- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
11hh
tag
Nálam ez a rom van: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2574277
Nem sokat használom a telefont, nincs folyamatosan internet alatt akkor 3-5napot kibír. Ha játszom szerintem 4óra alatt le lehet meríteni. Nekem ezzel a rommal bajom nincs, 2hónapja használom, és kb egyszer fagyott le. -
11hh
tag
Én felraktam Haier_W910_4.1.2_multi-13122013 romot meg rá a 4-es frissítést.
Leírom a fontosabb észrevételeimet:
AnTuTu-n gyári 4.0.4 15441pont volt, 4.1.2 androidon meg 16387pont volt a legjobb eredmény.
Wifi sebesség is növekedett 20megabit körül volt a régi rendszeren, most 35megabitet visz.(80M/40M netem van)
A telefon kezelése gördülékenyebbnek tűnik.
Az aksi nekem jól bírta a régi rendszeren is, kb ugyan az. Ha nyomkodja az ember félnap alatt lemerül, amúgy kibír 1-3napot.
A régi rendszeren nagyon jó kamera szoftver volt, nagyon remek videó effektek voltak benne, az újba nincs semmi extra. Szeretnék legalább egy olyan tudású kamera szoftot ami 4.0.4 androidba volt.
A GravityBox az jó dolog sok beállítási lehetőség van, de amiket beszeretnék állítani, olyanokat meg egyáltalán nem találok benne.
Régi rendszeren belehetett állítani programot, fájlokat alapból SD kártyára telepítse, mentse. Ezt beállítások -> tárhely -> menü gomb és ott volt ilyen lehetőség. Most mindent a belső tárhelyre rak, és beállítást se találtam rá.
Én próbáltam a GMD Auto Hide Soft Keys progit nagyon jó, de egy bajom van hogy játéknál eltűnik az alsó sáv és istennek se tudom előhozni. (Mega run játéknál)
Nálunk két ilyen teló van, most az enyém kapta ezt a romot tesztelem, ha jó lesz átrakom a másikat is. -
11hh
tag
Látom hogy erőteljesen próbálgatjátok a romokat. Az a kérdésem van e értelme lecserélni a gyári 4.0.4 androidot újabbra, és melyikre?
Köszi szépen a válaszokat! -
11hh
tag
Ha felhívok valakit, és felveszi a másik akkor rezdüljön meg a telefonom. Ezt hogy kell beállítani ?
-
11hh
tag
válasz
szabof1 #2677 üzenetére
Nekem is problémám volt a rootolással, aztán driverrel volt gondom. Nekem a SnapPea program segített csak! Feltelepíted PC-re rádugod a telót, és elindítod a programot, magától felrakja a pc-re a drivert. Utána meg könnyedén tudod rootolni a telefont.
szerk: Gyári romnál így ment. -
11hh
tag
Most nézem hogy ez a SnapPea nevű progi, vezeték nélkül elérem az összes cuccot a telómról wifi segítségével!
Gyorsabb mint kábellel
Videókat, képeket, programokat, kapcsolatokat, összes mappát elérem. Érdemes kipróbálni, nekem nagyon tetszik.
-
11hh
tag
válasz
Ed3r_X_ #2466 üzenetére
Próbáltam a telómat rootolni, de istennek se ismerte fel a gépem, próbáltam a gyári usb drivert, meg mást is, de sehogy se akart összejönni. Win8 64bitem van.
Aztán olvastam egy külföldi oldalt ahol SnapPea nevű programot ajánlották. Pillanatok alatt felismerte a telefont, felrakta a drivert, és sok hasznos funkciót találtam benne. Utána a rootolás tényleg csak egy kattintás volt! -
11hh
tag
Az normális hogy ha wifire csatlakozom a vonalsebességnél 65Mbps vagy 72Mbps van. Én ruterem 300Mbps sebességet is kezel, sőt 5Ghz wifit is. Ennél többet a telefon nem tud? Így a net sebesség csak 30megabit körül van, közbe a netem 80megabitet is tud.
-
11hh
tag
Megérkezett a telefonom, nagyon szuper! 2-3óra alatt lemerítettem 30%-ról. Kell valami beállításra figyelnem? Érdemes androidot frissíteni rajta? Köszi szépen a válaszokat!
-
11hh
tag
Napokon belül én is boldog tulajdonosa leszek egy ilyen készüléknek! Ti milyen tokkal használjátok? Milyet érdemes venni szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest