Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anzo

senior tag

válasz Huuugo82 #2414 üzenetére

Nekem is az a véleményem, hogy nagyon jó készülék a H7. Nekem már volt gyakorlatilag mindenféle telefonom a zászlóshajók közül de mindegyikkel volt valami problémám ezért bementem a MM-be és vettem másodjára is egy Honor-t. Nálam ilyen még nem fordult elő, hogy boltban vegyek telefont ráadásul úgy, hogy egyszer már volt ilyen készülékem.
    Személy szerint értetlenül olvasom azokat a hozzászólásokat, hogy ilyen meg olyan tok és, hogy honnan rendeljem stb. véleményem szerint nem szabad ezt a szép készüléket egy tokkal eltakarni és a silicon tokokat leszámítva kényelmetlen a használatuk. De kiemelem ez az én véleményem.
    Hogy mennyire csúszik megint csak szokás kérdése. Ennél nem volt olyan érzésem, hogy bármikor kicsúszhat a kezemből viszont az S6 Edge+ -tól azért váltam meg mert soha nem éreztem biztonságban.
    A gyári romot javítgatja elég szépen a Huawei semmi probléma nincsen vele és mint írták is nincs is hozzá custom rom.

• nagymolnar

tag

válasz Huuugo82 #2414 üzenetére

- tud keresni az ékezetesben is
    - sima fém tok, - mennyre csúszik - tók mindegy, mert akkor fog kicsúszni amikor nem is várod... na arra van a szilikontok... :)
    a gyárival semmi gond.... NINCS is más, csak a gyári különböző változatatai és a bátraknak a 6.0 (beta)
    - nem egy S6, de ár érték arányban jó. Sokat írtak itt fórumon is róla -vissza lehet olvasni- de az köztudott, hogy a SONY chip-hez nem adták a sony képfeldolgozót és a Carl zeiss lencséket ....
    Telefonhoz képest jó képeket csinál....

Vélemény: ilyenben nem voltam márkahű, de a H6-osom több mint egy évig ment, a H7 már 4 hónapja megy... előtte 2-4 hetente telefont cseréltem....

Új hozzászólás Aktív témák