- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tumi
tag
Sajnos jogilag csak akkor tudnál lépni ha lepapíroztátok volna a cserét. Egyéb esetben is lehetne feljelentést tenni, de nem sok értelme lenne. Ha esetleg megvannak a papírok a Haieredről akkor talán van valamennyi esélyed. Bár ha tudod, hol lakik én biztos, hogy meglátogatnám, persze először is diplomatikus úton próbálva rendezni a dolgokat. Ha nem megy akkor rendőrt hívnék a házához hátha attól megijed. Sajnos más lehetőséged nemigen van! Ha jól látom gyakorlatig ugyan olyan tudású mindkét telefon(bár a Haiernek hd felbontása van míg a LG csak 960X540), így nem értem a csere lényegét! Nem jártál semmivel jobban még ha normálisan is működne a telefon!
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
madrac
senior tag
Nálam torzít az Ő hangja, AKI (Ő) 20-as, én pedig NEM az vagyok, és NEKI biztos nem ilyen telefonja van, NEKEM pedig igen, amit Haier w910-nek hívnak. Remélem így már elég érthető..
(#1932) bisztricz: csak akkor rendeld meg, ha a +30% sarccal együtt is megrendelnéd, mert mostanában mindent nagyítóval néznek át.. ne áltassuk magunkat.
-
madrac
senior tag
Nem nagyon, ha csak az nem, hogy bizonyos esetekben halk a mikrofonja asszem. Eddig nem vettem észre, de most került plusz 2 új ilyen készülék a családba és kipróbáltuk egymás között t-mobil hálón belül és nagyon halkan hallottuk egymást. Egyébként mások sose szóltak hogy halk lennék és én is elég jó hangerővel hallottam másokat.
És bevallom nekem is van egy 20-as ismerősöm akinek úgy torzít a hangja hogy alig érteni mit mond, de lehet hogy kihangosítva használja a telót vagy nem tudom, de gyanús. Mindenesetre a telenyorosokkal másnak is akadt gondja.(#1929) bisztricz: mondjuk úgy hogy nyomon követed a tracking numbert amit a csomaghoz kapsz és abból is kiderül, illetve ha vámolják, akkor a készülék helyett először ajánlott levelet kapsz hogy milyen bizonylatokat hova küldj el nekik az eljáráshoz ami alapján kiszámítják a sarcot. Ez a hagyományos postákra vonatkozik nem az ún. gyors postákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest