- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
circum
csendes tag
Hát nagyon érdekes történt SIM kontakt témában. Valami módon pár napja sikerült 2, azaz kettő SIM kontaktot összejoinolni a guglis párjával. Ezt leginkább azzal tudom bizonyítani / demonstrálni, hogy a "Contacts to display"-ben kiválasztom, hogy only SIM, és mégis ott van a "g" betű, meg az összes guglis adat az adott nevek mellett. (És így már a bejövő hívásnál is a helyes nevet / képet írja ki...)
Na most a poén, hogy most már vagy 3-4 órát próbálgattam, de sehogy se tudom reprodukálni. Pedig emlékeim szerint annyi volt a varázslat, hogy a SIM kontaktot editáltam a "People"-ben, és valahogy ott volt egy menüpont, ami szépen összejoinolta. Úgyhogy ez így, tudom, nem nagy segítség a kartársaknak.
Van esetleg valaki itt, aki májer abban, hogy hol és hogyan tárolja az android a kontaktokat? Érdemes lenne belenézni az adatbázisba, hogy mégis mi van benne...
-
madrac
senior tag
Erről régebben volt szó. Valahogy úgy oldották meg a srácok, hogy előbb felraktak valami másik romot és utána a saját 4.0.4 mentést.
Ugyanis a 4.1.2 sokkal több partíciót ír felül mint ami az itt közkincsé tett 4.0.4 mentésben is van, és a CWM se az összes partíciót menti le.. magyarul rajta marad a telón olyan partíció ami a 4.1.2-ből maradt és nem kompatibilis az eredeti 4.0.4-es rommal.
Igaz hogy nem egyszerű, de a blogomban írtam, hogy lehet lementeni további partíciókat a telóról, de mostmár mindegy, ha már felülírtad. Vissza nem próbáltam már rakni őket, de gondolom menne, csak belekell rakni egy fastboot batch fájlba.. -
Maximum1
őstag
Itt le van írva, csak így lehet.
Vagy még ez van, de ezt nem próbálta még senki. -
dhstyle
tag
nincs , a hónapok alatt egyszer sikerült lefagyasztani a készüléket egy rossz böngészővel.. érdekes a gyári 4.0.4 se fagyott indult újra és a 4.1.2 meg főleg nem csinál semmi érdekeset. apropó , még mindig nem tud nekem valaki a telefon belsejéről nagyfelbontású képeket mutatni ? mer van csak sehogy se találom meg.. egy ilyen orosz oldal volt talán.. de lehet kínai. pontosan arra lennék kiváncsi , hogy mekkora a hátlapi hangszoró átmérője , vastagsága..
-
Maximum1
őstag
ZTE V970 nekem is volt 4 hónapig, azóta is olyat keresek, de nincs.
Ez a Haier soha nem lesz olyan jó mint a ZTE Brunó romjával.Csinálj egy gyári visszaállítást, vagy lehet valami programot használsz /pl. avast egy RK3188 as tabot teljesen lefogott pedig nem egy gyenge cucc/ ami blokkolja.
Esetleg még a sim kártyád is lehet régi.Ha már tényleg nincs más akkor válasz valamit.
Így visszaemlékezve nekem is laggolt, de a net /vodafon/része egyből ment.
Tinydeal-ról jött, felraktam az itt leírt magyar romot. -
Ed3r_X_
nagyúr
Ellenőrizd a helyes APN beállításokat. Vodafone úgy tudom tud küldeni ilyen SMS-t, ami beállítja (Bár ezt még nem okostelefonon alkalmaztam)
A lag alatt mit értesz? mi közben? 4.1, vagy 4.0 van rajta? Nekem nem akad, hála égnek.
dhstyle:
Azért mondtam, azt kellett volna, így nehéz megmondani hova ment víz, mi alá pl. De beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest