- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Dzsuri89 #6194 üzenetére
Jó, persze,szerintem is 99%, csak vicces, ahogy folyamatosan jelentek meg a speckók/képek/videók, és majdnem mind1ik más.
knyitogato: ár?na az jó kérdés. az a "leseíromanevét" 4s biztos húzós áron jön ki, gondolom emiatt a prime is marha drága lesz. mire ideér, 200felett lesz.
-
xnace
őstag
válasz
Dzsuri89 #5988 üzenetére
Az milyen jó telefon volt a maga idejében. Szerettem
A Fülesével se volt semmi bajom, de tényleg nem gubancolódott össze soha. Nexuson egy Skullcandy Titant használtam eddig, az is bejött. Jelenleg egy Xears Resonance van berendelve, és itthonra egy Beats Studio fejesre gyűjtök.
Sony-nál meg azért nem hallottál jobbat, mert iPod Classic-ot nem próbáltad
-
-
verser233
senior tag
válasz
Dzsuri89 #5849 üzenetére
i9000-em volt, igaz abba S-Amoled van, nos nekem azzal 1,5 max két napot bírt a teló. Nexus S 3 napot!
Nem tudom, hogy a kijelző miatt vagy sem, mindenesetre én már nem vennék i9000-t és pont a kijelzője miatt. Az, aki látta már / vagy volt tulajdonában iphone 4, az onnantól kezdve nem akar kis pontocskákat látni a kijelzőn.
-
-
BoB
veterán
válasz
Dzsuri89 #5599 üzenetére
"Én pont ezekért a dolgokért nem rakok fel főzött rom-okat, mert csak ideges lennék a hülye hibákra."
Én azokra az emberekre vagyok ideges, akik egy kezdő andoidos felhasználó (értsd: most vett androidos mobilt) fejét teletömi azzal hogy így úgy custom ROM mert csak azzal jó és gyors. Persze amaz hallgat rá és hát ugye mivel azok custom-ok jönnek a bugok.Kezdő felhasználónk mit gondol? Nem azt hogy szar az a ROM.
1. Szar az android.
2. heggesztgetni kell mert csak úgy ér valamit de még úgyis egy szar. -
mgTerminator
veterán
válasz
Dzsuri89 #5603 üzenetére
Épp ez az h senki nem panaszkodott, csak dícsérte… Mindegy még marad aztán ha elszakad a cérna akkor egyből cm7. Csak az a gond h most nagyon bejön így kinézetre… Ez az egyedüli ok amiért még fentvan
Én is szoktam menteni egy csomó helyre,csak most kellett a hely telón is meg gépen is és az uccsó mentést is töröltem a cm7ről…
-
mgTerminator
veterán
-
BoB
veterán
válasz
Dzsuri89 #5261 üzenetére
"Én a helyedben átgondolnám azért még a döntést."
Dzsuri nyugi nyugi, azért fenyegetőzni még nem kell
(#5262) hallerlaller Ki kell hogy ábrándítsalak, mert a HTC-knek is megvan a sötét oldaluk. Pl. az iszonyat szar hangchip + hangszóró.
A régi szar Nokia meg lehet elment egy hónapig de cserébe lószart sem tudtál vele csinálni nemhogy 720p HD videókat nézegessél meg Need for speed-el játszál. Lehet tényleg vissza kell váltanod valami Nokia 3210 szerűre annak sokat bír az akksija és egyszerű a menüje
-
nexusking
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #5232 üzenetére
Hát ha már rászánom magam a szervízre, és visszaadják nyöszörgős kerettel, pixelhibával és a xar wifi-gps párossal, tuti bebaszok nekik egyet, vagy visszaadom, hogy csináljanak is vele valamit.
Remélem nem csinálják azért azt hogy: Persze kicseréltük az alaplapot megfszomtuggyamit, közbe meg csak frissítettek...pfff -
mgTerminator
veterán
válasz
Dzsuri89 #5117 üzenetére
Én most a traffic counter prot raktam fel teszt képpen, de majd csak 14.-e után tom megnézni hogy mennyire pontos, mert akkor indul újra a netcsomagom
Ez méri még a wifit is. Nekem végülis nem kell kb-ra pontos érték, elég egy körübelüli is, de nem árt ha minnél pontosabb
A 3G Watchdog meg lószart sem ér mert nekem volt egy pár mega eltérés és mindig utána kellett állítsak, de akkor is szar volt. Inkább töröltem.
-
slice14
veterán
válasz
Dzsuri89 #5117 üzenetére
És ez garantáltan müxik miui-n? Mármint méri az adatforgalmat?
Most lekacsoltam az adatforgalmat, majd délütán megyek be aez érdeklődni hogy mi a helyzet az adatforgalmammal. Lehet hogy kérek rá egy forgalom lassításos csomagot, hogy ne szálázon túl. Persze ha lehet MMXS-re.
-
nexusking
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #4961 üzenetére
Köszi a segítséget, csak attol félek, hogy lehet, ha icserélik a dolgokat, azok se lesznek jobbak
slice 14: elvileg ha valamilyen fájlkezelőből elindítassz egy zenét, akkor megkérdezi, hogy az alaplejátszóvval vagy poweramp-vel nyissa meg, és alatta van egy kipipálható rublika, hogy amit most választassz az legyen az alapméretezett.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Dzsuri89 #4660 üzenetére
a-a... Én nem osztom meg a tapasztalataimat
Most gonosz leszek
aki nincs vele megelégedve az ne várjon a másikra, hanem tegyen ellene! Ebből is látja a samsung hogy nincsennek megelégedve a termékével, ráadásul ezzel "kárt" okozunk neki, így hátha észbekap... Egyébként meg többen mondták hogy garantált, tehát 100% a javulás
szkorhetz: vedd meg, ha nincs rá keret, akkor felejtsd el
-
ricsi0307
senior tag
-
szponzor
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Dzsuri89 #4310 üzenetére
Fürdés után a fürdőben próbáltad?Ha jó nagy gőzt csinálsz, kevesebb lesz a por a levegőben.Nekem 2.ra sikerült, de csak azért, mert elsőre kicsit ferde lett.
Ha érdekel vkit fólia:
http://jackbazar.atw.hu/ -
lord.lakli
őstag
válasz
Dzsuri89 #4297 üzenetére
Bármennyire is zavar, de ez a technológia hátránya, "természetes" velejárója. Még drága monitoroknál és TV-nél is szinte a fél képernyőnek kell dead pixelesnek lennie, hogy hibának számítson. Egy kis leírás: http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_13406-2
A legtöbb gyártó a II osztályút veszi figyelembe, de több olyan is van aki csak a III-ast. Érdemes megpróbálni cserélni, de sajnos ez az LCD technológia. -
kali8n
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #4297 üzenetére
Amúgy amikor webshopból rendel valaki akkor ugye 8 napon belül vissza lehet küldeni és ha mondjuk valaki visszaküldi pixelhiba miatt (gondolja vesz majd máshol vagy másik készüléket) akkor azt a bolt szerintetek nem adja el ugyanúgy újként?
Mert az a záró fólia úgyis el lesz vágva hiszen a garanciapapír a dobozban van, így észre sem lehet venni, hogy ez tényleg új készülék vagy már valaki visszaküldött darabja., ezért neccesebb ha futárral kérjük.
Úgy a tiszta ha élőben ott előtted vágja fel a zárócsíkot, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest