- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Nagya21 #4508 üzenetére
Haha, köszi!
De a léyneg az az, hogy egy szaros tablettel, már miket össze lehet dobni.
Persze attól zenélni tudni kell, mert azt nem csinálja meg helyetted, de szuper hangszínek, rögzítő, és editaló progik vannak rá. Szóval tabletben én esküszöm az ipadre, pedig abból is van androidos kettő is itthon, de mindenkinek az ipademre fájna a foga -
llll
senior tag
válasz
Nagya21 #4113 üzenetére
nekem is ~28 + a várható dézsma
egyéniben
...aliexpresszről
...olyan eladótól, akinél a 6. megrendelő voltam
fokozzam még?
(vagy ráb@szok, vagy - számomra - végképp szertefoszlik az ali rossz híre)azt mondtam hogy a haier után kizárólag qualcomm proci és nem megyek az ő mérete fölé
ehhez képest mtk és 5.5
de ez a 8 mag csak birizgálja a fantáziámat
2-300 dollárt azért nem adnék érte, de ennyiért megér 1 próbát
(ha nagyon bejön, talán még 30-ért is odaadom a haier...szintén a pár napja elmondottak ellenére)
-
llll
senior tag
válasz
Nagya21 #3917 üzenetére
ezt nem tudom kipróbálni, mert nem vihetem haza a telefont
elkérhetném éppen, de a fene se gondolta hogy ekkora feneket kellene keríteni 1 ilyen bagatellnek tűnő problémának
az én telefonom mindenesetre simán kapcsolódik ugyanezen routeren a play-hez és eleinte még ez a samu is kapcsolódott ahhoz is
(igaz letölteni már akkor sem tudtam, mert akkor meg azt írta, hogy "hiba történt az információk szerverről való lekérése során {RPC:S-3}")
aztán meg már kapcsolódni sem tudott hozzá
egyik pillanatról a másikra
ahogy keresgéltem a neten egyáltalán nem egyedi a jelenség és nem nagyon akarom elhinni, hogy ennyire ne lenne rá megoldás...(jut eszembe: sim kártya nem volt benne
de gondolom nem ezen múlik a dolog) -
7Sony7
addikt
válasz
Nagya21 #3553 üzenetére
Azta! Jól néz ki! (Azt a margarétás háttérképet átküldhetnéd)
Írsz majd róla tesztet? Ha más nem, nekünk ide írhatnál valami összehasonlítót a Haier-rel a lényegesebb dolgokról. (Fényerő, hangerő, gps, üzemidő, stb.) Csak félig lenne off topic, ha ezzel hasonlítanád össze.
Ha jó, akkor qrva jó árban vetted. A sony kávlát megnézem. -
madrac
senior tag
válasz
Nagya21 #3256 üzenetére
Szívesen. Az lemaradt, hogy a menü gombok háttérvilágítása is gagyi, van olyan gomb ami nem is világít, és egyébként is halvány, nem egyenletes a világításuk.
Azért ár/érték arányban csak van jobb mint egy xiaomi... tudom már! Haier W910!
Most egy olyan usb kábelre vadászok hozzá jó áron, aminek L alakú csatlakozója van, mert ehhez a telóhoz olyan kéne.. abból is van jobbos meg balos... -
madrac
senior tag
válasz
Nagya21 #3250 üzenetére
Már akkor is offtopic volt itt kitárgyalni, mert semmi köze a haier-hez.
cubot one 1-2 napi tapasztalatok, annak fényében hogy a haiert használom egyébként, ez csak kölcsönbe volt:
- bekapcsoló gomb pöcök kényelmetlen
- dizájn 5-ös
- nyekergésre ennek is hajlamos a háza
- beszédhangja doboz, semmi mély
- gps internettel, frissen letöltött epo-val is trágya volt, nem frissítette a pozíciót, buszon halott. trükköket nem vetettem be. először azt hittem hogy az mtk-tól nagy meglepetésre jó lesz a gps, mert az ablakból tudott elég gyorsan pozicionálni, de utcán már elromlott...
- a rendszer legalább gyors rajta
- kijelzője pixelesebb mint a haier-é, és pirosasabb a képe
- 1 darab piros pixel hiba képernyő közepén (focalprice beszerzés...)
- méret: cubot pár mm-el hosszabb, kb egyforma szélesek
- gyári launcher akad, novával tökéletes
- kamerája egy vicc. direkt készítettem összehasonlító fotókat a haier-el... -
madrac
senior tag
válasz
Nagya21 #3248 üzenetére
Szerintem elnézted a fórum témát..
De ha már más telefon, akkor én pedig egy 6589T-s cubot one-t próbálhattam ki pár napig... Első lelkesedés után csak kiderültek annak is a dolgai, ráadásul sokkal drágábban. Azt hogy a rendszer gyors, önmagában a hajára kenheti az ember, azzal nem volt gond.(#3247) laci laci: azért azt észrevettem azóta, hogy a galériában ha kijelölök egy képet és leakarom kérni a fotó részleteit, akkor elszáll a program.
Érdekesen működik a hívás felvevő, mert ma pl jól rögzített. Tehát nem azon múlhat, hogy analog-ra van állítva a build.prop-ban. -
nyikow
csendes tag
válasz
Nagya21 #3139 üzenetére
2014.01.23
10:29
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.28
08:41
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureEz azt jelenti, hogy fennakadt a vámon :\? Bocsi az offért, de először rendelek külföldről
-
kazan23
aktív tag
válasz
Nagya21 #3017 üzenetére
Próbáld meg a Faster GPS-t, root kell hozzá, de utána lényegesen gyorsabb lesz a gps, (főleg, ha kínábol jött szerkezet, akkor ugyanis az ottani NTP sereverek adatait használja alapból, ami itt nálunk nem a legszerencsésebb)
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Nagya21 #2601 üzenetére
"A kérdés az lenne, hogy a teljes 7x dodóra kell áfát fizetni, vagy lejön belőle a 44eur vámmentes rész."
A teljes 7x összeget felkerekítik egész dollárra, aztán beszorozzák a vámolás napján érvényes MNB valamilyen árfolyammal, és ennek a 27%-át fizeted. Ha a számlán van postaköltség is, akkor nagy eséllyel hozzá fogják adni a telefon árához, és arra is rámegy az ÁFA. És még további bruttó 1200 Ft-ot a Postának a VÁMügynöki szolgáltatásért. -
Maximum1
őstag
-
-
llll
senior tag
válasz
Nagya21 #1652 üzenetére
ja, értem
hát igen vhol itt ragadtam le én is legutoljára
meg ott, hogy a részletességét tekintve (itthon) egyik sem tud labdába sem rúgni a TM térképek mellett
(ezért ragaszkodnék ahhoz)
de felőlem lehet, hogy azóta már változott a helyzet
nem követtem mostanábande hogy visszakanyarodjak a w910-hez:
1 újabb probléma oldódott meg
az ACR hívásrögzítő úgy tűnik tényleg rögzíti a hívásokat
ha esetleg érdekel ez vkit
(az eddig általam használt alkalmazás szintén nem akart menni ezen a telón) -
llll
senior tag
válasz
Nagya21 #1648 üzenetére
...és tényleg !
meg lehet adni a házszámot is
bocsánat én voltam figyelmetlen
csak sztem kicsit eldugott ez a lehetőség és ez a navi eddig tényleg csak tartalékként volt a telefonomon
de mindegy, ennek csak örülünka nokia maps-szel és a navteq térképekkel viszont nem vili hogy mit akartál mondani
kik vásároltak fel mit? -
madrac
senior tag
Helló! De van. Bekapcs gomb+hangerő le.
Te valami spéci akkuval kaphattad a telót
Nekem még nem volt teljes rendszer fagyásom, még mindig a teljesen gyári ics rom-on vagyok. Én inkább a kevés memória miatt szórakozok. Rájöttem, hogy az nem tesz jót a rendszer sebességének, ha mondjuk már csak 20 mega szabad ram van..(#979) llll: A sim toolkit az esetleg nem a sim kártyán lévő mini alkalmazásokhoz kell? Pl. autópálya matric vásárlás, lottó stb... szolgáltató függő.
-
7Sony7
addikt
-
madrac
senior tag
-
madrac
senior tag
Akkor valaki vegyen innen egyet és ossza meg a romot
De maga a nyelv nem akadály, Maximum1 kolléga két 4.1-es romot is lemagyarított már
Én is elmerültem kicsit a rom nyelvekkel kapcsolatban, de pl azt nem tudom, hogy a jbart hogy dolgozik. Plusz nyelvként adja hozzá a belerakott nyelvet, vagy átír egy meglévőt? -
madrac
senior tag
Az szuper! Akkor remélem mi is kapunk hozzá EU-s töltőt, és ezzel se kell még külön szórakozni! Ez a mostani svéd postás, lehet, hogy már egy másik szállítmányhoz vagy raktárhoz tartozik.
Úgy néz ki az enyém is célországba érkezett a magyar posta szerint, de akkor biztos az enyémmel is elbíbelődnek még pár napot. -
Maximum1
őstag
Gratula!
Néznél egy Build-számot?
-
-
-
Milyen jó, hogy minderről már tudtál, hiszen el lett mondva, most mégis vered a fejed a falba.
Rengeteget rendeltem már innen, ezért tudom, hogy dolgoznak. Persze bosszankodhatsz is rajtuk, az is egyfajta cselekvés. Három héttel mindenképp érdemes számolnod, ez van. A focalprice lassabban küldi el a dolgokat, mint a minideal. Ez eddig is ismert tény volt.
-
törölt tag
Úgy látom, hogy többen is beleléptünk ebbe a bejelentkezés nélküli rendelésbe.
Én itt tartok az ügyben:
Írtam nekik, hogy ez történt, kértek egy PayPal invoice ID-t. Elküldtem nekik, majd válaszoltak, hogy ellenőrizték, rendben van és küldtek egy rendelés azonosítót.
Aztán ma kértem, hogy küldjenek egy tracking numbert, írták, hogy holnap érdeklődjek 24 órán belül adják fel és küldtek egy oldalt, ahol majd nyomon tudom követni.
Szóval nekem tetszik a hozzáállásuk, gyorsan reagáltak minden levelemre.
(bár nem tudom miért nem oldják meg, hogy bejelentkezés nélkül ne lehessen rendelni és akkor nem lenne ez a macera).
Remélem most már a jó úton vagyok, hogy megérkezzen a telefon. -
Ottani idő szerint késő este rendelted meg a telefont, tehát csak ma látta a rendelést. Ha épp mázlid van, akkor már ma elmegy a postára ,de lehet, hogy csak 1-2 nap múlva (ma feldolgozzák a rendelést, kiadják a csomagolóknak az elkészítést, amit "holnap" vagy "holnapután" feladnak, de jelen esetben a holnap és holnapután az hétfő vagy kedd. Bár néha szombaton is postáznak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest