- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Olyan embereknek is megvan még akik életükben nem jártak itt, döbbenet!
A végén kiderül, hogy több embernek van még ilyenje mint más telefonja -
madrac
senior tag
Te jó ég! Még mindenki figyeli ezt a topikot, pedig már nincs is meg a készüléke?
Az enyém még megvan és nincsenek ilyen komoly bajaiTartalék telefonnak lett eltéve, de igazából egyszer se kellett használni. Igény esetén eladó is lehet.
-
madrac
senior tag
Azért még mindig sokkal jobban megéri 4.1.2 rom-ot használni mint a régi 4.0-t. Igaz, már nem emlékszem milyen volt a gyárin, de biztos vagyok benne a 4.1.2 sokkal jobb és gördülékenyebb.
Szintén Evolution v1.11-et használok. -
madrac
senior tag
Nem tudom. Szerintem nincs ilyen beállítás. Ha biztosra akarsz menni kilehet másolni a modem fájlokat mindkettőből és le kell kérni az md5 ellenőrző összegüket (hash) segédprogrammal mindkettőnek hogy egyezik-e. Ez az egész mobil hálózatot eldobáló probléma nálam ezekkel a bassrockers féle rom-okkal jöttek elő. A cseh rommal nálam ilyen problémák nem voltak. Valószínűleg attól is függ hogy merre jár az ember. Itt a fővárosban elég kis utcák vannak magas házakkal, és gondolom sok a cellaváltás/adótorony is és azt nem szereti, főleg ha a mobil internetet akarja használni az ember menet közben...
-
madrac
senior tag
A fotódon ez a két NON-HLOS.bin szerintem tök egyforma ha megnézed a méreteit. Nem lenne értelme kicserélni őket. Én a cseh rom-ban lévőről beszéltem... Személy szerint egyébként se módosítanék a zip-ben, mert ezek a zip-ek lehet hogy alá vannak írva, és ha módosul a tartalma, akkor elképzelhető hogy nem fogod tudni felrakni.
-
madrac
senior tag
Lehetnének informatívabbak is, hogy rájöhessünk mivel volt gondja. Én már fel vagyok készülve egy ilyenre, mert se perc alatt vissza tudom rakni a rom-ot, csak a korábban telepített progik+adatok mentésével cseszel el az időt mindig, ill. utána ezek visszavarázsolásával... Sok proginál elég időigényes, főleg a visszaállítás. A híváslista+sms-ek meg már régóta a netre szinkronizálódnak nálam, úgyhogy azok mindig megvannak.
-
madrac
senior tag
Na, csak emlegetni kellett. Egy újraindítás után nekem is boot loop-os lett a teló, úgyhogy kénytelen voltam újrarakni a rom-ot cwm-ből. Sajnos a factory reset nem segített, mert utána nem állt fel rendesen. Lehet hogy azért mert törölgettem a system app-okból korábban...
-
madrac
senior tag
a telefon olyan gyári üzemmódja amiben lehet szoftvert, rom-ot rátölteni.
kiollóztam neked a blogomból:- kapcsold ki a telefont, és várd meg a teljes kikapcsolást (a végén rezeg egyet)
- tartsd lenyomva a hangerő le gombot és csatlakoztasd a telefont a számítógéphez
- a telefonon elkezd világítani a kék állapotjelző led, és a telefonon megjelenik pár sor apró fehér színű szöveg legfelül, ezzel a telefon az ún. fastboot módba került. (a hangerő le gombot ekkor már ellehet engedni)neked még cwm sincs felrakva amúgy?
-
madrac
senior tag
NON-HLOS.bin
én fastboot módban tettem fel, úgy hogy átírtam a cwm-hez lévő feltöltő .bat fájlt. csak 1 sort cseréltem, de hogy teljes legyen a kép:fastboot.exe flash passport passport_FactoryDLTool
ping 127.0.0.1 -n 5 > null
fastboot.exe flash passport passport_FactoryDLTool
fastboot.exe flash modem NON-HLOS.bin
fastboot.exe reboot -
madrac
senior tag
Nem, nincs vele gond ezen a mobil internetes problémán kívül. Most rátöltöttem a cseh rom-ból csak a modemet és mintha lassított nettel is pattogósabb lenne a mobil internet, viszont ennél nem 3G-t mutat egy kis ideig időnként miközben megdöglik a kommunikáció, hanem a mobil térerő is eltűnik, és várni kell mire visszajön. Viszont 1x újra is indult. Ez a gps-el mászkálós, mobil internetes játék eléggé igénybe veszi a telót.. Úgy emlékeztem hogy a teljes cseh rommal nem voltak ilyen mobil internet szakadozások, de az is elképzelhető hogy azóta a 3g mobil hálózat lett ilyen ramaty a telekomnál..
-
madrac
senior tag
szerintem én azt használom. a leggyorsabb rom. mobil internetnél viszont rendszeresen vissza akar kapcsolni 3G üzemmódra, de abban a módban nem akar nálam adatokat forgalmazni, csak H+-on. jut eszembe, lehet kikéne próbálni átrakni/rárakni a cseh rom-ból a modemet...
ennél újabb custom rom szerintem nincs a telóra.
nálam nincs kijelző sárgásodás.
úgy látom valaki törölte a hsz.-t már, de a kamu romoknak ne dőljetek be! persze, azzal már tudja az LTE-t is, mint ami képernyő fotón látszott azon az oldalon.. hagyjuk már..szerk:. azóta megtaláltam, már írtam az evolution rom-ról korábban is: ITT
azóta gravity boxot is ráraktam és valamiért mostmár jó a wifi is. -
madrac
senior tag
válasz
kazan23 #4647 üzenetére
- Igen, a RAM hiányzó része a GPU részére van lefoglalva mint sok más telefon esetében is.
- az mtk teljesen más tárhely szervezéssel rendelkezik és nem is jók hozzá az ahhoz írt programok. valószínűleg ott egyszerűbben van ez a dolog kezelve.
- keresgéltem a neten régebben hogy lehetne mégis átparticionálni a qualcomm-ot, de semmi egyszerűbb és jól érthető megoldást nem találtam, ráadásul az se ehhez a telefonhoz volt.
- mindegyik rom ugyanazokat a méreteket használja, vagy fogalmazzunk úgy hogy nem is nyúlnak a partíciók méretéhet, struktúrájához, csak a különböző helyekre kerülnek feltöltésre az arra való blokkok. lehet hogy nem is lehetne partíciót átméretezni ennél a telónál rom telepítésnél, vagy hiányzik ehhez is a támogatottság.azért nem akkora hülyeség ez a belső szimulált sd, mert ez rom telepítésnél ugyanúgy megmarad, mintha fizikailag is külső kártya lenne, aminek ilyenkor nagy előnye lehet, ha netán az ember nem rendelkezik fizikai külső sd kártyával. így anélkül is tud rom-ot telepíteni róla, ill. megmaradnak az azon tárolt adatok. viszont az tény hogy én is állandóan szűkölködök a data partíción, és korábban azt figyeltem meg hogy ráadásul 250MB alatt eléggé elkezd köhögni a rendszer valamiért.
-
madrac
senior tag
ennyire ne tolongjatok már itt...
akinek evolution rom van fent és használ mobilnetet, az tapasztalt olyat hogyha 3g-t mutat akkor egyáltalán nem tud adatokat forgalmazni a teló amíg fel nem vált h+-ra, illetve rendszeresen visszavált 3g-re?
-
madrac
senior tag
-
madrac
senior tag
Helló!
Nálam igen, viszont a családban meghalt egy ilyen teló teljesen, már csak valami qualcomm modem-ként ismeri fel a pc. Gyanús hogy az áramellátása halt meg, próbálkoztak vele telefon szervizben, de nincs hozzá valami alacsony szintű flash ha jól tudom és az akkura rábikázás se segített sokat.
Van egy másik ilyen teló is a családban, annak a kamerájának a fókuszával van gond, gondolom hardveres, de az már rég ilyen.
Az enyém teljesen jó, mindig vigyáztam rá. Kop-kop-kop. -
madrac
senior tag
Srácok. Nektek rendben megjönnek a kézbesítési jelentések sms küldés után Evolution rom-mal?
-
madrac
senior tag
válasz
Victoryus94 #4572 üzenetére
Hol láttál ilyet? Az evolution rom-ban is Acer v350 van, nem s500.
-
-
madrac
senior tag
válasz
lacafaca0314 #4568 üzenetére
Igaz hogy én csak apk-kat cseréltem le, de nekem teljesen egyformán gyors mindkét evolution működésre. Nem akad egyik sem egy kicsit sem.
-
madrac
senior tag
válasz
lacafaca0314 #4566 üzenetére
Korábbi romokkal 16 körül nyomott nem? Mostmár tényleg teljesen folyamatos és még gyorsabb így a működés. Még az S3 is meg-megakad pedig az 4 magos...
-
madrac
senior tag
válasz
Victoryus94 #4564 üzenetére
Az elég veszélyes, mert ilyenkor előfordulhat hogy boot loop-ba kerül ezután és újra kell telepíteni. Az is veszélyes, ha csontra merül és bekapcsolt állapotból leáll.. A telón mindenképpen mindig legyen használható rom telepítő zip. Program adatokat pl Titanium-mal rendszeresen menteni. Én mostmár az sms-eket, hívásnaplót gmail-be is lementetem automatikusan ezzel: SMS Backup +
Ha beüt a krach, akkor rom újratelepítés előtt cwm-ből meglehet próbálni egy full rom mentést is, ha a system partíció nem szállt el. Abból is utána visszalehet nyerni majdnem mindent. -
madrac
senior tag
mondjuk ezek csak tesztek, ezekben nem lehet babrálni. közben mégis sikerült elindítanom őket, de tyúklábasak. Nova launcher-nél -> Parancsikon hozzáadása -> tevékenységek és ott kiválasztani pl valamelyik verification app-ot és kirakni az asztalra és elindítani..
Lehet hogy alapból nem megy... -
-
madrac
senior tag
válasz
Victoryus94 #4555 üzenetére
Szerintem is hangosabb a hangszórója cseh rom-hoz képest, ahogy a beszéd hangerő is. És amikor állítom a média hangerőt akkor nincs 1 ponton túl nagy hangerő megugrás.
-
madrac
senior tag
válasz
Victoryus94 #4546 üzenetére
Ja, hát akkor mégsem állíthatóak alapból az ikonok...
Milyen app-ok fagytak ki, álltak le nálad korábban?
Nem az 1.06-os Evolution-t használtad előtte? Az októberi, nem decemberi... -
madrac
senior tag
válasz
Victoryus94 #4543 üzenetére
Hol lehet állítani a térerőr, wifi ikont? Én nem találom.
Én meg egyszer élünk alapon nem telepítettem újra az új romot cwm-ből, hanem az fx fájl kezelőben felülírtam a rendszer app-okat az új rom-ból. Illetve system\framework\framework-res.apk-t is. Na amikor ezt felülírtam, akkor magától rögtön újraindult a teló
Meg be kellett állítani az új apk-kra a jogosultságokat úgy ahogy a többin van...
-
madrac
senior tag
Hogy válaszoljak magamnak, úgy látom, hogy jobbára csak app-ok frissültek Evolution 1.06-1.11 között, bár a phone, settings app-ok érdekesek lehetnek.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #4537 üzenetére
Pedig az is Qualcomm soc-os úgy látom. Jónak kéne lennie a gps-nek.
Hát, ha van a készüléken google play szolgáltatások, akkor ott van.. Csak annak érdemes kipróbálnia akinek jobban merül a kelleténél a telója, de először a wakelock detector-ban kéne megnézni hogy mi ébreszti fel a telót állandóan.. Ez teló és rom függő...
Nálam 5 óra repülő üzemmódban 10 százalékot evett előtte, most meg semmit... -
madrac
senior tag
válasz
laci laci #4535 üzenetére
Lassú?
Méretben nekem is jobban tetszene egy 5 inch-es.
Most mit használsz?Haier W910 Evolution v1.06 rom-ban ami szívja az aksit az a google play szolgáltatásokon belüli “userPresenceService” szolgáltatás. Ezt kell letiltani disableservice app-al.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #4526 üzenetére
Köszi!
De jó, én is vagy 1 hete voltam kénytelen újrarakni a rendszert és ennek az elődjét raktam fel. Előtte pedig a cseh rom-on voltam. Ahhoz képest feltűnt, hogy a hívás közben hangerőállítás úgy vettem észre teljesen jól működik és a média lejátszás hangerejét is lehet állítani. Cseh rom-on azt hiszem mindig max hangerőn szólt. Wifi kapcsolat szakad meg néha, ha kikapcsolom a kijelzőt, de továbbra is azt hiszi hogy be van kapcsolva..., amúgy hihetetlen gyors, nagyon pörög. GSM only-ban jó hangos a hangereje, mobil net hiányában nem tudom 3G-n milyen.
Azt nem tudom, hogy milyen változások vannak az előző verzióhoz képest? Csak az app-okat frissítette benne?Kár hogy már nincs ilyen telód! Leamortizáltad az összeset?
-
madrac
senior tag
válasz
attilav2 #4521 üzenetére
Igazad van, bár én még mindig tartok az mtk-tól. Nagyon nem szeretek pórul járni. Sajnos pár készülék már volt a kezemben, igaz azok még 6589-esek voltak. Úgy is sikerült járnom már, hogy minden itteni tulajnak az mtk-hoz képest "jó" volt a gps-e és ódákat zengtek a telóról (Thl w8), csak az enyémben volt használhatatlan.. Kínai telefont garanciáztatni pedig kész kálvária, ha egyáltalán sikerül. Mostanában valahogy elég megbízhatatlanok lettek a kínai webshop-ok
-
-
madrac
senior tag
válasz
Victoryus94 #4364 üzenetére
A Cseh rom-mal mi volt a probléma?
Ha egyik rom se jó, akkor mással lehet a gond. Pl. valami app gyorsan meríti, 3G-n hálózatot használsz folyamatosan, vagy rossz a sim kártya. -
madrac
senior tag
válasz
Victoryus94 #4320 üzenetére
Még nem, de ez a rom már korábban is létezett? Nem emlékszem rá. Csak mert már tavaly óta vannak hozzászólások..
Mindenesetre olvasható egy ilyen is: "Fixed low volume in 3G/WCDMA", ez elég fontos lehet. -
madrac
senior tag
Egy ideje felütötte nálam a fejét a rendszeres újraindulásos probléma, de ma megint az bizonyosodott be, hogy ennek előfordulása valamiért összefügg a belső tárhelyen lévő szabad hely mennyiségével.
A történet a következő volt, - kiolvasztottam és lefrissítettem az Antutu-t, majd utána a benne lévő teszt 2x egymásután se futott le, mert különböző helyeken kifagyott a progi, majd elsötétült a képernyő és újraindult a teló. Ezután megnéztem az android beállításoknál legfelül a belső tárhelynél, és 250MB elérhető (szabad) helyet mutatott, Titanium backup-ban pedig 262MB-t. Ezekután jópár app-ot lementettem Titaniummal és unistalláltam őket, így 400MB fölé ment a szabad hely, majd ezután az Antutu teszt rögtön lefutott hibátlanul 2x is! Már korábban is gyanítottam, hogy 250MB körüli értékre, ha lecsökken a szabad belső tárhely, akkor nálam elkezd köhögni a rendszer valamiért... érdekes. -
madrac
senior tag
Kipróbáltam minfree-ben ezeket az alacsony értékeket: 1536,2048,4096,8192,16384,24576
De nem ajánlom, mert a szabad memória tényleg lejjebb tudott menni, viszont a készüléket ki is akasztotta a böngésző, annyira hogy újraindult a teló...
Én most a governor-t állítottam át ondemand-ról msm-dcvs-re, és az io schedulert cfq-ról noop-ra. Egy idő óta valamiért lassulást tapasztalok, de ezzel a beállítással mintha gyorsabb, folyamatosabb lenne a rendszer. -
madrac
senior tag
Ez a 2 dolog együtt működik. Azt határozza meg hogy hányas prioritásnál magasabb process-eket lője ki a memóriából, amikor az a megadott érték alá csökkent. A probléma csak az, hogy nálam a process-eknek -12..15 prioritása van.. magyarul csak a legalsó megadott memóriaértéknél kezdi el kilőni a 0-nál nagyobb prioritású process-eket, a többinél meg nem csinál semmit..
Az adj fájlt meg hiába írom felül, úgy tűnik visszaírja ezeket a nagyon magas értékeket... -
madrac
senior tag
válasz
mr_ricsi #3935 üzenetére
Pedig ott valami nem kerek.
Emlékeim szerint a hozzá adott 1A-esnek hazudott filléres gagyi töltővel 3,5 óra volt a full töltés, márkás 0,7A-es és 1,2A-es töltővel pedig 2,5 óra, úgyhogy 0,7A-nél biztos nem tud többet felvenni.
Az USB pedig 500mA-at tud csak leadni azt hiszem, tehát azzal is lassabb.
A cseh romot használom. -
madrac
senior tag
válasz
Keeperv85 #3850 üzenetére
Ha csak nincs leárnyékolva, sosem lesz 1 percnél több a fix még elsőre sem. Pár romot kipróbáltam már, és akkor csinál az ember amúgy is factory reset-et, de nem emlékszem, hogy ilyen brutál sokat kellett volna várni a fixre valaha is...
Lehet kevered az MTK szintidejével ahol 10-15 perc elfogadott. És azokban még plusz EPO rásegítés is van. -
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3805 üzenetére
Azt kell hogy mondjam, akármennyire is szereted a Haiert, neked inkább egy Rumbo X5-re lenne szükséged: videó teszt
-
madrac
senior tag
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3779 üzenetére
Amit linkeltél az nem a legutolsó cseh rom.
A rom xda fóruma.
Letöltés: Haier_W910_4.1.2_multi-13122013.zipTovábbá idéznék saját magamtól:
Ugyanaz mint a 12.05.-ös rom, amiről már leírtam a tapasztalataimat. Annyi, hogy felraktam hozzá a másik rom-ból kiszedett performance control app-ot és átállítottam ondemand governor-ra és cfq io scheduler-re, mint ahogy az elbuit féle rom-ban van. Semmilyen lassulást nem tapasztaltam azóta se. 12.05. alatt volt. -
madrac
senior tag
válasz
Victoryus94 #3760 üzenetére
Engem inkább arra emlékeztet amikor úgy oldja meg valaki a számítógépén a problémát, hogy újratelepíti az op. rendszert vagy magát a gépet hibáztatja...
Az internet tele van leírásokkal, ha valaki az alapvető működésével sincs tisztában, ill. lehet kérdezni is. -
madrac
senior tag
válasz
divaio82 #3756 üzenetére
Ha folyamatosan megy a kijelző, akkor ez normális idő.
Akármilyen telefon lehet venni, egy idő után mindegyiknek megtelik a memóriája, tárhelye, ugyanis az nem végtelen. Ha az ember csak telepítgeti nyakra-főre az alkalmazásokat, játékokat, de sosem töröl, nem követi nyomon mennyi szabad hely van, az egy idő után problémákat okoz. Ez nem hiba. Nem is értem, hogy valakinek miért kényelmesebb gyári beállítást visszaállítani és újra belakni az egészet, mint figyelni rá, hogy ne szemetelje tele. -
madrac
senior tag
Nahát, miután írtam ezt a dolgot, több hétre rá kiderül, hogy mégis egy csomó embernél van ez a subsystem-es, camera-s figyelmeztető dolog
Mindenesetre én rendszeresen szoktam frissíteni a gravitybox-ot is amikor van új verzió, és mostanában nem emlékszem erre a hibaüzenetre.. lehet tényleg a smart radio okozta benne, de javították?szokásos Xposed modul ajánló:
Na szóval aki emlékszik emlékszik, aki nem az majd megkeresheti, hogy ajánlottam a gravity box-ban lévő pie control nevű cuccot az alsó menü gombok kiváltására. Azóta belefutottam a Gesture Navigation amibe nemrég belerakták az edge gesture funkciót és azóta én inkább ezt használom erre, mert eléggé bevált. Nagyon széleskörűen konfigurálható. Kényelmesebb mint a pie-on kiválasztani a megfelelő funkciót. Ugye arra való ez az egész, hogy gesztusokhoz lehet funkciót hozzárendelni. Levettem az edge gesture érzékelési szélességét (edge width), és a kijelző jobb szélre (right edge gestures) bekonfiguáltam pár dolgot, pl fel húzás (up swipe) - előző applikációk (recent apps), le húzás - Home, dupla érintés - menu. De ezeken kívül baromi sok mindent belehet állítani, pl megadott applikáció indítás stb. A modul megtalálható és telepíthető az xposed-ből. -
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3515 üzenetére
Pont azért nem próbálom, mert már próbáltam bassrockers féle rom-okat, és az összes dobálta a mobil hálózatot, ha bekapcsoltam a mobil internet és használtam. Másrészről nem is látom, hogy mitől lenne jobb mint a jelenlegi. Te már az összes rom-ot kipróbáltad, de szerintem te sem tudod
-
madrac
senior tag
(#3475) Pedro9102, (#3476) xigris:
Gravitybox telepítését leírtam a blogom végére. Remélem ez alapján nem okoz gondot.
Én úgy állítottam be a gsm módot, hogy a Gravitybox/Telefon módosítások/Okos rádiókapcsolat menü pont alatt, főkapcsoló Be, Normál hálózati üzemmód: GSM/WCDMA preferred (3G/2G), Energiatakarékos hálózati üzemmód: GSM (2G), hálózati üzemmód váltás késleltetés: 0s, Képernyő kikapcsolásakor: pipa, késleltetett energiatakarékosság: 0m, Figyelmen kívül hagy amíg zárol: pipa.
(#3473) vaki: nekem volt ilyen sim eldobás problémám, 1x-2x leesett a teló, ill. ki-be rakosgattam a sim-et, azóta nem jelentkezett. Javasoltak olyat is itt, hogy egy vékony papírral együtt dugjam be a kártyát, mert valószínűleg érintkezési probléma lehet. Én ezt nem csináltam meg végül.
-
madrac
senior tag
Én nem vettem észre halkulást mostanában, bár nekem a gravitybox-al bevan állítva már jóideje az okos rádió kapcsolatnál, hogyha nem használom a mobil netet akkor GSM only módba kapcsoljon automatikusan, ha meg bevan kapcsolva a kijelző és a mobil net aktiválva van, akkor felkapcsol WCDMA preferred-re.
Ami egy ideje van nekem, lehet hogy azóta mióta a camera bravo kamera appot feltettem rendszer app-ként, hogy értesítést kapok időnként, hogy power issue van a subsystem-ben, ill a camera-ban, de hálistennek nem vettem észre hogy különösebben gyorsabban merülne a teló.
-
madrac
senior tag
Nem fixen ott jelenik meg, hanem mindig ott ahol elhúzza az ember az ujját a kijelző legszéléről befelé. A kijelző akármelyik szélét belehet állítani (jobb, bal, alsó, felső) az aktivizálásra. Jobb kezeseknek szerintem a jobb szél a legkényelmesebb. Pont ez a jó benne, hogy csak akkor látszik ha az ember előhozza, majd utána automatikusan eltűnik, bár véletlenül is előjöhet, ill. van amikor nem jön elő elsőre.
(#3362) weinmaker: nem használok ilyen funkciót. Gravitybox-ban nincs is ilyen tudtommal. Önmagában nem fogyaszthat a Gravitybox, mert nem egy állandóan futó önálló alkalmazás, leszámítva a beállító részét. A meglévő rendszer komponensek működését módosítja..
-
madrac
senior tag
Ez tudvalevő, hogy majd minden készülékhez gagyi fülhallgatót adnak, ez nem érv. Én például ki se bontottam, bár nem is telefonnal hallgatok zenét. Erre egy céleszköz sokkal jobban megfelel számomra, bár az aksija mostmár annak se túl acélos (mp3 lejtászó), és azt végképp nem lehet cserélni benne, pedig iszonyúan eltalált jó kis cucc...
Ugyanez érvényes a hozzá adott gagyi 1 dolláros töltőre is. (a nem gyári Haier töltőre gondolok) Lehetnek vele komoly problémák, mint ahogy volt rá példa is amiről beszámoltak. Ezért vettem egy szuper gyári Nokia töltőt mobil szolgáltatónál, és nem is volt olyan drága. -
madrac
senior tag
Úgy látom új ROM tekintetében nagyon uborkaszezon van
-
madrac
senior tag
Hát ez a link meg mi??? Ugye nem ilyen megbízhatatlan, "nem hivatalos" oldalakról töltitek le a rom-okat?!! Aztán majd ne csodálkozzatok, ha ellopják az adataitokat, mert beleraktak egy kis ajándékot is...
Cseh rom elérhetősége. -
madrac
senior tag
válasz
Nagya21 #3256 üzenetére
Szívesen. Az lemaradt, hogy a menü gombok háttérvilágítása is gagyi, van olyan gomb ami nem is világít, és egyébként is halvány, nem egyenletes a világításuk.
Azért ár/érték arányban csak van jobb mint egy xiaomi... tudom már! Haier W910!
Most egy olyan usb kábelre vadászok hozzá jó áron, aminek L alakú csatlakozója van, mert ehhez a telóhoz olyan kéne.. abból is van jobbos meg balos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest