- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TomiHUN #2436 üzenetére
Hasonlóan vacilláltam én is, de végül Honor7 lett. 6.0 utolsó bétája óta lehet áthelyezni SD kártyára, így a 16 giga kérdés okafogyott, amit lehet, átpakolok külső tárhelyre. Ráadásul sokkal jobban néz ki, mint a G8. Ha jól rémlik, kisebb is, könnyebben hordozható zsebben.
Antutu 53 ezer pont a Honor 7 javára. -
blasi20
tag
válasz
TomiHUN #2436 üzenetére
A G8 MA tesztben össze van hasonlítva a honor 7 és a G8 hardveres teljesítménye. A g8 1 110-120ezer forintos honor 5x... lényegében nem sokban különböznek ha különböznek valamiben 1áltlán... ja és zsír új 5x minusz 20-30k... ha meg használtan nézel honor 7et akkor meg megveheted 100k körül (én is így vásároltam itt hardveraprón tökéletes állapotban 3 naposan speedshopos garival...)
-
Raptorta
csendes tag
válasz
TomiHUN #2436 üzenetére
Szia!
Ez egy érdekes kérdés és szerintem ebből az irányból szükséges megközelítened:
A legnagyobb különbség a két készülék között igazából az árbeli pozíciójuk. Míg a honor 7 egy zászlóshajó addig a g8 egy a gyártói portfólió közép kategóriás készüléke. Amely egyből előre vetíti azt, hogy milyen termék támogatást várhatsz rá. A honor 7-en 6.0 fut jelenleg és ha az előző honor csúcs példa akkor igen sok verziót fogunk még kapni (honor 6 4.4-ről 6.0-ig frissül) addig a huawei kicsit durvábban értékeli a szoftver frissítés (teljesen tisztában vagyok, hogy legfelül egy cég) lehetőségét. (Lásd honor 4c kap 6.0-t huawei p8 lite már úgy néz ki 5.0-n ragad.)
Így szerintem érdemes rászánni azt a plusz 20k-t amely nem csak hogy közel másfélszer olyan hardvert jelent de mellé még jobb kamerát
jobb minőségű kijelzőt(ips neo)
Gyorsabb 4g-t (cat.6)
Ac-s wifit
Infrát (távirányítás)
Előlapi vakut tartalmaz.
A tárhely egy érdekes téma egy bővíthető telefon esetében sem elhanyagolható. A honor 7 úgy néz ki, hogy a 16gigából közel 11 felhasználható. Erre a 11gigára KÖTELEZŐ telepíteni az alkalmazásokat míg csak tudod (beépített tárhely közel 10x gyorsabb az átlag sd-nél). Illetve még a kamera képeket is elsődlegesen a belsőre kell rakni.
Minden más, zene, film mehet sd-re melyből már uhs-1 32gigás példányok 8 ezer forint körül kaphatóak. Így értelmes szortírozással szerintem a 11gigabájt szabadhely is elég tud lenni, egy olyan komoromisszum formájában mert az előnyökkel szemben elenyészővé már-már irrelevánssá válik
Remélem segítettem és elnézést a wall of textért. (Esetleges faktuális hibákat ha találtok írtátok meg, hisz így lesz teljes a kép.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest