csak 1db!
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest