Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz biznisz-elek #6613 üzenetére
El kell rakni a régit és visszatenni gariztatáskor... egy csavar a sim kártya mellett és egy "gitárpengető"-vel végig kell menni rajta körbe.... Ez szerintem nem veszélyezteti a garit...
bár most látom, hogy az alap poszt szerint az LCD-s felületre sem fekszik fel a fólia... Az külön fém alaplapon van az adja a készülék elejét és az egész elektronika és váz stabilitását. A hátlap az csak egy takaró elem... Az azért neccesebb... de sok sikert hozzá
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz Gabesz87 #5982 üzenetére
Ez a Nilkin frosted vagy shield.... Lehet, hogy gagyit vettél volt már itt más márkából is copy...
Nekem ilyen van (eredeti) és fent van a szélvédőn, melegszik, navigál órákon át, de nem lötyög nem is ficeg....
A doboza eredeti hologramos Nilkin volt? Ha nem kezdj gyanakodni....
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz Raptorta #5889 üzenetére
Azért az akku csere már neccesebb. Az LCD hátán van egy fém keret (alaplap), arra teszik az akkut és az alaplapot. Az akku rendesen oda van ragasztva, így csak komoly küzdelem árán tudod levenni az akkut a fém lapról. (gyakorlatilag elhajlik az akku minden irányba) ezt követően berakhatod az új akkut, ha kaptál hozzá ragasztót akkor azzal, ha nem akkor szerezni kell. (persze először az összes ragasztó maradékot el kell távolítani, mert a szoros illesztések miatt minden mili számít....
A szétszerelős videókban szerepló telefonokat előtte legalább 10x szétszedték, így ott minden könnyen jön le és jól mozog
Sok sikert mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz Azazel71 #5783 üzenetére
Hogy kinek miért kell a hívásrögzítő, az tök mindegy... az állambácsi ezt megoldotta, rájuk nem vonatkozik ez a törvény -sem-, hiszen egy évig minden rögzítésre kerül, így kérje ki mindenki onnan..
Amúgy nekem sokszor van olyan, hogy félórás firmware letöltést kapok a főnöktől, amit nem ismétel meg vagy ír le, olykor jó visszahallgatni egy-egy fontos adatot, infót, de számtalanszor felhív idegen és mond számokat, email címeket, a tököm jegyezze meg... (pl vezetés közben, még leírni is necces)
kb. ezért.... Nem szeretnék a bíróságra járni, nem is használom fel sehol....az esetek 99,99% törlésre kerül...
Az ügyfélszolgálatoknál néha jól jönne, de ha ott te is azt mondod, hogy rögzíted a hívást, azonnal bontják a vonalat. Korrekt világ, demokrácia van. Amit szabad jupiternek.....
-
nagymolnar
tag
válasz nickedez89 #5742 üzenetére
Az Ipaky-t innen vettem, felirat volt, minőségre elégedett voltam, de nekem tört... link
-
nagymolnar
tag
válasz nickedez89 #5735 üzenetére
Nekem is ilyen volt, nagyon jó volt és kifejezetten elegáns (arany), de sajnos nekem a sarkán elrepedt. Ragasztottam majd ismét elrepedt, de most picit arréb aztán megint, végül meguntam és kidobtam. Fogyasztói társadalom, 3 dollár = 2-3 hónap szerintem anyagfáradás volt, mert le nem ejtettem....
De szerintem a legszebb tok... (most egyszerű frosted Nilkin van)
-
-
nagymolnar
tag
-
nagymolnar
tag
válasz Fionella #5655 üzenetére
Mi most cseréltünk LCD-t egy H7-en és elmondhatom, hogy az LCD és digitizer egy fém alapra van felrakva (vagy fordítva, de igazából az LCD a telefon alapja. Erre megy egy panel és a sallang meg az akku. Ennyi a telefon. Azért a youtube szétszerelések viccesek, mert olyan, mintha pik-pakk szétjönne minden... Pl az aksiért élet-halál harcot kell folytatni, hogy leszedd az LCD alapról....
Tehát a szerviz valóban nem sok mindent tud javítani...
Így elmondható, hogy örülj, hogy cseréltek mindent, mert magától ritkán hajlik a cucc...
-
nagymolnar
tag
válasz marci94 #5320 üzenetére
A szolgáltatónak ehhez nincs sok köze.... A tiltás a Google rendszerben van és az EU direktíváknak megfelelően, a Huawei csak tiltja ezen progik hozzáférését a beszédcsatornához.... De ha jól tudom a 6.0-bn már a kínai romon is elvették a gyári rögzítőt... Hiába ott is demokrácia van! Aszolgáltató mindent rögzíthet és rögzít is, de ha te is megemlíted, hogy rögzítenél, akkor azonnal bontják a vonalat...
-
nagymolnar
tag
válasz nagymolnar #5001 üzenetére
Sajna nem működik.... Közben láttam, hogy Soltee már látta ezt korábban és a kínaiak a 6.0-tól a kínai romból is kivették a hangrögzítést hívás közben... Hiába ott is fejlődik a demokrácia
-
nagymolnar
tag
Soltee!
Ezt találtam, elvileg működik, de még nem tettem fel....
Amúgy feltettem a Yoda v9.0 ROM-ot és eddig nem találtam hibát....Akkuidő jó.
Van egy visszatérő hibám, ez már 330b-n is megvolt, valahol bentragadt egy 6.00-s ébresztő, jelzi fent az ikon is, de az órán nem lehet kikapcsolni, mert nincs aktív ébresztésem. Szerintem valami google mentésből jön, mert a Yoda romon is megjelent és csak ez lehet az oka. Esetleg ötlet, hol keressem?
ÜNNEP: Elértük az 5000. hozzászólást , amit Orca58 tagtárs követett el....
Üdv.
nagymolnar[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
Csak tapasztalatot szeretnék megosztani, hátha segítség valakinek..
2 napja vettem 1 samsung s6 edge-t. Ha valaki azon gondolkodna, hogy lecserélné a Honort. Hát NE tegye!
Még szerencse, hogy a Honort nem adtam el! Ilyen gagyi telefonom talán csak az iphone volt, bár azt fél nap után földhöz akartam vágni. Kamerája viszont jobb, automatán.
Ennyi...Csak azért idézem Soltee fórumtárs szavait, mert ugyanabban a cipőben járok. Én 3 hete ültem át egy S6 edge telefonban, mindenkinek szidom... Az ujjlenyomat érzékelő egy rakás szar, a samsung "sajátmárkás" arculata, tárcsázó(ez cserélhető), telefon hívás funkciók (na ez már nem!)... Az edge kijelző szép, de az élek a hasznos felületből vesznek el és nem érzékelnek mindent...Bluetooth kapcsolat az autóval szar, szarakodik, lassú... 4G sokkal gyengébb, szerintem a Wifi is... Akku neccesen visz egy napot, és még a waze is pillanat alatt szipkáz rengeteg százalékot...
De a kamera az egy álom! Sajnos a Honor és a többi márka fasorban sincs.... (Remélem a P9 jobb lesz)
Én is vissza fogok költözni, csak időm nem volt még....
-
nagymolnar
tag
-
nagymolnar
tag
válasz nickedez89 #3230 üzenetére
nickedez89!
Nekem is ledobja az üvegeket....Lassan már fel is adom és visszatérek a fóliára. Nyilván a törést nem veszem bele, de a bal felső sarokban és jobb alul enged el először aztán a jobb oldalon... Szerintem nem a teló szar, hanem az üveg és annak ragasztója. (a tisztítás pöpec, minden esetben)
Akinek hosszú hónapok óta fenn van, az esetleg adjon meg típust... thx.
-
nagymolnar
tag
Nekem iPakym volt sosem ejtettem le és 3 hónap után elkezdett törni a műanyag. Ragasztottam, tört mellette, végén tört mindenütt... A gumi megmaradt, ha valakinek kell adom.
Azazel71 megjött már az üveg tok? Én is ezzel szemezgettem... Szeintem elegáns, nekem a H6 pl. jobban bejött alapból mint a h7.
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz MiklosSaS #2788 üzenetére
Első körben mindenki arra gondolt, hogy az APN nics jól beállítva a telefonodon....
Ezt le kell ellenőrizni. Az APN szolgáltatóként változó. Ha továbbra is hibás, akkor 3 gombos frissítéssel újra tenném az egészet, ha még mindig szarakodik, akkor vissza gariba....Ne öljétek egymást.... főként akkor amikor segítséget kérsz és mindenki segíteni próbál.....
Próbálkozz, írd meg az eredményét, abból tanulna a többi, ha nem lenne mindenki lusta visszaolvasni
Apropó milyen telót vegyek kínai szifon 5 vagy Honor 7
-
nagymolnar
tag
Megjött a B320 és láss csodát működik a Call recorder 2016 pro! HURRÁ!
Nem lehet, hogy a b320 a végleges 6.0?
Ebben a cikkben leírják a még fennáló hibákat a b320-ban (németesek előnyben, többieknek google translate)
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz blasi20 #2574 üzenetére
Köszi a lecseszést!
De itt hasonlítjuk a h7-et minden más készülékhez, gondoltam akinek ezzekl van tapasztalata esetleg megosztja velem/veletek. Ja és mellesleg azért van alul az a kis ikonocska, hogy "hozzászólásom O témába vág O off topic" nállam OFF volt!
Most kérek mindenkit, hogy ne írjon ide semmi tapasztalatot.... de írjatok sok ilyen f**ságot, hogy hol vbvan a bekapcsológomb és merre kell keresni a töltőt....
Uff!
-
nagymolnar
tag
Láma kérdés de ti beleugranátok egy EU Oneplus 2 64gb-be? Jelenleg H7-em van, de unom.....
-
nagymolnar
tag
Szerintem kevés kínai verziós h7 tulaj van itt, az EU verzióra meg még várunk a 6.0-ra, így nem sokan szenvedünk ilyen képernyők látványában.
Én arra tudok gondolni, hogy kijött a frissítés és területi korlátokat tett be a Huawei a letöltéshez, hogy ne haljon le a szerver, te még nem vagy soron... próbálkozz naponta. De ezt írja az apróbetű a második képen.... -
nagymolnar
tag
Nekem ugye nem ment fel a B320, de a telepítő sikeresen lefutott, csak a szoftver verzió maradt B313. Először leírtam, hogy jobbnak tűnik az akku és a memória.
Most 3-4 nap után már állítom 1,5GB memó mindig van (üresen 1,8GB, de nem hiszem, hogy van jelentősége), eddig nem volt csak 1,1
Az akku viszont félelmetesen javult.így három hétköznap után -kizárva az esetleges első nap valamiért kevesebbet használtam a teló effektust- minden nap 50% körül jöttem este vele haza. Most 3 óra Waze és 20 perc beszélgetés után 60%-on van a teló...A sima B313-nál 54500 volt a korábban elért pontszám.
Az ANTUTU v.6.0.4 szerint most első mérésre 49500 volt de voltak lakatos progik, így másodjára 48254
MIVAN????
Na mindegy nem izgatnak a számok, de akit érdekel:
3D 7159
UX 19492
CPU 16807
RAM 4796Újraindítás után pedig 46907 abbahagyom, mert a végén még visszasűlyedek egy ZTE Blade szintre
UI:
Nekem még van 1-2 üvegfóliám, ha kell valakinek (privi), közben újraindult magától a telefon -ilyet még sosem csinált....[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz janist81 #2435 üzenetére
bontsd ki az update.zip-ig és tedd az sd gyökerébe és mehet a 3 gombos.... vagy a másik bontsd tovább az app-ig és az mehet a dload könyvtárba (csak az app) és ekkor mehet az általad használt kód. Én mindkettőt lefuttattam, nekem ennyi lett az eredmény. De a helyedben várnék, ha nem életbevágó és nem akarod nyitni a bootloadert (ahogy én se).... Én feladtam...
-
nagymolnar
tag
válasz janist81 #2433 üzenetére
Érdekesség, hogy mint írtam nekem sem ment fel a B320, de valójában a telepítő sikeresen lefutott, de az infoban maradtam B313.
DE
- A memóriakezelés megváltozott a telefonnak, mert lockolt gmail és viber mellett eddig max. 1,3GB volt szabad, de inkább 1,1 és most 1,5GB és a felett....
- Az akku is jobban bírja... nap végén 25-30%-al szoktam véglegelni, most 50% (!!!!) jöttem haza este 10-kor...
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz Huuugo82 #2414 üzenetére
- tud keresni az ékezetesben is
- sima fém tok, - mennyre csúszik - tók mindegy, mert akkor fog kicsúszni amikor nem is várod... na arra van a szilikontok...
a gyárival semmi gond.... NINCS is más, csak a gyári különböző változatatai és a bátraknak a 6.0 (beta)
- nem egy S6, de ár érték arányban jó. Sokat írtak itt fórumon is róla -vissza lehet olvasni- de az köztudott, hogy a SONY chip-hez nem adták a sony képfeldolgozót és a Carl zeiss lencséket ....
Telefonhoz képest jó képeket csinál....Vélemény: ilyenben nem voltam márkahű, de a H6-osom több mint egy évig ment, a H7 már 4 hónapja megy... előtte 2-4 hetente telefont cseréltem....
-
nagymolnar
tag
Aki a B320-ra ácsingózik (BETA) annak egyenlőre rossz hírem van. Csak nyitott bootloaderes telóra mehet fel és a következő módszerrel lehet feltenni a B313-ra, feltehetőleg valami frissítés tiltás van a telóban, -mert a leti két fájlal engedélyezed a helyi frissítést és vissza is vonod - nekem is ugyan lement a frissítés (sikeres 100%), de maradtam B313-on, így az XDA-t végigolvasva ez az egyetlen frissítési módszer, amit találtam -így már nem is izgat-...
Aki türelmes az várja meg az OTA frissítést, mert akkor lemegy az egész....
1. Flash TWRP
2. Enable local update (flash HwOUC.zip in TWRP)
3. Return stock recovery B313EU
4. flash update.zip throught enabled local update
5. Undo local update (flash HwOUC_stok.zip)Jó bulizást!
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
Lehet, hogy én vagyok a láma, de lefutott a frissítő és maradt B313...
ÖTLET?
-
nagymolnar
tag
Nekem maradt üveg fóliám, ha valakit érdekel és kihúzom a szarból amíg megjön a rendelése... ( több info privátban)
A fent berakott IPAKY tokkal egy a gond, kb 3 hónap alatt elfárad a műanyag és eltörik a keret...ragasztom, eltörik máshol ragaztom, eltörik a 3 helyen.....KUKA
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
Úgy emlékszem H6-nál is előfordult ilyen romolás (OTA) után és csak a telefon teljes törlése után állt helyre az antutu szám.... Tehát uraim rajta.....
Csak a kedvetekért letöltöttem én is az eredmény: 54051 (6.0 MM) Ebben benna volt a 3D teszt is (na az szaggatott), amit külön le kellett tölteni...Bár szerintem nem ezeknek a számoknak a bűvöltében kellene élni, hanem a relative gyorsaságnak, mert ha laggol, és késve csinál mindent akkor baj van...
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz ThorsHUN #1493 üzenetére
ThorsHUN!
Nem kioktatásnak szántam, de korábban már ment róla részletes fejtegetés, hogy a Sony chip ami benne van többre lenne képes, csak feltehetőleg a Sony nem adja ki hozzá a feldolgozó szoftvert....A huawei meg ennyire képes...
Szóval erre próbáltam rávilágítani "humorosabb" formában.Szerintem egy kompakt gép szintjét tudja hozni, zoom nélkül több egyenlőre nem kell szerintem....na mindegy
-
nagymolnar
tag
válasz ThorsHUN #1480 üzenetére
Szerintem vegyél egy Nokia 3210-est meg egy komolyabb fényképezőgépet (Milc és akkor a zsebbe is belefér), így megoldod a telefonálást és a fényképezést is. Fantasztikus üzemidő lesz, hetente egyszer kell tölteni, állandó stabil 2G kapcsolat és az extrákat nem is mondtam.... (pl. nincs külső antenna a készüléken)
Viccet félretéve, ez egy telefon amivel lehet képeket csinálni (egyre jobbakat), de a 100e kategóriában nem sok ilyen jó van.... Ha egyel feljebb nézel körül akkor S6 vagy szifon6.... de még akkor is H7 és egy olcsóbb MILC -innen a hardverapróról- vagy egy jó MILF
-
nagymolnar
tag
válasz unskillful #1319 üzenetére
Tényleg Elmebeteg módosítások.... Köszi
-
nagymolnar
tag
A call recorder nekem sem megy, átkozom is.... Egy magenta színű call recorder működik, ha megnyitod egy hanglemezt látsz, de még nem hallgattam vissza.
A Viber nekem is szarakodik, néha még a kontaktokat sem látja...
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a 6.0-ban a széf hova tűnt?
Köszi
-
nagymolnar
tag
válasz sompetike #1148 üzenetére
Paolinho!
B140-re tettem fel a a rom-ot sima frissítéssel. ez alapján
Sompetike!
Automatic call recorder tölthető a Play-ből....nekem B140 alatt ment itt még nem próbáltam....nyílván védetté kell tenni és nem bezárni, mert akkor nem fog tudni felvenni....
-
nagymolnar
tag
jon100!
Köszi.... most már ezt is tudom.... mondjuk egész számos verziót illet volna 3 gombossal ugrani nem?
Eddig nekem tetszik... Gyorsabbnak tűnik és az aksit sem zabálja.... a neveket pedig lehet állítani a telefonkönyvben....
Root ügyben......
Régebbi telefonomra root és főzött rom...állandóan. A H6-on még rootoltam, a H7-et már nem.. MINEK?
Nem fagy, gyors, és mindent tud amit kell.... Na jó a kínai verzióban a tárcsázóba gyárilag van beépítve a felvevő, itt okosítani kell....
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz BOBAKILL #1125 üzenetére
Végre felment, de 3 gombos tiszta frissítésként így sem akart felmenni. Felraktam OTA frissítéskén a frissítőben manualként... nagyon lassan szenvedte fel magát, aztán megint megpróbáltam a 3 gombost, akkor sem sikerült...
A telefon teljes törlése javasolt!
Most kezdem az ismerkedést...
-
nagymolnar
tag
A fenti beta update csak B121-re telepíthető! Ugye ti is onnan indultatok, mert nekem 3%-nál leállt az update folyamat. (nem rootolt, szűz teló), most találtam az xda-n egy B140 update B313 verziót.. hátha segítettem ezzel valakinek....
B140 ----> B313 link
B121 usereknek a linkek:
NE felejtsétek átnevezni update.zip -re (kisbetűvel)
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz imrus72 #1103 üzenetére
Sajnos ez a dropbox is fostalicska.... háromszor is megszakadt.... most már nem is hagy letölteni, mert a link túl nagy forgalmat generált.....
it a mega linkje is...
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
Aki feltette a 6.0-át az írjon tapasztalatot... Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest