- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazan23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #4859 üzenetére
Sosem hittem volna, hogy vén fejjel - nem nyereségvágyból - azon izgulok, hogy ki viszi el "jelképes" pízért a "kult" tárgyat. Néhány öreg ótót felújítottam magamnak, de becsúszott egy megmentés is. 1M felett tartok vele, úgy, hogy szinte nem is gurult. Nincs hely, nincs idő és 450-ért odaadnám (3-4 alkatrész ára), de a 10. komolytalan sosemjövő-tuti-vevő után elbizonytalanodtam, hogy kinek a zsebébe tegyem a zsét.
Építkezem, (4 autót újítok fel magamnak) és ott a három gyerek, meg az asszony. Most feldobtam a család 7 nem használt telefonját is gombokért (többnyire 5e).hátha valakinek pont ez a szélütése
Szóval tök hülyeség, de szentimentalista módon az tetszene, hogy ha valaki közülünk simizné a nemmosógépet tovább. -
haifisch
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #4783 üzenetére
Én is kíváncsi lennék. Az enyém már hosszú ideje fiókban ül. Hamarosan(ha lesz rá időm) távirányító lesz belőle
-
-
aszti75
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4271 üzenetére
Mar feltettem a 32 bitest
Most veglegesit.Az nem lehet,hogy mar root-olva van csak a volt gazdaja torolte a super su-t?
Ha aut torlod,akkor a root jogot kero progik sem indulnak el.Vagy hulyesegeket beszelek?
Egy osszefoglalo nincs,hogy a 4.1.2-ot hogy kell feltenni?
Vagy valami hasonlo...
Miert nem sikerul a root,ezt nem ertem.... -
haifisch
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #4207 üzenetére
A mikró más eredményt hozna szerintem
Szeretek sütögetni, bár eddig több videokártyát meg laptopot sütöttem mint süteményt
A tartóssággal kapcsolatban eddig nincsenek rossz tapasztalataim. A laptop kb másfél éve sült ki, nem érkezett panasz, igaz, hogy a tulajdonosával nem sűrűn beszélünk.. Viszont az egyik videokarit napi szinten használják már 1 éve. A többi dolog meg leginkább csak porosodik valahol, szóval ebből a szempontból nem mérvadóak. Majd a telefon egy jó mérési alap lesz, ha bedöglik azonnal írok
A videóban egy kicsit komolyabb megoldást láthatunk -
dragonfx
veterán
válasz
Ed3r_X_ #4121 üzenetére
de valamelyik szolgaltatohoz valamilyen dijcsomagba mindenkepp tartzoni kell,valasztani kell valamit.....mer ti 3 havonta ugraltok at a szolgaltatok kozott??
amit kivalasztok azert teszem mert nekem az kell.es nem 2 evig hanem amig mas elethelyzet mast nem kovetel meg....nekem 5 eve ugyanaz a dijcsomagom a vodanal. -
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4068 üzenetére
...biztos jó kis gép ez az SP is (nem ismertem), de (új) árban sztem már ez sem 1 kategória a haierrel
(persze értem én:
ha szted az SP ennyit veszít az árából, akkor a w910-nek is "kell"
végül is van is benne némi igazság)nekem ma is ugyanúgy tökéletesen megfelel minden célomra, mint 1 évvel ezelőtt
de eszem ágában sincs vitázni
minden pont annyit ér amennyit megadnak érte, amennyiért eladható -
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4064 üzenetére
nana...azért azóta se lett olcsóbb
(már ahol lehet még egyáltalán kapni)
talán nem véletlenül
ráadásul tapasztalatom szerint a vámon is egyre kisebb eséllyel csúszhat át, tehát nyugodtan rá lehet számolni azt is és akkor mindjárt 40 körül járunk
a magyar shopok árairól meg ne is beszéljünk30-ért talán már vitték volna az én ~1 évesemet is
de eszem ágában sincs ennyiért elkótyavetyélni
még akkor sem, ha perpillanat csak le van téve, nem is használom
sztem még mindíg gyönyörű, tuti kis gép és máig nem nagyon akad konkurense a kategóriájában
(kerestem és én konkrétan egyet találtam:
a faea f1-et
de az is gyengébb) -
laci laci
addikt
válasz
Ed3r_X_ #3822 üzenetére
Visszatérve egy kicsit a kernel dologra.Ez nem segít egy kicsit ?[link] és ott lesz benne a kernel gyökér...Érdekes dolgok vannak a kernel link alatt,igaz google fordítóval olvasom és nem hozzá értve de legalább próbálok segíteni,hátha...
Nono89:Volt két hirdetésed is az egyik jegelve volt,de nem akartalak piszkálni.. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #3794 üzenetére
Nincsen ebben semmi elellentmondás.
Azt mondtam nem lehetetlen megoldani nulla byte forrással sem a CM romokat, de azt nem mondtam soha, hogy 100%-osan fog menni bennük minden. Pl. a kamera problémás szokott lenni.. Az FM rádióról már nem is beszélve (már ahol van ugye...).
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #3792 üzenetére
Nem, nem az. Alapvetően egyszerűen megoldható, csak maradhatnak feloldhatatlan hiányosságok, mint pl. a kamera stabilizálása... (Ez még kernel forrással sem jön össze pl. a Blade G-n csaknem fél éves kínlódás után sem).
7Sony7: a lehető leghalványabb fogalmam nincsen.. kb. vagy 35 féle telót kéne tudom fejből melyiken mi az éppen bejárható út... képtelen vagyok... bocsi...
-
-
Nagya21
addikt
válasz
Ed3r_X_ #3548 üzenetére
HAli!!
Ujból kinyai telóm lett
A sony kálváriámrol az xperia L topikban olvashattok.
Ezmegez egy gyönyörüséges DRÁGASZÁGOM Doogee dg350 Pixels
Doogee pixels
Sztetek 98$ megért??
Üdv Nagya -
7Sony7
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest