- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
-
mr_ricsi
veterán
Szerintem nincs értelme cserélni. 3 hétig használnom kellett munkára, és ezen idő alatt mindössze egyszer fagyott le, az is teljesen egyértelműen a GSM Auto Soft Keys miatt.
Én csak rootoltam, és az alkalmazásokat cserélgetem olyanokra, amelyek úgy működnek, ahogy szeretném, és nem fagynak le, nem telepítenek mindenféle progikat, és nem reklámoznak semmit.
-
7Sony7
addikt
Először root + recovery, aztán needrom. Onnan már neked kell eldönteni, hogy mit akarsz. V2 az "alap" v3 ban van egy két plusz, av3b1 ehy kis kiegészítés, mindkettőhőz felmegy, a honami xperia pedig egy frankó billentyűzet, az update4 meg talán valahol a hozzászólások 8. Oldaán van kékkel írva, ez elvileg a v3b1 helyett van, és, ha igaz jobb.
Telóról nem sikerült linkelni, Ed3r_x_ nek van egy mélyvíz blogja, azt akartam.
A needrom ba meg beírod, hogy w910, és a bal oldali. Regisztrálni kell, külömben nem látod.
-
madrac
senior tag
Gratulálok a telóhoz! Remélem neked is beválik és sok örömöd lesz benne!
Én ilyet vettem: Haier remax w910 protective case mobile phone case ultra-thin fashion Sajnos nem szilikon, hanem annál ridegebb TPU anyagból van, de ettől függetlenül teljesen jó. Jó lenne valami övre rakható alkalmatosság is. Régebbi telómnál használtam olyat, de a filléres kínaiak hamar tönkrementek. Kiszakad a rögzítést biztosító mágnes stb. Szóval emiatt, és hogy lehet-e egyáltalán méretben megfelelőt kapni, nehéz üggyé teszi a dolgot ilyen fajtánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest