Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Üdv. Több, mint 2 évé tettem fel a CWM-et, (ami kell a rom cseréhez) ezért inkább nem bonyolódnék bele, inkább olvasd el Ed3xr blogját erről.
Csak néhány javaslat, vélemény: Legelőször mentsél le mindent ( az SD kártyáról is).
Minden ilyen művelet előtt legyen legalább 60% os az akku.
Rom csere előtt megpróbálkozhatnál egy Cache és egy Dalvik cache ürítést.
Én spec a MiuiMod romot használom, de a XperiaModot is szerettem.
Gyors mindkettő, akkuban viszont nem igazán van változás. Nálam full fényerőn, adatkapcsolattal netezve 3 óra a kijelzőidő, de ilyesmi volt a gyári is. -
7Sony7
addikt
válasz
kazan23 #4729 üzenetére
Szerintem 1. 2. törött, 4.5. ép, 3.6. görbe.
Hát nem tudom. Nagyon finom páka kellene hozzá, ha forrasztott...
Esetleg
-add el donornak
-tartsd meg GPS nek, ébresztőórának, stb.Az a baj, hogy ha sikerülne is kiegyengetni/felhajtani az érintkezőket, a 2. akkor sem érne a helyére szerintem.
De persze egy próbát megér. Ha sikerülne leszedni azt a fém burkolatot, én rápróbálnék.Lacilaci: Üdv! Még megvagy?
-
7Sony7
addikt
Üdv. Nekem (kb 1 hete) a Haier_W910_Evolution_v1.11.zip van fent, egyenlőre hibamentes. Előtte a miuimod 1.3b volt fent, az nagyon picit laggolt, de amúgy stabil volt az is. Azelőtt a Xperiamod 2.0 át használtam, gyorsabb volt, mint a miuimod, de térerőgondjaim voltak vele. Én már nem szivesen térnék vissza 4.0 ra, de irtó nagy változást ne várj.
u.i.: Mindig elfelejtem megköszönni a low-budget teló tesztjeidet, nagyon hasznosak szerintem. Ha egyszer vennem kell másikat, ebből a kategóriából választok.
-
7Sony7
addikt
Igen, emiatt az aláírás dolog miatt kérdeztem. Azért gondoltam a cserére, mert nálam a xperiamod kezelte legjobban a ramot, viszont azzal nagyon sűrűn eldobálta a térerőt kevésbé lefedett helyeken. A miuimod viszont stabil, de picit "röcögősebb", viszont a térerő miatt ezt használom. Láttam én is hogy egyforma a méret, de akkor mitől a különbség? Valahol valami beállítás?!
-
7Sony7
addikt
Áá, Elbeszélünk egymás mellett.
PC-n total commanderben megnyitom a .zip-et, azon belül ott a NON-HLOS.bin. Megnyitom a másik ablakban a másik rom zip-jét, és rámásolom, felülírom az egyiket a másikkal. Kilépek, felmásolom a zipet az SD-re és onnan teszem fel a romot. Így gondoltam, hogy működhet vajon?
-
7Sony7
addikt
Köszi. Láttam az előző írásodat is, csak kíváncsi voltam, van- e aki azóta is használja, és van-e változás. Ezek szerint akkor jó rom. Akkor ez lesz a tartalék az SD-n. Ha legközelebb telepítek, kipróbálom.
Az egész abból indult, hogy találtam azt a 4-4 et. (Én töröltettem, mert szinte biztos, hogy kamu, és nehogy valaki belefusson. Nekem is az volt gyanús, hogy lte, meg 64 bit, miről beszél ez?)
Nálam is csak nagyon halványsárga, de éppen észrevehető ha böngészőben vagyok.
11hh:Hát, kint dolgozom. 40 fokban is nadrágzsebben a teló. Éppen túlmelegedhetett...
-
7Sony7
addikt
Üdv! Evolution 1.11 romot találtam 2015.01.17 dátummal. Ezt ismeri/használta valaki? Van vélemény/tapasztalat/bármi infó?
-
7Sony7
addikt
Üdv! Nemrég vettem észre, hogy jobb fent, ahol az óra szokott lenni, kissé sárgás a kijelző. járt már így valaki? Mitől van ez?
-
7Sony7
addikt
válasz
Fredyy65 #4626 üzenetére
Van még egy-két apróság, amit nem árt, ha megfogadsz:
-legyen teljesen feltöltve a teló. (én csináltam már 50% os akkuval is, de nem az első volt).
-Az SD kártyát vedd ki, amíg a recoveryben formázgatsz.
-Előtte ments le mindent a telóról, csinálj telefonkönyv-szinkront pl googleval.
-Ne feledd a Format data, system, stb-t megcsinálni. (Szintén a recoveryben). -
7Sony7
addikt
válasz
rendesadam #4624 üzenetére
Öhöm. Passz. Nézd meg az android szakmai topic-ot, hátha tudnak segíteni.
-
7Sony7
addikt
válasz
rendesadam #4619 üzenetére
Pedig pont azt akartam ajanlani. Miért nem jó az a módszer? Miben kellene más?
-
7Sony7
addikt
Hali! Minden jó, minden szép? Nagyon csend van!
-
7Sony7
addikt
Az Xperia Honami billentyűzet van fent?
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4548 üzenetére
Így mindjárt más a Ram. Azt hittem, a tiedben 1,5 Gb van
Köszi, akkor a lényeg ugyanaz, csak finomítgatott rajta. Lehet ez lesz a tartalék rendszerem. -
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4546 üzenetére
Valószínűleg csak a SystemUI -t kell cserélni, ha jó hozzá a másik. Igen, ez az 5.0, de sztem gáz.
Belakott rendszernél hogy áll a szabad ram?
Azt tudod, hogy milyen governorral mennek a magok? -
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4543 üzenetére
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4541 üzenetére
Legalább rosszabb nem lett. Köszi a képeket. Miért kellett ezeket a borzasztó wifi, térerő ikonokat, meg ezek az építőkockák alul?! Borzasztó...
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4531 üzenetére
Tehetnél be képet is, milyen a notif és sysbar.
-
7Sony7
addikt
válasz
rendesadam #4510 üzenetére
Úgy tűnik nem sokan használnak ilyet. Más telóval jó? Nem kell hozzá valami szoftver?
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
Üdv Mindenkinek! A Camera Bravo nak nem tudtok frissítést?
-
7Sony7
addikt
válasz
Makkapakka #4483 üzenetére
-
7Sony7
addikt
válasz
Makkapakka #4481 üzenetére
Lehet, hogy mechanikai hiba. Lehet úgy maradt valami érintkezö a fülhallg csatlakozóban. Próbáld megmozgatni benne a füles csatlakozóját ki be párszor, hátha segít.
A füles jel kint van egyébként? -
7Sony7
addikt
Köszönöm a válaszokat srácok, tehát van egy-két alternatíva, de azok is csak 30k fölött. Nem akarom lecserérni, de az ördög nem alszik. Képben kell lenni, hogy adott esetben nehogy beleugordjon az ember valami vacakba.
-
7Sony7
addikt
laci laci: A gps kell a melóhoz. Pedig tényleg szép a V3
Nagya21: Az opendott jónak tűnik, ha tényleg megszűnt a villogás.
topi66: A V5 kijelzője nálatok nem foltosodik?
Nem kell nekem hiper-szuper, csak annyit tudjon, mint a Haier. Sőt, kissebb kijelzővel, és kissebb felbontással is megfelelne. Csak amit mutat, azt tudja is. Nem úgy, mint pl. a Redmi 1S. Az a ram kezelés...Így értettem.
A Haiernek visszavetted az órajelét amúgy? Melegszik még nagyon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest