Hirdetés
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz gproject #6033 üzenetére
Mindenképp vonatkozik rá a gari, de szoktak rakni a készülékekbe nedvesség hatására elszíneződő kis "matricákat", amiből látni fogják, hogy vízbe esett.
Szóval ha beadod és utána rákérdeznek vízbe esett-e, ne nagyon akard letagadni!
Viszont voltak már itt jó tapasztalatok a szervízzel, szóval egy próbát mindenképp megér.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Femat05
csendes tag
válasz gproject #2206 üzenetére
Köszi! Volt fent egy ideig régebbi telefonomon de én ezt szerettem meg végül..
Most, hogy már sikerült kikapcsolni a gyárit fel is raktam..
Még az ujjlenyomatolvasóval össze kell hozni, mert vmi nem kerek de már ez is haladás..csako: hátha a 6-osban megoldják ezt is.. Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele!
Köszi +1x Nektek a segítséget!
-
veterán
válasz gproject #2197 üzenetére
Hát akkor vagy visszatérsz lollira vagy még túrod egy kicsit a Settings-et, hátha máshova dugták. Marshmallow még nem járt a telefonomon.
utálom az emui-t(#2198) Femat05:
"Google és Youtube" szerint a Beállítások -> Biztonság -> Hitelesítési adatok törlése megoldja ezt a problémát.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
creed2
csendes tag
válasz gproject #2179 üzenetére
Kijelző teteje erősebben világít, valamint a szélei, alul mindkét oldalon.
Sok EU-s modell ilyen, még a teszt videókon is. Ezt, több tesztben is megjegyezték... Lásd pár bejegyzéssel korábban!
pl: http://forum.xda-developers.com/honor-7/help/backlight-bleed-t3210780
Vagy egy idézet:
"I have two Honor 7 smartphones from Amazon germany.
Both of them EU Version.
Both of them have light bleedGesendet von meinem D6503 mit Tapatalk "
Vagy:
" The display has same light bleed seen on every video of EU version so all must have it (across the top and bottom of left/right side), I guess some people just don't notice."A kijelzőn ugyanaz a fény "vérzik", szivárog, ez látható minden EU-s változat videóján, (az egész tetején és bal alján / jobb oldalon is), azt hiszem, sokan egyszerűen nem veszik észre.
Tiszta fehér, valamint szürke háttéren lehet látni. Képeken, videókon nekem sem látszik.
[ Szerkesztve ]
Gyula
-
apezka
aktív tag
válasz gproject #2163 üzenetére
Nem is a HiCare-be való belépéssel van a gond, hanem azzal, hogy az alul, külön megtalálható Frissítés-re nyomsz akkor ugrik fel a bejelentkezési felület. Szerintem a te verziód a legfrissebb szóval annál nem igen találsz majd frissebbet.
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
-
paolinho
őstag
válasz gproject #577 üzenetére
"A hiba NEM az Ön készülékében van! mondhatnám ezt viccesen, de az a helyzet, hogy ez az igazság is. Én olyan helyen dolgozom (reptér), ahol a belépéshez ujjlenyomat azonosítással (+ egyéb) lehet bejutni, és van egy-két olyan kollégám, akinek annyira "nem jó" az ujjlenyomata, hogy képtelen a gép kezelni, legalább is egy-két ujját. Ne vedd rossznéven, de valószínűleg Nálad is ez lehet a probléma. A jobb kezed mutatóujján nem értékelhető a teló szempontjából az ujjlenyomatod, de ez nem a telefon hibája.
-
szente
addikt
válasz gproject #378 üzenetére
Na most sikerült a "hello seven", meg az ajánlott "okay amy" is, viszont én azt hittem, hogy ilyenkor elkezd prüttyögni a telefon, hogy hahó itt vagyok. De nem ez történik, hanem elkezd visszabeszélni.
Rosszul értelmeztem ezt a funkciót?janston: Én valamilyen akármilyen márkásabb (Kingston, Samsung) Class10-es kártyát tervezek bele.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz gproject #276 üzenetére
Nagyjából valahogy úgy, ahogy Dejdő kolléga mondja. Én is megpróbáltam ezt az alternatívát, és érdekes volt a helyzetkép. Angolra átállítva a First name-t Surname-re állítottam, és úgy írta, mint jelenleg most, azaz a keresztnév ,majd vezetéknév. Ekkor megnéztem magyar nyelvel visszaállítva, de itt minden maradt a régiben, azaz visszaszürkült az állítás lehetősége, és elől a keresztnév továbbra is. Ezt követően újra angol nyelven First name elől, hátul Surname. Na ekkor már rendesen írta angol felületen magyar rendben a neveket, azaz előre jött a vezetéknév, és hátra a keresztnév. De amint visszaállítottam magyarra, ismét kiszürkül, és noha itt mindíg az van írva ilyenkor, hogy elől a vezetéknév, megint az angol rend szerintre visszaállt minden. Ez tuti, hogy programhiba, javítani kell majd.
A barátnőm 4C-jén ugyan ez volt a helyzet, de az első frissítés ott ezt a hibát kijavította. -
Dejdő
csendes tag
válasz gproject #270 üzenetére
Kipróbáltam. Angol alatt tényleg átvált, viszont amikor visszarakom magyarra ugyan úgy rossz. Ez is visszavált sajnos nálam. Vagy még nem jöttem rá mindenre, 3 órája van meg a telefon
tejeszacskó: engem ennyi idő alatt lenyűgözött a készülék. Hosszas olvasgatás és tanakodás előzte meg a vásárlást nálam és abszolút pozitív eddig minden (jobban képben vagyok telefonokban most, mint az eladó volt )
Egy kérdés/észrevétel: ha ujjlenyomat van beállítva feloldásra és az okos gombbal mondjuk bekapcsolom a zseblámpát akkor valamivel zárolva is ki tudom kapcsolni? Nálam csak úgy megy hogy feloldom, megkeresem és kikapcs....
A fényképezőt is beállítottam, de az meg feloldás nélkül nem megy. Bár az meg megoldható a zárolt képernyőn is.... -
Golota
aktív tag
Pont erről beszélek. Szerinted ez a fajta munkahelyi alkalmazás a potenciális felhasználók hány %-át érinti? 0,0000001? Akkor még nagyon felfelé kerekítek. Amúgy meg nem vágom, hogy miért kell egy kb 50 ft-os nfc kártya/sticker, horribile dictu egy NFC képes SD kártya használatát kiváltani egy 100 ezres mobillal...
Az általad javasolt játék megint csak hány embernél lehet szempont? Arról nem is beszélve, hogy egy az egyben kiváltható egy QR kóddal.
Az a helyzet, hogy az extrém eseteket kivéve az NFC semmire nem való a mobilokban.
-
77Kilroy
csendes tag
-
Csapoati
nagyúr
Nem passzol az erős CPU mellé, mindössze ennyi a gond. Amúgy korrekt motyó, a legdurvább játékokkal meg nem mindenki akar játszani, még 100+ ezres telefonokkal sem. Szerintem megéri az árát ennyiért is, nagyon szép és jól átgondolt telefon hatását kelti.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Rolanddd
tag
Én az NFC hiányát nem értem miért probléma, persze magamból indulok ki, de 2 éve NFC-s telefonom van, és összesen egyszer használtam, azt is csak arra, hogy kipróbáljam valóban működik-e.
A GPU nem érdekel mert úgysem játszom, persze nem baj ha nem röcög a UI, de arra bőven elég ennyi kraft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest