- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabibmx
tag
Szép és igényes.De elvileg 4g-hez van aminek a méretei a 9020-al azonosak.
Feltételezem,ha ilyen spéci a tok akkor az a pár tized mm eltérés itt is probléma lehet amivel a 9023 dagibb.
De ettől tuti nem érződik féltéglának.Bár nekem a sima szilikon tokkal sincs ilyen érzésem.
Azért,ha bevállalod írj,hogy mennyire vált be. -
Dzsuri89
őstag
Ha már ezt a képet beraktam akkor elmesélem a történetét.
Megyek ma be a fürdőbe és érzem, hogy itt valami nagyon büdös. Először a csatornára gyanakodtam, aztán kis lett tisztítva, sőt még a kád lefolyója is. Beképzeltem, hogy nincs is már büdös... Pár óra múlva megyek be ismét és mondom nem igaz, már megint érzem, de kis fura szaggal együtt... Megszagoltam a szennyest, hát az sem az. Valamiért elhúztam és a sarokban ott virított a megdöglött veréb. Valamelyik éjszaka szépen bekoppanhatott a tetőablakon. :S -
robertel
senior tag
Igazából igy inygen kiszállítással érdekelt volna, 300-400 Ftot megért volna
Viszont ha visszautolja paypalra a pénzem az ebayes eladó akkro megrendelem azt a lyukacsost, van igazából egy tartalék szilikon, de az elég gatyi, asszem 1$ volt, a müanyag meg kicsi, amoledesre jó
Egyébként valakinek van 9020 akkor annak nagyon szívesen elküldöm a müanyag tokot, elég jó amúgy, csak ugye kicsi 9023ra -
robertel
senior tag
-
robertel
senior tag
Nekem néha már lement a szabad memória 15 mb körülre
Az volt az érdekes, hogy akkor se akadt
Sok felesleges hülyeség is volt fent, pl iránytű, meg csomó médialejátszó ami háttérben futott.Hát nem tudom, én most úgy vagyok, hogy lehet ősszel inkább egy laptopot veszek 100ért, corei3asok vannak már annyiért
Másodtelóra meg nem költök, itt van ez, azért csak hogy kipróbáljam a wp7et, vagy esetleg ha olyan árban lesz az olcsó iphone-t, felesleges.
Inkább megvárom amig esnek az árak, meg kiváncsi vagyok lesz-e butitott változata wp7nek, valóban olcsó készülékekre..
Egy valamit sajnálok, kihagytam t-mobile move-t, 13e Ftért, mp3 lejátszónak tökéletes lett volna már ennyiért -
Pistabaaa
aktív tag
Igazából külföldön is teszt fázisban van még, és az, hogy kishazánk összes szolgáltatója és legnagyobb bankja összefogott, hogy már most elkezdjék a szabványosítást, szerintem mindenképpen pozitív. A SuperShop is beszállt, így a lefedettség is elég jó lehetne.
Nyilván nem ma fog indulni, de legalább nem az van, hogy a külföldi indítás után évekkel kezdenek el vele foglalkozni itt.
Érdekességképpen: ha van a közelben valamilyen RFID-s cuccotok, vagy céges belépőkártya vagy ilyesmi, próbáljátok ki - ezek is 13,5 MHz-en működnek, és simán becsippantja a Nexus, csak mivel nem szabvány infót sugároznak, ismeretlen címke lesz mind.
-
tybsen
addikt
Info. Az ebay-en kaphato 6 db folia 1,11 EUR-ert tul rovid es lehetetlen buborek nelkul feltenni. Mondjuk en amugy is bena vagyok az ilyenekhez de ez tenyleg sz.r.. Olcso husnak ugye.. Nem vartam sokat, ennyit vegulis meger amig nincs jobb. Info nektek.
-
-
Slukkica
őstag
Nekem meg pont ellenkezőleg. Én mindenhova leteszem, nem igen nézem. Zsebbe, táskába, kocsiba, aztalra, járólapra, pwc. Ahhol éppen vagyok és kell a kezem. Szerencsére hulla olcsón jutottam hozzá, ezért nem sajnálom.
Ennek ellenére semmilyen karc nincs rajta, sem a kijelzőn sem a hátlapon -
robertel
senior tag
Szerintem se lesz olcsó iphone, de a remény hal meg utoljára
Wp7-nél meg engem nem érdekel, hogy unalmas-e vagy sem, nem akad, használható, igaz alkalmazás még nincs sok rá, frissítéseket is jó sokáig megkapja (állítólag az ősszel megjelenő teleofnok már win8 kompatibilisek is lesznek) mig a mostaniak azt már nem kapják meg.
Kiváncsian várom az őszt -
robertel
senior tag
-
robertel
senior tag
Hm, igen? Pedig arra is hallottam panaszt. Én LG-ből ábrándultam ki, androidba nem hiszem ,hogy veszek lg-t mégegyszer, wp7be esetleg.
Lassan, hogy itt van új xperia mini, ezt meg x10 minit ki kell árusítaniuk, ha el nem fogy amúgy is, ha jóárasítanák bevűlallnám bármelyiket másodtelefonnak
Amúgy meg nem érdekel az se ha 4 magos cuccok is jönnek ki, amig ez használható (és frissíthető) addig megtartom nuxus-t.Egyébként hol lehet plussz 2 hónap garit kapni? Ugye regisztrálni kell valahol? Most is meg lehet csinálni vagy csak vásárlás után közvetlenül?
-
Bada Bing
tag
Tok: Case Mate Pop tokot még mindig kapsz Magyarországon olcsóért. Tökéletesen bele lehet ügyeskedni a telefont, viszont kivenni már nem lehet belőle (túlságosan rászorul). Ha hosszú távra veszel tokot, akkor ajánlom, mert nagyon szép és nagyon masszív.
A wifit én is gyengébbnek találtam, mint más eszközeim esetében, de annyira azért nem vészes.
-
molnarpeter
nagyúr
Kikapcs, bekapcsoló gomb + hangerő fel kombóval bekapcsolod, kiválasztod a RECOVERY menüpontot (a hangerőgombokkal mozgatod a kiválasztót, és a bekapcsolóval "leokézod"), amikor bejön a felkiáltójeles android logó, 5 másodpercig nyomva tartod a bekapcsoló gombot, aztán (még mindig nyoma tartod) megnyomod a hangerő felt is, és rámész a wipe cache-re, aztán a yesre, majd reboot
Röviden ennyi
Mp
-
rielon
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=L4f2Av9WWe8
07:48-tól látható
csak ami neki ott van description-ben, az csak amcsi településeket tartalmaz. -
tdk.112
aktív tag
Nincs mit.
Viszont nekem a a Sound Recorder még mindig nem megy fel.
Bár most azon gondolkodom, hogy mégiscsak fent van.
Mert ha Dropboxból töltenék fel valamit a telóról, akkor oda kiírja ezt a Sound Recordert is. Viszont különálló programként nem nagyon lehet elindítani, és hangot rögzíteni vele.
-
tdk.112
aktív tag
Amúgy ez érdekes dolog, mert nálam sem volt YouTube, de Earth sem, utóbbit ki sem adja a Market, szerinte nem kompatibilis...
Viszont! Az appok telepítői ott vannak a /system/app mappában, elindítod, feltelepül, és készen is vagy.
Innen telepíthető az Earth is.
Ja, nálam Gmail sem volt, azt a Marketről szedtem le.
Ja, erről eszembe jut még valami: van ebben a mappában egy gyári hangrögzítő alkalmazás, név szerint SoundRecorder.apk. Hiába indítom el a telepítést, azt írja, már fel van telepítve, biztos felülírom-e a korábbi verziót? Erre igent mondok, majd kiírja, hogy a telepítés nem sikerült. WTF?
-
tdk.112
aktív tag
Az igényeidtől függ. Én megszokásból, és a sebesség miatt az Opera Mini-t használom, de ebben le kell mondani minden multimédiáról, JS-ről, flash-ről... Van az Opera Mobile, ami flash-en kívül mindent tud. Van a Skyfire, aminek saját flash plug-inja van, de én azt még nem nagyon használtam. Van a Firefox, de az az egyik legmemóriazabálóbb app Androidra.
Aztán ott van még a gyári böngésző (Chrome Lite), ami úgy nagyjából kezel mindent, de nekem valahogy nem jön be. És még van a Dolphin HD, amit még képen sem nagyon láttam.
-
robertel
senior tag
Bátyámnak SGS van, de ő nem panaszkodik rá mondjuk, ettől függetlenül fórumookban tényleg lehet hallani rosszat még SGS2ről is, igaz lehet ott már túlzott elvárások is vannak az ár miatt.
Nexus S-nek az anyaghasználatával nekem semmi vajom nincs, csuszós, fényes, de szerintem jó müanyag, perzse mondom nekem az összehasonlításom egy GT540el van csak. Igaz üzletekben volt kezemben fémes telefon (omnia 7 pl), de annyira nem voltam oda érte, persze szép meg minden.
Egyébként Samu gyéárt valami apple termékekbe is, szóval olyan rossz hardvergyártó valóban nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest