- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Igen, emiatt az aláírás dolog miatt kérdeztem. Azért gondoltam a cserére, mert nálam a xperiamod kezelte legjobban a ramot, viszont azzal nagyon sűrűn eldobálta a térerőt kevésbé lefedett helyeken. A miuimod viszont stabil, de picit "röcögősebb", viszont a térerő miatt ezt használom. Láttam én is hogy egyforma a méret, de akkor mitől a különbség? Valahol valami beállítás?!
-
7Sony7
addikt
Áá, Elbeszélünk egymás mellett.
PC-n total commanderben megnyitom a .zip-et, azon belül ott a NON-HLOS.bin. Megnyitom a másik ablakban a másik rom zip-jét, és rámásolom, felülírom az egyiket a másikkal. Kilépek, felmásolom a zipet az SD-re és onnan teszem fel a romot. Így gondoltam, hogy működhet vajon?
-
7Sony7
addikt
Köszi. Láttam az előző írásodat is, csak kíváncsi voltam, van- e aki azóta is használja, és van-e változás. Ezek szerint akkor jó rom. Akkor ez lesz a tartalék az SD-n. Ha legközelebb telepítek, kipróbálom.
Az egész abból indult, hogy találtam azt a 4-4 et. (Én töröltettem, mert szinte biztos, hogy kamu, és nehogy valaki belefusson. Nekem is az volt gyanús, hogy lte, meg 64 bit, miről beszél ez?)
Nálam is csak nagyon halványsárga, de éppen észrevehető ha böngészőben vagyok.
11hh:Hát, kint dolgozom. 40 fokban is nadrágzsebben a teló. Éppen túlmelegedhetett...
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
7Sony7
addikt
-
madrac
senior tag
mondjuk ezek csak tesztek, ezekben nem lehet babrálni. közben mégis sikerült elindítanom őket, de tyúklábasak. Nova launcher-nél -> Parancsikon hozzáadása -> tevékenységek és ott kiválasztani pl valamelyik verification app-ot és kirakni az asztalra és elindítani..
Lehet hogy alapból nem megy... -
Victoryus94
őstag
Valóban, basszus milyen gyorsan tellik az idő.
A Telekom alkalmazás pl. folyamatosan crash-elt. Ez most jól működik.
Furcsa módon a Telenor alkalmazása sem működött jól.
Ezen kívül még volt 1-2 app, de azokat nélkülöztem, nem fontosak.A kezdőképernyőre kirakható ikonkészlet állítható.
A kamera app ugyanaz, mint az előzőben. Használható, de talán volt olyan ROM, amiben a kamera jobb képeket lőtt.
Ui.: Más romoknál pedig a billentyűzettel voltak problémáim, a swipe nem úgy működött, ahogy kellett volna neki (pl. időnként elfelejtette, hogy már megvásároltam, ez őrjítő, mert mindig a legrosszabbkor, illetve alapértelmezést elfelejtette kikapcsolás után) - Próbáltam több romot is, így nem tudom, melyiknél mi volt, csak néhány idegesítő bug maradt meg.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az hogy van 1-2 üdítő kivétel, az azt jelenti, hogy meg lehet azt csinálni jól, csak szarnak rá. Erről viszont nem az MTK tehet, hanem az adott telefon gyártója. Nyilván a Doogee, meg a több "gyártó" nincs olyan szinten, mint a Xiaomi, Lenovo, és a többi. Olcsóbb, silányabb alkatrészeket használnak, de erről se az MTK tehet. Persze legtöbbet az olcsó, silányabb telefonokból adnak el, mert mindenki csak az árat nézi.
Amúgy fogyasztás/teljesítmény arányban a legtöbb MTK-s telefon világverő. Van már 4G képes MTK-s telefon is, 64 bites SoC-cal, lesz rá 5.0+ Android, erősebb IGP-vel jönnek. Persze lehet favorizálni a Haiert még mindig, de azért jó pár dologban el van már maradva, leginkább szoftveresen, meg akkumulátorban.
-
7Sony7
addikt
0,58,117,235,529,1000 Miui rom.
Hozzá kell tennem, hogy hogy az előző, amit kértem, ugyanaz, mint a tied, de (szerintem) találtam (számomra) ideálisabb beállítást, csak még tesztelem.
Ezért kellene a xperiamod adata, mert az jobban kezelte a ramot, mint ez, és könnyebb lenne jól "belőni"Amúgy ez mi? Mit állít?
-
-
Keeperv85
nagyúr
"Lehet kevered az MTK szintidejével ahol 10-15 perc elfogadott. És azokban még plusz EPO rásegítés is van."
Nem keverem semmivel, hosszú ideig javítottam különféle típusokat, tisztában vagyok vele hogy ennyi idő kell hozzá. Az hogy ennek gyorsabban is megy, az többek közt a GLONASS, másfelől a GPS+GLONASS megfelelő összekalibrálásának tudható be. Harmadrészt valószínűleg nincsen olyan szoftver jelenleg, ami itt valódi cold resetet tudna kiváltani...
-
madrac
senior tag
-
Victoryus94
őstag
Aki nem látja át a dolgokat, azt többnyire nem is érdekli, csak elvárja hogy működjön minden magától úgy, ahogy ő gondolja. Ha nem így van, akkor a készülék a hülye, meg aki kitalálta. És igen, a gépet hibáztatják, mert "miért kell ezt tanulni?" "Nekem nincs időm ilyesmire". "Amit tanulni kell, az szar"
-
Victoryus94
őstag
Ez olyan dolog... van, akinek az kényelmesebb, hogy hetente takarít, más mindig mindent a helyére tesz, így nem kell pakolni, és van, aki fizet azért, hogy takarítsanak helyette.
Személyiségfüggő.Másrészt: Aki nem látja át a rendszert, mi-hogy működik, az nem fogja megérteni miért van tele a RAM, ha nem is fut program (deogynem: ott fut a facebook, a skype a háttérben, az alkalmazásoknál sem mindegy h a menüt nyomja, vagy bezárja rendesen.. stb. - aztán később feltesz egy progit, ami folyton kilövi az összes futó alkalmazást.. aztán nem érti, hogy miért merül méggyorsabban a teló... sokan azt se tudják hol lehet törölni az appokat, meg mi-micsoda..)
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Csak arra vonatkoztattam amiket mostanában állandóan frissítettek és annyira nem sikerült mint a Xperia rom.Az ikon a kiindulási pont és a régi jól bevált rom a cseh rom.A véleményem csak a frissítési lázzal kapcsolatos romokhoz szólt.:-)Elnézést érte.
Kistraki:az 4.0.4-és vigyázz nem mindenkinek az van.
-
weinmaker
őstag
Nagyon tetszik ez a gravitybox. Sokkal jobban bejön, mint a régebben próbált menü elrejtő app. Tudsz olyat esetleg ami megbízhatóan bekapcsolja a képernyőt, mondjuk ha felveszem az asztalról, és nem meríti ezerrel a telefont? Picit gyanús, hogy a gravitybox is mintha gyorsan merítené, mert nélküle érezhetően tovább bírta a telefon.
-
laci laci
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest