Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Black&White
addikt
válasz paolinho #2110 üzenetére
Komolyan nem tűnt fel, hogy:
-azért nem tudsz tiszta telepítést végrehajtani, mert TWRP van fent gyári Recovery helyett.
-hogy a TWRP-ből indított wipe System törli a rendszer partíciót, ergo OS nélkül marad a telód.Kiemeltem a fontos részeket, a megfejtést meg rád bízom!
-
Black&White
addikt
válasz Gábor870508 #1919 üzenetére
Akkor még csinálj meg annyit, hogy Normálra állítod az energiagazdálkodási sémát, illetve az alkalmazás váltóban lakatot teszel a Viber-re, egy felülről lefelé irányuló pöccintéssel.
-
Black&White
addikt
A kínai variáns gazdijai megkapták ma a mályvacukrot?Kint van.
-
Black&White
addikt
Ha valakinek jelez MM-re a keszulek, inditsa el a letoltest, de ne telepitse azt.
Lepjen ki a frissitobol, majd egy filekezelo segitsegevel mentse el a HWUOC mappaban talalhato update.zip telepito csomagot.
Aztan ez mehet egy felhotarhelyre es csak meg kell osztani itt.
A csomag pedig helyi frissitessel telepitheto, a kulso sd/dload mappabol.[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
Az a baj, hogy elég meggondolatlanul cselekszel.
Lehet, csak én nem láttam, mindenesetre nekem utólag lett világos, hogy MM volt a telón, ami azért elég fontos infó lett volna.
Szóval (ha csak a recoveryt cserélted TWRP-re)először azt kellene alaphelyzetbe hozni a hozzá tartozó stock recoveryvel (b313).
Aztán mehetne a rollback b121-re, ahogy írták fentebb. -
Black&White
addikt
Root jog önmagában is meghiúsíthatja a frissítést, mivel a TWRP-ből telepített su rendszeralkalmazásként települ.Ha reklámblokkolást használsz, az szintén módosítja a rendszert, ugyanis átírja a gyári host filet.
Márpedig frissítés közben csekkolja a system fájlokat és le is áll hibával, ha változást talál.
Szóval frissítés előtt pl adaway-ben hirdetés blokkolás tiltása, su-ban pedig teljes unroot menüpont.Reboot, majd mehet a frissítés -
Black&White
addikt
válasz Mr.Csizmás #660 üzenetére
Gondolom egy kínai variánsról van szó.
Ha igen, akkor root és local.prop szerkesztés a megoldás.
H6 esetén így volt. -
Black&White
addikt
válasz 77Kilroy #509 üzenetére
Neked a 64-es, kínai variáns van, ugye?
Tiszta telepítés után próbáld meg úgy, hogy App Center->Google Play->Google naptár és névjegy sync.
Aztán Playből, egy tetszőleges Google alkalmazás (pl. Gmail, YT, vagy Maps) telepítésénél frissítsd a Google Play Services-t, amikor kéri. -
Black&White
addikt
-Gyári launcherben nincs egy eszközök mappa (amiben kellene lennie egy okos vezérlő app-nek)?
-Alternatív program: ZaZaRemote
-Rejtett alkalmazások: főképernyőn két újjal kicsinyítés gesture, H6 Developer ROM-ok alatt ez előhoz egy rejtett alkalmazások menüpontot.Passz, h nálatok van e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest