- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laci laci #4869 üzenetére
Most már igen. Az ex annak idején nagyon lekopasztott, míg velem volt, lehúzott csak (azért is adtam el, kellett minden ezres.. ). Aztán február óta felfelé ívelés van. Most meg megint vadásznék egyet
Lassan a főtelefon, az S7 is lecserélésre kerül, lehet alma frontra megyek. 4 évre kellene telefon, péklapátot nem akarok, az újabb Samsungok amúgy sem tetszenek. Az i12 várható 5,4" viszont tetszetős lehet.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laci laci #4844 üzenetére
Hát, nem voltatok aktívak
Kész az első pakk az XperiaMOD-hoz. Igaz alig van még benne valami. Rém rossz, hogy van amit átszínezek, és nem is használ a rendszer belőle. Kicsit innen, kicsit onnan csipeget. De majd a jövő héten ráfekszem.
7Sony7:
Jajj. Galaxy Mini-s ifjonc koromban úgy féltem a bootlooptól mindig, hajjaj.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én már elhagytam a HDD-t, több ok miatt is. Egyrészt a sebesség, másrészt az SSD-k ára már nem olyan vészes. Illetve a kábelmenedzsment jobban szereti az 1 meghajtót, azt is elég macera volt bekábeleznem. Bár ebben én vagyok maximalista.
Na asszem hagyom ezt a kínai JB-s ROM-ot, és átnyargalok Xperiamod-ra. És azon fogom a módosításokat csinálni. A színezős pakk valószínű nem ehhez a ROM-hoz készült, force close-ol a billentyűzetem. Szóval totál újrakezdés. Szerencsére még nem másztam bele annyira, hogy szívjam a fogam
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nagyon pepecselős. Sok képnél elég a varázspálcával kijelölni, amit át szeretnél színezni. Van viszont aminél pixelenként kell haladni, mert különben eléggé nyomorékul nézne ki a végeredmény. Pl. az akkumulátor jele töltésnél, a villám nagyon durva lesz benne.
A játék miatt kell a Win10, de én szeretem is. Gyors, stb, SSD-ről pillanatok alatt történik minden.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az, de most vadászom össze melyik is lehetett anno az enyémen, mert annyi fajta van
Az tuti, hogy stock kinézete volt.
4.0.4-et rendberaktam már, megy a WiFi is, de most menne fel a 4.1, és a pakk. Meglesni hol is tartottam. A nagyobb szívás, hogy Windows 10 alatt le van halva az egész. Se az adb nem megy, se fastboot, sőt, még a telefonra se tudok másolni. Windows 7 alatt minden oké, csak az barátnőm gépe. Az élet nehéz
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na csak lesz megint Haierem
-
Ed3r_X_
nagyúr
Használja még valaki?
Kíváncsi lettem
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kell írni egy dev.tree-t, és a CM forrásokból forgatni egy CM ROM-ot. De ezen kívül van még millió probléma sajna.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ismerős is megvált már a telefonjától, most már read only leszek végleg. Végül 16-ért odaadta ismerősének, pedig mondtam, hogy ár alatt adja.
Pénze ellensége.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az hogy van 1-2 üdítő kivétel, az azt jelenti, hogy meg lehet azt csinálni jól, csak szarnak rá. Erről viszont nem az MTK tehet, hanem az adott telefon gyártója. Nyilván a Doogee, meg a több "gyártó" nincs olyan szinten, mint a Xiaomi, Lenovo, és a többi. Olcsóbb, silányabb alkatrészeket használnak, de erről se az MTK tehet. Persze legtöbbet az olcsó, silányabb telefonokból adnak el, mert mindenki csak az árat nézi.
Amúgy fogyasztás/teljesítmény arányban a legtöbb MTK-s telefon világverő. Van már 4G képes MTK-s telefon is, 64 bites SoC-cal, lesz rá 5.0+ Android, erősebb IGP-vel jönnek. Persze lehet favorizálni a Haiert még mindig, de azért jó pár dologban el van már maradva, leginkább szoftveresen, meg akkumulátorban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
aszti75 #4289 üzenetére
Megy tökéletesen, picit képhibás, de full oké minden. ROM cserénél legtöbbször wipe data/cache/dalvik cache kell, utána meg update from sdcard, choose zip, és itt kiválasztod az a ROM-ot, amit ráraktál előzőleg az SD-re (zip fájl)
Okézod, telepít, reboot, picit vár, és kész.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Victoryus94 #4265 üzenetére
Esélytelen
4.1-től fölfele semmi nincs
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az SP kijelzője se olyan rossz, TFT létére meg nem mondtam volna, a 4.3 sokat hozott a kijelzőn, és a betekintési szögekkel is minden rendben volt.
De valóban, most használtan annyi az SP, mint a Haier újonnan volt. Az már ugye más, hogy a Haiert használtan annyiért adják, mint a használt SP-t
-
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Victoryus94 #4063 üzenetére
Sok. 30 reálisabb lenne, tekintve, hogy 1 éve 28-ért megkaptad újonnan, és áfával volt kb 36-37. Azóta meg lefolyt némi víz a Dunán.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest