- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
válasz
kelzsoca #5870 üzenetére
Mivel fogalmam sincs azt eszik vagy isszák, így lehet kihagyom :-)
Nekem egyébként tökéletes ez a rom ami fent van, csak a magyar nyelv hiányzik belőle, meg a fájlkezelő nem megy, de ezekkel egyelőre együtt tudok élni :-)
De a vicces hogy a saját eu-s frissítést már két heti verziót is próbáltam, és mindegyikben előjött a wifi dobálás és a megakadások...de mivel a wifi másnál is előjött, így szerintem a romban lesz a hiba.
-
fene_vad
senior tag
-
Zoja™
őstag
válasz
kelzsoca #3318 üzenetére
Ne haragudj, de túl sok a kavarodás mostanában, ráadásul a miui.hu-s srácok nem igazán közlékenyek.
Elhiszem, hogy nagy rajtuk/rajtatok a nyomás az újítások miatt, ráadásul a felhasználóktól is kaptok hideget, meleget, de odaát érdemleges információt csak nagy ritkán lehet kapni.Ezért is kérdeztelek Téged, mint disztribútort, hogy mire számítsunk a változások miatt.
-
válasz
kelzsoca #2898 üzenetére
Nem a pénzt sajnálom tőlük és a munkájukat tisztelem. De elszomorítónak és olyan igazán "magyaros" hozzállásnak érzem. A többi EU nyelv belekerül a ROM-ba a magyar csak ha fizetsz érte, vagy ha a haveroktól vásárolsz.
Sajnálom ha bárkit is megbánt a véleményem. Én így érzem.
Magam részéről maradok a nyelvünket nélkülöző EU változatnál.De őszintén sok sikert és kitartást kívánok a munkájukhoz, mert sok embernek segítenek vele.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kelzsoca #2898 üzenetére
Magát a felhasználói hozzáállást nem értem.
Ha a team megállapodik külső támogatóval, az a baj.
Megy a felháborodás, kiderül van más lehetőség, ráadásul a minimálösszeg 400/hó, akkor az a baj.
"Szabad" világban élünk, aki nem akarja támogatni, meg van a lehetősége, hogy használja az original ROM-ot, a xiaomi.eu ROM-ot.
Vicces és elszomorító.
Persze, értem én, eddig el voltunk kényeztetve.
Mindenesetre, én nem használom a miui.hu ROM-ot, de támogatni fogom a csapatot. -
GoldhandRent
őstag
válasz
kelzsoca #1986 üzenetére
& a tobbiek akik valaszoltak:
jelenleg XRN1-em van, annak a topikjaban kezdetben nem volt ennyi hibauzenet. Nem volt "rossz a kamera", nem volt "videozas kozben fps dropp", nem volt "hamar merul a telefon" es IMEI vesztes is csak 1, az is user hiba, ha jol emlekszem.
Ott a hibak csak kesobb jelentkeztek "sargul a kijelzo", "nem adnak ki miui v6-ot" de semmi komoly. Ennel azert joval tobb hibat vettem eszre.
Teny, hogy lassan 10millio keszuleket adtak el, es elenyeszo a "hibas" darab... De meg van az eselye, hogy pont nekem legye szar.
Eddig azthittem a Prime az premium(abb) kategoria a masik kettonel, de most valaki Prime-ra is panaszkodott... Korulbelul junius ota varom a XRN2 bejelenteset, nagyon meg akarom mar venni, de most elbizonytalanodtam.
Gondolkoztam meg mi4c-n is, de most vegiggondolva (abba is 2fele kamera kerulhet? Wtf) lehet nem olyan jo es megbizhato marka mar ez a Xiaomi mint 1-2 eve volt. Mas markat meg nagyon nem vennek...
Varok meg, aztan kiderul. -
ztibor
senior tag
válasz
kelzsoca #1898 üzenetére
Ha adott esetben egy országban párszáz Ł-ig nincs áfa és vám, és elöbb oda küldik, majd onnan tovább, akkor az becsempészés, vagy csak a kiskapuk megtalálása?
Jelzem hogy nemtudom hogy Angliában meddig vámmentes, de mivel DHL-el érkezik odáig, biztos nem csempészésről van szó.
-
Xmister
senior tag
válasz
kelzsoca #1898 üzenetére
Egy DHL Express-es hivatalos track numberen keresztül követem végig az útját, feladástól átvételig, majd a címzett aláírásával zárul a dolog, akinek még a címét is látom...
Kétlem, hogy ez csempészés lenne, főleg, hogy a DHL mindig vámol.[Itt] meg lehet nézni mindkét csomag Kína->Anglia útját, benne van minden.
-
fene_vad
senior tag
válasz
kelzsoca #1585 üzenetére
nagyon nem mennék bele, de a korrekt tájékoztatás kedvéért megjegyezném, hogy pl az aliexpressről vagy egyéb nagyobb webshopról vagy e-piacról azt feltételezni, hogy nem hosszútávra tervez - hát, nem fair.
Pláne illegalitásssal vádolva őket, egy szlovák szürkeimportos cég-re mint ellenpéldára hivatkozva...Minden bizalom kérdése. Én jobban megbízom a Paypal-ban vagy az Alipay-ben és rajtuk keresztül világszinten milliárdnyi értékesítést lebonyolító nagy kínai webáruházakban és webpiacokban, mint egy szintén külföldi bejegyzésű, de "kicsiben utazó" és akármikor nyom nélkül eltűnő "lavírozó" kiskft-ben. Ahol a cégadatok csak szlovákul hozzáférhetők és 12k € veszteséget mutatnak a tavalyi évre.
Ez lehet hogy csak az én kelet-közép európai környezetben felnevelt paranoiám, ne legyen igazam
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kelzsoca #1614 üzenetére
Egyet erősíts már meg Kelzsoca ha tudsz, vagy cáfolj. Az összefoglaló megírása után bombáznak a kérdésekkel, hogy ugye mindhárom fajta készülékben (2.0 TD, 2.0 FDD, 2.2 FDD) van SD kártya bővítési lehetőség? Mert itt-meg ott azt olvasták, hogy csak a kinai belpaicosban van.
-
fene_vad
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest