- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
slice14 #5210 üzenetére
beállítások>rendszer>kezelőgombok beállításai>legalul Média gomb A képernyőzáron használt médialejátszó és ott bár nekem nincs poweramp, de a soundcloud és a miui zenelejátszó között tudok választani, gondolom ide rakná be a powerampot is.
(#5215) nexusking
írtam tegnap este 3 nap bant kapott szoval előtte ne is várj választ
-
slice14
veterán
válasz
slice14 #5180 üzenetére
Na bekapcsoltam a mobilnetet, letöltésvetélő letiltva mobilneten. És a szoftverfrissítés is manuálra állítva. Remélem nem lesz semmi gubanc az adatforgalommal. Szerintem még 50 MB belefér a számlámba ahogy számoltam 0,1 Ft-vel. Annyi még nem fog a falhoz csapni, ha jól számoltam.
-
FőDudu
veterán
válasz
slice14 #5123 üzenetére
Szerintem is kaka a MIUI 1.9.30-ban levo forgalom figyelo.
Wifi hotspot bekapcsolasa - 100MB adatforgalom.
Asszonynak fel ora netezes (foleg forum) tovabbi 100MB.Le is szedtem a MIUI-t, 2.3.6 stock rom meg felment helyette.
Az MIUI-ban levo Firewall -t ra lehet rakni stock rom-ra ha nincs rootolva? -
Lara1
csendes tag
válasz
slice14 #5097 üzenetére
Fogod a nexus s-t innen letöltöd az oldalról megkeresed amikor letöltötted és bemásolod az syste,apps mappába root ex el rajtatartod az ujjad a bemásolt apk-n felurik egy ablak kiválasztod a Permissiont az execute től kiszeded a pipát a write nál csak az Ownert pipáld ki. Read-ot végig pipáld ki ok-zd le és kész.
-
Slukkica
őstag
válasz
slice14 #5083 üzenetére
Tessék egy kis full extrás [Gallery 3D]
Saját honosítás, magyar nyelvű.
/system/app alá kell bemásolni és az rw-r--r-- jogokat megadni.
Megy benne a picasa szinkron.
A MIUI Galéria is multitouch-os nem?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #4924 üzenetére
Rakd fel a ROM Manager progit és azzal felrakhatod egy kattintással a legújabb Recovery-t.
Ezt rakd fel!
Amúgy nálam se marad végleg ott a CMW, de nekem nem is baj, mert ha unrootolni kell akkor 2 fájlt letörlök meg Bootloader lock aztán csókolom, nem kell rom-ot telepíteni.
-
-
tybsen
addikt
válasz
slice14 #4825 üzenetére
Most olvastam. A *#*#CHECKIN#*#* koddal a telefon menuben lehet forszirozni a dolgot. De nekem igy sem frissult :-)))) ugyhogy naponta majd ranyomok, hatha.
http://www.android-hilfe.de/nexus-s-forum/73548-gingerbread-versionshistorie-hinweis-zum-update-aktuelle-version-2-3-6-a.html
Die OTA-Update werden grundsätzlich sukzessive an die Geräte ausgerollt, um die Server nicht zu überlasten. Weiterhin kommt hinzu, dass die Geräte selbst auch nicht ständig prüfen, ob ein Update vorliegt, sondern dies passiert auch nur in regelmäßigen Abständen.
Wer nicht warten möchte, kann mit seinem Nexus S auch manuell Kontakt zu den Google-Update-Servern aufnehmen. Dazu bitte in der Telefon-App folgen den Code eingeben: *#*#CHECKIN#*#*
Anschließend gibt es eine kurze Bestätigung in der Statusleiste "Checkin Success" und anschließend sollte der Download des Updates starten und das Nexus S dann mit die Update-Meldung anzeigen.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
slice14 #4742 üzenetére
vááááááááááááááááááá......reggel ööm é bódottág!
megjött a frissítés...letölt, újraindul...nem indul
power off/on, 2.3.4
. akkor miui kipróbál úgy is kíváncsi voltam rá. nem tetszik. alap rendszer újra rak. azonnal jön üzi, frissítés!majd később elintézem, előszőr rom manager backup! új market...mi a fene...backup megvolt, most meg se értesítés, se új market
-
hallerlaller
addikt
válasz
slice14 #4407 üzenetére
és 3D játékok közben nem vettél észre textúrahibát, illetve a tesztnél a bolygók között? van rá megoldás, de csak ha zavar, mert rootolt telefon kell hozzá.
törölni kell a:
/system/lib/egl/libGLES_android.so fájlt, majd reboot és eltünik a textúrahiba, illetve felugrik rögtön 65fpsre a bolygótesztnél. zte blade tudott 30fps-t a bolygóknál.slukk tweat packja is elvégzi ezt a törlést.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #4318 üzenetére
Amit én vettem az olyasmi, mint ami alapból rajta van a készülékeken. Átlátszó, semmi extra és legalább nem ront a színeken se. Galaxy Ace-en próbáltam ilyen hiper-szuper fóliát, de az elég tré volt, mert nem adta vissza azokat a színeket, amik fólia nélkül voltak.
knyitogato
Normális karc nincs a kijelzőn, csak ilyen mikro, ami nagyon erős fényben látszik és nagyon vékonyak. Csak akkor veszi észre az ember, ha azt keresi.
Meglátjuk meddig bírja meg milyen használni fóliával a telefont, aztán eldöntöm, hogy veszek-e még rá vagy sem.
Nem is az bosszant, hogy fóliánként 160Ft-ot dobtam ki, hanem hogy a posta volt csak maga 960Ft. -
kali8n
aktív tag
válasz
slice14 #4172 üzenetére
KeepScreen a megoldás.
-
knyitogato
őstag
-
Andris_2
aktív tag
válasz
slice14 #4051 üzenetére
Nekem olyan volt többször is, hogy hiába volt 3G térerő mégsem töltött semmit, illetve átváltott Edge-re vagy GPRS-re. Mindezt olyan helyen, ahol a USB modemmel semmi gondom. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel az NFC kiszedéssel javul-e.
Mintha valamivel jobb lenne, de egyelőre nem akarom elkiabálni. -
feka007
veterán
válasz
slice14 #3912 üzenetére
Itt egy videó, hogyan érdemes a fóliát rátenni: [link] Én is így csináltam most, fogtam a bankkártyát, és azzal nyomtam rá fokozatosan. Egyet én is elcsesztem (vagyis használható, de már nem az igazi úgy, hogy egyszer már fent volt), mert túlment az egyik felén, de másodszorra szerencsére összejött, és most buborékmentes. De nem egyszerű erre a hajlított kijelzőre ráapplikálni, nem egy egyszerű kockaphone, mint a SGS a videón is
-
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #3898 üzenetére
Tudom, hogy ki lehet választani a listából a már régebben telepített alkalmazást, csak ha törlök egy alkalmazást, akkor a PC-és verzió ugyan úgy Telepítettnek jelzi.
Annyit nekem is sikerült megcsinálnom, hogy amikor megnyitok egy alkalmazást, akkor csak a jelenlegi telefonomat mutatja, de ha lenyitom a fület, akkor a régi is ott van a listában.
-
havri1
félisten
válasz
slice14 #3778 üzenetére
Én egyik fóliától sem várok sokat, az az igazság. Vettem most párat, ha nagyon karcos, lecserélem
Szerintem semmivel nem jobb, mint amit most rendeltem jackbacsitól.
Brando termékek régen nagyon jók voltak, sajnos most nem volt kapható.
Körömmel én se szoktam nagyon támadni, de valahogy mégis sikerültAMúgy az is lehet, nem én karcoltam meg, páran azért megfogdosták már..
-
havri1
félisten
válasz
slice14 #3693 üzenetére
Ez teljesen így van, csak a mobil alapján nem pontos, legalábbis nálam eddig ez a tapasztalat.
Nagyon tetszik a google maps, sztem veri az androidra fordított igot...
1-2 dolog hiányzik belőle, pl a jelenlegi sebesség autós módban, vagy a hátralévő idő a célig.
Lehet ezeket is be lehet állítani, de még nem találtam.
Ezzel kapcsolatban kérdés : mivel még nincs mobilnetem, így itthon végiglapozgatom a mapsot, így letölti előre a képeket, és menet közben szépen mutatja is.
Ezt meddig tárolja? Ha előre egy görög utatt beállítok itthon, rátervezem, akkor leszedi magának, vagy akkor akarja majd mobilnetről lekapni? -
tybsen
addikt
válasz
slice14 #3574 üzenetére
En most vettem eredeti Samsung szilikon tokot hozza 15 EUR-ert Ausztriaban. Kicsit megvastagitja ( tehat vastagabb, mint az 1 EUR-os ebay-es szilikon tokok ),illetve a kepernyore jobban rafekszik, de alapvetoen minosegibb es erezhetoen "van benne anyag" :-). A hatoldalon pedig van egy feher Samsung felirat. Ha erdekel valakit, rakok fel kepet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Napirajz könyv
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest