- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
James67
aktív tag
válasz
Shinnokina #6630 üzenetére
A beállításoknál minden oké? Most nem tudok ránézni, mert szervízben van a telom, de úgy emlékszem, hogy be lehet állítani a frissítést, hogy csak wifin, csak mobilneten, mindkettőn.... valamint gps kell hozzá vagy beírtad a várost esetleg stb... Az enyém nem helymeghatározó rendszerrel tökéletesen működik, beírtam a város nevét és passz.
Ha gps-el frissül, be van-e kapcsolva, illetve épületen belül elveszítheti a jelet és akkor nem frissít. -
soundman1
senior tag
válasz
Shinnokina #6630 üzenetére
Telefonkezelőben védetté tetted? Az óra nem frissüléséről a fórum elején volt szó, esetleg keress rá?
Én ott tartok, hogy ami a launcheren van és napi szinten használom védetté tettem. A go calender így se frissül egy bejegyzés törlésénél, de ez kompatilitási hiba lehet. -
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #5619 üzenetére
Úgy rémlik, hogy mintha olvastam volna valahol, hogy be kellene állítani egy másodlagos helyet is, hogy hajlandó legyen működni...de ebben nem vagyok biztos, mert nem használok ilyesmit.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #5298 üzenetére
Pedig, ha egyszer kipróbálnád a Nova launchert, tuti beleszeretnél...
-
elin
tag
válasz
Shinnokina #5236 üzenetére
Én is OTA-n frissítettem, wifivel. Ám utána nekem a fiókomat újra meg kellett adni, a wifi jelszót szintén. Szintén ezekkel a tiltásokkal kezdtem én is, nem engedtem, hogy végigvezessen (annnnniyra segítőkészen) a Google-hoz csatlakozáson.
Más: Az Automatikus szinkronizálás ikon másnak sincs már benne a legördülő parancsikonok közt? Azt hiányolom.
Egyébként az üzemidőm 6.0 alatt mérföldekkel jobb lett, és még a töltés is, mintha gyorsabb lenne, bár nem tudom, ez lehetséges-e?
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #5229 üzenetére
Még valami.képernyőzár ikon helyett: Nova prime,kétkoppos képernyőzár,illetve Nova alatt van alkalmazástár, és onnan ki tudod tenni az ikont(nekem legalábbis ott van) vagy ha nem akarsz Novát, tedd ki okosgombra.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #5236 üzenetére
Bocsi, én helyivel frissítettem, nem kellett a net....router lekapcs=jelszót cserél, oszt menjen wifire ha tud.
Persze igazad van, a google már csak ilyen...erőszakos, és nagyon kiváncsi...persze csakis azért,hogy neked orgazmisztikusan hatalmasságos felhasználói élményt nyújthasson, és tudjon jelezni a telód, ha ideje kifújnod az orrod, és hogy minnyá születésnapja van Trazsadzeg Emdevv-nek, aki tavalyelőtt küldött egy spam emilt, de nem baj, mert 20 méterre vagy egy ajéndékbolttól,ahol megveheted neki a legújabb okosalsót, ami megrezegteti a telóját, ha elfelejtette rendesen kitörölni, és sportcsík keletkezett rajta... -
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #5229 üzenetére
Most már tudod, mit kell kikapcsolni MIELŐTT, felengeded netre a frissített/visszaálított telót
A google fiókok autoszinkronját, illetve ha akarsz szöszölni, akkor külön egyesével a fiók részeinél. -
noto
senior tag
válasz
Shinnokina #5178 üzenetére
Nekem se én B130 vagyok még csak és arra se talál semmit és te?
Érthetetlen! -
noto
senior tag
válasz
Shinnokina #3835 üzenetére
Mennyit adnak a régiért?
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #3440 üzenetére
Nincs mit...eggyel kevesebb rejtély az életünkben..
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #3438 üzenetére
Ahhaaa...
Igen.Amikor csatlakoztatod usb.-n a géphez, leválasztja az sd.-t.Olyankor a telefon számára nem hozzáférhető.Ne kérdezd miért, valamiért így oldották meg az androidon. Ha átteszed a választott csengőhangot a telefon belső tárhelyére, megszűnik ez a probléma.
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Shinnokina #3423 üzenetére
Nekem nem sikerült ezt produkálni, most rádugtam töltőre, de a csengőhang ugyanaz maradt, (legalábbis a beállítások szerint, mert épp nem hív senki...
)
Mindenestre érdekesen hangzik...melyik típusú teló, melyik ROM-mal?
-
soundman1
senior tag
válasz
Shinnokina #3425 üzenetére
Oké, lehet, hogy az lesz, de hátha van valakinek tapasztalata is, ezért érdeklődtem.
-
Honor 7:)
tag
válasz
Shinnokina #2822 üzenetére
Nekem az elejetol csinalja hogy 1-2 programnál ha lekapcsol a képernyő akkor se koppra se ujjlenyomatra nem reagál ,csak ha bekapcs gomb majd ugy az ujjlenyomat olvaso,
-
kasee
aktív tag
válasz
Nekem eddig sem reagált....ritkán használom de már én is észrevettem.
-
kasee
aktív tag
válasz
.
-
aranyger
újonc
válasz
Shinnokina #2647 üzenetére
Szerintem nagyjából normális. Jártam már én is hasonlóan, más telefonokkal is, a legtöbb ezt csinálja.
-
aranyger
újonc
válasz
Shinnokina #2645 üzenetére
Halk pittyegést szokott ilyenkor hallatni. Gondolom azért, hogy lehetőleg ne kapjon frászt a használó, ha megcsörgetik.
-
Raptorta
csendes tag
válasz
Shinnokina #2462 üzenetére
Nem minden felhasználó rendelkezik UHS-II-es sdXC kártyával, elég sok még mai napig is az elavult class 4-es, 6-os vagy 10-es kártyával rendelkező felhasználó valamint a hamisított kártyával rendelkezők száma is érdekes. Így inkább a biztonság kedvéért általános információ gyanánt mindig azt ajánlom ,hogy az elsődleges mentési hely a belső tároló legyen. Hiszen 1 dolog fotózni egyet, egy másik dolog csinálni egy sorozat felvételt és megint más fullHD-ban 30fps-el rögzíteni közbe pedig fotózni és mikor már a videó eldobta a képkockák felét akkor késő rájönni ,hogy egy erre a feladatra nem megfelelő sd kártya van a telefonban. Viszont az aki abszolút tisztában van a tárhelye képességeivel az persze, nyugodtan rakhatja arra.
-
blasi20
tag
válasz
Shinnokina #2462 üzenetére
én pedig mindent amit lehet SD-re mentek... class10-es kártyával nem veszem észre h lassú lenne bármilyen olvasás vagy írás szóval na... kinek a pap kinek a papné
-
paolinho
őstag
válasz
Shinnokina #2380 üzenetére
Amíg nincs összefoglaló, talán davidsz kolléga (ahogy ő írja) összefoglaló szerű képződménye is megteszi kezdetnek.
-
blasi20
tag
válasz
Shinnokina #2378 üzenetére
A honor 4c-nél mi csináltunk de ahelyett h elolvasták volna az emberek folyamatosan a fórumon kérdezgették ugyan azokat a dolgokat... ott se volt semmi értelme és sztem itt se lesz... ott odáig fajultak a dolgok h nem válaszoltak az okasak a kérdésekre így muszály volt elolvasniuk az összefoglalót....
-
Lajos84
csendes tag
válasz
Shinnokina #2356 üzenetére
Sajnos ez sem segíttet, pedig már minden lehetőséget kipróbáltam, másik usb kábellel másik helyre bedugva, gyári visszaállítást is csináltam, de egyik sem oldotta meg a problémám.
-
tag
válasz
Shinnokina #2314 üzenetére
Én is igy vagyok vele , most rendelek hozzá szilikon tokot mert ezek a flip tokok amik csak a sarkoknál védenek nem jók semmire, ráadásul mar 3 saroknál repedt meg a 6 ezer ft-os nillkint tok. Hugom note 4-e le esett es a sarok mellett lett egy sérülés ahol pont szabadon volt .
-
tag
válasz
Shinnokina #2245 üzenetére
Igen,nem ertem miert van ez ...de nem baj lényeg hogy jobb az átlagtol, de fontos hogy munkaban 12 orat kibirjon ,nappal erős nyüstöléssel is.de várom hogy az MM még ezen is javitani fog .
Akik 2 kártyát használnak azoktol kérdezném hogy pl nekem a 2 sim kezeli a hivasokat ill az indításokat ez az előfizus telekom, az első kártya vodás amiről a net megy a jó lefedettség miatt, és mêg is meg kérdezi hivás indításnál hogy melyikről tárcsázzak.ez miért van?mikor be van állítva. -
lujzy27
csendes tag
válasz
Shinnokina #2226 üzenetére
Remélem igen,mert rendeltem egyet.Gyártónak Honor van feltüntetve. Legfeljebb visszaküldöm ha nem eredeti.
-
Golota
aktív tag
válasz
Shinnokina #1995 üzenetére
Szerintem ezt túltárgyaltuk, de még 1x. Nem, nem akarok MILC vagy DSLR szintű képeket ettől a telótól. Azt viszont elvárom, hogy kihozzák belőle, amit lehet és amire a szenzor/optika képes lenne. Az, hogy nem fényképezőnek vettük, az egy dolog. Ettől még ez egy fontos funkció, mert sokszor használja az ember. Lásd korábbi refernciám: ha veszel egy új kocsit és szar a klíma benne, akkor elfogadod a gyártótól, hogy "hűtőgép helyett vetted? Nem? Na ugye?".
-
igali
tag
válasz
Shinnokina #1906 üzenetére
Én meg vagyok elégedve a Lollipop-al, ha esetleg többet tud nyújtani valamivel a Marshmallow akkor jöhet, de csak úgy, hogy ne legyen valaminek a hátránya.
Korábban Huawei Ascend P6 telóm volt, és arra aztán hányszor, de hányszor ígérték a frissítést... Több hónap késéssel jött csak..., bízom benne, hogy a Honor 7-el nem követik el ezt a hibát. -
Viper26
nagyúr
válasz
Shinnokina #1906 üzenetére
Gáz lett?
-
elin
tag
válasz
Shinnokina #1895 üzenetére
Itt valakinek volt eladó, krémszínű. Tekerjél kicsit vissza
-
ORCA58
addikt
válasz
Shinnokina #1885 üzenetére
Volt szerencsém kipróbálnia Google app felhőbe mentést. Semmire sem való. Megjegyzi melyik app volt telepítve, és mikor éppen kedve van visszatelepíti, mint új alkalmazást. Az adatait egyiknek sem mentette el. Szerencse, volt másik mentésem.
Már nem is tudom hány éve van android, de azóta sem képesek egy normális mentés beletenni. Néhány gyártó legalább megpróbálja, vagy marad a root és külön app.
Ha kell, kézzel pl. a Huawei (gondolom a Honorban is van) mentésből hamarabb visszarakom őket. Vagy valamilyen Rootot igénylő mentésből. -
Isual
veterán
válasz
Shinnokina #1885 üzenetére
Csinálok factory resetet, ez az automata mentés funkció hol található a telefonban?
-
xSide
őstag
válasz
Shinnokina #1761 üzenetére
Bakker, immár 6 éve sok teló csere után is visszakaptam a tel. számaim...
Ki is az okosabb? Teló vagy a gazdája, esetleg a gógyi... már sorry a kérdésért, de unalmas egyesek balgaságára vissza válaszolgatni... -
ORCA58
addikt
válasz
Shinnokina #1757 üzenetére
Ez mindig is így volt. A SIM kártya memóriája nagyon kicsi. A hosszú neveket sem lehetett rajta tárolni. Egyetlen előnye, hogy a SIM-mel vihetted a számokat. Sok régi telefonokon gyakran csak így lehetett bepötyögés nélkül átvinni a számokat. Az első drága "okos" LUMIA telókon is csak így működött !!
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Shinnokina #1754 üzenetére
Biztosan így van,
nálam az összes tel.szám a Google-n figyel...
Nekem ez vált be -
migabi24
nagyúr
válasz
Shinnokina #1749 üzenetére
Mit adtak a Note 3-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged