- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
válasz
sto1911 #18819 üzenetére
Hm, tehát ami bluetootos, akkor az támogatja?
. Nem biztos hogy a fejem, verném bele, ill darabokra szedném szét mérgembe a billentyüzetet, hisz az lenne a tervem, hogy így szabad lenne a micro usb csati, így tudok rá dugni pendriveot, sd kártyát stb, hely probléma megoldva, na meg hát, beállt a rend a táblagépemnél,
dualbootban van ubuntu 10.4 és android. Ubuntu alól emulálva játszanék windowsos játékokkal, míg a többit Android alól intézném el. Ha bele gondolok, már eleve ilyen gépet kellet volna vegyek, eddig egy Pipo s1 táblagépem volt, sok nyomkodás után pixelesedett. elötte meg egy allwinner táblagépem... mind2őtöl azonnal elváltam.. Na de ettől nem fogok. -
fatty
aktív tag
válasz
sto1911 #18785 üzenetére
Atlagban nekem is 5-6 ora jon ossze. Neha bejatszik 7 oras kepernyohasznalat, ilyenkor minimal fenyeron, leginkabb bongeszesre hasznalom.
akkuhasznalati screenshotok itt -
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #18618 üzenetére
Erdekes ez, a 10.2.0-as Dolphinban mar be van epitve a Jetpack. Leszedtem a standalone appot, indavideo teszt, elindul a video, be is tolt szepen. Eszembe jut, h ipad agenten hagytam, atvaltom androidra, lapfrissites, ugyanaz a video 2 mp utan megall, plusz a hang is recseg. Probaljatok ki!
Szerk. A chrome meg mindig nem jo...
-
mataj
csendes tag
válasz
sto1911 #18601 üzenetére
Akkor leszeded innen a megfelelo imaget (2012, csak wifi vagy mobil)
Ezt Total Commanderrel kicsomagolod egy konyvtarba.
Leszeded az adb es fastboot programokat.
Ezt szinten kicsomagolod, es a a fajlokat bemasolod az elobb kicsomagolt fajlok melle.
Ha nincs fenn driver, akkor ezt telepitsd.
Beirod a commander aljaba, hogy cmd, majd enter. A tabletet radugod a gepre, majd beirod a flash-all.bat parancsot, enter, es varsz kb. 2 percet. (ha megall a folyamat a waiting for device-nal, akkor valszeg nincs driver).
A vegen ujra kell indulnia.Ha barmi baj van, akkor ird be amit abban az ablakban kirt a program.
Akkor ezek szerint igy csináljam ugye,kérdés a tabot fastboot modban dugjam a gépre?Ja és a drivert nem tudom telepiteni help! -
bAtt001
addikt
válasz
sto1911 #18587 üzenetére
akkor kimaradunk a jóból
am meg ez a regisztrációs oldal is egy katasztrófa, borzalmas lassú oké elnézem semmi baj, után nézem nincs tablet kategória, jólvan oké megesik hogy le vannak maradva 3 évvel, se a mobilban se a pda-ban se a padphone-ban nincs benne a nexus... mégis hova sikerült besorsolniuk a készüléket valaki oldja fel nekem legyen szíves
füles láma vagyok elismerem am de h a nexus nem eeepad az is biztos, lehet fogalmazok nekik egy emailt mindjárt h csináljanak már rendes tablet kategóriát
-
csabám
addikt
válasz
sto1911 #18587 üzenetére
Ennek a két feltételnek egyszerre kell gondolom teljesülnie?
- Az CZ 2013. október 1. és 2014. január 31. között Nexus 7 (2012), ASUS VivoTab Smart sorozatú (ME400C/ME400CL) vagy ASUS VivoTab RT (TF600T/TF600TG) termékek vásárlása.
- Az CZ az ASUS-viszonteladóktól és az online viszonteladóktól Nexus 7 (2012), ASUS VivoTab Smart sorozatú (ME400C/ME400CL) vagy ASUS VivoTab RT (TF600T/TF600TG) termékek vásárlása.Viszont most nagy cumi van nálam. Annó regisztráltam, aztán valamiért töröltem. És most nem engedi újra regisztrálni ugyanazzal a gyári számmal a cuccot...
bAtt001: Ne legyél már láma
Egyébként, Eee Pad...
-
beloadjoker
őstag
válasz
sto1911 #18556 üzenetére
nem kockázatos ez csak egy rom ...... azért mert nekem nincs ilyen tabletem viszont ha ez a rom fut a 16 gigáson is akkor veszek egyet. ennyi a történet, a csavar annyi benne hogy alapból a telepítő 32gigás verzióra jó amiben wifi és 3g is van az már tuti hogy a 3g nem kötelező mert 32gigásokra feltették simán wifi onlyra de 2 összesen kettő hszt találtam neten arról hogy jó 16oson is ezért kellene a próba
-
Tahiti
csendes tag
válasz
sto1911 #18480 üzenetére
elég sokat keresgetem csak kettöt találtam PPP és BlueVpn+ sajnos egyiksem müködik.Eddig BlueVpn+(fizetőst) használtam de a fejlesztö ezt irja
IT DOESN'T WORK WITH ANDROID 4.4 DUE TO A VPN ISSUE!! PLEASE DON'T WRITE COMMENTS ABOUT THIS VERSION
sajnos igy csak wifis helyen van net, adatkártya meg figyel a fiokban -
törölt tag
válasz
sto1911 #18451 üzenetére
Hát részemről ez evidens, hogy a rendszer jó. Sőt úgy veszem észre, a memóriakezelésen is javítottak.
Szerk: azt sem tartom helyesnek, ha valaki nem a legutolsó elérhető Android verziót használja, hanem megmarad a 4.3-nál. A 4.4 lesz az utolsó, de biztonsági, optimalizációs, stabilitási javításokat kap, jó példa erre a 4.4.2.
Részemről az is természetes, hogy maradok a gyári Android rendszernél, de ezt a rövid 18 hónapig (azaz a gyári garanciánál 6 hónappal rövidebb) terméktámogatást, csúnya dolognak tartom, egy olyan globális vállalatnál, ami azt sulykolja, hogy ő a szolgáltatásokból él, és nem az eszközökön nyerészkedik.
-
-
|AP|
veterán
válasz
sto1911 #18305 üzenetére
a flash külön fájlból telepítése nem oldja meg a beágyazott videók megállását. Legalábbis nálam.
Feltettem a hackelt flash telepítőt, dolphinnal megy is a flash. Az indexre ágyazott indavideók viszont 2-3 másodperc után megállnak. Tehát van ott valami más elb@szás is a 4.4-ben. -
cairojack
aktív tag
-
-
Sterilzona
senior tag
-
Sterilzona
senior tag
válasz
sto1911 #18118 üzenetére
recovery modot betudom hozni. ( van még másik három opció, kikapcs, start ls restart bootloader )
De. bekpcs gombot megnyomom, hogy mennyen a recorvery modba, hibát ír, hogy nincs parancs.
rádugom gépre, de magyaráz, hogy az eszközt nem ismeri fel. próbálom telepíteni a drivert, de megint csak az a hiba üzenet van. -
Sterilzona
senior tag
válasz
sto1911 #18084 üzenetére
elakadtam sto
Akkor leszeded innen a megfelelo imaget (2012, csak wifi vagy mobil)
Ezt Total Commanderrel kicsomagolod egy konyvtarba.
Leszeded az adb es fastboot programokat.
Ezt szinten kicsomagolod, es a a fajlokat bemasolod az elobb kicsomagolt fajlok melle.
Ha nincs fenn driver, akkor ezt telepitsd.
Beirod a commander aljaba, hogy cmd, majd enter. A tabletet radugod a gepre, majd beirod a flash-all.bat parancsot, enter, es varsz kb. 2 percet. (ha megall a folyamat a waiting for device-nal, akkor valszeg nincs driver).
A vegen ujra kell indulnia.image meg van. adb és fastboot meg van.
Milyen driver ? Letöltöttem, de nem tudom telepíteni, csak dll fájlok vannak benne, meg cat. Nem csinál semmit.
Parancs soba beírom, hogy flash-all.bat, de semmit enm csinál. hibát ír.Eddig se tudtam mi van, most meg aztán végképp.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
sto1911 #18039 üzenetére
És Boat Browser-rel?
-
Bozek
nagyúr
válasz
sto1911 #17849 üzenetére
Azt észre se vettem, hogy csak recovery-t akartok felrakni.
Bár az úgyse oldja meg a problémát, mert köze nincs a bootloop-hoz. Azt max. a kernel csinálja, de nem a recovery.
Amúgy sose frissítettem még Android-os eszközt OTA-n. Egyszerűbb a tiszta telepítés. Alig várom, hogy Xperia V-re is kijöjjön decemberben a 4.3, aztán vadászom is az FTF-et.
-
Caaabi
senior tag
válasz
sto1911 #17833 üzenetére
Letöltöttem mindent az asztalra egy külön mappába, ez után elinditottam fastboot módban a tabot, csatlakoztattam usb kábellel a géphez, nem történt semmi, el akartam inditani a fastboot exe-t felvillant egy pillanatra, majd eltűnt, ezt mionden alkalommal imsétli, töröltem,. leszedtem újra, szintén csak felvillan, a két dll-es fájlt is leszedtem, minden egy helyen ott van a mappában. Driver is amit linkelétél ( bár telepíteni nem tudom honnan lehetne, vagy kell e egyáltalán ) Finoman szólva tehát sikerült elakadnom :S
-
Caaabi
senior tag
-
mobilizmo
addikt
-
ptamas88
tag
-
bigsee
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest