Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
llll
senior tag
válasz
gallozs #2047 üzenetére
hát...köszi a gyorstalpalót, de sztem egyelőre még mindig maradok a 4.0.4-nél
tehát akkor ami nem működik az azért nem működik, mert nem acer telefonra teszed fel ezt a JB-t?
vagyis ezeket hívják "portolt" romnak?egyébként konkrétan pl emiatt a mass storage hiánya miatt adtam el anno 1 ingyen céges samsung galaxy tabot
nem akartam elhinni, hogy kihagyták belőle
jó hogy nekem is fent van az airdroid, de hát akkor is na -
7Sony7
addikt
válasz
gallozs #2045 üzenetére
Regisztráltam, csak nem tudtam hol keressem, hogy v3, de már megtaláltam. A v3b1 -et hogyan kell feltenni? ugyanúgy cwm -ből, mint a Rom -ot? Egyáltalán mire jó a b1?
Az összehasonlító link nekem is működik, csak a needromos nem.
not recommended but after flash this you dont need Swype or Swift Key - ezt még a fordítóval sem értem. Ezzel mi van?
-
llll
senior tag
válasz
gallozs #2043 üzenetére
hümm-hümm...
és mennyire hivatalos kiadvány ez a jelly bean és mennyire tákolmány?
vagy nincs is értelme ennek a kérdésnek?
mondjuk ebből is sejthető, hogy mennyire otthon vagyok ebben a témában
de ahogy fél szemmel hallgatlak benneteket nekem az jön le, hogy hol ez nem fasza, hol az nem müxik...
vagy úgy képzeljem, hogy van 1 "hivatalos", vagy alap JB és annak a módosításai ezek az új romok, amikkel itt dobálóztok?(nekem simán megnyílt mind a 2 link)
-
llll
senior tag
válasz
gallozs #2023 üzenetére
minden így van beállítva, ahogy mondod
(ES 3.0.6.0)
a superuserben is ott van az engedélyezett alkalamzások között az es explorer
és ÍGY nem ír, vagy nevez át semmit
(de egye fene még megpróbálkozok 1 oda-visszacsinálással közben újra is indítva, hogy tuti legyen
vagy 1 frissítések eltávolításával is megfűszerezem)a beépített hívásrögzítőt pedig nem lehet automatára állítani
ettől függetlenül azt is használtam amíg - érthetetlen módon - meg nem javult ez a másik
tehát végül is van most 1 működő és automata hívásrögzítőm, csak attól félek, hogy ahogy váratlanul helyrejött, úgy el is szállhat megint
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest