- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kangool
tag
Enyém is még megvan.
Kicsit kopott, mert nem volt tokban. Fólia sem volt rajta, de karcmentes a kijelző. USB fedelet le lehet venni.
Sokszor leesett, de nem lett semmi baja. Nekem már második telefonnak is lassú volt, ezért tettem el. Most nosztalgiából bekapcsoltam és 17%-on van az akksija, pedig legalább lassan 1,5 éve nem használom. -
kangool
tag
Tudja esetleg valaki, a telefont safe mode-ban, hogy lehet elindítani? Egy program frissítése után nem indul a telefonom. Bosszantó.
-
kangool
tag
Január óta kint van a Bassrockers féle Evolution rom. Aki használja, összegezve mi a véleménye róla? "Qisda feliratú" asszem v2-es romot használom több mint egy éve és ideje lenne frissítenem.
-
kangool
tag
Kösz a választ. Igen az SD kártyát nem szerette a Haier. Formázás után ment minden simán.
v2 rom+ a v3b1 update-et használva megszűnt a korábbi problémám miszerint random módon bontotta a vonalat akár hálózaton belülit akár hálózaton kívülit hívtam. Vodás vagyok. Akkumulátor három napot bír állandó wifi használat+telefonálás mellett. Eddig remek a rom. Bár nem tudom használni a telefont "pendrive"-ként, ez a 4.1-es android hátránya ha jól gondolom.
-
kangool
tag
Szerettem volna az általatok preferált rendszerre frissíteni a haierem, de rom installásakor kiírja E:signature verification failed Installation aborted. SD kártya nem tetszik neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest