- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkobee28
csendes tag
Sziasztok!
Leesett a telefonom, azóta torzít (főként a magasabb hangoknál berezonál) a hangszóróm. (ami a telefonáláshoz használatos)
Honnan lehetne szerezni hozzá egy másikat? Vagy ez vmi szabvány cucc lehet?
-
zkobee28
csendes tag
válasz
lacafaca0314 #3228 üzenetére
Köszi a reagálást. A GSM/WCDMA beállításra gondolsz?
-
zkobee28
csendes tag
Sziasztok!
A needromos Chunky romot használom és az alábbi problémám van: néhány telefonszám hívása esetén nagyon halkan halljuk egymást. Van, hogy ez csak az egyik irányú hívás esetén igaz (ha pl. én hívom, csak akkor jó, de olyan is van, ha a másik fél hív, csak akkor halljuk egymást), de olyan is, hogy mindkét irányba halk a vonal.
Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a megoldás?
ui.: más needromos rommal is ezt produkálta a cucc....
-
zkobee28
csendes tag
Megcsináltam!
A korábban már hivatkozott pandawilles letöltéssel összejött! Visszaállt a gyári állapot! Ehhez azonban kellett a driver feltelepítése a virtuális cd meghajtóból.
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
-
zkobee28
csendes tag
Először is boldog karácsonyt mindenkinek!
Néhány napja írtam már ide a gyári ROm visszaállítása tárgyában. Sajnos nem jártam sikerrel, melynek a legfőbb oka az, hogy az új ROM-mal (http://www.needrom.com/mobile/haier-w910-4/) a gépem hordozható médialejátszóként ismeri fel a telefont, míg az eszközkezelőben az egyéb eszközöknél V350-ként szerepel, amihez nincs driver. (A driverkeresés is eredménytelen.)
Így nem tudom visszarakni az eredeti recoveryt, és semmilyen más programot sem, csupán adatmozgatást tudok a géppel végrehajtani.
(Szerintetek normális az, hogy kb. fél óra face chatelés után 15-20 %-ot merült az akksi? Ezért is gondolkodom a stock romon, mivel azzal combosabbnak érződött az akksi.)
-
zkobee28
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Vettem én is egy ilyen telót és engedve a csábításnak rápakoltam a CVM-et és egy 4.1-es romot a needromról.
Működik a cuccos, csak szerintem jóval gyorsabban merül.
Elhatároztam, hogy visszarakom a gyári romot, csakhogy a stock rom ugye rar kiterjesztésű, míg a cmv csak zip-pel lenne hajlandó együttdolgozni.
Mi a megoldás? Hogy tudom visszaállítani a telót teljesen gyári állapotba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest