- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szabof1 #2683 üzenetére
Akkor driver ütközés lehetett, én mindig tisztázom új telefon előtt, de van amihez jó az előző is
Navigáció meg lesz, egyesek szerint XML fájlban elég átírni a felbontást pl. Nexus, Nexus 4 is virtuális gombos, sőt, egyre több telefon, szóval támogatják szerintem ezeket.
Reklámra Adblocker, Play-en ugyan nincs fent, de külön apk-ként letölthető.
-
szabof1
őstag
válasz
szabof1 #2677 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket.
Megbeszéltük a rootolási problémámat Lovi24 kollégával is, neki egy ismerőse Win7-es gépén sikerült rootolni és azt vetette fel, mi van akkor, ha a sok más Android kütyü (Defy, Zopo, ZTE, MyAudio...) drivere kavar be.
Innen jött az ötlet, hogy készítek egy tiszta virtuális gépet (XP) és azon is megpróbálom. Jelentem a drivereket szépen feltelepítette és elsőre simán megcsinálta a rootolást.A terveim egyébként több lépésben az alábbiak:
1. Az idegesítő hangok és a reklámok likvidálása
2. Teljes mentés
3. CWM
4. 4.1-es rom telepítése + GravityBox
5. Jó lenne valami profi navigáció is (és nem a Sygicre gondolok), de félek, hogy ilyen felbontásban nem fogok találni. -
11hh
tag
válasz
szabof1 #2677 üzenetére
Nekem is problémám volt a rootolással, aztán driverrel volt gondom. Nekem a SnapPea program segített csak! Feltelepíted PC-re rádugod a telót, és elindítod a programot, magától felrakja a pc-re a drivert. Utána meg könnyedén tudod rootolni a telefont.
szerk: Gyári romnál így ment. -
szabof1
őstag
válasz
szabof1 #2628 üzenetére
Köszönöm a GMail tippeket. Megpiszkáltam a cimkekezelést és egyelőre jónak tűnik... Előzőleg azt hittem ez is valamilyen beépített energiagazdálkodási dolog miatt volt.
Na de most nagyobb bajom van: nem tudom rootolni.
Átolvastam a fórumot és nekem is az van, mint Lovi24 (#1328) kollégának. Mindent Ed3r_X_ mélyvizes leírása szerint csináltam és sokszor próbáltam XP-n és Win7 32 illetve 64 biten is. Mi lehet a probléma? Megpróbáltam a drivereket a PdaNet megoldással is, de az Eroot úgy sem megy végig.
Nincs más progi rootolásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest