- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dhstyle #1938 üzenetére
Mondtam hogy jobb szétkapni, minden így kezdődik, hogy meghülyül, bekrepál, majd jön a többi. Sajna nincs alkatrészem. Vibramotor csak van olyan, ami passzol bele, meg hangszóró, elvileg nem kéne olyan specifikusnak lenni, valamilyen csak lesz. De ha akarod beszélek egy fórumtárssal, aki vállal teló javításokat (lehetséges, tud forrasztani, cserélni, beszerezni, és némi JTAG ismerete is van). (Alcateles fórumból ismerem)
A kitisztítás alatt mit értesz? Rendesen ultrahangos módszerrel, vagy csak kifújatták?
-
Maximum1
őstag
válasz
dhstyle #1844 üzenetére
Szerintem ez a V2 féle rom az amit én is magyarítottam és Te is használsz, csak megcsinálta a bill. FC-t és tett bele egy pár app-ot a 4.4-ből.
Legalábbis a Build.propja ezt mutatja.
A fényképező szerintem szebb képeket csinál, használja a fényérzékelőt rendesen, 4.0.4en sok volt a beégett képem, hiába volt több beállítási lehetőség.(#1846) _X10Dead én is 1.3as nokiával töltöm, de ezek szerint a gyári a legjobb, de ahhoz nem küldtek átalakítót, veszek egyet.
-
Maximum1
őstag
válasz
dhstyle #1544 üzenetére
Próbáld ki a 37617-et és akkor megtudod mi a csicsa a 38-ason.
A 4.0 lehetett állítgatni a kamerát, de a képeken nem látszott semmi.
Nem lehet állítani hova mentsen, de cserébe tudja ezt.
Bill-nek telepíts egy másikat és kész.
Utána ezzel törölheted a régit. -
madrac
senior tag
válasz
dhstyle #1529 üzenetére
Ha már legyalultad a régi rendszert akkor mindegy, de újra belakást backup programmal célszerű csinálni ami a programot, és annak adatait is menti. Sokkal gyorsabb.
Ezeket lehet próbálgatni pl.:
Helium, nem kell hozzá root, elvileg az ingyenessel is megy a mentés sd kártyára pl.
Titanium Backup ★ root, csomó funkció csak a fizetős verzióban elérhető, de ez a legprofibb backup
System Tuner, ehhez is root kell a program adatok mentéséhez, különben csak az apk-t menti.
Én személy szerint a Titanium fizetős változatát használtam, az biztos jó. -
laci laci
addikt
válasz
dhstyle #1496 üzenetére
Üdv mindenkinek.Az első dolog olvasd el a fórumtárs blogát (
) [link].Az első részekben a fontos progikat telepíteni kell.Root ha szükséges telepítés.Utána a cwm rwcovery 2-őt telepíteni kell.Utána progi(rom) legyen a memória kártyán KŐTELEZŐ.Az első lépések a cwm.en belül:-
-Wipe cache partition
-Wipe data / factory reset
-Advanced --> Wipe dalvik cache
-Mounts and storage --> Format / system,format data.
Ezek után telepíted a progit(rom) és minden jól csináltál akkor kb. 2-3 után (boot) működik. -
laci laci
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
dhstyle #1425 üzenetére
Érdemes kipróbálni Ezt a Viber verziót!
Ezzel működik a Lenovo A760-on normálisan. Valami mókolt .apk, egy Dual SIM-es Samura faragta rá a készítője.
(#1422) Maximum1
Bocs, nem olvastam vissza, csak az első postot néztem.
-
-
Maximum1
őstag
válasz
dhstyle #1355 üzenetére
Valami nem jó akkor itt megtalálod a gyári magyar romot is, mai feltöltés.
Bár a srácok azt írják nem frankó a portolt 4.1 és dolgoznak rajta, azért nézd meg amit linkeltél.(#1359) A tumi [link], olcsóbb lett
-
weinmaker
őstag
válasz
dhstyle #1355 üzenetére
De ugye azt olvastad, hogy ez a rom azért eléggé bajos. A félig angol félig kínai nem túl bíztató.
Amúgy a romcsere nem nagy kaland, csak egy picit kell utána olvasni.
Minden esetre egy mentést mindenképpen csinálj előtte.
Ha van cwm a telón (mondjuk mert rootolt), akkor abból is fel tudod tenni, ha az új romot ráteszed egy sd kártyára.
Ezt a romot azonban én nem nagyon ajánlom így első blikkre. -
-
-
7Sony7
addikt
válasz
dhstyle #1236 üzenetére
SetCpu (Root kell) mindkét magot kezeli, szabályozhatod vele a Governort, és a frekvenciát (Minimum és maximum). A Governor váltás nekem akkuban nem javított, a max freq visszavételét még nem próbáltam, de egy próbát megér. A Governor-ból a msm-dcvs a leggyorsabban reagáló.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dhstyle #1120 üzenetére
Azért a jóval erősebbet nem mondanám. Van, ami érezhetően simább az MTK-n, de optimalizálás is lehet. Benchmarkra nem adok, hol jön ki használat közben?
Ez is hasonló, de itt legalább már némi játékos teljesítmény is került bele, nem szimpla számok.
Szóval a pariban vannak helyesebb, mert gyakorlatilag sehol nem fogod kihasználni. Előbb fog elévülni mindkettő, minthogy kijöjjön látható, nem optimalizálás hiányból adódó különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest