- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #24329 üzenetére
igazság szerint mindig elfelejtek rendelni, de ahogy nézem az árakat se éri már meg.
na meg ha jól rémlik a hangerő gomb teljesen jól működött, de van olyan probléma, hogy csak fastboot-ban nem megy.
a remény hal meg utoljárameg hát szerettem is ezt a csodát
-
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #24318 üzenetére
Ez galaxy nexus.
Nekem a hangerő is rossz, szóval nem gond ha jön mindkettő. -
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #24315 üzenetére
Van fent igen, hangerő gombbal együtt.
Csak nem találtam róla videót, de majd lehet szétszedem és megnézem, hogy egyáltalán vállalható-e. -
tdk.112
aktív tag
válasz
lord.lakli #24315 üzenetére
helyette hangerő gombot használom bekapcsolásra
Hogyan?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
lord.lakli #24307 üzenetére
De én az árakra reagáltam.
-
nagyúr
válasz
lord.lakli #24305 üzenetére
Ellenben nem is olyan kicsi.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
lord.lakli #24303 üzenetére
Gondolom az ára miatt.
-
awakening87
aktív tag
válasz
lord.lakli #24278 üzenetére
Akkor nem így hívják, de nézz csak bele a /data/dalvik-cache/*.dex fájlokba, ART esetében mindegyik egy natív ELF bináris és nem dalvik bájtkód
-
DigiG
csendes tag
válasz
lord.lakli #24251 üzenetére
Nem rossz megoldás!
-
DigiG
csendes tag
válasz
lord.lakli #24249 üzenetére
jaja de ha minden jol megy beviszem valahova megkérdezem nem e tudnának vele valamit csinálni
szétszedtem tegnap kitakaritottam csorikámat, de olyan vékony a hangszoro kábel h megadta magát... az a leg kevesebb, ebay, de a bekapcsgomb a legfőbb problémám [link] találtam is el kell dönteni meg ér e ennyit beforrasztással! -
petrson
senior tag
válasz
lord.lakli #24196 üzenetére
Na tessék, nekem is
Szerintem pár hónap múlva beújítok egyre, ha nem jön addig valami kihagyhatatlan. Egyedül a kamera az, ami nem túl erős a Moto G-nél... -
Seat18
tag
válasz
lord.lakli #24121 üzenetére
Hmm. Erről még nem halottam, tudsz nekem ilyet linkelni?
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #24114 üzenetére
Én Nexus 4-en és Nexus 7-en nem találkoztam eget verő bug-gal, de épp ma jött egy frissítés.
Memóriakezelésről nem tudok írni, 2GB-nál már nem nézem, hogy mennyi a szabad RAM.Amúgy épp ma jött ki a hír, hogy a Motorola bejelentette a 4.4-re frissítendő telefonok listáját és még 2012-es modell is volt közte.
-
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #24114 üzenetére
4.4 azért lesz rá, ha más nem is majd utána CM.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #24110 üzenetére
Nem nekem lesz, az én Nexus 4-esemen és 7-esemen már 4.4 fut 5-6 napja.
Januárban fog megjelenni USA-ban, oda már 4.4-gyel szállítják. -
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #24110 üzenetére
Tuti megkapja, söt szeritnem utána is mégegyet, mivel natur android és google saját égisze alatt van motorola.
Ha itthon lenne jó kártyás ár lehet elcsábulnék én is, de félek egyik szolgáltató se veszi fel kínálatba.
Tesztekben még DAC-ra leszek kiváncsi. Üzemidő is jónak igérkezik! -
slice14
veterán
válasz
lord.lakli #24029 üzenetére
Bek@phatja a Google, GNex-re se jön már ki. CM-re meg várni kell legaslább 2 hónapot.
-
vfeco
aktív tag
válasz
lord.lakli #24035 üzenetére
Toltam Factory Resetet valamint format cache partition.
Most töröltem FB, FB Messenger, waze, Office prot, Vibert ill még néhány kisebb progit és így használható.
Nem vagyok hozzászokva, hogy gazdálkodni kell az erőforrásokkal. :-) -
vfeco
aktív tag
válasz
lord.lakli #24033 üzenetére
Bármire kattintok több másodperc, mire akármi is történik.
Böngészni szinte lehetetlen a gyárival és a chrome-val egyaránt.Gondoltam esetleg visszatolok rá egy 2.3.6-ot.
Pár éve volt ilyen telóm és szerettem. Ez a 4.1.2 így beteg lassú.
Telepített appok: Swiftkey, fb, fb messenger, Viber, whatsapp, Touch Down, waze, picsay pro, mindig tv, index, tunein radio, poweramp, mx player, lukoil, box, total commander, office suite, clean master, quickpic, aviary, cibm token, hd widget, időkép, nova launcher, scan pet, sms backup, wifi manager.Lehet sokminden van telepítve, de nem tudom mit kéne kukázni. Optimus G-m volt, arra azt raksz amit akarsz meg sem érzi. Most várom G2-t, addig ebben kell laknom.
Aki tud segítsen, mit lehetne optimalizálni.Köszi,
Fecó -
jackbacsi87
senior tag
válasz
lord.lakli #23943 üzenetére
Hátsó borító nem a hátlap, hanem a 6 csavar rögzítette "hátsó borító"
(#23941) margithid Majd szerzek vízálló teló tokot, az a legegyszerűbb. Mondjuk amikor az előzőt megúsztattam,akkor is ezt mondtam
Így nem szűkül le a választható telók listája. DAC tényleg jó lenne, de az ár most fontosabb.
(#23942) havri1 Köszi a tippet.
Ma kicsit tovább bontom, ha találok vmi normális leírást, aztán kiderül. Bizakodó vagyok, mert eléggé iszapos volt a víz, és nem látom nyomát az alkatrészeken
-
havri1
félisten
válasz
lord.lakli #23943 üzenetére
Az önmagában még nem elég. Vajon tudja is, hogy mit és mivel, milyen eljárással kell megtisztítani?
Mert én nem ;-) -
jackbacsi87
senior tag
válasz
lord.lakli #23939 üzenetére
Ja, én is átfutottam pár oldalt, aztán valahol meg azt írják, a rizsben nem szellőzik túl jól....
Az akkut pár perccel elázás után kiszedtem. A sim kártya külső észén láttam vizet, a belső viszonylag száraz volt.
Az előbb leoperáltam a hátsó borítót, száraznak tűnik a cucc, és a fém alkatrészeken se látni korróziót, vagy ilyesmi. 2napot szárítom, aztán kipróbálom, van hozzá szerencsére még egy akkum, majd kiderül.
Helyette? Nokia 6020Fater régi telója, már most hányinger kerülget a nokia menüjétől, de nincs más pót telónak.
Ha sikerül feltámasztani a nexust, marad még pár hónapot, de már gondolkodtam az utódon. Mivel elég húzós áron mennek a telók, valószínű valamelyik kínai csoda lesz. Pár napja volt egy cikk pl erről a jiayu-ról. -
havri1
félisten
válasz
lord.lakli #23908 üzenetére
Na, sejtettem én hogy valami OTA/gyári körül ment
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
lord.lakli #23878 üzenetére
Akkor most mivel lehetne gyári romot meg mindent újra rakni? xp-s gép előtt vagyok végre.
-
havri1
félisten
válasz
lord.lakli #23878 üzenetére
Ha van hozzá Stock rom, tar-ban. Én még nem láttam ;-)
-
TOZ
addikt
válasz
lord.lakli #23743 üzenetére
No, igen, de!
Ezek a Google edition készülékek, ha jól értem a gyártótól kapják a OSt. Szóval az android "tiszta" rajtuk, de a gyártón múlik, hogy mikor kapszulát frissítést. -
spuros
őstag
válasz
lord.lakli #23743 üzenetére
Igen, tényleg lesznek ilyen dolgok. Az sem rossz alternatíva, csak kérdés az ár.. Mert a Nexusokban az volt a jó, hogy mégsem olyan drágák újonnan (ha jól emlékszem) mint a többi ugyanolyan "nem Nexus" telefonok. Bár ebben a dologban nem vagyok biztos..
(#23744) cassius.clay Na ez a része nekem is vesszőparipa.. Azért nem árt egy cserélhető akku. Mert mondjuk gari után ugrik az akku akkor egyszerűbb lenne egy aksit cserélni mint új telefonon gondolkodni. A tárhely nekem elegendő..
-
ricsi0307
senior tag
válasz
lord.lakli #23708 üzenetére
Az ilyen mindennap rom cserélgetős, tesztelgetős 200 app a telefonon emberekre gondoltam
Jó telefon ez csak az a fránya ram lenne több. De hidjétek el, ha huzamosabb ideig használnátok egy rendes hardverrel rendelkező telefont utána nem lenne elég ez.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
lord.lakli #23708 üzenetére
+1, kismillió dologra használom, játékra csak akkor, ha már tényleg nagyon unatkozom.
-
jofiucska
tag
válasz
lord.lakli #23639 üzenetére
Hát volt besárgult kijelző, a leggyakoribb és egyben legidegesítőbb az hogy rengetegszer előfordult, hogy nem indította el a hívást a telefon. A képernyő úgy nézett ki mintha indulna a hívás csak éppen nem csörgött ki. Az utóbbi időben volt olyan, hogy bármilyen helyzetben ( fb, vagy játék közben) felugrott 1-2 mp.-re a pin kódot kérő ablak, de utána visszaugrott oda a telefon ahol éppen előtte voltam. Így hirtelen ennyi jutott eszembe
-
jofiucska
tag
válasz
lord.lakli #23635 üzenetére
Nekem kifejezetten samsung márkaboltos ár kellene, mégpedig a legolcsóbb amiért árulták.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
lord.lakli #23540 üzenetére
Akkor elnézést kérek úgy tudtam megy anélkül is.
Szmoki: Én nagyon gondolkodom a következő nexuson akármilyen is lesz, vagy egy Galaxy S4 Google Edition-ön.Idén szeptemberben lesz 2 éves ez a telefon ami nálam elképesztő rekord, szóval 100% a csere.Amíg ezt megnem vettem kb. havonta váltogattam a telefonokat.Idén ha vért izzadok is de meg fogom rá keresni azt a pénzt
-
j.bravo
addikt
válasz
lord.lakli #23395 üzenetére
Köszi, ez úgy tűnik megoldotta! Nem gondoltam hogy egy ilyen gyári izét is le lehet tiltani, de le lehetett
Újraindítás után a widget is eltűnt (előtte csak a g betű tűnt el és érzéketlen lett), a nagyító gombra nem történik semmi, így sokkal jobb mint eddig
, amikor gyakran véletlen nyomtam rá a nagyítóra, és rögtön feljött a szörcs.
Köszi srácok!Azért egyszer csak kipróbálnék más romot is, csak jussak el odáig valamikor
-
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #22958 üzenetére
IMEI-t nekem is sikerült egyszer elcseszni valahogy,azt mondták a szervizben 60k HUF lett volna mondom hagyjuk.
hazajöttem rádugtam gépre és láss csodát jó lett -
dobost
senior tag
válasz
lord.lakli #22958 üzenetére
Mire kell vigyázni, hogy ne legyen ilyen gondunk?
-
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #22927 üzenetére
igazából nem néztem utána az Xperia U-nak,csak erről a telefonról tudok nyilatkozni
persze ezzel a telefonnal nem járna rosszul,de ha jól tudom már csak használtan lehet venni,akkor meg gyűjt rá picit többet és belefér egy használt Galaxy Nexus persze nem ismerhetem a fórumtárs anyagi helyzetét,de szerintem megérné várni rá -
feribacsi87
csendes tag
válasz
lord.lakli #22823 üzenetére
bocsánat hogy bambáskodok de mi az a gb?
-
nagyúr
válasz
lord.lakli #22669 üzenetére
Tehát akár csak ROM-ot frissítek, akár mindkettőt az eddigi beállítások, stb elvesznek?
-
nagyúr
válasz
lord.lakli #22667 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, ROM és kernel frissítés lenne.
-
AaronOS
tag
válasz
lord.lakli #22623 üzenetére
Én ezzel használtam a Nexus S-em, csak azt eladtam kb. fél éve és azóta elkallódott a tok, most előkerült így ha valakit érdekelne akkor eladnám, persze nem annyiért amennyi az eredeti ára, hisz használtam.
Ha érdekel PÜ-ben megbeszélhetjük. -
doddencs
senior tag
válasz
lord.lakli #22596 üzenetére
de akkor nem módosult volna az imei is? igazából lényegtelen.
egy roottal és superuserrel lepjen meg vki inkább.
-
gizmo18
csendes tag
válasz
lord.lakli #22507 üzenetére
és a nem túl legálist nem tudnád átküldeni pü.-ben?
-
gizmo18
csendes tag
válasz
lord.lakli #22503 üzenetére
nem derült ki semmi ilyesmi csak kiváncsi lennék.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
lord.lakli #22500 üzenetére
Egy hardveres és szoftveres megoldásom is van, igaz, egyiket se próbáltam. Privátban elküldöm, ide nem írom ki, ha egy modi erre jár, nem biztos hogy szó nélkül hagyja a témát.
-
gizmo18
csendes tag
válasz
lord.lakli #22497 üzenetére
rendben köszönöm szépen a segítséged!
-
gizmo18
csendes tag
válasz
lord.lakli #22494 üzenetére
ha rendelek egyett akkor azt én kitudom cserélni?
-
gizmo18
csendes tag
válasz
lord.lakli #22492 üzenetére
olvastam valahol olyat h lehet hogy az antenna modullal lett valami.az lehetséges?
-
gizmo18
csendes tag
válasz
lord.lakli #22490 üzenetére
az-az igazság hogy ebben az állapotban számoltam be a telót.állítólag koppant egyszer egyett a készülék de utána még elég sokáig müködött.aztán egyszer lemerült és bekapcsoláskor a hálozatot felismerte de térerő nem volt.ez az őszinte igazság
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
lord.lakli #22486 üzenetére
nexus s-ek gyárilag függetlenek. szolgáltató is függetleneket árul.
-
gizmo18
csendes tag
válasz
lord.lakli #22482 üzenetére
nem ott meg van.
-
mgTerminator
veterán
válasz
lord.lakli #22478 üzenetére
De, tényleg! Csak annyira ritka eset hogy ki is ment a fejemből... Ilyenkor meg kell nézni hogy milyen IMEI számot ír ki a teló és mi van az aksi mögötti matricán vagy mondjuk a dobozán...
-
gizmo18
csendes tag
válasz
lord.lakli #22478 üzenetére
az a baj h nem tudom.ennyire azért nem vagyok benne.de azzal a rommal lett ez amivel vettem és a mai nap lecseréltem egy másikra és azzal is ez van.
-
hobbitka_
tag
válasz
lord.lakli #22422 üzenetére
Nekem még hátravan a feladat, hogy meggyőzzem tesómat, hogy ez neki jó lesz (övé a telefon), de így, hogy nem egy órás munka, jóval könnyebb lesz ;-)
Ha sikerült és teszteltük, akkor megírom a tapasztalatokat.
Addig is köszi, hogy utána kerestél a kedvünkért! -
hippo0315
senior tag
válasz
lord.lakli #22419 üzenetére
Szuper a cucc
Köszi
-
hippo0315
senior tag
válasz
lord.lakli #22416 üzenetére
A neve sincs meg?
Kipróbálnám Win8 64 bit-en.
Ami nekem van csomag az nem megy win8 alatt és nem is egy klikkes.
-
hobbitka_
tag
válasz
lord.lakli #22409 üzenetére
Akkor nekem már csak ez az egy batch file kellene
-
ricsi0307
senior tag
válasz
lord.lakli #22413 üzenetére
Máris átírom
Csak ugye telón nem jelenik meg én meg általában arról írok.
-
hobbitka_
tag
válasz
lord.lakli #22402 üzenetére
Hát ez nekem nem pár klikknek tűnik, ráadásul nincs is frissítve. Van aki ezt használta mostanában és minden szépen ment?
CM10.1 -et használgatjátok? Sajátomon azt szeretem (igazad van, GN) és jó lenne tudni, hogy ajánlhatom-e.
-
hobbitka_
tag
válasz
lord.lakli #22398 üzenetére
Természetesen igazad van, nem 4.2.1, hanem 4.1.valami.
Azért vagyok kicsit megzavarodva, mert családtag kedvéért érdeklődök és amíg az én telefonomon már az említett stock rom van, nyilván ezen nem és nem is lesz.
Természetesen nem különösebben bonyolult az első hozzászólásban említett blogban lévő folyamat, de miután jóval több mint egy éve írták, reméltem, hogy lesz az én telefonomhoz hasonló pár klikkes módszer.
-
_NCT
addikt
válasz
lord.lakli #22398 üzenetére
Ez engem is érdekelne, ugyanis úgy tudom nem kapta meg hivatalosan 4.2-t NS. Van valakinek egy normálisan működő, nem FC-ző 4.2-es ROM ajánlata?
-
hobbitka_
tag
válasz
lord.lakli #22391 üzenetére
Igen, stock 4.2.1.
A hívás lista egyáltalán nem hosszú, talán 2-3száz elem.
Nem csak itt szokott néha megakadni, hanem máshol is, de ez a legidegesítőbb. -
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #22364 üzenetére
Mobilon böngészni? Pótaksival szerintem mehet.
Francos Razr Maxx kellene nekem, de drága nagyon.. -
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #22362 üzenetére
Hát az se sok...
Asszem akkor wifi hotspot elfelejtve, böngészek a mobilon -
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #22280 üzenetére
kijött slimbean 4.2.1-es rom
-
cassius.clay
senior tag
válasz
lord.lakli #22267 üzenetére
Mindent meg lehet oldani.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
lord.lakli #22265 üzenetére
Azért mondom, hogy az ion is az lesz
Kár keresni rajta a fogást, jó telefon és kész -
cassius.clay
senior tag
válasz
lord.lakli #22260 üzenetére
Nem hiszem, az s2 is még mindig időtálló telefon...
-
hippo0315
senior tag
válasz
lord.lakli #22260 üzenetére
És még finoman fogalmaztál.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
lord.lakli #22258 üzenetére
Mivel vadonatúj Sony garanciás készülékről beszélünk, nem is akarom rootolni meg barmolni egy jó darabig
A csere nem publikus, de ügyesen megoldottam, zsír új IONom van. -
doddencs
senior tag
válasz
lord.lakli #22123 üzenetére
nem erre gondoltam. hanem arra, hogy futár viszi és hozza is a telefont.
és ha nem vállalják a javítást, akkor kell-e fizetnem ezért a szolgáltatásukért vmit ( a futárért, állapotfelmérésért, tököm tudja miért).
-
hippo0315
senior tag
válasz
lord.lakli #21967 üzenetére
Már meg is érkezett egy iPhone 5 64GB, a Nexus beszámításra került.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
lord.lakli #21815 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam nincs.Ugye volt az a 10 dolcsis próbáld ki akció, akkor sokan el is kezdték használni, gondoltam azóta csak jobb lett.A bankártyám visa, amikor kéri a számát meg a többit frankón el is fogadja de a postai kódra tényleg bármilyen usa kódot írok be azt írja ki, hogy próbálja meg később
Pedig jó lenne ezt a funkciót is kihasználni ha már van.
-
hippo0315
senior tag
válasz
lord.lakli #21240 üzenetére
Múltkor priviben beszélgettünk és akkor azt mondta lesz 7th, csak valami nehézségbe akadt a fejlesztésnél.
Én azért jeleztem az igényem a 7th-ra. -
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #21224 üzenetére
figyelj romtól is függhet hogy mennyi a szabad memória. amúgy fingom sincs,hogy mit csinál de nálam bevált
-
Szmoki
senior tag
válasz
lord.lakli #21219 üzenetére
Ram managert balancera rakom,de ha tobbet akarsz tedd balance(more free memory)ra. Ha nagy jatekos vagy,komolyabb jatekoknal tedd hard gamingre,sokat dob a teljesitmenyen. Amugy igen a folosleges cuccokat se art kitorolni pl en titaniumbackuppal szoktam takaritani pl gmail,szamologep mert tudom hogy mast hasznalok akkor minek legyen ott?
-
mgTerminator
veterán
válasz
lord.lakli #21211 üzenetére
Pedig amikor megjelenik az új android akkor mindig jön új nexus is, az nem új hardver?
-
Asbee
veterán
válasz
lord.lakli #21018 üzenetére
Simán lehet, mert imádtam a nexus s-t és az androidot is.
De most valamiért váltanom kell.
-
Asbee
veterán
válasz
lord.lakli #21012 üzenetére
Nem merem megmondani.4S -
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #20773 üzenetére
Jó lenne, le is cserélném a nexus s-t, de nagyon drága a Razr Maxx. Majd talán tavasszal ha úgy állok anyagilag.
Amúgy msot 2 napot elment a nexus sem, töltöttség 38%on volt, vagyis lightosan kibírta volna ezt a napot is. Nem sok midnent csináltam hozzáteszem, kis zenehallgatás, frissítéseket letöltöttem, néha ezt azt megnéztem. Telefonálás nem volt, 3g kilőve, mobilnet letiltva, wifi csak akkor bekapcsolva ha használtam. -
Quqesz
nagyúr
válasz
lord.lakli #20775 üzenetére
hát a rarz maxx tulajok nem ennyire lelkesek.....állítólag 1 max 2 nap(több helyen olvastam)
másakinek besárgult a kijelzője az figyeljen oda a teló hőmérsékletére.állítólag 40C felett van vmilyen ragasztott réteg a kijelzőben ami ilyenkor besárgul a magas hőtől.sony,samu,htc-n is előjött.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #20775 üzenetére
2100 mAh-s...nagyobbra emlékeztem, akkor tényleg jobb a Moto ilyen téren...a supportról meg ne beszéljünk.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #20773 üzenetére
Vagy a mostani HTC One X+ sem lesz rossz szerintem.
-
nagyúr
válasz
lord.lakli #20753 üzenetére
-
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #20605 üzenetére
Következő nexus telefon szerintem nyárnál korábban nem jön, főleg, hogy az már új főverziójú is lesz szerintem. (5.0)
Nekem egyszerűen felesleges lecserélni a nexus s-t, azt elhiszem, hogy van ennél gyorsabb, na de jelenleg 4.1 vanrajta ami kevés telefonon van még és a sebességében, akadásmentességében se látok semmi kivetnivalót.
Nekem egyszerűen tökéletes, a legtöbbet ahogy észrevettem akkor gondolkodik mikor a főképernyőnél a google kereséssel oldaom fel, de az is olyan 3 másodperc, ez még belefér -
Quqesz
nagyúr
válasz
lord.lakli #20598 üzenetére
az az igazság az ember nézegeti az újakat,tetszenek,az újdonság ereje stb...de ez akkor is egy jó teló és amire nekem kell tökéletes(NS).nem tudom pl egy kétmagos mivel tudna többet mint ez általános használatnál?a kijelzője sztem ennek is jó.ja és software téren ok ,hogy kifulladt a frissítés,de pl a GN nem lett pl kinézetre másabb mint ez ezért annyira nem vonz.kíváncsi leszek gogli részéről az ilyen rendszerfrissítések(android5,6 stb)mennyire lassulnak be,mert jelenleg a gyártók nagyon lassan követik.van egyáltalán az NS/GN-en kívül Jelly Bean-es gép a piacon?pedig már pár hónapja kint van a piacon a friss oprendszer....és akkor még a romokról nem is beszéltünk...
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
lord.lakli #20598 üzenetére
Hááát... A sony telefonjai közül a teljes 2011-es paletta megkapta hivatalosan az ICS-t, az ideieknél a JB is tervben van, a készülékek (valóban, csak a függetlenek) bootloaderét hivatalosan ki lehet nyittatni - igaz, a gari elveszik. Nem olyan rossz az a Sony support, egyelőre a nem-Goggle készülékek közt a legjobb. DE a Ray szerintem sem egy kategória z NS-sel, hiába hasonló a hardver. Amivel az ember nap mint nap érintkezik: anyagok, kijelző - egy szinttel lejjebb van.
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #20529 üzenetére
Ha van rá igény az a Galaxy Nexus-ra vonatkozott
Nem voltál eléggé figyelmes.
Az OTA-hoz a GooManager kell. Ha fel van telepítve akkor szól ha van
-
hippo0315
senior tag
válasz
lord.lakli #20530 üzenetére
nem vagy egyedül én is full wipe-t csináltam előtte
-
lord.lakli
őstag
válasz
lord.lakli #20529 üzenetére
A telepítéssel megint együgyű voltam
Elfelejtettem, hogy az aromás telepítő mindent megold.
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #20519 üzenetére
Írtam Pü-t
Egyébként már a blogomon, az xda-n valamint ha JellyB-TSM-en vagy akkor OTA-n is elérhető
-
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #20512 üzenetére
Igen, elöször ics-re, majd jelly-re frissítette magát, viszont az alkalmazásaim nem álltak helyre, amik fent voltak
Ami fura, hogy a play áruház és zene van csak fent, a többi play alkalmazás nincs... -
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #20510 üzenetére
1 hét, nem volt nekik alkatrész.., előtte viszont 5 nap mire ideért a futár, szóval vasárnap lesz 2 hete, hogy leadtam a futárigényemet.
Amúgy garis volt természetesen, szerencsére van még rá 1 év gari.
Ja és persze 2.3-al jött vissza. -
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #20504 üzenetére
hippo0315-nak köszönhetően megvan az előzetes teszt. Van benne egy hiba. Amikor kijavítom, utánna elérhető lesz. Köszönöm a felajánlást. Legközelebb is kell majd
Ne haragudj ő gyorsabb volt
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #20502 üzenetére
Öreg hiba hogy nem tetted fel a 4-et
-
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #20287 üzenetére
A francba, tényleg
Sorry! -
kasee
aktív tag
válasz
lord.lakli #20194 üzenetére
3-ed nem nem találtam deepidle beállítást, nstools ban sincs.
Lehet alapból azon van -
hippo0315
senior tag
válasz
lord.lakli #20140 üzenetére
Telepítsed fel a Goo Manager-t, azzal már letölthető. Ingyenes progi, elérhető a Play Áruházban.
Telepítés után az első menüpontban keresd.
-
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #20114 üzenetére
Nincs, igaz persze, hogy kijöhetnek még olcsóval, de akkor szerintem nokia bemutatta volna tegnap.
Október végén kerülnek a boltokba amúgy. Ez a két teló amit bemutattak amúgy jóval 100k felett fog kezdeni. -
noxon
őstag
válasz
lord.lakli #20058 üzenetére
Új stable 1... de kb minden miatt újra indult, telepitettem játékt marketről akkor is, nagy nehezen feltelepült elinditom akkor is... meg olya tcsinált újra indulás után, hogy a letiltott programok újra elérhetők voltak... érdekes, szar!
-
noxon
őstag
válasz
lord.lakli #20040 üzenetére
Hát nekem ez az Air kernel folyamatosan újra indítja a telót, nem bírja vele.... megy vissza a sluk TSM kernel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Star Trek
- Okos Otthon / Smart Home
- iOS alkalmazások
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest