- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
válasz
V.Stryker #23934 üzenetére
Milyen rom van fent?
Ha gyári, akkor a google helybeállítások, maps ehetik az akkut, a facebook, foursquare, és hasonló programok, amik mindig csinálnak valamit a háttérben, néhány napig mellőzd ezeket, és a google chrome-ot is, elvileg így nem merül annyira látványosan.
Custom romnál meg millió dolog lehet...
-
daniele
aktív tag
válasz
V.Stryker #23931 üzenetére
Nézz utána akkumulátor információba, hogy mi fogyaszt, gyanítom, hogy az "Android OS" lesz a ludas, de nem biztos. Nálam is volt ilyen, de már eladtam a telót. Több nexus típusú telónál előfordul az ilyen, megoldást nem találtam rá míg megvolt a teló sajna... Google-ba írd be: "battery drain Android OS nexus" (már ha persze az szívja le az aksidat...)
-
slice14
veterán
válasz
V.Stryker #23901 üzenetére
Szia
1. Töltsd le az Android SDK-t és csomagold ki a C:\\ be. ( Ha nincs Java a gépen, tedd fel.)
2. Futtasd az sdk manager-t rendszergazdaként és frissítsd le a tool-t. Ésaz extras-t is töltsd le.
3. Ha a nem ismeri fel a w8 fastboot módba a telót, töltsd le a pdanet nevü progit.
4.Csomagold ki a factory image-t az sdk\platform-tools mappába, hogy a fastboot.exe mellet minden file (flash-all.bat, stb).
5.ha sikerült a telót felismertetni, akkor indítsd a parancssort rendszergazdaként. És tallózd be az sdk\platform-tools mappáját a cd\ és cd sdk\platform-tools\ parancsokkal.
6. Írd fe a fastboot oem unlock parancsot.
7. Majd a kicsomagfolt image-t futtasd dupla klikkel a flash-all.bat ra kattintva.Flashelés után újraíndul a teló, már a friss androiddal.
8. A bootloader visszazárást fastboot módba rakod a telót (vol+/power) és parancssorba kiadod a fastboot oem lock parancsot.
Reméljük hogy nem a mem chip halot.
Remélem sikerül életet lehelni bele.
-
havri1
félisten
válasz
V.Stryker #23894 üzenetére
Ha elindul ami rajta van, akkor úgy adod vissza, ahogy volt, csak tiszta szűzen
Én 4.1.2 -t nem tudok linkelni neked, mert sose használtam.
Slimrom volt a best. Csak eladásnál tettem gyári állapotra, viszont akkor így csináltam. Felment rá azt hiszem egyből a 4.1.2, 4.0.4-et mintha ki is hagyta volna, de erre nem esküszöm meg.Recovery hogy állt helyre?
Azt hiszem úgy van a gyáriban, hogy Wipe Cache/Factory default -
havri1
félisten
válasz
V.Stryker #23884 üzenetére
Nah, meglestem.
Ezek i9023-hoz valók!ROOT_havri.rar <--- fastboot program, driverek, cwm és gyári recovery.
2.3.6OTA.zip <--- biztos van frissebb, nekem ez működött. Gyári Stock i9023 2.3.6 rom.
4.0.4.zip <-- frissebb, de nem teszteltem
SAMSUNG_USB_Driver_for_M...300_0.exe <--- XP-n és Win7 64-en működik.
Fastboot parancsok :
fastboot oem unlock <--- Bootloader nyitás
fastboot flash recovery recovery.img <--- recovery telepítéseHa fent van a gyári 2.3.6, akkor OTA-n lejön a legfrissebb rom rá. Ha megjött, feltelepült, érdemes a végén recoveryből egy factory resetet tolni, biztos ami biztos.
-
lord.lakli
őstag
válasz
V.Stryker #23880 üzenetére
Ne odinozz, mert felesleges. Én csak írtam, hogy 2.3.x alatt tuti volt még tar fájl. Újabb rendszereknél nem néztem már. Szerintem recovery, majd telepítés recoveryben sd-ről. Ez a legegyszerűbb. Ha zárva (kis lakat) a bootloader, akkor azt kell kinyitni. Bővebben most nem tudom megnézni, esetleg itt érdemes szétnézni.
-
havri1
félisten
válasz
V.Stryker #23869 üzenetére
Driver telepítéshez én a KIES-t ajánlanám. Bár sose használtam, eddig a driver telepítéseknél mindig segített. (S szériánál legalábbis, Nexusnál sincs másképp szvsz)
Ha nem, akkor esetleg ez: SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1_3_2300_0.exe . Nekem win7 64 alatt ment..8 alatt passz.
Aztán Fastboot, bootloadert (hogyha custom romot akarsz) nyitás, majd rombolgatás -
havri1
félisten
válasz
V.Stryker #23867 üzenetére
Hali!
A bootloader nyitva van? Indulaskor kis lakat Google felirat alatt?
Én fastboot-al nyitottam és rootoltam anno, de már nem tudok leírást adni, azóta sok víz lefolyt a Dunán.. ;-)
Kéne rá egy cwm, és full wipe, az valószínűleg megoldaná a problémát.
Bootloop-od van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Hegesztés topic
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest