- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
#09908736 #7337 üzenetére
Nem tudom, nekem átlag 28-30 oldal volt megnyitva a H7-en és csak akkor töltötte újra őket ha én akartam! Valami beállítás dolog lehet szerintem is!
Esetleg az MM-el változott a memória kezelés, ami nem meglepő a "doze" mód és egyebek miatt.
Próbálj átnézni minden beállítást ahogy Azazel is mondta! -
BOBAKILL
őstag
válasz
#09908736 #7334 üzenetére
Ahogy gondolod. Mindenki azt vesz amit szívesebben használ. Bár nem tudom mit vannak úgy oda az emberek azért mert újratölt egy oldalt... példának okáért ha én mondjuk a tegnapelőtti hírportált akarom olvasni akkor örüljek hogy bent van a memóriában? Nem tölti újra, viszont a hírek se frissülnek ha nem tölti be az oldalt újra nem? Nem értem ezeket a panaszokat. Én nem úgy választok telefont hogy amelyik nem tölti újra az 50 weboldalt az a jó.
Viszont a 3GB memóriába elférnének a weboldalak az igaz, ezt én sem értem miért így van. De hát ezért nem dőlök a kardomba.
Az S7 is biztos szuper teló, bár kétszer annyiba is kerül mint a H7. -
undersance
tag
válasz
#09908736 #4945 üzenetére
Ilyen velem is előfordult már egyszer-kétszer. Nekem eddig az volt az érzésem, hogy ez valami Runtastic programhiba lehet, bár már a fene se tudja. Belegondolva, a Waze is rendszeresen elszáll/kilövődik pár perc után, ha megállok és benyomom a képernyőzárat. Mindkettő védett nálam is.
-
Gábor870508
csendes tag
válasz
#09908736 #2710 üzenetére
6 ébresztő van beállítva minden reggel. Sokszor még így is gondjaim vannak a felkeléssel.
(Első 3:20....)
Minden éjjel kikapcsolom a telefont. Sokszor amikor már magamnál vagyok(4-5. ébresztő) és ránézek a kijelzőre látom, hogy jelez valamit külön az ébresztő a felső sávban. Pontosan nem emlékszem, hogy mit de valami ilyesmit, hogy több riasztás sikertelen.... Szóval nem csak te vagy ebben a cipőben!Jobb ha több ébresztőt állítasz be te is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest