- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laci laci #4869 üzenetére
Most már igen. Az ex annak idején nagyon lekopasztott, míg velem volt, lehúzott csak (azért is adtam el, kellett minden ezres.. ). Aztán február óta felfelé ívelés van. Most meg megint vadásznék egyet
Lassan a főtelefon, az S7 is lecserélésre kerül, lehet alma frontra megyek. 4 évre kellene telefon, péklapátot nem akarok, az újabb Samsungok amúgy sem tetszenek. Az i12 várható 5,4" viszont tetszetős lehet.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laci laci #4844 üzenetére
Hát, nem voltatok aktívak
Kész az első pakk az XperiaMOD-hoz. Igaz alig van még benne valami. Rém rossz, hogy van amit átszínezek, és nem is használ a rendszer belőle. Kicsit innen, kicsit onnan csipeget. De majd a jövő héten ráfekszem.
7Sony7:
Jajj. Galaxy Mini-s ifjonc koromban úgy féltem a bootlooptól mindig, hajjaj.
-
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #4537 üzenetére
Pedig az is Qualcomm soc-os úgy látom. Jónak kéne lennie a gps-nek.
Hát, ha van a készüléken google play szolgáltatások, akkor ott van.. Csak annak érdemes kipróbálnia akinek jobban merül a kelleténél a telója, de először a wakelock detector-ban kéne megnézni hogy mi ébreszti fel a telót állandóan.. Ez teló és rom függő...
Nálam 5 óra repülő üzemmódban 10 százalékot evett előtte, most meg semmit... -
madrac
senior tag
válasz
laci laci #4535 üzenetére
Lassú?
Méretben nekem is jobban tetszene egy 5 inch-es.
Most mit használsz?Haier W910 Evolution v1.06 rom-ban ami szívja az aksit az a google play szolgáltatásokon belüli “userPresenceService” szolgáltatás. Ezt kell letiltani disableservice app-al.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #4526 üzenetére
Köszi!
De jó, én is vagy 1 hete voltam kénytelen újrarakni a rendszert és ennek az elődjét raktam fel. Előtte pedig a cseh rom-on voltam. Ahhoz képest feltűnt, hogy a hívás közben hangerőállítás úgy vettem észre teljesen jól működik és a média lejátszás hangerejét is lehet állítani. Cseh rom-on azt hiszem mindig max hangerőn szólt. Wifi kapcsolat szakad meg néha, ha kikapcsolom a kijelzőt, de továbbra is azt hiszi hogy be van kapcsolva..., amúgy hihetetlen gyors, nagyon pörög. GSM only-ban jó hangos a hangereje, mobil net hiányában nem tudom 3G-n milyen.
Azt nem tudom, hogy milyen változások vannak az előző verzióhoz képest? Csak az app-okat frissítette benne?Kár hogy már nincs ilyen telód! Leamortizáltad az összeset?
-
aszti75
senior tag
válasz
laci laci #4287 üzenetére
Zsir uj rendszer.Semmi driver csak a windows-e meg a telefone.Semme mas.Meg a videokartya driveret sem tettem fel.Win7 32 bit van fent.Tuzfal,defender letiltva.Egyeb virus irto nincs.Olyan szuz a rendszer mint egy 20 eves lany
Na jo,ez vicc volt.Meg az jutott eszembe,hogy fr-t csinalok a telon.Hatha.....
-
-
aszti75
senior tag
válasz
laci laci #4282 üzenetére
Atolvastam mar mindent.Mindent telepitett a pc amit ajanlottak hozza.Telefont felismerte.Eroot ki is irja,hogy Haier w910.
Egy lehetosegem van zold gombra nyomni benne az pedig az also.A felso nem valt zoldre,de azt nem is tudom mit jelent,mert kinai szoveg+benne anfolul root.Alatta valt zoldre a gomb abban viszont egy minusz jel es egy darab kinai betu es angolul root.Csak ez zold. -
aszti75
senior tag
válasz
laci laci #4259 üzenetére
Udv
Hat elsonek felajanlotta a telo a sajat driver-eit.Telepitettem is,de mivel nem volt jo uninstall volt az osszes teloval kapcsolatos driver(kivetel a samue,mert az kell),restart pc,telo radug,de azota sem ajanlotta fel a sajat driver-ei telepiteset.Egyszeruen csak a 2tarhelyet mutatja,cd meghajtokent azota sem csatlakozik fel,hogy onnan telepitsem ujbol a driver-eit. -
-
Nagya21
addikt
-
mr_ricsi
veterán
válasz
laci laci #4041 üzenetére
"Akkor beszélgessünk a töltésről. "
OK!Ma próbaképpen rádugtam a 2,1A-es iPhone kompatibilis szivargyújtós adapteremre, és csodát láttam!
A képen jó látszik, hogy a Haier 0.71A-t vesz fel! (Soha korábban nem mértem 0.46A-nél többet!) Sőt, amíg a kijelző is világított, volt az 0.77A is!
Tehát a gyári ROMos Haierem kommunikál a töltővel, és annak megfelelően állítja be az áramfelvételét. És ebből következően nekem iPhone kompatibilis hálózati USB adapter kellene, hogy a 2,5-3 óra körül töltődhessen fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest