- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Én már a gravity...akku kijelzést használom mint %.De az alap szerintem ugyanaz.Amit tegnap óta észre vettem az,hogy mintha még hangosabb lenne a beszédhangszóró.Amit múltkor kigyomláltam azt most már nem csináltam meg.Igaz csak pár dolgot,de mégis hagytam.
Vaki:A cwm-et érdemes felrakni és érdemes is rootolni,ha már piszkáljuk is majd
.
-
-
Maximum1
őstag
Na!
Pont van egy mai frissítés!
Sajna nálam nem játszik a haier 4.1-en. -
Ed3r_X_
nagyúr
Van egy varázsgomb, amivel kereten belül tudsz maradni PS-nél.. kijelöli az alapot, és azon a kereten belül színezhetsz, így megmarad. De nekem a WiFi ikonokat mindent kézzel kellett, mert azok nem mentek így.. képzeld el pixelenként. Aztán meguntam, mert az xml fájlokba is turkálni kellett volna, nem minden képből állt csak.. Sajnos..
-
Ed3r_X_
nagyúr
Van amit nem színezhető, ezzel is szívtam. Macerás. Kimásolod, átkonvertálod JPEG-be, átszínezed, visszarakod PNG-re, és visszamásolod, és még közel sem biztos, hogy működni fog az apk összecsomagolása ez után.
Illetve amiket nem lehetett színezni, azokkal el lehet tökörészni, és némelyik nem igazán lesz pontos sem azok közül.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A kékbe ugyan ez van, csak nem app fut, hanem maga a rendszer app lett módosítva. Azzal is az a gáz, hogy csomó xml-ben kéne turkálni, de mi miért felel, melyik színt kódolja (mert némileg egyedi kódolást használ rá)
Vaktában meg elég gázos, ki tudja mit ír az ember, milyen színre
-
dhstyle
tag
nem mondassz hülyeséget , egy kedves kollega szétszedte ( ő csinálta meg a vibramotort meg vizsgálta meg az alsó nyákot van e komolyabb gond hálisten nincs) de sajnos elfelejtette lemérni a hangszoró pontos dimenzióit és a probléma lényegébe ottvan , hogy eléggé messze lakik tőlem nagyon sokba kerül nekem elmenni hozzá (120 kilométer) ilyen kis kör alakú "fülekkel" érintkező a hangszoró tehát nincs forrasztva semmi ... csak a méretet lenne jó tudni.. meg esetleg egy olyan valakit se ártana találni aki magabiztosan szét meri szedni és tuti nem tesz benne tönkre ezzel semmit.. és amúgy elég sok telefon hangszorója passzolhat bele mert rengeteg telefon kapja ugyanazt. pl ő szerinte régebbi sonyericcsonoké passzol bele , egykét nokia stb.
-
madrac
senior tag
Én is felraktam a 12.05.-ös cseh romot (quisda), elég jól muzsikál. Hívásfelvevőt lehet automatára is rakni, még nem néztem meg hogy tényleg csinálja-e. Ami feltűnt az az, hogy az auto fényerő csak emeli a fényerőt, de csökkenteni nem csökkent, csak újabb kijelző bekapcsolásnál. Minimálisan merül ha békén hagyja az ember, és azt mutatta hogy az akku monitorozó widgetem eszi az energiát. Ez azért érdekes mert 4.0.4-nél ilyet nem láttam. Nova és Bazooka launcher van rajta. Elérhető memória annyi mint a needrom-osnál.
Xposed framework + Gravitybox szuper, főleg ha minden hekk menne ami benne van. Pl. a töltés megkezdésnél, végzésnél ne kapcsolja be a kijelzőt a szerencsétlen. Ez nagyon sajnálom h nem megy. Gps mintha pontosabb lenne. Hekkelt multilang-os, néhol angol szöveggel. Xperia billentyűzet nekem annyira nem jön be a kis gombjaival és nem is lehet minden részét úgy beállítani. Az alsó gombok fel vannak cserélve.Kipróbáltam élő rendszer alatt hogy konzolból lehet-e partíciót visszaírni is, és remekül ment. Úgy raktam fel a CWM-et.
(#2333) laci laci: gravitybox-al kilehet cserélni azt is, nem nézted? van benne pár kinézet, kör százalékkal, csak százalék stb.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.A needromos és a cseh. rom között nincs különbség szinte.Talán annyi,hogy az utóbbiba van hangfelvevő ami müxik is tökéletesen.a vibert még nem próbáltam.
Mindenkinek.Hol tudnám az akku kijelzőt kicserélni?Melyik apk. felelős érte?Az update-vel cserélném ki.köszönöm.
-
kazan23
aktív tag
Nekünk meg így jött 4.1.2-vel, nyomokban
mogyorótangolt is tartalmazó magyar nyelvvel. Nem próbáltam az angolt, hogy vica versanéha magyarul lepne-e meg. Ja, a boot elején Quisdafelirat jelenik meg. Van ilyen, de hogy ki ő és miért bootol velünk, arra nem jöttem még rá.
-
kazan23
aktív tag
Én is azt hittem, hogy én szemeteltem tele valamivel (profile scheduler, Llama), ami nem engedi mély álomba merülni. Mondjuk az utóbbival nem próbáltam még (az asszony drágaszága), de van rá mód, hogy ütemezetten kilőjön háttérfolyamatokat is... google services, play, stb. Lehet, hogy el lehetne kapni azt a baglyot
-
A tumi
tag
28-ért akarta adni a srác, de mondtam neki, hogy gari meg tok nélkül az drága, és max 22-t adnék neki. Bele is ment csak most a postázással vagyunk bajba. Ő előre kérné a pénzt, hogy utaljam el de én óckodok tölle, Ő meg az utánvétes dologtól óckodik. Nagyion megvenném ennyiért de nem utalok el 22 ezret mert fennt áll a "se telefon, se pénz" lehetősége. Szerintetek milyen megoldást lehetne erre találni? Ő nem küldi el utánvéttel semmi esetre sem.
-
kangool
tag
Kösz a választ. Igen az SD kártyát nem szerette a Haier. Formázás után ment minden simán.
v2 rom+ a v3b1 update-et használva megszűnt a korábbi problémám miszerint random módon bontotta a vonalat akár hálózaton belülit akár hálózaton kívülit hívtam. Vodás vagyok. Akkumulátor három napot bír állandó wifi használat+telefonálás mellett. Eddig remek a rom. Bár nem tudom használni a telefont "pendrive"-ként, ez a 4.1-es android hátránya ha jól gondolom.
-
petij
tag
Xposed kell hozzá és gravitybox. Mindkettő XDA-ról tölthető.
Xposed telepítővel installálod a keretrendszert, utána pedig a feltelepített gravitybox-ot hozzáadod a modulokban. Újraindítás után már be tudod állítani a gravitybox-ban az átlátszóságot.
De ez a gravitybox nagy okosság, csomó mindent be lehet benne állítani. Arról nem is beszélve, hogy az xposed-hoz mennyi modul van még.
-
petij
tag
Igazad van, nekem is van itthon dslr és egy régi bridge is. A bridge csak 4MP-es, de köröket ver sok mai kompaktra is, a telefonokról nem is beszélve.
Mindegy is, én csak azt próbálgatom, hogy adott készülékből lehet-e jobb képeket kihozni. Tisztában vagyok vele, hogy egy gombostűfejnyi érzékelőtől nem lehet sokat várni. De a zajszűrő algoritmus szoftveres dolog, szóval egy romcserével sokat változhat a dolog (talán).
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
-
kazan23
aktív tag
Köszi, vagy 100 oldalt vissza néztem, van neoeklektika dögivel
de persze vannak ígéretesek. qamu74 saját blogjában nem találtam... majd még folytatom. Amúgy ma jött meg a hájas az asszonynak: 4.1.2 37617 SWEP_GDETB1A_V03.010.03.G_04, apr 9-es kernel. Vibert hétvégén majd kipróbálom. Egyelőre minden frankó.
-
dhstyle
tag
hú ma voltam Bécsbe , sima 4.1.2 van a telefonomon amibe nem fczik a bill. és meglepően jól bírta az akkumulátor.. lőttem 100 képet , 3 óra kijelzőhasználat , fél óra GPS max fényerőn , kb ennyi játék max fényerőn.. ja meg úgy 10 perc videó fullHDba meg még rengeteg babrálás és most 22:02kor még 17% van rajta úgy hogy ausztriába szenvedett a hálózattal 1 sort amire sikerült neki az tuti zabált 1 csomót. ja reggel fél6kor vettem le a töltőről
-
gallozs
csendes tag
Alap v3 telepítés után restart, majd mehet ugyanúgy CWM-ből az update, s újra restart.
Alapból nincs benne billentyűzet, Ő javasolta azt a két fajtát, illetve ott egy harmadik zip állomány egy billentyűzettel, ami opcionálisan telepíthető.
Én a Swiftkeyt használom már jó ideje, s indítás után telepítem az apk-t offline.
Szóval vagy a billentyűzetes zip et szedd le /és flasheld/ előre vagy készíts az SD kártyára billentyűzet softot, mert alapból az nincs a v3-ban. -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.A rom szinte mint az előzőek,használható,de ujjat nem tud mutatni.Ez pl.eszi az akkut,ugyanúgy használom mint a többit,de már reggel óta 55%-nál tart most az előzőek 60-70% között.Este csinálok erről is azt a cpu....A vibert még nem próbáltam.
Este több infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest